Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Myce @ 2011 07 21, 14:48)
Sveikos  4u.gif  Ar priimsit absoliučiai žalią būtybę į savo būrį?  biggrin.gif  Priduodu pirmą ND.

na, del tikrumo dar perdaryk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 16:08)
Zinai kaip pasirinkti fokusavimo taska?

blush2.gif turbut, kad ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry*: 21 liepos 2011 - 14:09
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 13:09)
blush2.gif turbut, kad ne g.gif

Tai viskas aiku,kad neskaitei fotoaparato instrukcijos.Zinok paskaicius pati nustebtum kiek ten geru dalyku raso mirksiukas.gif
Atsakyti
Brumbrumai, atvo mylimiausias modeliukas tai jėgiška. Net nerandu žodžių aprašyti kodėl ji man patinka. Bet turėtų būti nerealus jausmas tokį žmogų fotografuoti.

Laukine, pažiūrėjau tavo filmuką. Kaip pirmos vestuvės sakyčiau liuksinės. Ne man plėstis apie kopijavimus ar mažiau. Labai graži jaunoji ir jos suknelė. Nuotraukos tikrai gražios, bet vat filmuke man kiek daugoka foto prie staliuko ir aplink jį. Norėjosi kiek daugiau veiksmo, įvairovės nuotraukų. O šiaip, jei tai būtų mano vestuvių foto, džiaugčiaus, nors žinoma jei reikėtų rinktis vestuvių fotografą, kitokio stiliaus rinkčiausi.

Nebespėju kitų pakomentuoti, bet kad jau užaugougo vienos pradinukės, tai puikiausiai ir su komentarais tvarkotės, jų netrūksta. Gražu žiūrėti į veiksmą čia.
Atsakyti
Prisirpau 5-am ND.. Keliu dienos sveisoj pirma, vakare padarysiu prie apsvietimo.

Man atrodo, kad rankinis kazkodel melynuoja g.gif pries tai fotkinau balta lapa toj pacioj aplinkoj, salia tos vietos, kur fotkinau puoduka, lyg kaip ir priklauso. Na lauksiu, ka pasakysit 4u.gif

Auto

user posted image

Debeselis

user posted image

Rankinis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrutia: 21 liepos 2011 - 14:14
biggrin.gif
user posted image

O dėl šito labai bijau blush-anim-cl.gif mellow.gif

user posted image

Žinau, kaip vidutiniškai, reiks daugiau padirbėt su veidu, turiu kitokių pozų. Bet nuomonė įdomi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 liepos 2011 - 14:23
QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 16:10)
Tai viskas aiku,kad neskaitei fotoaparato instrukcijos.Zinok paskaicius pati nustebtum kiek ten geru dalyku raso mirksiukas.gif

skaiciau skaiciau wink.gif tikrai skaiciau tik kai isigijau fotoaparata smile.gif bet skaiciau ne savojo 550d, o 500d instrukcija, na jie vienodi tie fotoaparatai, maniskiam gal kazkas patobulinta labiau, bet is esmes vienodi, kazkaip neradom ten lt instrukcijos mano fotiko tai 500d skaitem, einu perversiu dar ta fokusavimo taska, kad pazeti wink.gif bet del skaitymo tai tikrai skaiciau, nes buciau visai nesusigaudziusi tada kaip kas veikia po muilines prie tokio giganto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 15:17)

man antras tai zavus smile.gif tik gal kontrasto man asmeniskai per daug, duria.. nors.. patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 21, 14:27)
man antras tai zavus smile.gif tik gal kontrasto man asmeniskai per daug, duria.. nors.. patinka smile.gif

Ačiūūū.
Atsakyti
Antras bandymas su pirmu ND. smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 07 21, 15:33)
Antras bandymas su pirmu ND.  smile.gif

ok
Atsakyti
Myce, uzskaityta. drinks_cheers.gif

O mano cinematic daugiau komentaru ir nesulauke. Zinau ka tyla reiskia. user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 21 liepos 2011 - 14:41