Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 07 21, 03:49)
Kritikuojaaaam

labai grazus modeliukas, labai wub.gif trecia foto man ne blush2.gif labai jau suspausta..

Vanilla, labiausiai paskutine..uch kokios moteros, kokios pozos, kokie zvilgsniai biggrin.gif pirmoje ta lempa pirmu planu siek tiek trugdo, antroji thumbup.gif Cia ale fashio fotosesija, taip? wub.gif

Mano ND taip niekas ir nepakomentavo verysad.gif Ikelti gal dar karta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 21, 10:08)
ne, neaptingus smile.gif tik cia nededu.. nu bet idesiu, aisku, jau savaites senumo biggrin.gif Mano mylimiausias modeliukas smile.gif

modeliukas tai tikrai ispudingas wub.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 07 21, 10:11)

as jau tavo darbelius pastebejau,man jie labai grazus,ryskus,man labai grazu ziuret ir grozetis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2011 07 21, 10:22)

Mano ND taip niekas ir nepakomentavo verysad.gif Ikelti gal dar karta? unsure.gif

ikelk dar karta mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 22:47)
o filmas žinok geras,pažiūrėk  4u.gif

mane tas filmas labai sukrete, geraja prasme,ten tiek visokiu jausmu daug, nuostabi istorija
beje, turiu kompe ta filma su LT vertimu, tai jei kam reiks,kreipkites 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 21, 02:49)

Ypač šitai

o va man sita labai patinka, tas smeliukas taip prilipes simpatiskai, gal net erotiskai, ir as uz vertikalia rolleyes.gif

QUOTE(Egzo @ 2011 07 21, 10:08)

Specialiai filmo tema nieko sukurti kolkas nepavyko. Gal tik atsutiktinai uzfiksuoti kadrai tiks ta tema.  biggrin.gif

wow wow wow thumbup.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 07 21, 10:11)

as tai labai noriu pagirti sios merginos lupdazio spalva,na man ji tokia ui, aistringa spalva,labai labai thumbup.gif

QUOTE(neiste @ 2011 07 21, 10:22)

zinok gal ir nera idealiai ten, bet as buciau linkusi uzskaityt,dar atlik naturalioj sviesioj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 21, 11:42)

ikelk dar karta  mirksiukas.gif  4u.gif

4u.gif
5ND
Dirbtinis apsvietimas:
Rankinis
http://public.fotki....o/imgp4338.html
Lempute
http://public.fotki....o/imgp4346.html
Auto
http://public.fotki....o/imgp4365.html

Kadangi fotki neleidzia tiesiai foto deti cia (vel pastrige kazkas doh.gif )metu tik nuorodas unsure.gif
Atsakyti
HOLA!

shlykshti senbuve sako:

QUOTE(neiste @ 2011 07 20, 21:10)
pas mane fotike (Pentax K-x) balto balanso meniu nera custom, yra CTE (itariu cia vienas ir tas pats )ir yra Manual (kaip suprantu tai ir yra "Rankinis"). Tai gal man reikia ne CTE, o manual? g.gif nes manual baltas puodelis gaunasi, negeltonuoja

ar skaitei instrukcija? ka reishkia auto, debeselis, manual, CTE galu gale?!
QUOTE(Cherry* @ 2011 07 20, 17:17)
As visad ant AV, su M as nesuprantu net, man tamsios nuotraukos gaunasi, plius jeigu greita situacija, juk viska greitai nustatineti reikia, na nezinau kaip taip suspeti.. na kitos galbut aisku igudusios, bet hm.. g.gif

ok. tingine lotuliukas.gif neskaityk viso pirmo puslapio, nes tai ne vienai dienai, bet atlik namu darbus, ten labai aishkiai ishdestyta kas kur kaip. atlik berods II namu darba ir suprasi kodel fotkes tavo tamsios. ATLIK NAMU DARBUS 4u.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 20:31)
kaip tik šiandien žiūrinėjau visokių puikių darbų, gal atsisiuntet kas iš efoto "blur" žurnalus, tai va tuos peržiūrėjau, tai centravimo belenkiek, nukapotų galūnių kiek tik nori, kreivų horizontų, nekokybės, bet iš ties , darbai tai puikūs, su mintim, stipria emocija, nuotaikom.. manau, kad gal tikrai mes čia perlenkiam lazdą su tom ale idealiom kompozicijom? ir štampuojam, įstatom save į rėmus ir nebepaliekam laisvės improvizavimui, komponuodami kadrą galvojam tik apie kompozą, ir pamirštam apie pačio kadro mintį, emociją.. gal reiktų pabandyt atvirkščiai daryt?

kaip as su tavim sutinku!! galvojau cia tik man tokia shyza. he he. dabar stengiuos nepaisyt taisykliu taip perdetai, kaip iki siol ta dariau, fotkinu kada noriu ir kaip noriu (anksciau pagalvodavau, aj cia neidomu, nieko ypatingo, nieko nesakANTI foto, SM neuzhskaitys he he, bet dabar jei man grazhiai atrodo pelenine ant stalo - tai ja fotkinu, nustojau parintis kas ka pagalvos, ieshkau - vis ieshkau). todel labai pritariu ir tos, kurios daro pertraukos fotkinime, arba fotkinimas nebedziugina, junkites i bureli - fotkint kalbancius vaizdus, mazhiau kreipiant demesi i nuotraukos technishka puse. Im in smile.gif
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 20, 21:18)
o,Maggie, slapuke, ar as kazka praleidau? g.gif  biggrin.gif

neee, ne slapuke. norejau pasakyti, bet viskas staigiai ivyko, o su mano fotkinimo tempais ir laiku - kol as ishryshkinsiu juosta, ja atskenuosiu - uztruks. todel ir nesakiau, nes norejau atneshti rezultatu, kuriu dar reikes palaukt. be to - gal nieko nesigaus, todel ir nesigyriau, o dabar pagavot mane biggrin.gif
uzsikabliavau ant juostos, kankinu zenit'a (pasirodo jis buvo su helios objektyvu, o as durnele, net nepastebejau ir ieshkojau skelbimuose pykdama, kad vis nesuspeju ir kitos nusiperka naksciau uz mane), fed'a ir mamya. pastaraja dziaugiuosi labiausiai, vezha ziauriai. nu vat. viska pasakiau biggrin.gif
QUOTE(o la la la @ 2011 07 20, 17:58)
Be bykstes as retai M naudoju greitai besikeicianciom salygom fotografuoti,  tik kai nesusneku su fotoaparatu Av rezime ir noriu isgauti kazka, ko man reikia. Fotkinti visuomet su M reikia jau nezinau kokiu profi buti g.gif

as ne profe, bet visada fotkinu ant M (patalpoje, kai tamsu, tai su blykste kalu). man nepatinka kaip canon 400d susitvarko su av, tv. gal cia tik man taip atrodo, bet jis labai grybauja. ei, kazkas turit gal 400d? kaip jums av tv rezimai? tenkina?
QUOTE(Ka @ 2011 07 20, 21:29)
Jai.
Žinau, kad rG taiso tavo žodžius. Bet šį kartą aš pamačiau ir noriu pataisyti.  4u.gif

gerai parashe juk. as supratau kad jei=jeigu, na tipo "jeigu tai paslaptis".
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 21:43)
ne,ten buvo "jeigu" trumpinys  blush2.gif

nu va. super.
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 20, 22:27)
Va dar vienas jums mirksiukas.gif nukirtau kojas,gaila labai,bet ai...

na si karta nelabai man. vaikiuko kojos nesiziuri, mamos emocija irgi, per daug prisimerkus, mamiya ne prie ko, dar tas melyno daikto krashtas. man nelabai. visuma. neidomu. bet pripratus, kad vis dedi kazhka TOKIO, tai zinai ;]
QUOTE(rG @ 2011 07 20, 22:41)
=aprašei
= sakei
Daugiau nebetaisysiu, man tai nemalonu, o klaidas darai nuolat, tad nėra prasmės.

kad butu zmogui aishkiau, reikia ishaishkint ponia lituaniste tongue.gif

yra labai paprasta taisykle, but. laiko, KIKIRIKE ziurek:

tikrinik per but kart laikaa -
kai baigiasi "O" - jis mylejO, jis ziurejO, jis plepejO tada galune "AI" - tu mylejAI, ziurejAI, plepejAI

kai baigiasi "Ė" - - jis sakĖ, darĖ, matĖ - tu sakEI, darEI, matEI

tikriausiai yra kokiu isimciu, nepamenu, bet dauguma yra taip.

Kikirike - ar dabar supranti?
Atsakyti
nu rodau nestandartą biggrin.gif jau senokai išsiryškinau pinhole, bet va vis neparodžiau, nes sakau, gal nelabai kam įdomu biggrin.gif nu bet forumo paįvairinimui visgi parodau smile.gif tiem kas nežino, kas tas pinhole, tai nu tiesiog įdėjus juostelę į degtukų dežutę fotografuota smile.gif

gamta

user posted image

jei kam įdomu toks "menas" , veliau dar įdėsiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 21 liepos 2011 - 10:04
Aj, rodausi savo pirmą vestuvių filmuką.. Matau ką šiandien daryčiau kitaip, bet.. Rašyčiau sau 8+ biggrin.gif

Filmukas.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 21, 10:51)
as ne profe, bet visada fotkinu ant M (patalpoje, kai tamsu, tai su blykste kalu). man nepatinka kaip canon 400d susitvarko su av, tv. gal cia tik man taip atrodo, bet jis labai grybauja. ei, kazkas turit gal 400d? kaip jums av tv rezimai? tenkina?

Mano modelis tikriausiai ne ką geresnis (500d), tai su Av sunkiai, todėl fotografuoju tik M režimu.

kad jau apie juostas kalbat, tai aš vakar kaime atradau Zenit ET su helios 44-2 ax.gif neblogai išsilaikęs, tikriausiai veikia, tik kad užrakto svirtelė stringa, reikia pačiai sukinėt. Na ką, ieškosiu juostos tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 21, 10:06)
Aj, rodausi savo pirmą vestuvių filmuką.. Matau ką šiandien daryčiau kitaip, bet.. Rašyčiau sau 8+  biggrin.gif

Filmukas.

nerealiai wub.gif ir nuotraukos kul.. ir ta paskutinė va kaip gerai žiūrisi bendram kontekste thumbup.gif
Atsakyti
nu, kas pirmas pasakys kad nukopijavau? biggrin.gif Būtų liūdna, jei niekas nepasakytų... Ačiū, Sm. Sunku buvo labai.. Obelynas ne toks koks turėjo būti, ne pieva tarp obelų, o arimas. Tai visiems ant batų buvo po antrą "padą" purvo biggrin.gif Ir šiaip labai sunku pirmą kart. Ypač kai vyrai pradeda nervintis vos pradėjus, kad jau gal baigiam? Tai pradėjau skubėt ir aj.. Nu kaip pirmas kartas manau neblogai.. Niekaip tokios jaunosios į Senamiestį ar kažkur neįkiščiau. Tik gamtoj, pievose, taro žydinčių obelų.. Gaila tik kad jos jau nužydėję..
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 21, 10:18)
nu, kas pirmas pasakys kad nukopijavau? biggrin.gif Būtų liūdna, jei niekas nepasakytų... Ačiū, Sm. Sunku buvo labai.. Obelynas ne toks koks turėjo būti, ne pieva tarp obelų, o arimas. Tai visiems ant batų buvo po antrą "padą" purvo biggrin.gif Ir šiaip labai sunku pirmą kart. Ypač kai vyrai pradeda nervintis vos pradėjus, kad jau gal baigiam? Tai pradėjau skubėt ir aj.. Nu kaip pirmas kartas manau neblogai.. Niekaip tokios jaunosios į Senamiestį ar kažkur neįkiščiau. Tik gamtoj, pievose, taro žydinčių obelų.. Gaila tik kad jos jau nužydėję..

aha, žinok žiūrint nuotraukas, man tas vyras įtartinas pasirodė biggrin.gif t.y. matosi, kad neatsipalaidavęs.. bet žinok tikrai geros nuotraukos, vat su malonumu visas peržiūrėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 21, 11:06)
Aj, rodausi savo pirmą vestuvių filmuką.. Matau ką šiandien daryčiau kitaip, bet.. Rašyčiau sau 8+  biggrin.gif

Filmukas.

bigsmile.gif tikrai labai grazu. Gera ziureti i grazius zmones kokybiskoje fotografijoje. thumbup.gif
Atsakyti