QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 22:05)
T. Vyšniauskas per portreto paskaitą sakė, kad žinant taisykles jas galima laužyti, tik reikia žinoti kaip, bet čia jau atskira tema.. ir psio, daugiau nieko nepasakė, o va dabar įdomu pasidarė
Manau kiekvienas atranda savita ta taisykliu lauzyma, kas tampa jo braizu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 22:58)
Tikrai.
kristukass , nu nereali tavo fotografuota mergyte ir tokia linksmuole
Tie gavos papuosaliukai naujagimems - kazkas nerealaus. Jau nuo lopsio - mazosios damos
Labai grazios spalvytes. Super!
Pirmojoje kiek gal daugiau erdves apie galva noretusi, nors gyvas ir svytintis vaiko veidas viska atperka
Antroji nereali pagauta sypsena.
*Jūrate* , portretuko is ties abai mielos spalvytes, tik kodel uzsimerkusi moteris?
Kikirike , man labai smagu matyti kaip tu stropiai ieskai, bandai. Patinka, kad dirbi ties savo idejom. Todel nuotraukos kas kart vis kitokios. Dziugu del taves
Zirze , vaikiskos dziaugsmingos akys viska atperka. Tokie tie vaikai
Ievukis , spalvos grazios, labai naurali nuotrauka, tik kaireje puseje ant suoliuko zydras maisiukas ar ratas kliuna.
paprasta , smagiai ziurisi fone pastato lango ir tureklu linijos. Patinka ta ryski suknute pilkam fone... Nu del pasvirimo... man viskas griuna...
Svajon mūsų , cia tu irgi juosta fotkini? lyg tamsoka, bet man visai tinka... Mergytes zvigsnis kiek isitempes...
Gamtos foto vien, kad pinhole fotografuota, idomios. Vien tas faktas, kad degtuku dezute gali fiksuoti vaizdus - kazkas nesuprantamo...
fox. , kiek sviesiau reiktu.
kristukass , spalvos gerai, tik kuno oda ties peciais, kakta, kojomis lyg perdegusi.
Laukine25 , grazios vakaro spalvos, pieva, aguonele rankoje, jaunosios koketiskas sypsnis. Jaunikis kiek isitempes, tipo cia laikau. Su tais vyrukais sunku... fotografuotis is vis nenori, o jei leidziasi, tai susuka nelaiminga veiduka
Is filmuko visai neatrodo, kad mazai laiko fotosesijai turejot
Siaip labai daug graziu kadru dviese, jaunosios namie ant lovos. Labai istrigo, ta, kur uzsimerkusi.
Fotografavimas osde prie stalo, kazkuo fotopasteles fotografavimo maniera primine
Kiek daugoka panasiu kadru, gale filmuko anksti muzika baigiasi ir nuotraukos sukasi tyloj... Pabaigai skirciau ne maziau demesio nei pradziai... vat tavo tinklapio adresiukui cia butu pati vieta... Juk jauniesiems svarbiau, kad tai ju vestuves. Pradziai svarbiau ju vardai, data, o galui visai tinka tavo parasas...
Siaip labai fainos nuotraukytes
rG , pirmoji smagi, kiek sviesinciau, nes dabar ar tai per tamsi kiek ar tai spalvos i pilkuma nesa (ypac ant odos). Antroji ir trecioji man sukti galva nrisi...
brumbrumai, idomiai.
Egzo , pirmojoje kaip patiko toks tikras kaimiskas epizodas
Liuks.
Va
Vanillla pas mus madu fotografuotoja. Pas ja nuotraukose visuomet mergaites kaip is modeliu agenturos. Koki tu taska turi
?
Treciasis portretukas man tiesiog nerealus!!!! Ir paskutine patinka. Gal tik kiek virsuje daugiau noretusi erdves ir to laido kabancio (tiktu jis kuriai nors panelei i ranka vietoj bizuno
) Siaip patiko.
Kitos tokios paprastos, tvarkingos, modeliukai pozuoja (pozose laisvumo truksta).