QUOTE(Geltonkaklė @ 2011 10 12, 19:59)
Ups... Atsakau, aišku, labai greit (mat pratinuos prie būsimų kaimynų temperamento )
Susitikimas smagiai praėjo... gražus oras, jūra...
Dabar va gavosi 6 savaičių tarpas, važiuosiu spalio gale tik kažko labai bilietus dabar išperka, va iki spalio galo dar kiek laiko, o vos ne paskutinius gavau...
Tikslumo tai tiek, kad daugmaž sutarėm, jog kraustysiuos aš... bet kaip ir kada, nežinia. Turi kažkas pasikeist su darbais man, kad galėčiau...
Susitikimas smagiai praėjo... gražus oras, jūra...
Dabar va gavosi 6 savaičių tarpas, važiuosiu spalio gale tik kažko labai bilietus dabar išperka, va iki spalio galo dar kiek laiko, o vos ne paskutinius gavau...
Tikslumo tai tiek, kad daugmaž sutarėm, jog kraustysiuos aš... bet kaip ir kada, nežinia. Turi kažkas pasikeist su darbais man, kad galėčiau...
Džiaugiuos, kad puikiai praleidot laiką O toks temperamentas irgi nieko blogo, mažiau nervų ir streso jums bus Tuoj ir vėl susitiksit
Suprantu, kad su tikslumu tokioj situacijoj tikrai sunkiai, kai užsisuki darbų verpete, bet žinot, aplinką pakeisti irgi bus į naudą, ypač pradžioj tas įdomu ir žavi. O ir lengviau, nes mylimas žmogus šalia
Maniškis jau pas mane. Dabar abu užsiėmę savo reikalais, aš truputį įlindau į forumą, paskaitinėju savo medžiagą studijoms. Jis žiūrisi savo darbus. Važinėjam visur, vakar mano draugus kitame mieste aplankėm, smagiai laiką praleidom. Oi, kaip nelaukiu, kol jis išvyks, nes tada tik apie Kalėdas susitiksim. Nors Kalėdų aš šiaip ar taip labai laukiu - man tai šilumos ir ypatingo jaukumo kupinas laikas
Papildyta:
QUOTE(Geltonkaklė @ 2011 10 12, 19:59)
O taip. Smagu sutikt ekspertų
Labai lengva būti ekspertu, kol pas nesusiduri su tokia situacija. Tada visi žinau, kažkas pasakojo ir panašūs teiginiai prarandą prasmę, nes už dviejų žmonių santykius ir yra atsakingi tik tie du juose dalyvaujantys žmonės, o ne statistika, pavyzdžiai, kitų nuomonės ir pan. Kitaip sakant, kaip pasiklosi, taip išsimiegosi. Aš anksčiau irgi maniau, kad per atstumą draugauti negalėčiau, kol tai pačiai nepasidarė aktualu.
Papildyta:
QUOTE(Geltonkaklė @ 2011 10 14, 10:35)
Jeigu suvokiama, kad ginčai nereikalingi, kam ginčytis ? Juk suaugę abu
Bendraujat juk turbūt ir tuo metu, kai jis būna išvykęs? Vadinas, pažinimo procesas vis viena vyksta. Kita vertus, ar taip jau skubu nuspręsti?
O nusprendus būti kartu visuomet galima surasti išeitį. Vienaip ar kitaip jūsų situacija dar visai dėkinga. O jei dar jis išties galėtų pusę laiko prabūt LT, tai čia man atrodo apskritai normalus gyvenimas
Bendraujat juk turbūt ir tuo metu, kai jis būna išvykęs? Vadinas, pažinimo procesas vis viena vyksta. Kita vertus, ar taip jau skubu nuspręsti?
O nusprendus būti kartu visuomet galima surasti išeitį. Vienaip ar kitaip jūsų situacija dar visai dėkinga. O jei dar jis išties galėtų pusę laiko prabūt LT, tai čia man atrodo apskritai normalus gyvenimas
Šioje vietoje labai pritariu Geltonkasei. Savo mintis ir emocijas galim valdyti patys visada, todėl suvokiant ginčų beprasmiškumą, viską galima išsiaiškinti kitais kultūringais būdais ir vienas kito neskaudinant.