HOLA!
shlykshti senbuve sako:
QUOTE(neiste @ 2011 07 20, 21:10)
pas mane fotike (Pentax K-x) balto balanso meniu nera custom, yra CTE (itariu cia vienas ir tas pats )ir yra Manual (kaip suprantu tai ir yra "Rankinis"). Tai gal man reikia ne CTE, o manual?
nes manual baltas puodelis gaunasi, negeltonuoja
ar skaitei instrukcija? ka reishkia auto, debeselis, manual, CTE galu gale?!
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 20, 17:17)
As visad ant AV, su M as nesuprantu net, man tamsios nuotraukos gaunasi, plius jeigu greita situacija, juk viska greitai nustatineti reikia, na nezinau kaip taip suspeti.. na kitos galbut aisku igudusios, bet hm..
ok. tingine
neskaityk viso pirmo puslapio, nes tai ne vienai dienai, bet atlik namu darbus, ten labai aishkiai ishdestyta kas kur kaip. atlik berods II namu darba ir suprasi kodel fotkes tavo tamsios. ATLIK NAMU DARBUS
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 20:31)
kaip tik šiandien žiūrinėjau visokių puikių darbų, gal atsisiuntet kas iš efoto "blur" žurnalus, tai va tuos peržiūrėjau, tai centravimo belenkiek, nukapotų galūnių kiek tik nori, kreivų horizontų, nekokybės, bet iš ties , darbai tai puikūs, su mintim, stipria emocija, nuotaikom.. manau, kad gal tikrai mes čia perlenkiam lazdą su tom ale idealiom kompozicijom? ir štampuojam, įstatom save į rėmus ir nebepaliekam laisvės improvizavimui, komponuodami kadrą galvojam tik apie kompozą, ir pamirštam apie pačio kadro mintį, emociją.. gal reiktų pabandyt atvirkščiai daryt?
kaip as su tavim sutinku!! galvojau cia tik man tokia shyza. he he. dabar stengiuos nepaisyt taisykliu taip perdetai, kaip iki siol ta dariau, fotkinu kada noriu ir kaip noriu (anksciau pagalvodavau, aj cia neidomu, nieko ypatingo, nieko nesakANTI foto, SM neuzhskaitys he he, bet dabar jei man grazhiai atrodo pelenine ant stalo - tai ja fotkinu, nustojau parintis kas ka pagalvos, ieshkau - vis ieshkau). todel labai pritariu ir tos, kurios daro pertraukos fotkinime, arba fotkinimas nebedziugina, junkites i bureli - fotkint kalbancius vaizdus, mazhiau kreipiant demesi i nuotraukos technishka puse. Im in
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 20, 21:18)
o,Maggie, slapuke, ar as kazka praleidau?
neee, ne slapuke. norejau pasakyti, bet viskas staigiai ivyko, o su mano fotkinimo tempais ir laiku - kol as ishryshkinsiu juosta, ja atskenuosiu - uztruks. todel ir nesakiau, nes norejau atneshti rezultatu, kuriu dar reikes palaukt. be to - gal nieko nesigaus, todel ir nesigyriau, o dabar pagavot mane
uzsikabliavau ant juostos, kankinu zenit'a (pasirodo jis buvo su helios objektyvu, o as durnele, net nepastebejau ir ieshkojau skelbimuose pykdama, kad vis nesuspeju ir kitos nusiperka naksciau uz mane), fed'a ir mamya. pastaraja dziaugiuosi labiausiai, vezha ziauriai. nu vat. viska pasakiau
QUOTE(o la la la @ 2011 07 20, 17:58)
Be bykstes as retai M naudoju greitai besikeicianciom salygom fotografuoti, tik kai nesusneku su fotoaparatu Av rezime ir noriu isgauti kazka, ko man reikia. Fotkinti visuomet su M reikia jau nezinau kokiu profi buti
as ne profe, bet visada fotkinu ant M (patalpoje, kai tamsu, tai su blykste kalu). man nepatinka kaip canon 400d susitvarko su av, tv. gal cia tik man taip atrodo, bet jis labai grybauja. ei, kazkas turit gal 400d? kaip jums av tv rezimai? tenkina?
QUOTE(Ka @ 2011 07 20, 21:29)
Jai.
Žinau, kad rG taiso tavo žodžius. Bet šį kartą aš pamačiau ir noriu pataisyti.
gerai parashe juk. as supratau kad jei=jeigu, na tipo "jeigu tai paslaptis".
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 21:43)
ne,ten buvo "jeigu" trumpinys
nu va. super.
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 20, 22:27)
Va dar vienas jums
nukirtau kojas,gaila labai,bet ai...
na si karta nelabai man. vaikiuko kojos nesiziuri, mamos emocija irgi, per daug prisimerkus, mamiya ne prie ko, dar tas melyno daikto krashtas. man nelabai. visuma. neidomu. bet pripratus, kad vis dedi kazhka TOKIO, tai zinai ;]
QUOTE(rG @ 2011 07 20, 22:41)
=aprašei
= sakei
Daugiau nebetaisysiu, man tai nemalonu, o klaidas darai nuolat, tad nėra prasmės.
kad butu zmogui aishkiau, reikia ishaishkint ponia lituaniste
yra labai paprasta taisykle, but. laiko, KIKIRIKE ziurek:
tikrinik per but kart laikaa -
kai baigiasi
"O" - jis mylejO, jis ziurejO, jis plepejO tada galune "AI" - tu mylejAI, ziurejAI, plepejAI
kai baigiasi "Ė" - - jis sakĖ, darĖ, matĖ - tu sakEI, darEI, matEI
tikriausiai yra kokiu isimciu, nepamenu, bet dauguma yra taip.
Kikirike - ar dabar supranti?