QUOTE(inusiukas @ 2012 09 10, 18:18)
Laba diena
Mes sergam visi paeiliui...mažutė apsirgo, tiek vakar verkė vaikas nėjo užmigti per tą slogytę O dar oras puikus, o tenka namuose sedėti...ech
Aš Tauralaukyje gyvenu...o tavo nick'as man labai matytas, gal ir gyvai esam susitikusios, jei meetuose lankydavais
Mes sergam visi paeiliui...mažutė apsirgo, tiek vakar verkė vaikas nėjo užmigti per tą slogytę O dar oras puikus, o tenka namuose sedėti...ech
Aš Tauralaukyje gyvenu...o tavo nick'as man labai matytas, gal ir gyvai esam susitikusios, jei meetuose lankydavais
vargsiuke.. o gal kaip tik jei tempes ner nesk i lauka, saulyte pradziovintu slogyte?
galutinai isitikinau, kad jauniausias - apsigimes aktorius.. nuveziau i darza, palikau kriokianti, po 1.5val. gaunu is aukletojos sms, kad tempe uzkilo - pasiimt. Na ka.. varau, ate marketingas.. nueinu, israiska veido kaip ligoniuko ajajai.. vezuosi namo ir ka manot, kol iki namu davaziavom - stebuklas ivyko, sveikas tapo, tik skaidri sloga ir seiliu upeliai (speju dantys kalasi), po namus nersia kaip su eziu uzpakalyje dabar mastau ka ryt daryt.. palikt namie ir laukt kol dantys pralys ir baigsis sloga, ar naglai vezt i darzeli (aukletoja stresuoja, kad kitos mamos skandala kels jei pamatys sloguojanti) na suprantu kai su liuliu atveda vaika, as irgi pykciau, o tokioj situacijoj.. neuzkreciama ir del dantu, dabar turbut laukt vel 1 paros vemimu niekad nemaniau, kad del dantu vaikas vemt gali