Sveikos is ryto.
Nepigiai nuoma atsieina... Na bet ko nepadarysi del vaiku.
Gabe, as irgi nujauciu, kad busiu kaip jaunas menulis paskaitose, nes reiks nuvesti vaikus, o paskui anksti ir parsivesti is mokyklos ir paskui i muzikos mokykla nuvesti. Vienzo, krachas laukia.
Tiesa, pirmoku mamos, kiek laiko truks pamokos Jusu vaikams? Pas mus pamokos po 35 min. Tai va klausimas kilo, kaip dirbantiems ar besimokantiems tevams suspeti vaika pasiimti is mokyklos ir buti su juo, kad nebutu vienas?
kaip jums sventes?..
pas mane dickiai abu patenkinti mokyklomis, kiekvieno poreikius kol kas atitiko su kaupu, dicke mokysis pas MB mokytojas.. bet va su maziausiu oi nezinau.. prabuvo 1.5val., tiksliau prabliove ir teko lekt pasiimt ir pasirinkimo neturiu, i paskaitas nesivedziosiu, aukle samdyt - nebeisgalesiu. Aisku ne mane verkdamas sauke, o vyriausiaja, va beda, tik kas ir "Gaja!" neismanau kaip pripratint, gal mazaja palikt grupej kartu? o gal paciai pabut? o gal vyriausioji tegul nuveda rytais?
pas mane dickiai abu patenkinti mokyklomis, kiekvieno poreikius kol kas atitiko su kaupu, dicke mokysis pas MB mokytojas.. bet va su maziausiu oi nezinau.. prabuvo 1.5val., tiksliau prabliove ir teko lekt pasiimt ir pasirinkimo neturiu, i paskaitas nesivedziosiu, aukle samdyt - nebeisgalesiu. Aisku ne mane verkdamas sauke, o vyriausiaja, va beda, tik kas ir "Gaja!" neismanau kaip pripratint, gal mazaja palikt grupej kartu? o gal paciai pabut? o gal vyriausioji tegul nuveda rytais?
Sveikutės
Atradau šią temutę ir noriu įsiklieti į jūsų pokalbius Ar priimsit?
Atradau šią temutę ir noriu įsiklieti į jūsų pokalbius Ar priimsit?
QUOTE(inusiukas @ 2012 09 08, 12:30)
prasom tik visos uzsiemusios, daznai neuzsukam
as jau palikau visai dienai maziausia, sake verke, bet pietu miegojo
QUOTE(Gabe @ 2012 09 08, 12:54)
prasom tik visos uzsiemusios, daznai neuzsukam
Nieko tokio Aš dar kol auginu mažiausiąją dažniau prisėsti galiu
Aš tai net nenoriu pagalvoti apie darželį...didžiosios labai jau sunkiai pratinosi
QUOTE(inusiukas @ 2012 09 08, 13:10)
Nieko tokio Aš dar kol auginu mažiausiąją dažniau prisėsti galiu
Aš tai net nenoriu pagalvoti apie darželį...didžiosios labai jau sunkiai pratinosi
palauk, praeis kazkiek laiko ir prisigalvosi sau veiklos va pas mus su metais studentaut uzsimaniusiu atsirado
su kiekvienu vaiku skirtingai pas mane darzelio reikalai, va panos kazkaip palyginus lengvai ir greitai, o bernai.. ir gaila, ir pasirinkimo neturiu. Sia savaite MB vezdavo rytais, ateinancia sav. kai kuriom dienom man teks turbut, tai net nezinau.. as tokia skysta kai verkia
gal kuri turi ideju kur nebrangiai gaut berniukui 37d. batus? maniskis isaugo dabartinius, parduotuvese arba dydzio ner, arba kaina neikandama devetuose irgi neuzmatau, kedu kaip ir dzinsu nenesioja - nemegsta. O gal kuri parduot turit isaugtus?
QUOTE(Gabe @ 2012 09 08, 19:23)
palauk, praeis kazkiek laiko ir prisigalvosi sau veiklos va pas mus su metais studentaut uzsimaniusiu atsirado
Turiu veiklos, tik kai dičkės namie, neišeina nieko daryt
O batus nebrangiai aš visad Deichmann'e randu
Labas,
Inusiukai, sveika prisijungus
Na, gal jau temutė po truputį atgis. Išsilaksčiusios visos kas kur, liūdna...
Inusiukai, sveika prisijungus
Na, gal jau temutė po truputį atgis. Išsilaksčiusios visos kas kur, liūdna...
Labas dienas.
Sveika prisijungusi. Tema kiek aprimusi, bet rudeniop, atsiras daugiau, mane regis. beje, matau, klaipėdietė. Ir Tavo pirmagimė su mano mažiausiuoju bendraamžė. Kuriuoje Klaipėdos vietoje gyveni? Gal kaimynės, mažum?
Nugis pasiekimas!!!
Kas dėl pratinimosi prie darželio - tai patikėkit, visi trys skirtingai pratinosi. Vyresnėlė tvoras išlupti galėjo nuo nenorėjimo eiti į darželį, vidurinėlė - vos kelis kartus paverksnojo. Mažėlis - nenorėjo miegoti pietų lopšelyje, paverkdavo kartas nuo karto, bet užtat dabar geras vaikas. Ir miega, ir neverkia, ir viskas ok.
QUOTE(inusiukas @ 2012 09 08, 12:30)
Sveika prisijungusi. Tema kiek aprimusi, bet rudeniop, atsiras daugiau, mane regis. beje, matau, klaipėdietė. Ir Tavo pirmagimė su mano mažiausiuoju bendraamžė. Kuriuoje Klaipėdos vietoje gyveni? Gal kaimynės, mažum?
QUOTE(Gabe @ 2012 09 08, 12:54)
Nugis pasiekimas!!!
Kas dėl pratinimosi prie darželio - tai patikėkit, visi trys skirtingai pratinosi. Vyresnėlė tvoras išlupti galėjo nuo nenorėjimo eiti į darželį, vidurinėlė - vos kelis kartus paverksnojo. Mažėlis - nenorėjo miegoti pietų lopšelyje, paverkdavo kartas nuo karto, bet užtat dabar geras vaikas. Ir miega, ir neverkia, ir viskas ok.
jetau, prasideda etapas "nieko nespeju!"
ryt bandysiu susideret su destytoja, kad uzskaitytu marketinga, nereiktu vargt is naujo ir kartot tai ka mokiausi kitur.. nervinuosi kazkaip
ryt bandysiu susideret su destytoja, kad uzskaitytu marketinga, nereiktu vargt is naujo ir kartot tai ka mokiausi kitur.. nervinuosi kazkaip
QUOTE(Gabe @ 2012 09 09, 22:19)
jetau, prasideda etapas "nieko nespeju!"
Sekmes tau ,manes vaikai ir nemato beveik, tai savaitgaliais atsigriebiam
Laba diena
Mes sergam visi paeiliui...mažutė apsirgo, tiek vakar verkė vaikas nėjo užmigti per tą slogytę O dar oras puikus, o tenka namuose sedėti...ech
Aš Tauralaukyje gyvenu...o tavo nick'as man labai matytas, gal ir gyvai esam susitikusios, jei meetuose lankydavais
Mes sergam visi paeiliui...mažutė apsirgo, tiek vakar verkė vaikas nėjo užmigti per tą slogytę O dar oras puikus, o tenka namuose sedėti...ech
QUOTE(Lexana @ 2012 09 09, 16:34)
Aš Tauralaukyje gyvenu...o tavo nick'as man labai matytas, gal ir gyvai esam susitikusios, jei meetuose lankydavais