Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(Flintuke @ 2011 10 27, 15:42)
Na, tikiuosi ir man pavyks išsiugdyti šią savybę dėl kitų nuomonės, nes aš tai labai imu į širdį ką kiti sako  unsure.gif aišku tai mano sprendimų visiškai neįtakoja, jau dėl to tai tikrai  thumbup.gif  bet kartais užgauna širdį, dar neišmokau atsiriboti nuo negatyvių komentarų  smile.gif

Jei kitąkart taip sakys, gali ir ką atsikirsti biggrin.gif Mano viena pažįstama vis mėgsta man priminti, kad jau ji tai taip negalėtų, nes jai labai svarbu per dieną kuo ilgiau su vyru būti. Mes senokai matėmės, bet net į mergaitišką susitikimą tą vyrą atsitempė. Tai kai kažkada pasakė, kad taip negalėtų, atsakiau, kad nepaisant visų minusų, bent jau turiu laiko sau. Vis šioks toks pliusas biggrin.gif Tai tada nutyla.

Na bet šiaip tikri draugai į situaciją visada reaguos supratingai drinks_cheers.gif Jei ir bus koks stebėjimasis, tai draugiškai ir iš gerosios pusės. Asmeniškai aš džiaugiuosi ir dėl kito dalyko, kad atstumas savotiškai patikrina santykius - tu turi dėti pastangas, stengtis dėl kito, išmoksti bendrauti kitom priemonėm, mažiau ginčijiesi ir daugiau klausaisi thumbup.gif O kartais pažiūri į žmones, kurie diena iš dienos kartu, bet vienas kitam tik nervus gadina, ir tada supranti, kad fizinį buvimą kartu tikrai šiek tiek kompensuoja bendravimo kokybė.
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2011 10 27, 17:02)
Kaip pavyksta?.. Net nzn,tiesiog taip reikia. Kitaip nei as,nei jis nepakeltumem tokio gyvenimo. Siaip gyvenime as esu tokia verksne,bet va tokiom akimirkom vyras nera mates mano asaru. Orouostuose kai matom verkiancius,tai mums isspaudzia sypsena. Juk taip tik sunkiau.

Aš kadangi iš tų, kurios ir oro uoste išspaudžia vieną kitą ašarą, tai pasakysiu, kad tuo metu negalvoji, sunkiau ar lengviau blush2.gif Tiesiog pasidaro labai liūdna ir apsiašaroji.

Papildyta:
Man dazniau asaros byreti pradeda,kai tiesiog sedim dviese kur nors ramiai.

Ir man taip būna artėjant atsisveikinimui, tada MB dažniausiai pasimeta ir nesupranta, kas man yra. Bet jau išaiškinau, kad čia tokia moteriška reakcija lotuliukas.gif Na aišku, balsu neraudoju, bet ašaras akyse tai vis tiek pamato...
Papildyta:
O laukianciu yra tikrai daug,tik ne visos tuo nori dalintis. Vis gi aplinkiniu nuomone kartais varo i nevilti ir nesinori nieko pasakotis. As tema sekiau senai,bet nesinorejo man cia nei guostis,nei dziaugtis. Tiesiog taip yra. Pripranti zmogus prie visko. Kas negali taip gyventi ir nesupranta,taip ir negyvena. Ne atstumas isskiria zmones.

Paskutiniam sakiniui visiškai pritariu. O šiaip, mergyt, gali čia dalintis ir džiaugsmu, ir liūdesiu. Gi vis tiek visos tuo pačiu gyvenam 4u.gif Aišku, užsuka kartais viena kita žiežula biggrin.gif garsiai nusistebėti, kad ką čia vištos laukiat. Na bet tegul, negi gaila leisti kažkam pasisakyti ir pasijusti reikšmingam.

Beje, pažiūrėjau Tavo liniuotę ir pamačiau „kartu jau 13 metų ir...“. Čia su saviškiu? Šauniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 27 spalio 2011 - 17:51
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 10 27, 19:06)

Beje, pažiūrėjau Tavo liniuotę ir pamačiau „kartu jau 13 metų ir...“. Čia su saviškiu? Šauniai 4u.gif

Zinoma su saviskiu,negi su svetimu lotuliukas.gif Laime,kad laukimu gyvenu ne tiek daug,kaip liniuote rodo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas laukiančioms 4u.gif
Fetsine lente, tai tu tik bendrauk čia su mumis, bus daug smagiau, kai daugiau tą patį jausmą išgyvenančių mūsų bus 4u.gif Bent jau man radus šią temutę taip gera pasidarė smile.gif
o kas dėl santykių patikrinimo tai tikrai atstumas patikrina... Kai negali kiekvieną dieną pabusti šalia mylimo žmogaus, tuomet va tie rytai, kai gali, būna daug pramingesni ir vertinami. na, kaip sakoma, kuo mažiau turi, daugiau norisi biggrin.gif
Netgi sulaukti prieš miegą mylimojo gražios sms yra taip gera, juk būnant kartu vienam kambaryje tos sms neparašysi lotuliukas.gif Man tai kartais primena mūsų santykių pradžią ir tarsi vėl iš naujo patiriu tą susižavėjimą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Flintuke @ 2011 10 28, 07:39)
o kas dėl santykių patikrinimo tai tikrai atstumas patikrina... Kai negali kiekvieną dieną pabusti šalia mylimo žmogaus, tuomet va tie rytai, kai gali, būna daug pramingesni ir vertinami. na, kaip sakoma, kuo mažiau turi, daugiau norisi  biggrin.gif
Netgi sulaukti prieš miegą mylimojo gražios sms yra taip gera, juk būnant kartu vienam kambaryje tos sms neparašysi  lotuliukas.gif Man tai kartais primena mūsų santykių pradžią  ir tarsi vėl iš naujo patiriu tą susižavėjimą  wub.gif

Aš tai sms sulaukiu, kai MB būna ne namie, o pavyzdžiui, pas savo tėvus išvažiuoja. Nes mes šiaip kiekvieną vakarą nuo kokios dešimtos iki pirmos mažiausiai plepam skaipu, tai tik atsisveikinę šokam į lovas blush2.gif Aišku, kartais būna, kad vienas kitam dar telefonu paskambinam pasakyt ką nors gražaus. Bet taip būna retai, todėl visada netikėtai, bet man labai patinka.

Merginos, o kaip jūs bendraujat per atstumą? Irgi tiek valandų skaipinatės? Aš kažkada maniau, kad daug plepu, bet viena mergina iš šito skyrelio parašė, kad plepa ir po 4, ir po 5 valandas, ir kartais užmiega skype įsijungę. Tada pagalvojau, kad plepu ne tiek ir daug biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2011 10 27, 20:48)
Zinoma su saviskiu,negi su svetimu  lotuliukas.gif  Laime,kad laukimu gyvenu ne tiek daug,kaip liniuote rodo  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matai, aš pažiūrėjus pagalvojau apie atstumą ir pagalvojau, negi tiek ilgai kartu per atstumą. Tikrai laimė, kad Tavo laukimas trumpesnis 4u.gif O gal preliminariai aišku, kiek maždaug jo nusimato?
Atsakyti
[quote=Elegantiškai sninga,2011 10 28, 10:43]
Aš tai sms sulaukiu, kai MB būna ne namie, o pavyzdžiui, pas savo tėvus išvažiuoja. Nes mes šiaip kiekvieną vakarą nuo kokios dešimtos iki pirmos mažiausiai plepam skaipu, tai tik atsisveikinę šokam į lovas blush2.gif Aišku, kartais būna, kad vienas kitam dar telefonu paskambinam pasakyt ką nors gražaus. Bet taip būna retai, todėl visada netikėtai, bet man labai patinka.

Merginos, o kaip jūs bendraujat per atstumą? Irgi tiek valandų skaipinatės? Aš kažkada maniau, kad daug plepu, bet viena mergina iš šito skyrelio parašė, kad plepa ir po 4, ir po 5 valandas, ir kartais užmiega skype įsijungę. Tada pagalvojau, kad plepu ne tiek ir daug biggrin.gif biggrin.gif

Na, mums tai neišeina kiekviena dieną skype pašnekėti, nes vakarais, kai aš galiu būti skype, jis dirba verysad.gif Bet kai turim galimybe papliurpt, tai tikrai laikas greit prabėga ir atrodo, ups, jau kokia pirma nakties ax.gif
Papildyta:
aš čia dar ne į temą, bet man kažkaip neišeina normaliai atsakyti į kito postus, kad rodytų tik dalį kito žmogaus pasisakymo, jeigu pratrinu, tada rodo vieną ištisą tekstą, nzn, ar aš čia suprantamai klausiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 10 28, 11:43)

Merginos, o kaip jūs bendraujat per atstumą? Irgi tiek valandų skaipinatės? Aš kažkada maniau, kad daug plepu, bet viena mergina iš šito skyrelio parašė, kad plepa ir po 4, ir po 5 valandas, ir kartais užmiega skype įsijungę. Tada pagalvojau, kad plepu ne tiek ir daug biggrin.gif  biggrin.gif

Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Matai, aš pažiūrėjus pagalvojau apie atstumą ir pagalvojau, negi tiek ilgai kartu per atstumą. Tikrai laimė, kad Tavo laukimas trumpesnis 4u.gif O gal preliminariai aišku, kiek maždaug jo nusimato?

Taip gyvenam turbut jau ketvirti metai,bijau tiksliai skaiciuoti... Gal metus dar taip pagyvensim,nors tiksliai nieko nesam nusprende. Pagal situacija. Gerinames savo buiti,keiciam baldus,esam numate remonta,tai vis atidedam ta sprendima,kad jau gryzti ir baigti tas komandiruotes.
Bendraujam tai kiekviena laisva minute,telefono pokalbiai,sms,internetas. Kai pagalvoji,tai daugiau bendraujam per atstuma. Bunant kartu zodziu nebereikia,tiesiog gera buti kartu ir tyleti apsikabinus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Flintuke @ 2011 10 28, 12:28)

aš čia dar ne į temą, bet man kažkaip neišeina normaliai atsakyti į kito postus, kad rodytų tik dalį kito žmogaus pasisakymo, jeigu pratrinu, tada rodo vieną ištisą tekstą, nzn, ar aš čia suprantamai klausiu?  blush2.gif

Man ir kartais gerai gaunasi,kartais nevisai,bet neimu i galva,manau supranta visos,ka pacituoji ir kam atsakai. Cia gi tokia smulkmena 4u.gif
Atsakyti
Mes gal pasirodysim keisti, bet kai nesam kartu, bendraujam praktiškai tik sms ir palyginus labai retai. Gal tas tik apsunkina laukimą, na, bet susirašai, kad viskas ok, ir tiek, o gyvai susitikę jau daugiau pasišnekam, kas ir kaip.
Atsakyti
Merginos, o kaip jūs bendraujat per atstumą? Irgi tiek valandų skaipinatės? Aš kažkada maniau, kad daug plepu, bet viena mergina iš šito skyrelio parašė, kad plepa ir po 4, ir po 5 valandas, ir kartais užmiega skype įsijungę. Tada pagalvojau, kad plepu ne tiek ir daug biggrin.gif  biggrin.gif

Aš išvis neskaipinu...
Laiškais per dieną susirašom, kartais sms, ir tiek. Per didelė prabanga pliurpt, bo ir darbus reik padaryt, ir dar išsimiegot... abiem. Jis iš darbo grįžta ir miegot eina beveik iškart, nes baisiai anksti keliasi, o aš iš darbo grįžtu ir toliau dirbu...
Atsakyti
Na, mums tai neišeina kiekviena dieną skype pašnekėti, nes vakarais, kai aš galiu būti skype, jis dirba   verysad.gif Bet kai turim galimybe papliurpt, tai tikrai laikas greit prabėga ir atrodo, ups, jau kokia pirma nakties  ax.gif

Suprantama tuomet, bet vis tiek gerai, kad tokių vakarų pasitaiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2011 10 28, 15:18)
Bendraujam tai kiekviena laisva minute,telefono pokalbiai,sms,internetas. Kai pagalvoji,tai daugiau bendraujam per atstuma. Bunant kartu zodziu nebereikia,tiesiog gera buti kartu ir tyleti apsikabinus  wub.gif

Šaunu, kad taip išeina 4u.gif Mes irgi būdami kartu neretai mėgaujamės tylos akimirkomis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2011 10 28, 15:18)
Taip gyvenam turbut jau ketvirti metai,bijau tiksliai skaiciuoti... Gal metus dar taip pagyvensim,nors tiksliai nieko nesam nusprende. Pagal situacija. Gerinames savo buiti,keiciam baldus,esam numate remonta,tai vis atidedam ta sprendima,kad jau gryzti ir baigti tas komandiruotes.

Žinai, festina lente, manau, kad nereikia to ilgam atidėlioti. Aš studijuoju užsienyje, MB dirba Lietuvoje, tai truputį kitokia situacija. Bet kartais pagalvoju, kad dėl baldų ir remonto kažin ar norėčiau aukoti buvimą drauge g.gif Pagyvenčiau kurį laiką ir su senesniais baldais ar remontas būtų kokiais metais vėliau - man su mylimu žmogumi būti svarbiau. Aišku, jei būnant kartu tokios galimybės visai nebelieka, tada tikrai suprantu drinks_cheers.gif Na ir metai turėtų visai greitai pralėkti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2011 10 28, 17:00)
Mes gal pasirodysim keisti, bet kai nesam kartu, bendraujam praktiškai tik sms ir palyginus labai retai. Gal tas tik apsunkina laukimą, na, bet susirašai, kad viskas ok, ir tiek, o gyvai susitikę jau daugiau pasišnekam, kas ir kaip.

Sveika, abiga 4u.gif

Seniai skaityta. Tikrai nepasirodėt keisti, juk kiekviena pora bendrauja taip, kaip jiems patogiau. Aš tai toks žmogus esu, kad turiu kažkam pasipasakoti, kaip diena praėjo, ką nuveikiau, ką sugalvojau, apie ką mąstau. Jaučiu poreikį dalintis mintimis su man svarbiais žmonėmis. Kai negaliu to daryti, negerai ir jaučiuosi. Bet užsienyje esu aš. Aišku, pabendrauju ir su tėvais, ir su draugais, bet vis tiek man artimiausias MB, tai tas žmogus, kuriam išpasakoju kasdienius džiaugsmus ir rūpesčius, yra jis. Iš tiesų mes labai daug kalbamės apie viską, kuo aš labai džiaugiuosi. Ir jis taip pat toks žmogus. Tai taip ir gyvenam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Geltonkaklė @ 2011 10 28, 19:00)
Aš išvis neskaipinu...
Laiškais per dieną susirašom, kartais sms, ir tiek. Per didelė prabanga pliurpt, bo ir darbus reik padaryt, ir dar išsimiegot... abiem. Jis iš darbo grįžta ir miegot eina beveik iškart, nes baisiai anksti keliasi, o aš iš darbo grįžtu ir toliau dirbu...

Svarbiausia iš tiesų juk tai, kad bendravimas nuo to nenukenčia 4u.gif Mūsų vakarai truputį laisvesnis, o aš kartais ir turėdama darbo paplepu su juo iki vėlumos, o po to sėdžiu iki paryčių. Na bet nieko negaliu su tuo savo poreikiu padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 28 spalio 2011 - 20:59
[quote=Elegantiškai sninga,2011 10 28, 21:58]

Šaunu, kad taip išeina 4u.gif Mes irgi būdami kartu neretai mėgaujamės tylos akimirkomis wub.gif
Papildyta:
Žinai, festina lente, manau, kad nereikia to ilgam atidėlioti. Aš studijuoju užsienyje, MB dirba Lietuvoje, tai truputį kitokia situacija. Bet kartais pagalvoju, kad dėl baldų ir remonto kažin ar norėčiau aukoti buvimą drauge g.gif Pagyvenčiau kurį laiką ir su senesniais baldais ar remontas būtų kokiais metais vėliau - man su mylimu žmogumi būti svarbiau. Aišku, jei būnant kartu tokios galimybės visai nebelieka, tada tikrai suprantu drinks_cheers.gif Na ir metai turėtų visai greitai pralėkti 4u.gif

Na mes ne paaugliai,mums jau reikia daugiau,nei tik vienam kita tureti. Ir dirbti uzsienyje tik tam,kad uzdirbti tiesiog pragyvenimui,neverta. Todel gerinames gyvenimo salygas. Va taip,be jokiu skolu ir paskolu. Aisku,kiekviena situacija skirtinga ir zmones skirtingi. O siaip,laikas greit eina. Metai prabega vos speji pastebeti. Nes nesedi prie lango ir nelauki,kada grys. Turi uzsiemimu ir nera kada liudeti ir depresuoti. Buna gyvenime ir sunkesniu dalyku. Kad ir nenustatytas tikslus terminas,vis tiek tai yra laikina. 4u.gif
Atsakyti
aš čia dar ne į temą, bet man kažkaip neišeina normaliai atsakyti į kito postus, kad rodytų tik dalį kito žmogaus pasisakymo, jeigu pratrinu, tada rodo vieną ištisą tekstą, nzn, ar aš čia suprantamai klausiu?  blush2.gif

Jei teisingai supratau klausimą, tai pabandysiu Tau parodyti žingsniais.

1. Pasirenki tekstą, į kurį atsakinėji. Pavyzdžiui taip
user posted image

2. Pasižymi pelyte tą tekstą, kurį ištrinsi, ir ištrini
user posted image

3. Kai ištrinsi, savo tekstą rašyk apačioj, kaip pavyzdžiui čia.
user posted image

Tikiuosi, kad padėjau.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti