merginos, kaip pasiilgau jusu! perskaiciau visus 7 puslapius ir net susizvengiau - tokios visos pazistamos per tuos 3 metus tapote, kiekviena su savo bajeriais ir "priciudais"
Labiausiai nustebino "jaunamarte" Vaidamile. Sveikinimai dideliausi ar rutu vaikineli deginote????
Gabe saunuole, pasiskusdama eina savo tikslo link pagarba!
FF, nesuprantu, is kur pas tave 3 vaikai? artodo, kad gandras be tavo zinios juos atnese ir paliko prie namo slenkscio
Vija, mes kelias dienas pries jus buvome Arklio muziejuje
Labai smagiai praleidome sia vasara. Praleidome, nes jau dvi savaites dirbau.....dar turesiu kelias dienas laisvu dienu, bet rugsejis jau alsuoja i nugara. nekenciu rudens!!!!!!!!
teks dabar myleti ir auginti kol sukaks 18-ka
mano vyras jau dabar savjoja kaip musu bernams sukaks 18 ir jis kita diena pastatys sukrauta ju lagamina prie duru
mano vyras jau dabar savjoja kaip musu bernams sukaks 18 ir jis kita diena pastatys sukrauta ju lagamina prie duru
As zinau, kad cia tik tavo vyro netikra svajone
Ir dar geriau zinau, kad ir 18 manieji man bus dar visai mazuciai...kaip ka tik gime... Juk ka tik iseina i gyvenima...
Mano dickis per 6 savaites paaugo 7 cm! Ir ka, jis dabar didelis budamas 120? Man, jie net mane praauge (ko visai noreciau) bus mazuciai.... Dievinu juos
butinai butinai sias mintis uzregistruok seimos metrastyje paskui bus labai labai idomu...
labukas.. nuo rytojaus fronta namie laikysiu viena, kazko jau baugu darosi.. juokingai skamba, sakiau turbut Klinikose gydytojas pagalvojo, jog visai boba pabludo.. prigalvojau darbo SB, to pasekoje gavo siuntima gultis reabilitacjai i ligonine, vos stuburas neluzo ir nedaug truko iki isvarzos ai, dickiai yra, kaip nors susitvarkysim..