QUOTE(FF @ 2011 10 20, 23:14)
Kristule, sveika
O as nebuciau norejus pazint... per daug skaudu tada netek... atsiprasau, jei per skaudziai, bet man atrodo taip butu lengviau
QUOTE(vija23 @ 2011 10 21, 10:01)
Kristule, sveika prisijungusi
Kaip skaudu del tu vaikuciu
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 10 21, 10:03)
labas
QUOTE(lutute @ 2011 10 21, 11:38)
Labu
Kristulee, sveika prisijungus
Papsakok apie savo kompanija placiau.
QUOTE(žanin @ 2011 10 21, 15:33)
Labas,
Kristulee, sveika prisijungus
Mano penktokas irgi labai didelį vaizduoja.
Pas mane nieko naujo.
Labutis...
Ačiū visoms priėmusioms į savo būrelį
Na ką gi, papasakosiu apie savo būrelį
. Vyresnėlis penktokas-oho koks vyrukas... mokslai tik kvailių reikalas,nors galvą auksinę turi. panos ir draugai ima viršų tad nori nenori namuose ginčai ir ašaros neišvengiami
sekantis mano Matukas,kopiantis į šeštus metelius- gražus,gudrus,užjaučiantis ir padykęs...be galo panašus į vieną mirusį broliuką. toliau mano paveiksliukas Kristijonas
-jam labai tinka posakis " tyli kiaulė gilią šaknį knisa" nu taip kaip žiūri toks ramus,tylus ir nuolat besišypsantis geruolis-bet jau kai ką nors iškrėčia- lyg ašarų mane davaro
. na ir mažoji Urtytė
smalsi,plepi,savarankiška, vadovaujanti broliams ir mokanti įsiteikt-nors bus tokių velniukų prikrėtus
vat ir visa mano kompanija...
Pirmasis iš angeliukų mirė metų ir aštuonių mėn- nepalanki organizmo reakcija į gydomąsias procedūras. vyresnėliui buvo beveik devynerių kai paskendo....
kai išsikapstai iš po depresijų, tada sugebi pasidžiaugt kad juos pažinai-kiekvienas iš jų kažko mums davė, pamokė ir subrandino. po netekčių perkainuoji visas gyvenimo vertybes,sugebi džiaugtis tuom ,ką turi...
na va kad prirašiau