Noriu nuomonės kuri geriau
AČIŪ VISOMS merginoms už komplimentus mano naktinei
Labai pamėgau juostą, po šios išvykos vat ir juostinuką įsigijau kitą, tikuosi iki savaitgalio gausiu , ačiū Sayonarai už parodytą ir pasiūlytą skelbimą
Svajone, ačiū už nuorodą, bet dabar susibalamutinau , šiandien kaip tik fotografavau Cinematik temai, bet pas mane visi horizontalūs kadrai tai dabar netiks dėl formato ? beje foto daryta konkrečiam filmui ,įdomu kas matę ar atpažins vakare įdėsiu
aj beje ,kažkas klausė dėl fokusavimo, tai aš rankiniu fokusavau ,o jei nerankiniu tai man rodos jau brumbrumas pasakė kaip kad erdvės būtų
Labai pamėgau juostą, po šios išvykos vat ir juostinuką įsigijau kitą, tikuosi iki savaitgalio gausiu , ačiū Sayonarai už parodytą ir pasiūlytą skelbimą
Svajone, ačiū už nuorodą, bet dabar susibalamutinau , šiandien kaip tik fotografavau Cinematik temai, bet pas mane visi horizontalūs kadrai tai dabar netiks dėl formato ? beje foto daryta konkrečiam filmui ,įdomu kas matę ar atpažins vakare įdėsiu
aj beje ,kažkas klausė dėl fokusavimo, tai aš rankiniu fokusavau ,o jei nerankiniu tai man rodos jau brumbrumas pasakė kaip kad erdvės būtų
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 20, 18:17)
As visad ant AV, su M as nesuprantu net, man tamsios nuotraukos gaunasi, plius jeigu greita situacija, juk viska greitai nustatineti reikia, na nezinau kaip taip suspeti.. na kitos galbut aisku igudusios, bet hm..
Be bykstes as retai M naudoju greitai besikeicianciom salygom fotografuoti, tik kai nesusneku su fotoaparatu Av rezime ir noriu isgauti kazka, ko man reikia. Fotkinti visuomet su M reikia jau nezinau kokiu profi buti
Siaip M naudoju, fotografuodama su isorine blykste (dazniausiai kazkur patalpose. Apsvietimas ten buna daug maz vienodas visa laika), TTL rezimu. M rezime pagal aplinkybes nustatau diafragmos, islaikymo nustatymus, jautrumą, o blykste automatiskai nustato reikiama blyksnio impulso galinguma. Tiek kiek reikia tiek duoda sviesos.Taip greitai gali reaguoti pasikeitus apsvietimo salygoms. Nereikia visko derinti.
Nezinau ar aiskiai parasiau..
Papildyta:
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 20, 18:35)
Noriu nuomonės kuri geriau
spalvota
QUOTE(o la la la @ 2011 07 20, 14:33)
Sveikutes
[b]fox., bent sioje nuotraukoje ir spalvytes
saunios, ir kadravimas geras, ir ryskumas normalus. Na
striukytes lyg nereiktu ir plaukus pasukuoti norisi,
bet nesargdinsi gi vaiko... Cia fotografavimo oro ir
vietos problema... Su kiekvienu liapsusu zinok mokaisi,
nenusimink
[b]fox., bent sioje nuotraukoje ir spalvytes
saunios, ir kadravimas geras, ir ryskumas normalus. Na
striukytes lyg nereiktu ir plaukus pasukuoti norisi,
bet nesargdinsi gi vaiko... Cia fotografavimo oro ir
vietos problema... Su kiekvienu liapsusu zinok mokaisi,
nenusimink
Dekui uz komentara
QUOTE(Maggie @ 2011 07 20, 14:42)
hmm. as specialiai taip kaimishkai jas sudejau, kad neatrodytu kaip puokshte is geliu parduotuves ir tie pakeleiviai man taip mielai ziurisi bet kita karta bandysiu tvarkingiau. gal is tikruju atrodys geriau.
O man asmeniskai va butent tas ir patiko,kad nuroviau geliu sauja,imerkiau i slonika su vandeniu ir va kaip graziai gavosi
QUOTE(o la la la @ 2011 07 20, 15:58)
Siaip M naudoju, fotografuodama su isorine blykste, TTL rezimu. M rezime pagal aplinkybes nustatau diafragmos, islaikymo nustatymus, jautrumą, o blykste automatiskai nustato reikiama blyksnio impulso galinguma. Tiek kiek reikia tiek duoda sviesos.Taip greitai gali reaguoti pasikeitus apsvietimo salygoms. Nereikia visko derinti.
Nezinau ar aiskiai parasiau..
Papildyta:
Dekui uz info.Si vakara gal iseis pabandyti pagal tokius nustatymus pafotografuoti.Nes turiu blykste nei siokia nei tokia ji bet ir guli nenaudojama.O dar instrukcija kazkur ismeciau,tai va vis rankos pamaigyti nedaeidavo.Dabar bent zinosiu ant kokiu nustatymu bandyti
QUOTE(o la la la @ 2011 07 20, 18:58)
supratau, dekui labai vadinas gerai fotografuoju - ant AV rezimo, su M irgi pasibandysiu patalpoje kokioj nors kai bus laiko
siaip su spalvom nelabai mano fotoaparatas kazkaip nureguliuotas na as nezinau... o ka kaip reguliuoti nezinau, instrukcijas skaiciau ir ka, bijau prireguliuosiu taip, kad isviso grybas ten bus, dejau praeitoje temeleje foto kokia tamsi gaunasi, nors fotoaparatas na tikrai geras - canon eos 550d objektyvas 18-135mm
siaip ar taip aciu o la la la uz isaiskinima
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 20, 16:15)
supratau, dekui labai vadinas gerai fotografuoju - ant AV rezimo, su M irgi pasibandysiu patalpoje kokioj nors kai bus laiko
siaip su spalvom nelabai mano fotoaparatas kazkaip nureguliuotas na as nezinau... o ka kaip reguliuoti nezinau, instrukcijas skaiciau ir ka, bijau prireguliuosiu taip, kad isviso grybas ten bus, dejau praeitoje temeleje foto kokia tamsi gaunasi, nors fotoaparatas na tikrai geras - canon eos 550d objektyvas 18-135mm
Nebijok tu to fotoaparato reguliuoti,nes nieko baisaus ten nenureguliuosi.O be to juk yra parintis kuri atstato visus nustatymus i pradine padeti:))))
QUOTE(fox. @ 2011 07 20, 19:23)
Nebijok tu to fotoaparato reguliuoti,nes nieko baisaus ten nenureguliuosi.O be to juk yra parintis kuri atstato visus nustatymus i pradine padeti:))))
jeigu zinociau KA reguliuoti tai pareguliuociau, bet kai nenutuokiu nezinia ar verta nagus kisti esu bandziusi bet nekazka ten nureguliavau, na jokio rezultato nebuvo
as vis mokinuos ant M dabar tik o reikalui esant pasinaudoju kitu rezimu kur reik greit kadro
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 20, 16:29)
jeigu zinociau KA reguliuoti tai pareguliuociau, bet kai nenutuokiu nezinia ar verta nagus kisti esu bandziusi bet nekazka ten nureguliavau, na jokio rezultato nebuvo
Tai gal EV numinusavus jei foto tamsios?Gal perziuros ekraneli esi labai uzsisviesinus,todel kai nufotografuoji atrodo gerai,o kai i kompa isimeti per tamsu?Atsiversk instrukcija ir bandykis fotografuoti nusistacius tai ka jie raso.Nebijok tu to fotoaparato,nieko tu jam nepataisomai neprispaudysi
laba...gailejau,kad sian nepaiemiau fotiko i darba, vaziavau dviraciu ir tokia grazi saule buvo rytine
Cherry, man labai keista, jau tau kazkas sake, kad nueik i I puslapi, padaryk namu darbus, zinosi kas ir su kuom valgoma...o dabar nezinau ka ir kaip daryti, patikek, tai\u darug kas paaiskes, kai padarysi namu darbus, o kaip juos daryti, viskas graziai paaiskinta, tiesiog apart klausinejimo, eik pamokas ruost , as nepiktai...tik tavo labui...
As kai paemiau fotika i rankas, fotkinau ant AV dazniausia...dabar dazniau M...nors neatsisakau ir AV, ypatingai, kai daznai keiciasi apsvietimo salygos.
Cherry, man labai keista, jau tau kazkas sake, kad nueik i I puslapi, padaryk namu darbus, zinosi kas ir su kuom valgoma...o dabar nezinau ka ir kaip daryti, patikek, tai\u darug kas paaiskes, kai padarysi namu darbus, o kaip juos daryti, viskas graziai paaiskinta, tiesiog apart klausinejimo, eik pamokas ruost , as nepiktai...tik tavo labui...
As kai paemiau fotika i rankas, fotkinau ant AV dazniausia...dabar dazniau M...nors neatsisakau ir AV, ypatingai, kai daznai keiciasi apsvietimo salygos.
neiste,kaip tau paciai paskutine foto?gerai iziuri kas ten yra? negerai zinok...