Kerija, tau gerai.. man toliau atsiskaitymu maratonas ir kaip tycia auklyte apsirgo, nebus 1-2sav.
ekspromtu kitos priprasiau, bet oi nezinau.. iskels jai mazasis pilna paketa koncertu garantuotai
jis nera megejas pas svetimus ant ranku eit, pasisypsos, bet nesileidzia, nesuvilios niekuom
Kristulee, sveika prisijungus
nugi nutysiau tuos remelius, pasirodo pakeis kaip garantinius, bet.. kadangi firminiai, tai uztruks keitimas, bla bla bla, gali uzsitest iki 2men.
o maniske gi su -1.5 ir akiniu reikia dabar. Tad teko improvizuot, issirinko nemokamus remelius, emem pigiausius stiklus, kol atgausim anuos remelius, vaikscios su sitais, o veliau i senuosius sudesim gerus stiklus, vieni bus atsarginiai. Gavosi kose koseta, bet nemaciau kito pasirinkimo, ir tai beveik 180Lt gavosi
matau apie apgamus kalbat, man irgi reiketu bent kelis naikint, bet kai ne itin geroj vietoj, vis lauzausi eit
bet nors kita reikala pradejau judint, del keliu sanariu nuejau, israse siuntima rengenui, dabar liko tik rast laiko nueit to rentgeno, nes jau visai sakes kai reikia atsitupt ir atsistot, kartais ieskau i ka isikibt.
ryt vel kelione po Humana planuoju, nes turimi drabuziai per dideli pasidare, labai jau tragiskas vaizdelis, viska ka su paskutiniu buvau priaugus, per rudeni ir pameciau, jau ir Indres "palikimas" tirpsta. Smagu, tik neramu, jog taip staigiai krenta, plaukai slinkt pradejo
atsinaujino skrandzio bedos, apetito irgi nerasta, savijauta tokia, kad is vis valgyt gal mest, vien pagalvojus, kad uzkasiu ir bus bloga labai atgraso nuo maisto