Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 07 21, 14:28)

Kikirike nu man braske visai neskani. Spalvos neeee ir toleliau dar matosi ant braskes patamsejimas. Nesviezia jau turbut.  biggrin.gif

pachalturino kavinėje lotuliukas.gif nesisekoja man su tom braškėm lotuliukas.gif
o kaip kita foto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 14:16)
Nu teisingai biggrin.gif dėl tam tikrų priežasčių aš apakus  biggrin.gif

kodel..? unsure.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 14:23)
dar viena...

kristuk, patamsejimas tai taip, kol nepasakei - nepastebejau, zavejausi bendru vaizdu. man tai skanu, grazhu, idomu. gal tik horizontaliai daryciau. bet cia jei jau kabinetis.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 21, 13:41)
kodel..? unsure.gif

Nuoširdžiai - maloniai susižavėjusi smile.gif
Atsakyti
g.gif
Dabar?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 21, 14:41)
kodel..? unsure.gif

kristuk, patamsejimas tai taip, kol nepasakei - nepastebejau, zavejausi bendru vaizdu. man tai skanu, grazhu, idomu. gal tik horizontaliai daryciau. bet cia jei jau kabinetis.

ačiū ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ar priimsit absoliučiai žalią būtybę į savo būrį? biggrin.gif Priduodu pirmą ND.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Cherry*,na as manau,kad problema ne fotoaparate.Negerai ND nei pirmi,nei antri...
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 14:47)
g.gif
Dabar?

nelabai rykus fokusas. su auto fokusu darai?
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 15:50)
Cherry*,na as manau,kad problema ne fotoaparate.Negerai ND nei pirmi,nei antri...

Na va, tai gerai kad atejau cia biggrin.gif Gal as cia tokia nevykele fotografijos pasaulyje biggrin.gif o atrodo normaliai lyg fotografuoju kai reikia, nezinau, o kai tokius techninius dalykus reikia padaryti mirtis.. doh.gif

sakykit kas blogai dabar? taisysiu, fotografuosiu dar ir dar doh.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 21, 15:51)
nelabai rykus fokusas. su auto fokusu darai?

g.gif nu auto lyg tas fokusas, nieko nenustatineju tik nuspaudziu uzrakta iki puses paskui kai sufokusuoja iki galo, taip auto vadinasi biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
Cherry...

Paimk fotika, nuspausk iki puses (autofokusas turi buti ijungtas), pradziai nustatyt ne M, o tiesiog, kad fotkintu be blico, suk rutuliuka. tai vat, nuspausk iki puses, raudoni taskiukai matysis, fokusuoja, super, spaudziam iki galo. pasibandyk bent jau su vienu daiktu pradziai. ar supranti ka reishkia perkadravimas?

kaip matau, teisingai darai. o ant kurio rezimo fotkini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 21 liepos 2011 - 13:56
QUOTE(Maggie @ 2011 07 21, 15:55)
Cherry...
Paimk fotika, nuspausk iki puses (autofokusas turi buti ijungtas), pradziai nustatyt ne M, o tiesiog, kad fotkintu be blico, suk rutuliuka. tai vat, nuspausk iki puses, raudoni taskiukai matysis, fokusuoja, super, spaudziam iki galo. pasibandyk bent jau su vienu daiktu pradziai. ar supranti ka reishkia perkadravimas?
kaip matau, teisingai darai. o ant kurio rezimo fotkini?

as ne M nustacius, o Av rezima smile.gif fotkina be blico, koki rutuliuka? blush2.gif
perkadravimas tai kai sufokusuoji i viena vieta nuspaudus mygtuka iki puses tada pakeiti vieta nu ahh nemoku paaiskinti ir nuspaudi iki galo mygtuka?
Atsakyti
Myce,nedekingus objektus isirinkai.Sustatyk juos taip,kad svies butu is priekio o ne is sono.ir viena paskui kita sustayk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 12:58)
as ne M nustacius, o Av rezima smile.gif fotkina be blico, koki rutuliuka? blush2.gif

Zinai kaip pasirinkti fokusavimo taska?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 21 liepos 2011 - 14:08