Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu labai labai visoms uz grazius zodzius wub.gif
As irgi labai megdavau ziureti ANTM.Tik gaila kad dabar nelabai patogiu metu rodo.
Kikirike tau tai isvis turiu kruva graziu zodziu pasakyt wub.gif
Svajone,nuotrauka liuks,tik gaila kad uz kadro negeri dalykai buvo unsure.gif
Krisstukai,fainutis leliukelis wub.gif grazu,svaru mirksiukas.gif
Zirze tikrai mielas kadras,o akyciu ryskumas bigsmile.gif Zinoma vaikucio nepadeliosi,bet matau kad sviesyte grazi buvo 4u.gif
Va dar vienas jums mirksiukas.gif nukirtau kojas,gaila labai,bet ai...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 20, 22:27)

Kikirike tau tai isvis turiu kruva graziu zodziu pasakyt wub.gif

Va dar vienas jums mirksiukas.gif nukirtau kojas,gaila labai,bet ai...

ačiū blush2.gif
šiaip žiauriai patinka tavo fotose aiškumas ,ryškumas ir TIKRUMAS - man čia labai patinka,kad net mergytės kojos nubalnotos matosi ,tai taip vaikiška, o kliūna - man rodos ten padanga pripučiama ant suolo kampo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 22:12)
man patinka , kaip ir sakiai yra minusų,bet patinka ax.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 20, 22:13)
o jau akių gražumas  bigsmile.gif

aciu ax.gif
QUOTE(kristukass @ 2011 07 20, 22:14)
Zirze, nepatinka seselis ant desiniosios veiduko puses. Laaabai patinka akys...  wub.gif

cia vakarine saulute buvo, uz medzio,tai toks seselis, gal ir maiso, bet man cia jis privalo buti ax.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 07 20, 22:27)

Zirze tikrai mielas kadras,o akyciu ryskumas bigsmile.gif Zinoma vaikucio nepadeliosi,bet matau kad sviesyte grazi buvo 4u.gif

Va dar vienas jums :

zinok pirma karta siandien pastebejau, kad musu kieme saule vakare labai geru kampu sviecia,zaidziau siandien vakare, ryt dar si ta parodysiu ax.gif

o taviskei aha, kojyciu gaila, bet as i tokius dalykus jau ziuriu pro pirstus,svarbu emocija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 20:43)
tu aprašiai
=aprašei
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 21:12)
sakiai
= sakei
Daugiau nebetaisysiu, man tai nemalonu, o klaidas darai nuolat, tad nėra prasmės.
Faina nuotrauka cinematic, nepaisant formato biggrin.gif Nemačiau aš to filmo, bet peržiūrėjau filmo nuotraukas, ei, gi kaip super bigsmile.gif Šaunuolė smile.gif Apdirbimas man irgi patinka, prie ničnieko nesikabinčiau (nebent pasendint norėtųsi nuotrauką).
Dėl kokio nors filmo atvaizdavimo, irgi taip maniau, bet Svajonė papildė žiniomis ir pasirodo yra toks kažkoks postilis, kuris mane sudomino bigsmile.gif

Maggie, ogo kokia slapukė biggrin.gif

Ievuki, gražu, smagu, kad grįžai namo biggrin.gif

Dėl pokalbių apie madas. Na, nežinau, gal apie pradžiamokslių "madas"? Normalu sakyčiau, nes tai pirmi žingsniai fotografijoje. Krūvos SM nepradžiamokslių, kurie netiktų į apkalbėtų madų kategoriją.
O šiaip apskritai kalbant, kai kurie topiniai "portretai" man yra nesuvokiami - vienas iš tų kūdroj, atsiminsit "blizganti akis" ar kažkas pan. prie moters kojų. Arba tokia yra autoportretininkė, nenoriu sakyti garsiai jos vardo, iš kūdros, žinot, kur pusnuogė fotografuojasi ir nuolat kažkaip supošlintai... Man nepatinka. Bet dabar tikriausiai turėčiausi jaustis popsinė ne menininkė, kuri nieko nesupranta, bent jau panašūs komentarai po tokiomis nuotraukos egzistuoja smile.gif Na, gal ir taip, kol kas geriau tvarkingus darysiu nei tuos, kaip ta akis, tiesą sakant likau be žado ir supratau, kad nieko nesupratau biggrin.gif Aišku, apskritai kalbant apie prakalbėjimą fotografijoje, tai turbūt jokio skirtumo ta forma ar objektai, svarbu, kad kalbėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 20 liepos 2011 - 21:45
QUOTE(rG @ 2011 07 20, 22:41)
=aprašei
= sakei
Daugiau nebetaisysiu, man tai nemalonu, o klaidas darai nuolat, tad nėra prasmės.
Faina nuotrauka cinematic, nepaisant formato  biggrin.gif  Nemačiau aš to filmo, bet peržiūrėjau filmo nuotraukas, ei, gi kaip super  bigsmile.gif  Šaunuolė smile.gif Apdirbimas man irgi patinka, prie ničnieko nesikabinčiau (nebent pasendint norėtųsi nuotrauką).

labai ačiū už pataisytas klaidas... aš tikrai čia vienintelė darau klaidas? ir tiek daug? verysad.gif
ačiū už gerą žodį cinematic 4u.gif o filmas žinok geras,pažiūrėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 20, 21:04)

Gražu  smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 21:47)
labai ačiū už pataisytas klaidas... aš tikrai čia vienintelė darau klaidas? ir tiek daug?  verysad.gif
ačiū už gerą žodį cinematic  4u.gif o filmas žinok geras,pažiūrėk  4u.gif
Na, ne viena biggrin.gif Bet ne tokias dideles. Neliūdėk, nieko nepadarysi. Mano brolis turi galūnių problemą. Jei suvoktum ir suprastum kas kame, įgustum, nebedarytum tokių klaidų. O, kad pataisau, jokios naudos neduoda, tik, turbūt, baimę rašyti. Aišku, aš už gebėjimą rašyti, bet ką jau padarysi mirksiukas.gif

Gal žinai iš kur parsisiųsti? 4u.gif pažiūrėčiau. Torrentuose lyg nemačiau, o gal pavadinimas lietuviškas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 20 liepos 2011 - 21:53
QUOTE(rG @ 2011 07 20, 22:51)
Na, ne viena  biggrin.gif  Bet ne tokias dideles. Neliūdėk, nieko nepadarysi. Mano brolis turi galūnių problemą. Jei suvoktum ir suprastum kas kame, įgustum, nebedarytum tokių klaidų. O, kad pataisau, jokios naudos neduoda, tik turbūt baimę rašyti.

Gal žinai iš kur parsisiųsti?  4u.gif pažiūrėčiau. Torrentuose lyg nemačiau, o gal pavadinimas lietuviškas?

jei pradedu galvoti taip kaip rašyti, jau tada nieko nebenoriu rašyti lotuliukas.gif o kai negalvoju,tada ir klaidų pridarau verysad.gif beltiška esu doh.gif
o šiaip man kažkas pačiai permetė tą filmą , mano skype kikirike1, paieškosiu pas save kompe ir galėsiu tau permesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 21:53)
1. jei pradedu galvoti taip kaip rašyti, jau tada nieko nebenoriu rašyti  lotuliukas.gif  o kai negalvoju,tada ir klaidų pridarau  verysad.gif
2. kosiu pas save kompe ir galėsiu tau permesti  blush2.gif

1. Apie tai ir kalbu. Žinok šią problemą, jei reikės kažkur rimčiau rašyti, konsultuokis.
2. parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 20, 20:47)

Va man neleidziat paverkt, bet kodel as nemegstu savo nuotrauku-butent del to, kad jos tuscios.Grazios, mielos, bet tuscios.O kaip daryti, ka daryti, kad jos prabiltu-nezinau.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 20, 22:55)
1. Apie tai ir kalbu. Žinok šią problemą, jei reikės kažkur rimčiau rašyti, konsultuokis.
2. parašysiu.

vat net ir bloge žinok už tai labai mažai rašau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 07 20, 22:55)
Va man neleidziat paverkt, bet kodel as nemegstu savo nuotrauku-butent del to, kad jos tuscios.Grazios, mielos, bet tuscios.O kaip daryti, ka daryti, kad jos prabiltu-nezinau.

aš tą patį apie save galėčiau pasakyt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 07 20, 21:55)
Varge, dabar Tave suprantu. Šiaip ir aš išgyvenu dėl panašių dalykų, iškart po pirmų fotosesijų, tiek aš čia jų turėjusi. Bet tikiu, kad laikas sustatys viską į vietas.

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 20, 21:56)
vat net ir bloge žinok už tai labai mažai rašau  verysad.gif
Na, jau visai, dabar aš kalta turiu jaustis blush2.gif biggrin.gif Baik, priimsiu asmeniškai biggrin.gif Rašyk, jei kas neaišku klausk, va dabar turėsi skaipe. Man bus žiaaauriai malonu, dėl paprasčiausios priežasties - nedarkomos kalbos.
Atsakyti