Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 12:23)
dar brumbrumo foto kaip visada,geras modeliukas geri kadrai,jau šitas ar kažkurias panašias kažkur fb mačiau, beje vakar mieste ir tavo modeliuką vaikščiojantį mačiau  lotuliukas.gif

nebandyk jo kalbinti, jis mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 21, 13:11)
nebandyk jo kalbinti, jis mano biggrin.gif

eik jau lotuliukas.gif aišku ,kad nekalbinsiu lotuliukas.gif yra gi daug ir kitų merginų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 11:18)

Vanilla - nu gražios foto,gražūs modeliukai ,bet paskutinės vertimas į jb gal nelabai  blush2.gif

dekui. o man zinok paciai patiko tas vertimas. kas kliuna? per tamsu?

QUOTE(juratike13 @ 2011 07 21, 11:19)

Vanilla, labai gražu, išties...tu pati jas dažai?

Aciu. Taip, kaikuriuos modeliukus pati dazau. taip pat bandau to mokytis smile.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 07 21, 11:30)

Va Vanillla pas mus madu fotografuotoja. Pas ja nuotraukose visuomet mergaites kaip is modeliu agenturos. Koki tu taska turi smile.gif wink.gif biggrin.gif ?
Treciasis portretukas man tiesiog nerealus!!!! Ir paskutine patinka. Gal tik kiek virsuje daugiau noretusi erdves ir to laido kabancio (tiktu jis kuriai nors panelei i ranka vietoj bizuno tongue.gif ) Siaip patiko.

Kitos tokios paprastos, tvarkingos, modeliukai pozuoja (pozose laisvumo truksta).

Prajuokinai wink.gif dekui uz komentarus smile.gif ir pati matau, tai ka pasakei wink.gif bet va kaip sukurt tokia atmosfera, kad modeliai visiskai atsipalaiduotu, as vis dar nezinau smile.gif vakar vienas mano modeliukas ( merginai buvo pirma fotosesija gyvenime) vos neapsiverke is itampos doh.gif as pati galvojau mirsiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 21, 13:30)
dekui. o man zinok paciai patiko tas vertimas. kas kliuna? per tamsu?
Aciu. Taip, kaikuriuos modeliukus pati dazau. taip pat bandau to mokytis smile.gif
Prajuokinai wink.gif dekui uz komentarus smile.gif ir pati matau, tai ka pasakei wink.gif bet va kaip sukurt tokia atmosfera, kad modeliai visiskai atsipalaiduotu, as vis dar nezinau smile.gif vakar vienas mano modeliukas ( merginai buvo pirma fotosesija gyvenime) vos neapsiverke is itampos  doh.gif as pati galvojau mirsiu  blink.gif

man žinok pačiai labai sunku dėl vertimo jb,taip kad net nežinau kas kliūna g.gif o gal tiesiog pati foto būtų buvusi geriau spalvota blush2.gif nu man kažkaip plokščia atrodo blush2.gif
Atsakyti
Laukine, patiko. Gražu, švelnu, miela smile.gif
Atsakyti
dedu pora dar foto blush2.gif

user posted image

man jos dvi nesižiūri,palikau vieną doh.gif kitą vėliau įdėsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 21 liepos 2011 - 13:17
Ačiū už komentarus, kadangi jie labai skirtingi, tai paliksiu kaip man patinka - vertikaliai biggrin.gif
Dėl odos, jei tik truuuputį kliūna, tai paliksiu, oda labai probleminė, sunku sutvarkyti, modelis apakęs, kad nesimato ko nereikia biggrin.gif Bet jei tikrai tragiškai kliūna, pasakykit

QUOTE(Maggie @ 2011 07 21, 09:51)
yra labai paprasta taisykle, but. laiko, KIKIRIKE ziurek:[/color]
tikrinik per but kart laikaa -
kai baigiasi "O" - jis mylejO, jis ziurejO, jis plepejO tada galune "AI" - tu mylejAI, ziurejAI, plepejAI
kai baigiasi "Ė" - - jis sakĖ, darĖ, matĖ - tu sakEI, darEI, matEI
Nu teisingai biggrin.gif dėl tam tikrų priežasčių aš apakus biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 10:03)
nu rodau nestandartą biggrin.gif
na, man tai labai 4u.gif
Aš tai nedrįstu dar kažkaip. Turiu per žiūronus fotkintą biggrin.gif Nespėju sutvarkyt. Pagaliau išmokau dėl sluoksnius, pasirodo - zuikio dainos biggrin.gif Tai iki trijų nakties žaidžiau.

Einu pas Alabamą žiūrėt ko pridirbo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 liepos 2011 - 13:18
dar viena...

user posted image
Atsakyti
Pirmas mano ND smile.gif

na va pirma foto paziurekit ji tamsi, o kitos sviesios... nesuprantu, butu tobula jeigu visos butu tokios sviesios.. fotografuota ant AV.

user posted image

user posted image

user posted imagel

Papildyta:
Kikirike, VAAAAU! wub.gif kaip skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 14:26)
Pirmas mano ND smile.gif

na va pirma foto paziurekit ji tamsi, o kitos sviesios... nesuprantu, butu tobula jeigu visos butu tokios sviesios.. fotografuota ant AV.

ale visiskai negerai padarei. turi perkadruot, kad daiktu issidestymas foto atrodytu vienodas, tik fokusas vis skirtingoj vietoj. ir vienodais nustatymais fotkink. ir ne pries langa
Atsakyti
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 14:26)
Pirmas mano ND smile.gif

koks diafragmos dydis (skaicius f) nes labai nerysku. Sunku fokusa iziuret. g.gif Ir fotografuoti reikia nekeiciant vietos, o tik atskirai sufokusuojant daigtus is tos pacios vietos.

O jau pavelavau su savo postu. Brumbrumai atsake.

Kikirike nu man braske visai neskani. Spalvos neeee ir toleliau dar matosi ant braskes patamsejimas. Nesviezia jau turbut. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 21 liepos 2011 - 13:30
QUOTE(kristukass @ 2011 07 21, 14:28)
koks diafragmos dydis (skaicius f) nes labai nerysku. Sunku fokusa iziuret.  g.gif  Ir fotografuoti reikia nekeiciant vietos, o tik atskirai sufokusuojant daigtus is tos pacios vietos.

F5.6
Atsakyti