Įkraunama...
Įkraunama...

Mama avinas. Kokių vaikų turite?

Sveiki,

As turiu mergele....sunku man dukra perprasti, kai pati avinas...
Atsakyti
la....
mano pupa stavi ant ribos tarp dvynio ir vezio doh.gif
nesuprast kas kaip kartais lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu vandene, mergelina, ir veziuke. Susitvarkau kazkaip...
Atsakyti
Mano mama avinė turi vandenę, dvynę ir svarstykliną.
Su svarstyklinu dar dar, o su vandene ir dvyne pjaunas mintys kaip reikiant, ypač su vandene.
Ji labai ugninga užsiplieska greit ir nerami tokia, nekantri, o aš plevėsa labai, tai sakė, kad tikrai sunkus vaikas esu, dažnai nenuspėjama.
Atsakyti
Veziuka 4u.gif Labai patinka vyru veziu savybe, kad labai prisirise prie mamu blush2.gif
Atsakyti
as avinas, turiu sunus svarstykles ir mergele. su mergele sunkiau sekasi tvarkytis
Atsakyti
Aš - avinas, sūnus - mergelė, dukra - liūtas. Kol kas dar per maži, kad galėčiau kažką pakomentuoti.
Atsakyti
Aš - avinas, o vaikiukai labai derantys pagal zodiako ženklą: liūtas ir vandenis 4u.gif Su vyresnėliu liūtuku man sunkiau, bet... na jis man tokia artima siela 4u.gif O mažasis vandenis toks stabilus, mane tvarkos mokantis mažas vyrukas.
Atsakyti
aš avinas o dukra po dvynių ženklu. nu bus matyt, dar per maža gal, bet jai kaprizai lenda.
Atsakyti
Zuvys- mergaite: skirtingos mes, bet as ja gerai suprantu, o ji mane
Mergele-berniukas: labai svelnus, diplomatiskas, prie mamos prisirises vaikas
Vezys-mergaite: ypac savarankiska, nors ir pati maziausia
Atsakyti
Aš avelė, o dukrytė turėjusi gimti ožiaragiu, bet gimusi vandeniu. Nors dar maža,bet ji man tokia labai jau vandeniška ožiaragė, nepastovi. Sutariam, bet abi gudraujam, kol susitariam biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazyle dvyne,tai oj oj kaip sunku tvarkytis yra,jei taip ir toliau tai bus baisu biggrin.gif
Atsakyti