Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(Kvankle @ 2011 10 08, 16:11)
Kiek aplinkinių ir mano patirtis, meilė per atstumą nieko gera nežada... sad.gif mėn, du, bet ne ilgiau atskirai smile.gif

Tai kad čia dauguma sėkmingai per atstumą pradraugavo ar draugauja ir ne vienerius metus, jei taip susiklosto gyvenimas smile.gif Viskas priklauso, kiek įdedi į santykius. Jei jų nesistengi puoselėti, tai nereikia net atstumo tam, kad įvykus pirmam pasitaikiusiam nesutarimui viską mestum...
Atsakyti

Tik jau nereikia sakyt "daugelis". Taip, aisku, gal santykiu isorine puse ir graziai atrodo. Bet kad per atstuma gyvenantys dazniausiai turi dvigubus gyvenimus, tai cia viesa paslaptis. Slepdami ta, ar atvirai deklaruodami.
Mano manymu, seima yra seima, ir issiskyrimai "toleruotini" tik tam tikrose situacijose, ir labai neilgam.
Santuoka yra toks dalykas, kuri reikia puoseleti, statyti, kasdien dirbti, iziebti kazka. Koks dar "statymas" per atstuma? kAD PINIGU ATSIUNCIA VYRAS? ir tyliai ramiai dziaugiasi kitomis uzsienyje, arba atvirksciai? Man keista, kai sako, kad vyras neblogai isikures uzsienyje, o zmona neva neturi galimybiu perkelti savo gyvenimo i uzsieni. Zinote, as jau buvau ipusejus savo karjeroje Lietuvoje, prabuvau viena pusmeti vyrui isvykus, ir suvokdama realybe, kad atskirai gyvenant ateities nebuna, meciau viska ir isvykau su sunumi pas vyra.. Visada kazkas kazka tures paaukoti - tai faktas. Bet man prioritetas yra mano seima.
Taigi, Santykiai per atstuma - tik laikinas "dziaugsmas". As kategoriska siuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistikoze @ 2011 10 08, 19:37)
Tik jau nereikia sakyt "daugelis". Taip, aisku, gal santykiu isorine puse ir graziai atrodo. Bet kad per atstuma gyvenantys dazniausiai turi dvigubus gyvenimus, tai cia viesa paslaptis. Slepdami ta, ar atvirai deklaruodami.
Mano manymu, seima yra seima, ir issiskyrimai "toleruotini" tik tam tikrose situacijose, ir labai neilgam.
Santuoka yra toks dalykas, kuri reikia puoseleti, statyti, kasdien dirbti, iziebti kazka. Koks dar "statymas" per atstuma? kAD PINIGU ATSIUNCIA VYRAS? ir tyliai ramiai dziaugiasi kitomis uzsienyje, arba atvirksciai? Man keista, kai sako, kad vyras neblogai isikures uzsienyje, o zmona neva neturi galimybiu perkelti savo gyvenimo i uzsieni. Zinote, as jau buvau ipusejus savo karjeroje Lietuvoje, prabuvau viena pusmeti vyrui isvykus, ir suvokdama realybe, kad atskirai gyvenant ateities nebuna, meciau viska ir isvykau su sunumi pas vyra.. Visada kazkas kazka tures paaukoti - tai faktas. Bet man prioritetas yra mano seima.
Taigi, Santykiai per atstuma - tik laikinas "dziaugsmas". As kategoriska siuo klausimu smile.gif

Jūs turbūt nuomonę pareiškėt tik perskaičius temos pavadinimą ir visiškai neskaitėt, ką mes čia visą laiką diskutavom. Pirmas dalykas, tai čia kol kas nei viena nesam sukūrusi šeimos ir apie šeimą per atstumą čia niekas net nediskutavo. Ši tema apie draugystes. Aš asmeniškai taip pat esu prieš, kai atstumas yra šeimoje. Kitos merginos, manau, irgi. Bet apie šeimą mes čia ir nediskutuojam...

Antras dalykas, visos taip pat žinom, kad tai laikina ir kiek maždaug tai truks.

Trečias dalykas, čia yra nemažai merginų, kurių antra pusė - užsienietis, o jos turi gerus darbus Lietuvoje, kurių negali ar nenori mesti. Arba dar studijuoja. Taigi jų antros pusės joms ne bankas, pinigų nesiunčia, tačiau jos puikiai tvarkosi ir žino, kad ateis toks metas, kai teks priimti sprendimą kažkur kraustytis smile.gif

Ketvirta, aš sakiau „daugelis“ apie šios temos dalyves, o ne apie visas per atstumą bendraujančias poras. Nes mums čia kaip ir nėra tikslo turint dvigubus gyvenimus bandyti kažką apsimesti ir čia gražiai rašinėti, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 10 08, 22:26)

Ketvirta, aš sakiau „daugelis“ apie šios temos dalyves, o ne apie visas per atstumą bendraujančias poras. Nes mums čia kaip ir nėra tikslo turint dvigubus gyvenimus bandyti kažką apsimesti ir čia gražiai rašinėti, ar ne? biggrin.gif

drinks_cheers.gif Sutinku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 10 08, 22:26)

Na, ir gerai, tuomet smile.gif Gerbiu realistus smile.gif
Taip, tiesa, perskaiciau ne visus postus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 09 24, 07:38)
Smalsu, kaip praėjo susitikimas, Geltonkakleblush2.gif Gal kažką tikslesnio nusprendėte? Maniškis pas mane turėtų atvykti maždaug spalio viduryje. Jau laukiu nesulaukiu. Na o po to jau pradėsiu laukti Kalėdų kaip beprotė biggrin.gif wub.gif

Ups... Atsakau, aišku, labai greit biggrin.gif (mat pratinuos prie būsimų kaimynų temperamento lotuliukas.gif )
Susitikimas smagiai praėjo... gražus oras, jūra...
Dabar va gavosi 6 savaičių tarpas, važiuosiu spalio gale tik sad.gif kažko labai bilietus dabar išperka, va iki spalio galo dar kiek laiko, o vos ne paskutinius gavau...
Tikslumo tai tiek, kad daugmaž sutarėm, jog kraustysiuos aš... bet kaip ir kada, nežinia. Turi kažkas pasikeist su darbais man, kad galėčiau...

O tau gerai, tuoj sulauksi smile.gif fainiai, apturėkit gerą laiką smile.gif

QUOTE(Kvankle @ 2011 10 08, 16:11)
Kiek aplinkinių ir mano patirtis, meilė per atstumą nieko gera nežada... sad.gif mėn, du, bet ne ilgiau atskirai smile.gif

lotuliukas.gif
O taip. Smagu sutikt ekspertų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mane dabar kankina tokia patirtis verysad.gif Susipazinau su vaikinu, kuris dirba Svedijoje. I lt grista karta per 2 savaites 4-ioms dienoms. Kol buname kartu, viskas buna taip puiku wub.gif Bet vos isvyksta, prasideda visokie gincai nesamoningi ir t.t.
Jis zada, kad grizines kas 4 dienas 4 dienoms. (4 svedijoje, 4 lt). Bet nemanau, kad ir tai mane tenkins..
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2011 10 13, 19:29)

Labas.
Kai kam iš mūsų keturios dienos per dvi savaites būtų labai daug.
Dėl ko judu ginčijatės ir ar tie ginčai kam nors reikalingi?
Ir ko tu nori ir tikiesi iš šitų santykių smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Geltonkaklė @ 2011 10 14, 09:04)
Labas.
Kai kam iš mūsų keturios dienos per dvi savaites būtų labai daug.
Dėl ko judu ginčijatės ir ar tie ginčai kam nors reikalingi?
Ir ko tu nori ir tikiesi iš šitų santykių smile.gif?

Tame ir esme, kad tie gincai visiskai bereiksmiai ir nereikalingi...
Na mes bendraujame ganetinai neilgai. Turint omeny artimai- 2 men. Siaip pazistami beveik metus.
Dar niekas neaisku, todel nieko per daug ir nesitikiu. Tiksliau neplanuoju.
Mes abu pakalbejome, kad jei matytumemes daznai, gal jau seniai viskas butu aisku. O dabar kiek reikes tokiu retu susitikimu, kad butu aisku mums pakeliui ar ne? Puses metu, ar metu?
O jei ir nuspresim but kartu, tai ar mane tenkins tai, kad jis dirba uzsienyje...
reik man paciai susideliot prioritetus. Zinoma, dabar mazai tas protas dirba, kai drugeliai krutinej plazdena.
Reikia laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2011 10 14, 10:27)
Tame ir esme, kad tie gincai visiskai bereiksmiai ir nereikalingi...
Na mes bendraujame ganetinai neilgai. Turint omeny artimai- 2 men. Siaip pazistami beveik metus.
Dar niekas neaisku, todel nieko per daug ir nesitikiu. Tiksliau neplanuoju.
Mes abu pakalbejome, kad jei matytumemes daznai, gal jau seniai viskas butu aisku. O dabar kiek reikes tokiu retu susitikimu, kad butu aisku mums pakeliui ar ne? Puses metu, ar metu?
O jei ir nuspresim but kartu, tai ar mane tenkins  tai, kad jis dirba uzsienyje...
reik man paciai susideliot prioritetus. Zinoma, dabar mazai tas protas dirba, kai drugeliai krutinej plazdena.
Reikia laiko smile.gif

Jeigu suvokiama, kad ginčai nereikalingi, kam ginčytis bigsmile.gif ? Juk suaugę abu smile.gif
Bendraujat juk turbūt ir tuo metu, kai jis būna išvykęs? Vadinas, pažinimo procesas vis viena vyksta. Kita vertus, ar taip jau skubu nuspręsti?

O nusprendus būti kartu visuomet galima surasti išeitį. Vienaip ar kitaip smile.gif jūsų situacija dar visai dėkinga. O jei dar jis išties galėtų pusę laiko prabūt LT, tai čia man atrodo apskritai normalus gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonkaklė @ 2011 10 14, 10:35)
Jeigu suvokiama, kad ginčai nereikalingi, kam ginčytis  bigsmile.gif ? Juk suaugę abu smile.gif
Bendraujat juk turbūt ir tuo metu, kai jis būna išvykęs? Vadinas, pažinimo procesas vis viena vyksta. Kita vertus, ar taip jau skubu nuspręsti?

O nusprendus būti kartu visuomet galima surasti išeitį. Vienaip ar kitaip smile.gif jūsų situacija dar visai dėkinga. O jei dar jis išties galėtų pusę laiko prabūt LT, tai čia man atrodo apskritai normalus gyvenimas biggrin.gif

Na taip, kita vertus tos 4 dienos tikrai ne katastrofa. Va drauges vyras tik savaitgaliais namo gryzineja, nors darbas ir lt, tik kitam mieste. Ir jiems tai normalu smile.gif
Atsakyti
Žaidėja, man atrodo, kad ne toks čia ir atstumas, jei kas 4 dienas susimatysit smile.gif Ir kiekvieną savaitgalį matytis man atrodo dar pakankamai dažnai, bet gal čia todėl, kad mano patritis kitokia, teko ir daugiau nei mėnesį nesimatyt, ir tai galvoju, kad ne tiek dar ir daug, palyginus su kitom šioje temoje.
Atsakyti