Gerai jūs čia
Visi lygus ir vienodi, jokio rusiavimo Objektyvumas turi but
QUOTE(FF @ 2011 12 15, 17:46)
Visi lygus ir vienodi, jokio rusiavimo Objektyvumas turi but
čia tas šaulių "teisuoliškumas" ane? - aš vis bandau įsivaizduot savo mergaitę kokia bus užaugus
beje, FF su gimtadieniu, ko gero jau praėjusiu
Sveikutes,
O as kaip tik ir pagalvojau neseniai, kurgi FF Šaulys šauliui prijaučia
GV, ne visi šauliai tokie Bet jie labai ypatingi
Gabe, už supermamą, tave
O as kaip tik ir pagalvojau neseniai, kurgi FF Šaulys šauliui prijaučia
GV, ne visi šauliai tokie Bet jie labai ypatingi
Gabe, už supermamą, tave
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 12 15, 20:06)
čia tas šaulių "teisuoliškumas" ane? - aš vis bandau įsivaizduot savo mergaitę kokia bus užaugus
Sako sauliai dvieju tipu buna. Ramus ir malonus, ir tokie kaip as Mano brolis ir drauge, butent tie pirmieji.
Ir aciu tikrai jau senai praejes ir pamirstas
Sveikutes,
Gabe nesistebek jie studentauja, o mes studijuojam
As atsimenu save kai profesijos mokiaus ju amziaus
Pas mane grupej zino kad turiu vaiku, yra zinanciu ir kiek, as esu tokia pat studente kaip ir jie, ir bendraujam kaip lygus, o is destytoju, tai nezinau, kas zino nu gal pora butu, bet jokio skirtumo. As mokaus o ne malones ieskau, atsiskaitineju kaip visi ir niekas neuzjautineja.
As taip pat uz tosta, uz gerus kitus metus, ir gerus egzaminu rezultatus
Gabe nesistebek jie studentauja, o mes studijuojam
As atsimenu save kai profesijos mokiaus ju amziaus
Pas mane grupej zino kad turiu vaiku, yra zinanciu ir kiek, as esu tokia pat studente kaip ir jie, ir bendraujam kaip lygus, o is destytoju, tai nezinau, kas zino nu gal pora butu, bet jokio skirtumo. As mokaus o ne malones ieskau, atsiskaitineju kaip visi ir niekas neuzjautineja.
As taip pat uz tosta, uz gerus kitus metus, ir gerus egzaminu rezultatus
QUOTE(IngaKate @ 2011 12 15, 21:35)
Bet jie labai ypatingi
sutinku
FF, as kalbu butent apie pagarba, ne apie rusiavima. o objektyvumas yra labai subjektyvus dalykas
kur Vija dingo?
manes si savaitgali laukia 2 sventines pamokos, 3 koncertai su mokinukais ir dar vienas koncertas, kuriame akomponuosiu savo vaikui pasigyriau
QUOTE(olenka @ 2011 12 15, 23:23)
kur Vija dingo?
Niekur nedingau, neturiu ka pasakyt
Mano mergytem ryt bus pirmas gimnastikos pasirodymas, pries Kaledinis Kazkaip baisu, nes zmoniu ten bus labai daug, o tokios kaip organizacijos ne tiek daug, panika kad vaikus pamesiu
O pirmadieni Kaledu vaidinimas darzelyje
Sveikos, šaulės, ir ne tik
Vija, kokią gimnastiką lanko taviškė? maniškė meninę, tai sekamdienį varžybos...
Aš, kaip visada, lėkime, namai, darbas, boružėlės, renginiai ir visa kita. Negana man veiklos, tai vakar užsispyriau ir angeliuką nėriau, gavosim, tai dabar daugiau man jų reikia
Vija, kokią gimnastiką lanko taviškė? maniškė meninę, tai sekamdienį varžybos...
Aš, kaip visada, lėkime, namai, darbas, boružėlės, renginiai ir visa kita. Negana man veiklos, tai vakar užsispyriau ir angeliuką nėriau, gavosim, tai dabar daugiau man jų reikia
Nu gerai, gerai, tegu bus ta pagarba, bet jokiu isskirtiniu salygu del to
Mano vaikai jau parode, ka moka. Siandien darzely tik vaikam Kaledu pietus. Tai issipuose ir iskeliavo patenkinti
O as vakar treniruotej buvau, kur garantuoja, kad per 30 min 500 kcl sudega. Grizau negyva, o siandien dar sunkiau Na, bet man patiko, butinai reik dar ne viena kart nueit nes visokios zumbos, afro dance ir aerobikos, tai jau ne man
Mano vaikai jau parode, ka moka. Siandien darzely tik vaikam Kaledu pietus. Tai issipuose ir iskeliavo patenkinti
O as vakar treniruotej buvau, kur garantuoja, kad per 30 min 500 kcl sudega. Grizau negyva, o siandien dar sunkiau Na, bet man patiko, butinai reik dar ne viena kart nueit nes visokios zumbos, afro dance ir aerobikos, tai jau ne man
QUOTE(Tarškutė @ 2011 12 16, 09:25)
Ritmine, visos trys I varzybas dar nepretenduojam, tik siemet pradejo lankyt.
QUOTE(FF @ 2011 12 16, 09:39)
O as vakar treniruotej buvau, kur garantuoja, kad per 30 min 500 kcl sudega.
Kas per treniruote?