Gabe, su rožėmis taip būna. Užteko kad ir bitės su žiedadulkėmis iš kitos rožės.
O Kinrožė nerealios spalvos. Tokios ir aš norėčiau.
La....
Gabe, esi šaunuolė, tik pirmyn ir stiprybės tau, aš pati po truputį mokausi kuo mažiau reaguoti į aplinkinių nuomonių,ypač tą, kuri persmelkta nesveiku pavydu....
Lexana tau irgi baliončikas už mokslus
Aš irgi kažko dar norėčiau, ale valstybės finansuojamos jau negaučiau, o mokėti šiai dienai nelabai būtų už ką.... Tad reikės bandyt save realizuoti darbuose...
Gabe, esi šaunuolė, tik pirmyn ir stiprybės tau, aš pati po truputį mokausi kuo mažiau reaguoti į aplinkinių nuomonių,ypač tą, kuri persmelkta nesveiku pavydu....
Lexana tau irgi baliončikas už mokslus
Aš irgi kažko dar norėčiau, ale valstybės finansuojamos jau negaučiau, o mokėti šiai dienai nelabai būtų už ką.... Tad reikės bandyt save realizuoti darbuose...
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 07 31, 20:14)
Nenoriu mokytis. Savo namo noriu.
Normalu
Aš noriu ramybės
Gabe, šaunuolė Tik pirmyn, bus sunku, bet ir įdomu
Lexana, smagu ir dėl tavęs.
FF, geguze - maniškis mažius toks pats. Buvom savaitgalį prie jūros - tai jam matai neįdomu. Geriau prie kokios mašinos pasikrapštys.
Vakare, ateis ruduo bus daugiau poilsio ir ramybės.
Gabe, o čia pas tave lauke kinrože auga?
Lexana, smagu ir dėl tavęs.
FF, geguze - maniškis mažius toks pats. Buvom savaitgalį prie jūros - tai jam matai neįdomu. Geriau prie kokios mašinos pasikrapštys.
Vakare, ateis ruduo bus daugiau poilsio ir ramybės.
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 07 31, 20:14)
Savo namo noriu.
šito dalyko ir aš baisiai baisiai noriu... ale kol kas, deja....
IngaKate, 100 metų
QUOTE(IngaKate @ 2011 07 31, 21:44)
Gabe, šaunuolė Tik pirmyn, bus sunku, bet ir įdomu
dekui
pernai per gimtadieni mama padovanojo (sake lauke augint tinkama rusis), pasodinau prie tvoros, ziemai aprisus buvau, siemet vel ziedais nudziugino, tik nesitikejau tokia gausa o siaip gal kokiu smutkiu nuo jauniausio liko, priglausciau, nes devetuose kazkaip nemyli berniuku arba nemoku ieskot, arba kaina neatitinka realybes
ura, laiptus baigiau i 2a. dazyt ir lakuot, psio, misija ivykdziau, tik liko nukrapstyt kur apdrebiau siena kaimynai jau zvengia is manes, pastoviai dazuota vaikstau po kiema, vis ka nors dazau
zodziu galiu priiminet drasiai svecius sodelyje
Laba, sveikinu dar kart moksliukes Gelytes jega,as nuo kaimynes lauktuviu gavau Angelo asara,bet deje deja , kol torta gaminau vaikai ja sulauze,tikiuos dar atsigaus ,nors sansu mazai ir geda pries kaimyne
O kas liecia mano norus, tai ir noriu savo masiniukos, o labausiai atostogu nuo vaiku,ir savu ir svetimu pastebejau ,kad vengiu seimu su vaikais.Ai dar daug ko noriu bet uztektu ir tiek
O kas liecia mano norus, tai ir noriu savo masiniukos, o labausiai atostogu nuo vaiku,ir savu ir svetimu pastebejau ,kad vengiu seimu su vaikais.Ai dar daug ko noriu bet uztektu ir tiek
QUOTE(vaidamile @ 2011 07 31, 22:40)
as nevengiu, nes tada maniskiai atlimpa nuo manes o siaip kas is vaiku ateina, zino, kad teta nesokines su puodais, nori kazko - pasiimt patiems, rytais pusryciai pramerkus akis neatsiranda, nes man koma peledai ir is vis i vaiku teritorija neinu, nebent avarija kokia nors kam nepatinka - daugiau neina, o as ir nesigrauziu del to
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 07 31, 23:00)
ir to , taipogi kiba senstam
mes irgi siandien susivokem, kad po kokiu 10m. seneliais galim tapt, kazkaip pasimeciau.. kokia dar mociute.. mazajam bus 11m. tik o del namo.. MB sake kai pasensim, bus jo tevo namas mums paliktas, tik nezinau ar as dziaugsiuos tuom, is vis kazkaip niekada negalvoju kas ka paliks, bjauru, kai del palikimu lenda i uzpakalius, nors pries tai gatavi apdirbt ant galvos. Esu tokia kokia esu, del turtu tikrai nesizeminsiu, MB tevas ta zino ir siaip jis vienintelis mano nuostabai is giminiu ivertino nora igyt aukstaji issilavinima, pakilau jo akyse laipteliu aukstyn ir kaip supratau finansuos aukles samdymo islaidas, situ klausimu nepasididziuosiu, nes patys niekaip nesurinksim tokiu pinigeliu..
QUOTE(Gabe @ 2011 08 01, 00:13)
ir kaip supratau finansuos aukles samdymo islaidas, situ klausimu nepasididziuosiu, nes patys niekaip nesurinksim tokiu pinigeliu..
laba
kaip tik skaitau dabar knyga "Aukle"
mazdaug taip: "jei grizus namo rasiu seimos narius uzpultus ir dorojamus ateiviu, maldausiu- tik aukle palikit"
O siaip tai ka, po 10m seneliais netapsit, patikek, musu vaikai jau kitos kartos , kiti prioritetai, nebereiks "zenytis", kad nuo tevu pasprukt, tad nereiks skubet ir su vaikais.
Valio, atostogos baiges!
Jau isvezti visi i istaigas, as turiu darbo iki 17 h, paskui tiesiai i sporto sale Kadangi pykstu ant saves, tai bus proga issiliet.
Jau isvezti visi i istaigas, as turiu darbo iki 17 h, paskui tiesiai i sporto sale Kadangi pykstu ant saves, tai bus proga issiliet.