Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 02:09)
Parodyk bigsmile.gif Ryskumo,tai jo cia jau beda pas mane,nors vos,vos pasarpinau blush2.gif ,o del sviesumo tai specialiai nieko nedariau,nes ir norejau suzinoti ar per tamsu ar per sviesu.Visgi ne lauke fotografuota:)))

user posted image

Nezinau gal ir nugrybavau. Bet as "matau" taip. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 21, 02:18)

Jetus laukine. Man tai grazu... wub.gif Tik jeigu galima man zaliukui pradziamoksliui pasisakyti, tai siek tiek blasko demesi jaunikio svarko rauksles. Bet cia greiciausiai tik man.,. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 07 21, 00:24)

Nezinau gal ir nugrybavau. Bet as "matau" taip.  ax.gif

Man zinok patinka. 4u.gif Gal gali isduoti ka ir kaip darei? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 02:31)
Man zinok patinka. 4u.gif  Gal gali isduoti ka ir kaip darei? blush2.gif  blush2.gif

Pasviesinau su curves ir pakontrastinau trupuciuka. smile.gif
Atsakyti
Laukine25,labai grazu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 07 21, 00:35)
Pasviesinau su curves ir pakontrastinau trupuciuka.  smile.gif

Dekui,bandysiu ir as pazaisti 4u.gif
Atsakyti
Kritikuojaaaam

user posted image

Ypač šitai
user posted image

Gal vis tik kvadratas?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 liepos 2011 - 02:26
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 21, 01:18)

Po savo vestuvių sėdau į vyro mašiną ašarodama smile.gif Visiškai vėlavo visas vestuvių scenarijus, tad mano kaip fotografuotojo reikalai buvo visai nebesvarbūs.. O man juk svarbiausia padaryt gerų kadrų.. Tačiau kai belieka vien reportažas kas ką veikia, nes laiko atskirai fs nėra... Ašarojau, prisipažįstu smile.gif Jaunieji ramūs, nekelia jokių reikalavimų, puiki gražiausia pora, bet va ką daryt kai pati keliu juos sau, o galimybių nelabai buvo sudaryta pasipaveiksluoti... unsure.gif

spalvos gražios, jaunoji graži, nu bet poza tai visiškai nepatiko g.gif tas vyras kaip ne į temą atrodo, stovi kaip stabaras, nusisukęs, nežinau, kažkaip kitaip komponuočiau, juk jis irgi svarbus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 00:30)

Pabandziau isorine blykste.Sakakykit kas blogai...
user posted image

manau, kad puiki nuotrauka šeimos albumui smile.gif šiek tiek šviesinčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 07 21, 00:46)
Labai reikia jusu nuomoniu. Kaip jums spalvos ir pats koregavimas foto?  g.gif

spalvos gerai, bet kūno oda tai tikrai per šviesi..
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 07 21, 01:29)

Nezinau gal ir nugrybavau. Bet as "matau" taip.  ax.gif

tai,kad maikė išdegė..
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 01:49)
Kritikuojaaaam

jėzau kokia ji graži swoon.gif pirmoji patiko, o kitos dvi nepatiko, bet jei rinktis iš jų abiejų, tai kvadratas geriau.. taip jose labai mažai erdvės, per daug įsprausta į rėmus atrodo smile.gif
Papildyta:
aš taip daryčiau

user posted image

pastumdžiau levelius, color balanse..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 08:10)

aš taip daryčiau

user posted image

pastumdžiau levelius, color balanse..

sitas variantas graziausias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 07 20, 21:10)
Dar ateinu su keliomis foto is pirmosios savo leliukiskos ft.  blush2.gif

Antrosios superinė emocija, bet aš balsuoju už trečią, patinka ir spalvos, ir ryškumas, ir leliukas gražiai sukomponuotas.

QUOTE(Ievukis @ 2011 07 20, 22:27)
Va dar vienas jums mirksiukas.gif nukirtau kojas,gaila labai,bet ai...

user posted image

Čia juosta? Kairiam apatiniam kampe man per daug visko sulindo į kadrą ax.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 07 21, 01:46)

Spalvos man nekliūna, gal kažkiek man atrodo, kad modeliuko poza tokia įtempta, na tarsi specialiai tokią darytų, bet neypatingai kliūna.

QUOTE(rG @ 2011 07 21, 02:49)
Kritikuojaaaam

user posted image

Ypač šitai
user posted image

Gal vis tik kvadratas?

user posted image

Pirmoji man graži, nematau ko kritikuoti, taip ir atrodo, kad mergina stebi saulėlydį.
Antra ir trečia... Nežinau, vertikali ar kvadratas geriau... Aš žiūriu į abi ir man norisi kažkaip sukti galvą, na ieškau, kaip čia patogiau ta mergina būtų rolleyes.gif

Laukine, suprantu, kaip nesmagu, kad neįgyvendinai visų sumanymų su jaunaisiais... Jaunoji tokia paprasta ir graži, o suknutė...mmmmm wub.gif Pašmirinėjau pas tave flickr'e, gražių kadrų suradau 4u.gif O kur čia įdėjai, man pati nuotrauka smagi, jeigu daryčiau iš foto filmuką, aš dėčiau ją į galą, na tarsi laiminga visos šventės pabaiga, išsineša karalius savo karalienę į naują laimingą gyvenimą bigsmile.gif Uj, užsisvaigau aš čia. Pačioj foto man trūksta jaunikio žingsnio, na kad jaustųsi tas ėjimas, o tai dabar abu tarsi įbesti vietoj. Jaunoji puikiai viską daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 21 liepos 2011 - 07:51
QUOTE(rG @ 2011 07 20, 21:51)
Gal žinai iš kur parsisiųsti?  4u.gif pažiūrėčiau. Torrentuose lyg nemačiau, o gal pavadinimas lietuviškas?

maria larssons eviga ögonblick (tik žiūrėk, kad būtų subtitrai), arba maria larsson's everlasting moments. LT pavadinimo nėra, kiek žinau.

oi, rašiau visko nepaskaičius, tai pasikartojau tikriausiai..smile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 liepos 2011 - 08:00
QUOTE(Yvette @ 2011 07 20, 23:42)
Brumbrumai tai truputį aptingusi, bet kai parodo irgi būna ne per mažai.

ne, neaptingus smile.gif tik cia nededu.. nu bet idesiu, aisku, jau savaites senumo biggrin.gif Mano mylimiausias modeliukas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu, uz pagaliau uzskaityta WB. 4u.gif

Specialiai filmo tema nieko sukurti kolkas nepavyko. Gal tik atsutiktinai uzfiksuoti kadrai tiks ta tema. biggrin.gif
user posted image
user posted image
ax.gif
Atsakyti
Kikirike, tu nuostabi wub.gif zaviuosi zaviuosi zaviuosi bigsmile.gif

Kristuk, leliuko fotosesija labai grazi, o jei dar pirmoji, tai isvis nerealu drinks_cheers.gif

Pykau, kai buvau cia naujoke ir nesulaukdavau komentaru smile.gif o pati db nieko nekomentuoju, nes ziauriai nieko nespeju. Nepykit, dovanokit, as atsigriebsiu smile.gif

Idedu kelias foto, kitas galit paziuret ir pakomentuot flickr, nemazai prisikaupe smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti