Sveikutės pagyvėjimas
Gabe šauni dovana , matyt baigiasi tas juodas dryžius jūsų gyvenime
Mes krutam judam, mažius angina pūlinga persirgo aš nuo jo neatsilikau Dabar jau kas darželį, kas mokykloj, kas kolegijoj, aš namie, darbe . Dar vis kieme yra ką veikt, o ir mezginiai vilioja
QUOTE(vakare-tyla @ 2011 10 18, 19:08)
Olenka, kitą - tai spalio 27 ar šį?
spalio 27
Vaima, galiu tik pasiulyti ispjauti ta angina
as mezgu Andriui salika ir jauciuosi diiidele auksaranke
QUOTE(olenka @ 2011 10 18, 23:01)
spalio 27
Aš to gėrio jau neturiu, tikrai džiaugiuos...
Gabe, liuks..
Olenka, tu šaliką, aš sau tuniką, tikiosi, kad per savaitgalį dar nusimegziu ir galėsiu puoštis
MAno pagrandukas serga, dičkis irgi liko namie, žo- lazaretas
Sveikos
Gabe jez kai dziaugiuos uz jus dovana,ir pacei lengviau ir vaikam smagiau mama maziau nuo koju nusivarius.
o as ir netycia uzmaciau kokia dovana MB kaledom uzsake sprogsiu kol kaledu sulauksiu
Gal kuri turit stumdomas duris namuos? Reikia atsiliepimu,norim maziam kambari atitvert,nezinom kokias duris statyt.Paprasciausia butu stumdomos maziau vargo
Gabe jez kai dziaugiuos uz jus dovana,ir pacei lengviau ir vaikam smagiau mama maziau nuo koju nusivarius.
o as ir netycia uzmaciau kokia dovana MB kaledom uzsake sprogsiu kol kaledu sulauksiu
Gal kuri turit stumdomas duris namuos? Reikia atsiliepimu,norim maziam kambari atitvert,nezinom kokias duris statyt.Paprasciausia butu stumdomos maziau vargo
QUOTE(vaidamile @ 2011 10 19, 10:40)
Sveikos
kaip supratau, norit ale siena - stumdomas duris daryt? mes toki varianta mastem, bet taip ir liko apmastymuose, kai maniskiai tokie pasiute, bijau, kad isleks kuri karta su visa siena..
aciu, kad dziaugiaties tik man labai pries mama nesmagu, jog taip islaidavo del manes vis tik ne jos bedos mano problemos, o gavosi, kad gelbejo..
Vaima, nezinau kur baigsis tas dryzis juodas, mama stengiasi mane traukt is duobes, vakar dicke akinius sulauze, apsverkiau pamacius akinukus, tokius pinigus mokejau, planavau kokius 4m. nereiks remeliu, tik stiklus keist ir se tau mazoji sulankste kojele, dicke pati bande tiesint, rezultatas - visiskai nulauzta kojele, nemanau, kad prisiklijuos.. juokas pro asaras, kaip tik vakar dicke gavo is VisionExpress asmenini nuolaidu kupona 40% akiniams. Oi nezinau.. be akiniu palikt negaliu, teks krapstyt ka turiu piniginej ir uzsakinet pigiausius, neturiu pasirinkimo
siandien vezu dicki pas psichologe testu daryt del intelekto, tegul man pasako ar as per daug is jo noriu ar jam ankstyva paauglyste ir nenori mokytis, bet man nepatinka jo elgesys, manau kazkas negerai, jei vaikas per vasara protu gryzo i antroko lygi, depresyvus labai..
QUOTE(vaidamile @ 2011 10 19, 09:40)
Sveikos
Sveikutės,
Mes tokias duris isidejom, žinoma patogu, bet uzsirakint neina , bent mes nesumastem,
O dejom nes kad butu patogesnis praejimas ir daromos durys vietos neuzimtu, pagal musu buta toks variantas buvo pats priimtiniausias.
Yra trys vyro drąsos stadijos!
1 stadija:
Vyras grįžta vėlai iš darbo, o žmona laukia su šluota prie durų.
Jis: Tu šluoji ar kažkur žadi skristi?
...
2 stadija:
Vyras grįžta namo vidurnaktį iš darbo, o žmona guli lovoje ir apsimeta, kad miega.
Vyras paima kėdę, pasistato prie miegančios žmonos, atsisėda ir stebi. Žmona neišlaiko ir klausia: Ką tu darai?
Jis: Kai bus koncertas, noriu sėdėti pirmoje eilėje!
3 stadija:
Vyras ryte grįžta iš darbo , linksmas, visas lūpų dažuose ir kvepiantis moteriškais kvepalais.
Žmona virtuvėje, papusryčiavo, pikta, atsuka jam nugarą. Vyras prieina prie žmonos, kepštelna per užpakaliuką ir taria: Tu sekanti!
1 stadija:
Vyras grįžta vėlai iš darbo, o žmona laukia su šluota prie durų.
Jis: Tu šluoji ar kažkur žadi skristi?
...
2 stadija:
Vyras grįžta namo vidurnaktį iš darbo, o žmona guli lovoje ir apsimeta, kad miega.
Vyras paima kėdę, pasistato prie miegančios žmonos, atsisėda ir stebi. Žmona neišlaiko ir klausia: Ką tu darai?
Jis: Kai bus koncertas, noriu sėdėti pirmoje eilėje!
3 stadija:
Vyras ryte grįžta iš darbo , linksmas, visas lūpų dažuose ir kvepiantis moteriškais kvepalais.
Žmona virtuvėje, papusryčiavo, pikta, atsuka jam nugarą. Vyras prieina prie žmonos, kepštelna per užpakaliuką ir taria: Tu sekanti!
valio, valio, pasiskambinau i Fielmann, kadangi pas juos akiniai pirkti, sake atvezt ir suremontuos remelius vis pigiau kainuos nei naujus remelius pirkt, tikiuosi prilituos, tuomet tik stiklus pakeist reiks
QUOTE(Gabe @ 2011 10 20, 09:14)
valio, valio, pasiskambinau i Fielmann, kadangi pas juos akiniai pirkti, sake atvezt ir suremontuos remelius vis pigiau kainuos nei naujus remelius pirkt, tikiuosi prilituos, tuomet tik stiklus pakeist reiks
super!
Labas vakarėlis...
Nors pas mane jau keturi auksiukai,bet visai norėčiau jungtis prie jūsų
kažkaip galvoje dar kirba mintis apie penktą
QUOTE(kristulee @ 2011 10 20, 21:40)
Labas vakarėlis...
Sveikutė
pas mus ir tema trys- ne riba tai mielai prašom plačiau apie savo šeimyną
Ačiū už priėmimą
Esu šiaulietė,tiksliau šiaulių priemesčio gyventoja. auginam keturis aukselius, turim šiokį tokį ūkį, bei metai kaip gyvenam savo rankomis statytame name. kol kas dar esu prasitęsusi motinystės atostogas ir su savo mažaisiais būnam namuose. vyresnėlis eina į panktą klasę, dedasi laaabai suaugusiu ir.....
širdyje auginu du savo angelus,kuriuos likimas atėmė... ačiū nors už tai,kad davė galimybę man juos pažint ir nors kažkiek laiko jais pasidžiaugt
tai tiek apie mus
Esu šiaulietė,tiksliau šiaulių priemesčio gyventoja. auginam keturis aukselius, turim šiokį tokį ūkį, bei metai kaip gyvenam savo rankomis statytame name. kol kas dar esu prasitęsusi motinystės atostogas ir su savo mažaisiais būnam namuose. vyresnėlis eina į panktą klasę, dedasi laaabai suaugusiu ir.....
širdyje auginu du savo angelus,kuriuos likimas atėmė... ačiū nors už tai,kad davė galimybę man juos pažint ir nors kažkiek laiko jais pasidžiaugt
tai tiek apie mus