Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 07 20, 23:28)
Spalvota 4u.gif

Ievuk,
labai mielos abi nuotraukėlės- spalvytės thumbup.gif
Labai 4u.gif

Svajone, man šį kartą ne- taip labai suspausta kampe... man nesižiūri ax.gif
Man - ne.... ir gėlytė netinka, ir emocijos nejaučiu- lyg tik merkiasi nuo saulės....
Man ir ne... akytės gražios, bet kadravimas ir šešėliai nepatinka

Aš fotografuoju ant M... o dėl taisyklių... kurį laiką labai žiūrėjau, kad būtų tiesu ir lygu ir visaip kitaip- o dabar laužau... nežinau ar gerai...

ačiū 4u.gif
na va šioje foto man gal nelabai tas pasvyrimas blush2.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 23:36)
gal gali nuorodų pamėtyt, įdomu pasidarė, o va nežinau apie ką čia šneki biggrin.gif
Papildyta:
dedu dar vieną, bet jaučiu, kad per tamsu  g.gif  reikia eit miegot turbūt, ir nebevarvint tų akių  biggrin.gif

man norėtųsi šiek tiek labiau atsukto veiduko... dabar žvilgsnis piktas atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 20 liepos 2011 - 22:40
Kikirike, šaunuole Tu mūsų. Tikrai įdedi liuksinių darbų ir tavo ieškojimai nuo par pradžių vežė. Nustebini vis įkėlusi foto. Tu ir Je Taime visada įdomu laukti ir sulaukti ko nors iš jūsų.

Brumbrumai tai truputį aptingusi, bet kai parodo irgi būna ne per mažai.
Airv retai beužsuka, bet taip pat turi ką parodyti.

Kitų foto nebepakomentuosiu, tik prabėgau akimis puslapius. Nuo šeštadienio būsiu laisvesnė, tai gal ir pakomentuoti galėsiu daugiau.
Linkėjimai
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 22:39)

man norėtųsi šiek tiek labiau atsukto veiduko... dabar žvilgsnis piktas atrodo

turiu ir atsuktą, bet ten žvilgsnis dar piktesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 07 20, 23:42)
Kikirike, šaunuole Tu mūsų. Tikrai įdedi liuksinių darbų ir tavo ieškojimai nuo par pradžių vežė. Nustebini vis įkėlusi foto. Tu ir Je Taime visada įdomu laukti ir sulaukti ko nors iš jūsų.

ačiū blush2.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 23:42)
turiu ir atsuktą, bet ten žvilgsnis dar piktesnis  biggrin.gif

tai ko ji tokia pikta? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 22:44)

tai ko ji tokia pikta?  lotuliukas.gif

nežinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 17:22)
na ką, nors ir ne taip kaip turi būti pagal taisyklės horizontalus kadras, bet vistiek dedu teminei Cinematic

Tiesiog super wub.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 17:44)
rodau vieną iš vienos nelabai pavykusios fs..

Man patinka

QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 20, 18:15)
nu kur jau glamuras biggrin.gif bent jau pagal mane glamuras yra kazkas tokio kaip is zurnalu virselio. nu negi nejauciat, kad cia yra kazkokios SM mados? biggrin.gif ar cia as viena tokia isitikinus?smile.gif is esmes turbut tai butu svelnios, kokybiskos, ryskiu akiu, tiesaus horizonto, vaiku/merginu, kartais seimos, fotografijos, be dideles minties ar originalumo, necentruojant, nekvailiojant ir nerizikuojant smile.gif bent jau man labai tas poveikis asmeniskai persidave. nu bet turbut taip ir turi buti, nes nuo to ir pradedam mokytis.

As irgi tos nuomones,kad pirma reikia paisyti taisykliu,o paskui kai tau jos maiso isgauti norima rezultata,tada jas galima lauzyti.Nepamenu kazkuris fotografas pasaulinio masto sake,kad jis dziaugiasi,jog nezino taisykliu,tai jam kaip ir nera ka lauzyti.(nestumas pavoge mano 80%atminties)

QUOTE(kristukass @ 2011 07 20, 19:10)
Dar ateinu su keliomis foto is pirmosios savo leliukiskos ft.  blush2.gif

Man labai grazu

QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 20, 19:11)
Dar vieną portretuką atnešu jūsų teismui ax.gif Paveiksluota saulei leidžiantis.

Man akiu truksta

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 20, 20:04)
idedu pasidziaugimui ax.gif
jei kas nori kritikuoti prasom,bet pati matau minusu,nors...ju ir yra,bet si foto man labai miela ax.gif

O jau akys,akys wub.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 07 20, 20:27)

Va dar vienas jums mirksiukas.gif nukirtau kojas,gaila labai,bet ai...

Labai faina

QUOTE(paprasta @ 2011 07 20, 21:28)

Aš fotografuoju ant M... o dėl taisyklių... kurį laiką labai žiūrėjau, kad būtų tiesu ir lygu ir visaip kitaip- o dabar laužau... nežinau ar gerai...

Grazu

Papildyta:
Pabandziau isorine blykste.Sakakykit kas blogai...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 21 liepos 2011 - 00:27

Labai reikia jusu nuomoniu. Kaip jums spalvos ir pats koregavimas foto? g.gif

user posted image
Atsakyti
kristukass,man asmeniskai spalvos grazios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 07 21, 01:56)
kristukass,man asmeniskai spalvos grazios ax.gif

Aisku. smile.gif As kaip tik truputi pasizaidziau su tavo foto. blush2.gif Su blykstem as isvis nefotkinu- nei isorinem nei vidinem, tad ir pakomentuoti del jos nieko negaliu. O jeigu apie pacia foto tai man truksta ryskumo, sviesumo (cia tai jau liga doh.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 07 21, 00:05)
Aisku.  smile.gif  As kaip tik truputi pasizaidziau su tavo foto.  blush2.gif  Su blykstem as isvis nefotkinu- nei isorinem nei vidinem, tad ir pakomentuoti del jos nieko negaliu. O jeigu apie pacia foto tai man truksta ryskumo, sviesumo (cia tai jau liga  doh.gif  biggrin.gif )

Parodyk bigsmile.gif Ryskumo,tai jo cia jau beda pas mane,nors vos,vos pasarpinau blush2.gif ,o del sviesumo tai specialiai nieko nedariau,nes ir norejau suzinoti ar per tamsu ar per sviesu.Visgi ne lauke fotografuota:)))
Atsakyti
Apie vyraujantį stilių šioj temoj Brumbrumas puikiai parašė, bet man kaip gera būna įkelti kartais kažką "ne į temą" biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 07 20, 22:42)

Brumbrumai tai truputį aptingusi, bet kai parodo irgi būna ne per mažai.
Airv retai beužsuka, bet taip pat turi ką parodyti.

Kitų foto nebepakomentuosiu, tik prabėgau akimis puslapius. Nuo šeštadienio būsiu laisvesnė, tai gal ir pakomentuoti galėsiu daugiau.
Linkėjimai

Aš stebiu, seku darbus kiek suspėju, bet kai prisijungiu viskas būna apkalbėta/pakomentuota.
Atsakyti
Sveikos. Jau pasisakiau flikre, bet Kikirike- nuostabu. Lenkiu galvą. Aš kaip spėju vis paskaitau, buvau daug citatų prisirinkusi, bet neįmanoma tiek atgamint ką norėjau tuo metu pasakyti.. Dar berods SM labai įstrigo j/b foto filmui.

Aš vieną kritikai įdedu:
user posted image

Kadangi skaitau greitai ir skrolinu daug plepesių, tai foto dedat mažokai, mažokai.. ax.gif

Po savo vestuvių sėdau į vyro mašiną ašarodama smile.gif Visiškai vėlavo visas vestuvių scenarijus, tad mano kaip fotografuotojo reikalai buvo visai nebesvarbūs.. O man juk svarbiausia padaryt gerų kadrų.. Tačiau kai belieka vien reportažas kas ką veikia, nes laiko atskirai fs nėra... Ašarojau, prisipažįstu smile.gif Jaunieji ramūs, nekelia jokių reikalavimų, puiki gražiausia pora, bet va ką daryt kai pati keliu juos sau, o galimybių nelabai buvo sudaryta pasipaveiksluoti... unsure.gif
Atsakyti