kerija, smagu, jog laiku sunus susivoke, kad ne vieta ir perstojo
del anytos - uzuojauta, nes numanau, kad prieziura bus tavo problema.. na, per kancias i zvaigzdes, laikykis, pati neisivaizduoju kai ateis laikas man tokioms problemoms anytosI tikrai nieks neziures be musu, niekam ji neidomi del savo bjauraus charakterio (paskutiniu metu vel ardosi, viskas jai blogai, as pabaisa ir t.t.), anyta II manau pasisamdys kas apsokines, nors jei reikes - begiosiu as, na dar mano tevai.. bet cia jau musu visu tokia pareiga, niekur nedingsi, negaleciau ignoruot ir neziuret
va, gal kuriai pravers, VisionExpress optikoje geros stiklu kainos ir akinius galima paprasciausius uz 1Lt pasidaryt, tik remeliu pasirinkimo ne fontanai.. bet kazkodel stiklai dickei pas juos kainuotu 110Lt, o Fielmann uzsiprase 300Lt
Sveikos.
Gabe, man kiek sudėtingiau, nes į paskaitas važiuoju autobusu, nes prie mokyklos parkavimas mokamas - 3 Lt./val. Į bankrotą išeičiau.
Kerija, užjaučiu dėl anytos namuose... nekas tikrai bus. praėjau per tai, kai teko slaugyti vyro močiutę. Džiaugiuosi, dėl sūnaus.
Gabe, man kiek sudėtingiau, nes į paskaitas važiuoju autobusu, nes prie mokyklos parkavimas mokamas - 3 Lt./val. Į bankrotą išeičiau.
Kerija, užjaučiu dėl anytos namuose... nekas tikrai bus. praėjau per tai, kai teko slaugyti vyro močiutę. Džiaugiuosi, dėl sūnaus.
Oi, Kerija, užuojauta gal samdysit kokią pagalbininkę?
Sveikos, ir aš jūsų pasiilgau, senokai buvau prisėdus. Daug ką FB matau. visai čia nutilo kalbos...
Gražių naujų mokslo metų naujiems studentams ir mokinukams o taip pat ir mokytojams
Sveikos, ir aš jūsų pasiilgau, senokai buvau prisėdus. Daug ką FB matau. visai čia nutilo kalbos...
Gražių naujų mokslo metų naujiems studentams ir mokinukams o taip pat ir mokytojams
Labutis
Vis pažiūriu, tylu čia ir nerašau
Mūsų dičkis irgi metė Klaipėdoje kolegiją, perstojo į Kauną, gyvena su drauge , dukra į dešimtą, mažius į pirmą, aš irgi į pirmą kursą
Kerija, kantrybės, kantrybės, kantrybės
QUOTE(kerija @ 2012 08 30, 11:10)
Labas
Aš vis įsijungiu SM, pažiūriu, kokia čia tyla, nostalgija apima
Pas mus pokyčiai. Vyriausias metė ŠU, ir įstojo į VDU. Taigi, vieno vaiko namie nebėra. Ir liūdna truputį, bet džiaugiuosi, kad į geras rankas perleidau, nes gyvens su drauge. Bet užtat atsikrausto pas mus anyta, kuri guli ant patalo, ir yra siaubingo charakterio Na, daugiau ją slaugys MB, nors neįsivaizduoju, kaip jis tada dirbs Žodžiu, geriau aš dar du vaikus pasigimdyčiau, bet yra kaip yra, kitos išeities nebus
Aš vis įsijungiu SM, pažiūriu, kokia čia tyla, nostalgija apima
Pas mus pokyčiai. Vyriausias metė ŠU, ir įstojo į VDU. Taigi, vieno vaiko namie nebėra. Ir liūdna truputį, bet džiaugiuosi, kad į geras rankas perleidau, nes gyvens su drauge. Bet užtat atsikrausto pas mus anyta, kuri guli ant patalo, ir yra siaubingo charakterio Na, daugiau ją slaugys MB, nors neįsivaizduoju, kaip jis tada dirbs Žodžiu, geriau aš dar du vaikus pasigimdyčiau, bet yra kaip yra, kitos išeities nebus
Mūsų dičkis irgi metė Klaipėdoje kolegiją, perstojo į Kauną, gyvena su drauge , dukra į dešimtą, mažius į pirmą, aš irgi į pirmą kursą
QUOTE(Vaima @ 2012 09 01, 17:28)
Labutis
Dar viena studentė daugiavaikių mamyčių tarpe Sveikinimai su sprendimu Pasakok, kur mokysies, ką mokysies?
Šiandien labai produktyvi diena, suradau moteriškę, kuri gyvens kaime ir slaugys uošvius MB kantrybė pirmam trūko beslaugant, liepė staigiai ieškot, arba ir jį tuoj teks slaugyti
Ir dar suradau sūnui butą Kaune, Laisvės alėjoje už nerealią kainą. Vargšiukai, sužinojo, kad negauna bendrabučio paskutinę minutę, vis žadėjo, žadėjo ir neištesėjo. Dabar turėsiu pas ką į Kauną į svečius nuvažiuoti
Sveikos.
Vaima, sveikinu tapus studente.
Kerija, labai dziugu, kad issprendete rupesteli del anytos.
Vaima, sveikinu tapus studente.
Kerija, labai dziugu, kad issprendete rupesteli del anytos.
QUOTE(kerija @ 2012 09 01, 18:37)
Dar viena studentė daugiavaikių mamyčių tarpe Sveikinimai su sprendimu Pasakok, kur mokysies, ką mokysies?
Ir dar suradau sūnui butą Kaune, Laisvės alėjoje už nerealią kainą. Vargšiukai, sužinojo, kad negauna bendrabučio paskutinę minutę, vis žadėjo, žadėjo ir neištesėjo. Dabar turėsiu pas ką į Kauną į svečius nuvažiuoti
Čia pat Žemaitijos kolegijoje, - buhalterija , nemėgstu skaičių, bet teks pamėgts, savo buhalteriją imsiuos tvarkyt.
Šaunu dėl slaugytojos uošviams , kai reikės kažką slaugyt Mb močiutė dabar slaugomatai .........
Už kiek butą radai ? Sūnus su drauge indvidualiam name butuką už 500 lt irgi negavo nei vienas bendrabučio
Labukas...
Vau, tema atgyja, super...
Mes jau šian mokykloj buvom, džiaugiuosi, kad tai šventė... Nes nuo vakar mečiau tą bjaurų įprotį būti mokytoja. Laukia nauji vėjai...
Kerija, jo... Tik tiek galiu pasakyti...
Žiūriu studentų Kaune nemažai, tai gal jų mamos iki Kauno atlėks, blyn, liuks koks meetas būtų, ane
Vau, tema atgyja, super...
Mes jau šian mokykloj buvom, džiaugiuosi, kad tai šventė... Nes nuo vakar mečiau tą bjaurų įprotį būti mokytoja. Laukia nauji vėjai...
Kerija, jo... Tik tiek galiu pasakyti...
Žiūriu studentų Kaune nemažai, tai gal jų mamos iki Kauno atlėks, blyn, liuks koks meetas būtų, ane
QUOTE(Vaima @ 2012 09 01, 19:23)
Čia pat Žemaitijos kolegijoje, - buhalterija , nemėgstu skaičių, bet teks pamėgts, savo buhalteriją imsiuos tvarkyt.
Šaunu dėl slaugytojos uošviams , kai reikės kažką slaugyt Mb močiutė dabar slaugomatai .........
Už kiek butą radai ? Sūnus su drauge indvidualiam name butuką už 500 lt irgi negavo nei vienas bendrabučio
850Lt. Laisvės alėjos - Maironio kampas, suremontuotas, su baldais, buitine technika. Į kainą įeina visi mokesčiai(šildymas, elektra, vanduo, internetas ir t.t). Virtuvė su svetaine kartu ir mažas miegamasis atskiras.
Sveikos parnesu ir as savo skurikes
Uzjauciu“,bet jai TB ziures tai nebus sudetinga,gal?
Tai dar ir mane priskaiciuokit,pratesiu kalbos mokslus kalbos subtilybem patobulinti
QUOTE(kerija @ 2012 08 30, 10:10)
Žodžiu, geriau aš dar du vaikus pasigimdyčiau, bet yra kaip yra, kitos išeities nebus
Uzjauciu“,bet jai TB ziures tai nebus sudetinga,gal?
QUOTE(kerija @ 2012 09 01, 17:37)
Dar viena studentė daugiavaikių mamyčių tarpe
Tai dar ir mane priskaiciuokit,pratesiu kalbos mokslus kalbos subtilybem patobulinti
QUOTE(kerija @ 2012 09 01, 19:58)
850Lt. Laisvės alėjos - Maironio kampas, suremontuotas, su baldais, buitine technika. Į kainą įeina visi mokesčiai(šildymas, elektra, vanduo, internetas ir t.t). Virtuvė su svetaine kartu ir mažas miegamasis atskiras.
Na mūsiškis irgi su baldais, ir su visiasi privalumais Oi nieko man nesako adresai
Ketvirtadienį nuo klinikų iki Akropolio kol nuvažiavau vos nenusišoviau , parodos gatvė remontas, o navigacija karksi apsisukite
QUOTE(kerija @ 2012 09 01, 18:37)
Šiandien labai produktyvi diena, suradau moteriškę, kuri gyvens kaime ir slaugys uošvius MB kantrybė pirmam trūko beslaugant, liepė staigiai ieškot, arba ir jį tuoj teks slaugyti
QUOTE(Vaima @ 2012 09 01, 21:47)
Na mūsiškis irgi su baldais, ir su visiasi privalumais Oi nieko man nesako adresai
Ketvirtadienį nuo klinikų iki Akropolio kol nuvažiavau vos nenusišoviau , parodos gatvė remontas, o navigacija karksi apsisukite
drauge kaip tik issikelia is nuomuojamo buto centre, tai 2 kambariai + virtuve ir visa kita, na ateini ir gyveni uz nuoma 600Lt moka a, anytaII nuomuoja buta senamiestyje, ziemos sezonu - uz mokescius, bet ten sildymas gaunasi vau
is vis kai paziurejau kainas nuomos..
siandien vedem dicki i nauja m-kla, aukletojas bus kuno kulturos mokytojas, toks su amzium, bet dar nenupezes, tikiuosi ras bendra kalba.. pirmadieni vesim dicke ir mazius. Nujauciu kokias 2sav. i paskaitas vaiksciosiu kaip i svente kol maziausias pripras..
sveikinu studentes