Įkraunama...
Įkraunama...

Trys auksiukai - ne riba

QUOTE(inusiukas @ 2012 09 10, 18:18)
Laba diena smile.gif

Mes sergam visi paeiliui...mažutė apsirgo, tiek vakar verkė vaikas verysad.gif nėjo užmigti per tą slogytę doh.gif O dar oras puikus, o tenka namuose sedėti...ech
Aš Tauralaukyje gyvenu...o tavo nick'as man labai matytas, gal ir gyvai esam susitikusios, jei meetuose lankydavais smile.gif

vargsiuke.. o gal kaip tik jei tempes ner nesk i lauka, saulyte pradziovintu slogyte? g.gif

galutinai isitikinau, kad jauniausias - apsigimes aktorius.. nuveziau i darza, palikau kriokianti, po 1.5val. gaunu is aukletojos sms, kad tempe uzkilo - pasiimt. Na ka.. varau, ate marketingas.. nueinu, israiska veido kaip ligoniuko ajajai.. vezuosi namo ir ka manot, kol iki namu davaziavom - stebuklas ivyko, sveikas tapo, tik skaidri sloga ir seiliu upeliai (speju dantys kalasi), po namus nersia kaip su eziu uzpakalyje doh.gif dabar mastau ka ryt daryt.. palikt namie ir laukt kol dantys pralys ir baigsis sloga, ar naglai vezt i darzeli (aukletoja stresuoja, kad kitos mamos skandala kels jei pamatys sloguojanti) unsure.gif na suprantu kai su liuliu atveda vaika, as irgi pykciau, o tokioj situacijoj.. neuzkreciama ir del dantu, dabar turbut laukt vel 1 paros vemimu doh.gif niekad nemaniau, kad del dantu vaikas vemt gali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2012 09 10, 18:47)
vargsiuke.. o gal kaip tik jei tempes ner nesk i lauka, saulyte pradziovintu slogyte?  g.gif

galutinai isitikinau, kad jauniausias - apsigimes aktorius..

Ryt gal bandysiu eit laukan g.gif

Duoda vaikis biggrin.gif Aš gal lukterėčiau vieną dieną g.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas @ 2012 09 10, 18:18)
Laba diena smile.gif

Mes sergam visi paeiliui...mažutė apsirgo, tiek vakar verkė vaikas verysad.gif nėjo užmigti per tą slogytę doh.gif O dar oras puikus, o tenka namuose sedėti...ech
Aš Tauralaukyje gyvenu...o tavo nick'as man labai matytas, gal ir gyvai esam susitikusios, jei meetuose lankydavais smile.gif

Sveika prisijungusi, ir sveikatytės tavo mažutei 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif

QUOTE(kerija @ 2012 09 10, 19:26)
Sveika prisijungusi, ir sveikatytės tavo mažutei 4u.gif

Ačiukas 4u.gif Jau baigiam pasveikti smile.gif

Gabe kaip su darželiu sekasi? ax.gif

Gražaus visoms savaitgalio mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas @ 2012 09 14, 18:32)
Laba vakara smile.gif
Ačiukas 4u.gif Jau baigiam pasveikti smile.gif

Gabe kaip su darželiu sekasi? ax.gif

Gražaus visoms savaitgalio mirksiukas.gif  4u.gif

laba
na kaip cia pasakius.. gerai, darzelis - namie, nes sloguojanciu vaiku i darza nepriima, tai sedim namie doh.gif

o as nezinau kaip pasielgt vienoj situacijoj, gryzau vos neverkdama.. Zodziu: pries metus nuejau pas stomatologe dantu tvarkyt seimos klinikoj. Visu pirma issityciojo, kad higiena nedaryta, lia lia lia, net nesilies prie dantu. Na, padariau ta higiena, nueinu, grezioja, grezioja, atseit kanalus visus danties tvarkyt. Uzdejo vaistu, paskui neturejau pinigu taip ir liko nepabaigtas, su vaistais, po pusmecio nueinu pas kita stomatologe toj klinikoj (neprisiverciau pas pirmaja gryzt), ta paskaite kortelej kazka ir emesi kita danti tvarkyt, tipo kanalai blink.gif ka as ten suprantu.. pasake kiek is viso kainuos, likau "suzaveta" ir vel palikau su vaistais.. pavasari susiradau, kad studentai taiso nemokamai, pradejom judint ir ka jus manot, padaro rentgena, kad paziuret kokia situacija ir suzinau, jog tam pirmajam danciui amen, tiesiogine prasme kiaurai pragrezta, taisyt neimanoma verysad.gif jau nekalbu kokie pinigai.. MB pasiuto, sake eis aiskintis i klinika ir reikalaut kompensuot gydyma, o as manau, kad vejo gaudymas laukuose.. tuo labiau tiek laiko praejo.. unsure.gif

pas mane vaiku gimtadieniu maratonas nuo rytojaus doh.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

grįžta paklydėliai ax.gif
Mes dirbam, dirbam ir dar kartą dirbam doh.gif Tiesą pasakius, aš jau nebe daugiavaikė lotuliukas.gif mano vyr. mergičkai sukako 18 ir tada supratau, kad siaubingai greitai lekia laikas doh.gif

inusiuk, sveika prisijungusi 4u.gif

Gabe, aš su visomis nuotraukomis eičiau kalbėtis ax.gif Su stomotologais šiais metais apturėjome daug reikalų dėl dičkės problemų:iki 18 metų augo PIENINIAI iltiniai ir nei vienas iš kelių odontologų nematė to doh.gif kol dantys pradėjo juoduot blink.gif Dabar susitvarkėme, tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
inusiukas, pasveiko jau mazoji? 4u.gif

vakare, po 4m. ir as vienu maziau turesiu biggrin.gif si sestadieni vyriausios svesim, kita savaitgali maziausio, dar po 2 savaiciu mazes tortadienis doh.gif svest megstu, tik namu tvarkyt pries sventima nelabai blush2.gif ech, kitaip nebus, einu kuopt, nes siaubiakas.. doh.gif
del danties, sugalvojau, kad pasiimsiu irasu kopijas, nusivesiu i Klinikas, perziures, pakomentuos ir tada jei bus anos kalte - pasiimsiu rentgeno nuotraukas bei vaziuosiu aiskintis. Neturiu as tiek pinigu, jog statyciausi danti, man tokios sumos - kosmosas butu..
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2012 09 15, 09:51)
inusiukas, pasveiko jau mazoji?  4u.gif

vakare, po 4m. ir as vienu maziau turesiu biggrin.gif si sestadieni vyriausios svesim, kita savaitgali maziausio, dar po 2 savaiciu mazes tortadienis  doh.gif  svest megstu, tik namu tvarkyt pries sventima nelabai  blush2.gif  ech, kitaip nebus, einu kuopt, nes siaubiakas..  doh.gif
del danties, sugalvojau, kad pasiimsiu irasu kopijas, nusivesiu i Klinikas, perziures, pakomentuos ir tada jei bus anos kalte - pasiimsiu rentgeno nuotraukas bei vaziuosiu aiskintis. Neturiu as tiek pinigu, jog statyciausi danti, man tokios sumos - kosmosas butu..

na, štai matai 4u.gif viską išspręsi mirksiukas.gif O kas dėl gimtadieniu.. aš su šventimais namuose- griežtai NE: arba kur nors (gamtoje, kavinukėje, eduko išvykoje ar panašiai), arba nešvenčiame iš vis, tik su namiškiais vakare tortuką/pyragą pasidalinam, su arbata/vyneliu prisėdam ir viskas. Užtenka, nes ir taip per savaite namai lieka "kaip po karo" lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif

QUOTE(vakare-tyla @ 2012 09 15, 09:12)
Su stomotologais šiais metais apturėjome daug reikalų dėl dičkės problemų:iki 18 metų augo PIENINIAI iltiniai ir nei vienas iš kelių odontologų nematė to  doh.gif kol dantys pradėjo juoduot blink.gif Dabar susitvarkėme, tikiuosi, kad viskas bus gerai.

O kaip suprast iki 18 augo pieniniai? g.gif

QUOTE(Gabe @ 2012 09 15, 09:51)
inusiukas, pasveiko jau mazoji?  4u.gif

Mažutei dar yra snargliukas, bet jau toks į pabaigą...labai nenori nosytės valytis smile.gif

Nu bet šakės dėl dantų...man taip bele kaip mokykloj dar sutvarkė doh.gif ir taip nekokie dantys doh.gif

Aš namie kolkas nieko prieš gimtadienius, bet tik vaikučių smile.gif
Atsakyti
zinoma kazkur daryt - maziau vargo, bet mano situacijoje: torta sulipdziau, saslas ir psio. O ir sveciai - seneliai ir krikstateviai tebuvo, nujauciu, kad paskutinis tortadienis su mumis buvo, nebebus idomu jai su mumis kitais metais, reikejo atsidziaugt biggrin.gif gaila tik, kad oras ne koks ispuole, namie sudetinga su vieta buvo doh.gif
na, mazojo nieks turbut neatvaziuos sveikint, tai vieni torta lesim, o pas mazaja - gal krikstateviai, nors maza tikimybe pagal dabartine situacija g.gif man taip smagu ziuret kai galvoja nora, kaip dziaugiasi tortu, uzpucia zvakute.. jie tokie nesugadinti, nuosirdus, ypac mazieji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas @ 2012 09 15, 19:19)
Laba vakara smile.gif
O kaip suprast iki 18 augo pieniniai? g.gif

Taip, neįtikėtina, bet faktas. Aš neatsirinkau kada kas ir kam krito. Lankėmės pas odontologus pastoviai, bet NEI VIENA NEMATĖ. Kai prieš metus pradėjo ruduoti iltiniai dantys, nuėjome pas kitą gydytoją į draugų rekomenduotą kliniką. Ji iš karto pasakė, net nedariusi nuotraukų, kad čia pieniniai blink.gif Padarėme nuotraukas Žalgirio klinikose: nuolatiniai iltiniai dantys "gulėjo" horizontaliai doh.gif
Sausio mėn, chirurgai atliko operaciją-pašalino nuolatinius iltinius dantis iš vis, nes jie tirpdė kitus dantukus. Atlaikė mano mergina narkozę, skausmą, sutinimą, gerai, kad lengvai išsisuko, pasak chirurgo. Dabar ištraukė pieninius iltis ir sudėjo kabes. Du metus tai tikrai nešios, o gal ir ilgiau. Žodžiu, mergina bus be ilčių ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Kaip sekasi jums ?

Mes su pirmoku vargstam doh.gif , lygstamės dėl rašymo ir t.t lotuliukas.gif

QUOTE(vakare-tyla @ 2012 09 18, 08:39)
Taip, neįtikėtina, bet faktas. . Dabar ištraukė pieninius iltis ir sudėjo kabes. Du metus tai tikrai nešios, o gal ir ilgiau. Žodžiu, mergina bus be ilčių ax.gif

Na nieko sau doh.gif , man pačiai ketvirtas dantis viršuj pieninis iškrito o nebeišdygo, pamenu vaikystėj kai mokykloj tikrindavo sakydavo nėra ir tarpelis nedidelis o praėjusiais metais horizontaliai gomurį prasikalė blink.gif , teko operuot .

Nekenčiu rudens , slogos ir viso kito doh.gif visa šeimynas apsisnargliavus blink.gif

Nesirgkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaima: 18 rugsėjo 2012 - 08:58