Laukine, sveikinu su vestuviniu krikštu
Man labai kliūna pradžioje juodame fone ilgokai rodomas tavo tinklapio pavadinimas - lyg jis čia būtų svarbiausias
Foto fainos kaip visada - šviesios, jaukios, švelnios. Negalėčiau pasakyti, kad WOW, bet kur kas geriau nei daugelio fotografų, fotografuojančių ne vienerius metus. Iš esmės vertinčiau panašiai kaip tu save įsivertinai arba truputį geriau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 12:43)
kam ten nd nepakomentavom, įmeskit pakartotinai
Papildyta:
kokia bėdele? įmesk nuotrauką
Papildyta:
kokia bėdele? įmesk nuotrauką
bedele jau imeciau praeitoj 78 temoj paskutiniam ar pries paskutiniam puslapyje... dar brumbrum komentavo, bande padeti su nustatymais.. nezinau is tikro jauciu nesiu i kokia vilbra, ar fotocentra, kad pazetu nustaytmus
man biški vakar blogą buvo,tai vėl nepabaigiau savo darbų, tai vėl nieko nespėju...
Ačiū dar kartą merginos už komentarus mano foto
Ačiū Maggie,kad paaiškinai, dabar tikrai taip ir tikrinsiu beje, kaip tau mano cinematic įdėja,visgi tavo fotoparata jame dalyvavo ar aš praleidau komentarą?
Svajonė - šaunuolė,geri pinhole kadrai dar įdėk
Laukinė - filmuke mačiau tikrai geresnių kadrų nei šis kur įdėjai jei kalbėti apie minusus, jau kažkuri rašė,kad labai daug visko, ir arbūzas, ir obuoliukai,žemuogė ,bet kadangi žinau ką reiškia fotografuoti vestuves,tai tikrai fainai nu dėl panašumo į kažką,nu tai jei pati matai kas kaip ir kur tai ką jau čia besakysi į ką panašu
rG - patiko abi, ir rinkčiausi visdėlto nekvadratą
Vanilla - nu gražios foto,gražūs modeliukai ,bet paskutinės vertimas į jb gal nelabai
kristukass- man tokiai foto norėtusi švelniau, gal mažiau kontrasto
Ačiū dar kartą merginos už komentarus mano foto
Ačiū Maggie,kad paaiškinai, dabar tikrai taip ir tikrinsiu beje, kaip tau mano cinematic įdėja,visgi tavo fotoparata jame dalyvavo ar aš praleidau komentarą?
Svajonė - šaunuolė,geri pinhole kadrai dar įdėk
Laukinė - filmuke mačiau tikrai geresnių kadrų nei šis kur įdėjai jei kalbėti apie minusus, jau kažkuri rašė,kad labai daug visko, ir arbūzas, ir obuoliukai,žemuogė ,bet kadangi žinau ką reiškia fotografuoti vestuves,tai tikrai fainai nu dėl panašumo į kažką,nu tai jei pati matai kas kaip ir kur tai ką jau čia besakysi į ką panašu
rG - patiko abi, ir rinkčiausi visdėlto nekvadratą
Vanilla - nu gražios foto,gražūs modeliukai ,bet paskutinės vertimas į jb gal nelabai
kristukass- man tokiai foto norėtusi švelniau, gal mažiau kontrasto
Laba
sutinku, man sis t.p. užkliuvo...reiktų trumpinti, o šiaip, papasakokit, ar čia objektyvas taip gražiai su spalvomis susitvarko?Labai mane tas šviesumas veža...
A, norėjau sakyk, kopijuoji , ypatingai, stalas, kedės ir t.t., nu bet ar to reikia...
Tiesa, labai patiko parinktas muzikinis takelis
Vanilla, labai gražu, išties...tu pati jas dažai?
QUOTE(rarity @ 2011 07 21, 11:11)
Laukine, sveikinu su vestuviniu krikštu
Man labai kliūna pradžioje juodame fone ilgokai rodomas tavo tinklapio pavadinimas - lyg jis čia būtų svarbiausias
sutinku, man sis t.p. užkliuvo...reiktų trumpinti, o šiaip, papasakokit, ar čia objektyvas taip gražiai su spalvomis susitvarko?Labai mane tas šviesumas veža...
A, norėjau sakyk, kopijuoji , ypatingai, stalas, kedės ir t.t., nu bet ar to reikia...
Tiesa, labai patiko parinktas muzikinis takelis
Vanilla, labai gražu, išties...tu pati jas dažai?
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 12:16)
bedele jau imeciau praeitoj 78 temoj paskutiniam ar pries paskutiniam puslapyje... dar brumbrum komentavo, bande padeti su nustatymais.. nezinau is tikro jauciu nesiu i kokia vilbra, ar fotocentra, kad pazetu nustaytmus
nu tai imk ir atstatyk i gamyklinius nustatymus. ir viskas
QUOTE(juratike13 @ 2011 07 21, 11:19)
manau, kad gerai nukopijuoti, t.y. ne aklai, o įdedant kažką savo irgi reikia mokėti. Nukopijuoti gali idėją, o rezultatas vis tiek bus savitas. Visi kažką kopijuoja. Amžina tema - gerai tai ar blogai. Man neatrodo, kad tai yra blogai
Beje ir aš neseniai turėjau šventę http://vimeo.com/26548702
Biški persistengiau su efektais Iš esmės aš jų nelabai mėgstu ir retai naudoju, bet šį kartą kažkaip prikroviau be saiko. Kas dar kliūna?
neistės lapas po gaivikliu beveik baltas - patikrinau. Pats gaiviklis plastikinis, tai gali būti, kad natūraliai nėra visiškai baltas - gelsvas šiek tiek.
Foto pakomentuoti jau būtų Sizifo darbas Galiu tik pasakyti, kad tobulėjate nerealiai. Šaunuolės
kristuko cinematic tikrai kaip iš filmo ir dar kažkas dėjo su karvėmis , nu man irgi patiko
dar brumbrumo foto kaip visada,geras modeliukas geri kadrai,jau šitas ar kažkurias panašias kažkur fb mačiau, beje vakar mieste ir tavo modeliuką vaikščiojantį mačiau
dar brumbrumo foto kaip visada,geras modeliukas geri kadrai,jau šitas ar kažkurias panašias kažkur fb mačiau, beje vakar mieste ir tavo modeliuką vaikščiojantį mačiau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 11:51)
rankinis šiek tiek geltonuoja, bet nzn, aš užskaityčiau, nes neesu white balance pedantė
merginos, ar užskaitom?
merginos, ar užskaitom?
o as uzskaiciau, matosi mergina supranta kaip nustatyti, jau tiek ilgai su juo kankinasi, prasiau tik dar kad prie naturalaus apsvietimo atnestu parodyt, neiste, laukiu
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 21, 13:22)
nu tai imk ir atstatyk i gamyklinius nustatymus. ir viskas
manau, kad atstacius i gamyklinius, beda bedings
Neiste, aciu uz komentarus na iki tikros fashion fotosesijos man dar toli, bet matyt judu ta linkme
Virdzzinija, dekui
Zirze, nu va, kai tik ne pati makiaza darau, tai iskart ir komplimentu susilaukiu
Jokubaite o zinok su plastaka kaip tik nieko nedariau, matyt suzaide netolygus apsvietimas, vienos kuno vietos svioesesnes, kitos tamsesnes.
Maggie, aciu labai pati labai bijau, kad greit issisemsiu ir pyskinsiu vienodas foto. kazkaip ne su visais modeliais iseina "susigrot", kaikurie neikvepia, ir tada tai tikrai stampavimas prasideda del merginos lieknumo, zinok, pasistengiau isrinkt foto, kur lieknumas maziausiai krenta i akis buvo graziu foto, pavyzdziui su pakeltom rankom ir pan, bet jos buvo visos istrintos butent del sito dalyko
Kristuk, dekui na is tiesu kokybes tai man dar lb lb truksta. bet jau pati matau, kad siek tiek geriau, nei buvo anksciau. be to, pradejau su RAW fotografuot. pakoreguoju levelius, pakontrastinu, kartais siek tiek sharpo uzdedu ir pan. labai viskas paprastai, nes kazkaip vis nerandu laiko pasigilint i PS galimybes. Labai aciu RG, kuri papasakojo kaip raw tvarkyt atskirai tam tikrus plotus, labai padejo taisant isdegimus. dar karta aciu
Merginos, Jusu foto pakomentuosiu veliau
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 21, 10:26)
manau, kad atstacius i gamyklinius, beda bedings
O ar bandei?Jeigu sakai,kad viska supranti,tai manau ir ND lengvai ir greitai padarysi..Negi sunku?