Sveikutės
Nu šakės kokių reikalų su dantukais būna Mano tik protiniai kreivai išaugę yra, tai reiks kažkada išsirauti
Sveikatos sergantiems Mes jau kaip ir išsikapstėm, vėl merginos į darželį žingsniuoja Tik mažutei dar nosytę valom, bet miegoti gali ramiai, netrukdo
Laba vakara
Kur visos dingusios
Kur visos dingusios
laba,
geriau net neklausk.. eiliniai vargai su dickiu, mokslai, makalyne su mamos buto pirkimu ir t.t.
ir pavargau nuo gimtadieniu.. neisivaizduoju is ko ir kaip reiks po savaites paskutini atlaikyt finansiskai tiek nustekeno rugsejis, kad ilgai zagsesiu. Butume tik mes, dzin, sulipdyciau tortuka, zvakutes ir valio tik nujauciu to neuzteks kitiems
geriau net neklausk.. eiliniai vargai su dickiu, mokslai, makalyne su mamos buto pirkimu ir t.t.
ir pavargau nuo gimtadieniu.. neisivaizduoju is ko ir kaip reiks po savaites paskutini atlaikyt finansiskai tiek nustekeno rugsejis, kad ilgai zagsesiu. Butume tik mes, dzin, sulipdyciau tortuka, zvakutes ir valio tik nujauciu to neuzteks kitiems
Labas,
darbai, vaikai, namai. Taip ir sukasi dienos. Pradėjau aerobiką lankyti - vis šioks toks kasdienybės paįvairinimas.
Gabei
darbai, vaikai, namai. Taip ir sukasi dienos. Pradėjau aerobiką lankyti - vis šioks toks kasdienybės paįvairinimas.
Gabei
gal turit ideju nebrangiam ir greit pagaminamam tortui recepta? reikia pasiplanuot kitam sekmadieniui, karalaite pus 4 zvakutes
nuvarys mane tie sanariai i beprotybe, kiekviena rudeni vis blogiau su keliais
nuvarys mane tie sanariai i beprotybe, kiekviena rudeni vis blogiau su keliais
Laba vakariuka
Gabe
Paprasta biskvita pertepk su plakta grietine sumaisyta su kondensuotu pienu
Siandien statem besmegeni, sesrem briedi ir matavomes traktorius
Gabe
Paprasta biskvita pertepk su plakta grietine sumaisyta su kondensuotu pienu
Siandien statem besmegeni, sesrem briedi ir matavomes traktorius
Vaidamile, neatsibosta sniegas?
keli namie sloguoja sia sav., tai vel vaikstau i paskaitas kada papuola dar kaip isprotejus ieskau kur intelekto tyrima padaryt arba kaina kosmine, arba nedaro, arba eile iki sausio men.
keli namie sloguoja sia sav., tai vel vaikstau i paskaitas kada papuola dar kaip isprotejus ieskau kur intelekto tyrima padaryt arba kaina kosmine, arba nedaro, arba eile iki sausio men.
Jaukių, linksmų Jums visoms švenčių
IngaKate, dideliausi sveikinimai jusų šeimynai
kazkaip nuojauta buvo, paieškojau SM, vis pagalvodavau kaip tau sekasi..
Labuka
Kaip visoms sekasi?
Ziuriu siemet cia pirmoji pasisakau
Kaip visoms sekasi?
Ziuriu siemet cia pirmoji pasisakau
QUOTE(Tyna4 @ 2013 04 24, 21:48)
Labukas,
už pradžią
Sveikos ,visos issilakste kas kur
Mazu velei susirinksim i buri ?
Mazu velei susirinksim i buri ?
visos uzsikrovusios matyt reikalais..
na ka.. prasidejo eilinis mokslu maratonas, kuris visa laime man pasibaigs kita vasara
na ka.. prasidejo eilinis mokslu maratonas, kuris visa laime man pasibaigs kita vasara