TRYS AUKSIUKAI - NE RIBA
Kalbamės, dalinamės patirtimi, guodžiamės, juokiamės ir visaip kaip toliau bendraujam
Kad žinučių skaičius būsų didesnis
Gabe 104
olenka 74
FF 56
Tarškutė 55
vaidamile 53
geguzevasaris 52
Vaima 48
vija23 34
Lexana 27
vakare-tyla 21
lutute 21
kerija 19
stonjur1 13
Tyna4 6
si1978 6
žanin 5
IngaKate 3
SuperBaba 1
oho
Labas,
ačiū už naują temukę.
Kažkaip nebėra visai laiko prie kompo sėdėti, darbas - namai - vaikai. Žodžiu, rutina. Noriu kažko neįprasto, bet net pati nežinau, ko.
ačiū už naują temukę.
Kažkaip nebėra visai laiko prie kompo sėdėti, darbas - namai - vaikai. Žodžiu, rutina. Noriu kažko neįprasto, bet net pati nežinau, ko.
Žanin, o iš kurios pusės tas neįprastas turi būti
Labukas....
Gal žinot, kad nebrangiai nuomoja kokių 4 kambarių butą, o gal visai tik už mokesčius, ar kokią dalį namuko???
Labukas....
Gal žinot, kad nebrangiai nuomoja kokių 4 kambarių butą, o gal visai tik už mokesčius, ar kokią dalį namuko???
QUOTE(Tarškutė @ 2011 07 20, 18:23)
Žanin, o iš kurios pusės tas neįprastas turi būti
Labukas....
Labukas....
joa.. anytaII turi 4 kambariu buta, tvarkinga, su baldais ir t.t., nuoma - mokesciai, bet.. butas senamiestyje Vilniaus g., tai ziema uz sildyma ohoho.. nezinau ar dabar turi nuomininkus, reiktu klaust
gryzom is gimtadienio, kazkaip pabuvau ne savo vezime, geriau jau buciau likus namie. Kokia isranki pasidariau
Rodos ir tylejau, bet va, prasau, trecia vis tiek
Atostogos vadinas... biski namie remonto, biski juros. Greiciau i darba, vaikai i darza/mokykla, o dar geriau as i LT viena
Gabe, tai kur stoji?
Atostogos vadinas... biski namie remonto, biski juros. Greiciau i darba, vaikai i darza/mokykla, o dar geriau as i LT viena
Gabe, tai kur stoji?
QUOTE(FF @ 2011 07 22, 00:16)
Rodos ir tylejau, bet va, prasau, trecia vis tiek
Gabe, tai kur stoji?
Gabe, tai kur stoji?
man rodos jos padirbo ta info.. as irgi lyg tylejau..
ten kur visai nenoriu reikia pasibaigt reikala su verslo administravimu, gi paaukojau 2m. del papildomo balo stojimui
QUOTE(Gabe @ 2011 07 22, 00:14)
man rodos jos padirbo ta info.. as irgi lyg tylejau..
ten kur visai nenoriu reikia pasibaigt reikala su verslo administravimu, gi paaukojau 2m. del papildomo balo stojimui
Reiks skustis
Mokytis reik ten, kur traukia ir patinka Nes kitaip, tai labai nemiela pasidaro
O as pasikartosiu, kad noriu tik darbo be jokiu mokslu ir kursu Bet, kazkodel galvoju, kad tai ne man
QUOTE(Tarškutė @ 2011 07 20, 17:23)
O, kad aš žinočiau... Tiesiog sumaištis širdyje ir galvoje...
Sveikos
Vaje kol suradau
Sveikos, matau atostogaujnciu sauniai cia ,labai graziu nuotraukyciu pasiziurejau, va ir Vaima pas mane kaiminystej lankes.Ech kada as i ta LT papulsiu?
FF tu juk kazkur netoli Oslo gyveni,ar jum nieko nenutiko? jeckau kaip gaila zmoniu kai tokia katastrofa ivyko
Bet ziuriu kuo toliau tuo labiau pastebiu ,kad zmoniu naglumui ribu isvis ner,atsibeldzia neispeja kada kas nori,ir dar sedi kiek pageidauja kiba name gyvenu ,vietos da..ja netrugdom
Tai va zeninuos ryt ir isprincipo tokia diena ir ne vieno svecio nekvieciau sakau jau ir musu dauguma beto visi jau ir taip prisibaliavojo musu saskaita iki soties,patys kalti ,kad lenda nekviesti ir juo lab neribotam tik jiem patogiu laiku varau parukt,reikia kila per nakti numest
Sveikos, matau atostogaujnciu sauniai cia ,labai graziu nuotraukyciu pasiziurejau, va ir Vaima pas mane kaiminystej lankes.Ech kada as i ta LT papulsiu?
FF tu juk kazkur netoli Oslo gyveni,ar jum nieko nenutiko? jeckau kaip gaila zmoniu kai tokia katastrofa ivyko
Bet ziuriu kuo toliau tuo labiau pastebiu ,kad zmoniu naglumui ribu isvis ner,atsibeldzia neispeja kada kas nori,ir dar sedi kiek pageidauja kiba name gyvenu ,vietos da..ja netrugdom
Tai va zeninuos ryt ir isprincipo tokia diena ir ne vieno svecio nekvieciau sakau jau ir musu dauguma beto visi jau ir taip prisibaliavojo musu saskaita iki soties,patys kalti ,kad lenda nekviesti ir juo lab neribotam tik jiem patogiu laiku varau parukt,reikia kila per nakti numest
Vaidamile, rytoj išteki?
Oi, labas dienas.
Oi, labas dienas.