QUOTE(ereeka @ 2011 07 20, 12:03)
Nera lengva, taip cia as sutinku, bet imanoma
Papildyta:
Cia as kazko nesupratau ar jus visi gyvenate 1kambario bute? "turto jokio NETURIM", bet jug jus jau suaugusi, turite vyra, kodel apie savo tevu turta ir savo kalbate daugyskaitoj? Leiskit tada paklausti ka jus pati uzdirbot ir pasieket su vyru kartu siame gyvenime, kad jau taip galite mamai teva pilavoti???
Ziuredamas i jusu teva niekuo jis nepvirs, bet va taik koks jis yra, kitas reikalas...
Mama pati jį "pilavoja". Ir aš juo šventai tikėjau, iki kol pats savo autoriteto nesumalė į miltus man prieš akis. Nebūtų mama pastojusi, nebūtų išaiškėję, koks jis iš tikro yra. Žmogui gali nesisekti ir 30 metų, bet jeigu jau jo alkstąs kūdikis jam nėra stimulas pajudinti subinę ir bent jau bet ką dirbti, kad galėtų pamaitint vaiką, kad ir kokia depresija besirgtų (irgi jau išnaudotas pasiteisinimas, beje), tai man nėra gerbtinas žmogus.
Kodėl daugiskaita?
Vyras (tiksliau, anyta) turi 1 kamb. butą, kuriame kaip ir turėčiau gyventi nuolat, bet vyras mus išprašo lauk, "pas senelius". Jam vaikas trukdo, kai programuoja, bet ką tiksliai veikia namie, kol mūsų nėra, nežinau.
Ir tas mane biesina - nesijaučiu esanti šeimoje, kartu, su juo, todėl iškart atsiranda nesaugumas, baimė. Jis su mumis neišeina net pasivaikščiot, bet į draugės gimtadienį išvažiavo nakčiai, su draugais eina į barą, ir t.t.
Gal aš durna? Gal man reikėtų vis dėlto numesti vaiką tėvams kaip šiknai ir eiti po barus, atsiprašau, ne, po nemokamus koncertus kur nors Rotušėj, nes tai vienintelis dalykas, ką galiu sau leisti?
Kas keturis mėnesius pasiruošiu psichologiniam terorui, kai jis man grasina užsiundyti teismais, įrodyti, kokia aš kekšė, kad vaikas ne jo, kad jam atsibodau iki gyvo kaulo, kad noriu tik pinigų, kad {įrašyk ką nors šlykštaus}, ir t.t. Bipolinis sutrikimas. Iš pradžių maniau, kad skiedžia, paskui jau ėmiau įtikėti. Mano santuokai - metai.
Taip, aš suaugusi, dar mokausi, jei toks klausimas pasistojo. Gyvenime dar turiu baigt mokyklą ir labai to noriu, kad galėčiau toliau mokytis ir įgyt aukšt. išsilavinimą. Nes niekutį aš uždirbsiu, likusi viena (kas, manau, nusišviečia - kitos moterys, etc). Todėl skubu baigti mokslus ir lipti kuo aukščiau profesinėje srityje, jei reikės, lipsiu per galvas - manęs namie laukia vaikas, kurį reikia maitinti, šikinti ir dar iphone reikės nupirkt vėliau.
Negaliu laukti manos iš dangaus, vaikas tuo nepramis.
Ar aš barakuda? Taip - iš vyro kas mėnesį gaunu sauskelnių. Jeigu gaunu.
Jei ne, gyvenu mėnesį iš 97lt, išnaudoju savo vaiką, galima sakyt.
Norėčiau būti dirbusi, kaip ir kitos, normaliai, išėjusi atostogų, gauti išmoką, nepriklausyti nuo nieko. Dabar sėdim abi kartu su mama, metamės pinigėlius, dalinamės pareigomis, vaikais, daiktais, darbais ir nuoskaudomis
Gal ji jį ir mes - išaiškės rudenį, kai kraustysis.
Dar rusena kvaila viltis - negali būti jau toksai jis visai padėjęs, ką? Vis dėlto tėvas...
Bet ir net laimingas pabaigas reikia kurt, aktyviai, o ne laukti kaip apreiškimo.
Svajoju savo vaiką, mamą ir seseris nuvežti prie jūros. Ir taip ir padarysiu, ir ne kada nors, o jau susiplanavau darbelį iki egzų