Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu labai,bandysiu "gryzt namo" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 20, 23:00)
Varge, dabar Tave suprantu. Šiaip ir aš išgyvenu dėl panašių dalykų, iškart po pirmų fotosesijų, tiek aš čia jų turėjusi. Bet tikiu, kad laikas sustatys viską į vietas.
Na, jau visai, dabar aš kalta turiu jaustis  blush2.gif  biggrin.gif  Baik, priimsiu asmeniškai biggrin.gif Rašyk, jei kas neaišku klausk, va dabar turėsi skaipe. Man bus žiaaauriai malonu, dėl paprasčiausios priežasties - nedarkomos kalbos.

baik tik, tikrai ne dėl taves aš taip kalbu doh.gif pati žinau,kad klaidas darau, parašau į blogą , dar nepaskelbiu, perskaitau milijoną kartų ir tada galvoju ar klaidų nepadariau...tada ištrinu ir nieko nerašau,arba tik porą žodžių unsure.gif bet dabar tai konsultuosiuosi su tavimi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 20, 22:51)
Torrentuose lyg nemačiau, o gal pavadinimas lietuviškas?

Aš dar nemačiusi to filmo, tai dabar siunčiuosi iš čia. smile.gif Šiaip daug ten filmų būna ir dar visokio gėrio galima prisisiųsti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 20 liepos 2011 - 22:09
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 22:03)
baik tik, tikrai ne dėl taves aš taip kalbu  doh.gif pati žinau,kad klaidas darau, parašau į blogą , dar nepaskelbiu, perskaitau milijoną kartų ir tada galvoju ar klaidų nepadariau...tada ištrinu ir nieko nerašau,arba tik porą žodžių  unsure.gif bet dabar tai konsultuosiuosi su tavimi  blush2.gif

ne į fotografijos temą, bet blogui galima rašyt word`e, o ten yra klaidų taisymo įrankis, tokias grubias tikrai puikai taiso, o paskui copy - paste į blogą
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 07 20, 23:09)
ne į fotografijos temą, bet blogui galima rašyt word`e, o ten yra klaidų taisymo įrankis, tokias grubias tikrai puikai taiso, o paskui copy - paste į blogą

dėkui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 20, 22:08)
Aš dar nemačiusi to filmo, tai dabar siunčiuosi iš čiasmile.gif Šiaip daug ten filmų būna ir dar visokio gėrio galima prisisiųsti.  smile.gif
Ačiū, jau taip Kikirike stengiasi, tai skaipu parsisiųsiu biggrin.gif

QUOTE(jokubaite @ 2011 07 20, 22:09)
Tiksliai drinks_cheers.gif Tokias tikrai ištaiso.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 22:13)

nėr už ką 4u.gif kad tik padėtų
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 20, 23:14)
Ačiū, jau taip Kikirike stengiasi, tai skaipu parsisiųsiu  biggrin.gif

Na, čia ateičiai visoms, kuomet nerandate LM, torrentuose ir pan., vietose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 20, 16:35)
Noriu nuomonės kuri geriau ax.gif

Spalvota 4u.gif

Ievuk,
labai mielos abi nuotraukėlės- spalvytės thumbup.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 18:22)
na ką, nors ir ne taip kaip turi būti pagal taisyklės horizontalus kadras, bet vistiek dedu teminei Cinematic

Labai 4u.gif

Svajone, man šį kartą ne- taip labai suspausta kampe... man nesižiūri ax.gif

QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 20, 20:11)
Dar vieną portretuką atnešu jūsų teismui ax.gif Paveiksluota saulei leidžiantis.

Man - ne.... ir gėlytė netinka, ir emocijos nejaučiu- lyg tik merkiasi nuo saulės....

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 20, 21:04)
idedu pasidziaugimui ax.gif
jei kas nori kritikuoti prasom,bet pati matau minusu,nors...ju ir yra,bet si foto man labai miela ax.gif

Man ir ne... akytės gražios, bet kadravimas ir šešėliai nepatinka

Aš fotografuoju ant M... o dėl taisyklių... kurį laiką labai žiūrėjau, kad būtų tiesu ir lygu ir visaip kitaip- o dabar laužau... nežinau ar gerai...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 20, 21:41)
=

Dėl pokalbių apie madas. Na, nežinau, gal apie pradžiamokslių "madas"? Normalu sakyčiau, nes tai pirmi žingsniai fotografijoje. Krūvos SM nepradžiamokslių, kurie netiktų į apkalbėtų madų kategoriją.
O šiaip apskritai kalbant, kai kurie topiniai "portretai" man yra nesuvokiami - vienas iš tų kūdroj, atsiminsit "blizganti akis" ar kažkas pan. prie moters kojų. Arba  tokia yra autoportretininkė, nenoriu sakyti garsiai jos vardo, iš kūdros, žinot, kur pusnuogė fotografuojasi ir nuolat kažkaip supošlintai... Man nepatinka.  Bet dabar tikriausiai turėčiausi jaustis popsinė ne menininkė, kuri nieko nesupranta, bent jau panašūs komentarai po tokiomis nuotraukos egzistuoja smile.gif  Na, gal ir taip, kol kas geriau tvarkingus darysiu nei tuos, kaip ta akis, tiesą sakant likau be žado ir supratau, kad nieko nesupratau  biggrin.gif Aišku, apskritai kalbant apie prakalbėjimą fotografijoje, tai turbūt jokio skirtumo ta forma ar objektai, svarbu, kad kalbėtų.

gal gali nuorodų pamėtyt, įdomu pasidarė, o va nežinau apie ką čia šneki biggrin.gif
Papildyta:
dedu dar vieną, bet jaučiu, kad per tamsu g.gif reikia eit miegot turbūt, ir nebevarvint tų akių biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2011 07 20, 22:28)

Aš fotografuoju ant M... o dėl taisyklių... kurį laiką labai žiūrėjau, kad būtų tiesu ir lygu ir visaip kitaip- o dabar laužau... nežinau ar gerai...

gražu, švaru, bet tas pasvirimas man čia visai netinka g.gif nu bet žiūrėkis kaip pačiai patinka, čia ko gero jau skonio reikalas biggrin.gif o nepatinka, nes daug linijų, ir jos visos įstrižos, jei būtų nors viena lygiagreti kadrui, tai tada atsirastų pusiausvyra, o dabar viskas tiesiog virsta.. aišku šnekėt labai lengva, o kad pati amžinai skersuoju tai čia jau dzin lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 22:36)
gal gali nuorodų pamėtyt, įdomu pasidarė, o va nežinau apie ką čia šneki biggrin.gif

Negražu taip, nors čia dar gražiai išsireiškiau apie tas nuotraukas blush2.gif Parašysiu laiškelį.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 20, 22:38)
Negražu taip, nors čia dar gražiai išsireiškiau apie tas nuotraukas  blush2.gif  Parašysiu laiškelį.

laukiu laiškelio, labai jau cekava cioce esu biggrin.gif
Atsakyti