QUOTE(Mistikoze @ 2011 10 08, 19:37)
Tik jau nereikia sakyt "daugelis". Taip, aisku, gal santykiu isorine puse ir graziai atrodo. Bet kad per atstuma gyvenantys dazniausiai turi dvigubus gyvenimus, tai cia viesa paslaptis. Slepdami ta, ar atvirai deklaruodami.
Mano manymu, seima yra seima, ir issiskyrimai "toleruotini" tik tam tikrose situacijose, ir labai neilgam.
Santuoka yra toks dalykas, kuri reikia puoseleti, statyti, kasdien dirbti, iziebti kazka. Koks dar "statymas" per atstuma? kAD PINIGU ATSIUNCIA VYRAS? ir tyliai ramiai dziaugiasi kitomis uzsienyje, arba atvirksciai? Man keista, kai sako, kad vyras neblogai isikures uzsienyje, o zmona neva neturi galimybiu perkelti savo gyvenimo i uzsieni. Zinote, as jau buvau ipusejus savo karjeroje Lietuvoje, prabuvau viena pusmeti vyrui isvykus, ir suvokdama realybe, kad atskirai gyvenant ateities nebuna, meciau viska ir isvykau su sunumi pas vyra.. Visada kazkas kazka tures paaukoti - tai faktas. Bet man prioritetas yra mano seima.
Taigi, Santykiai per atstuma - tik laikinas "dziaugsmas". As kategoriska siuo klausimu
Jūs turbūt nuomonę pareiškėt tik perskaičius temos pavadinimą ir visiškai neskaitėt, ką mes čia visą laiką diskutavom. Pirmas dalykas, tai čia kol kas nei viena nesam sukūrusi šeimos ir apie šeimą per atstumą čia niekas net nediskutavo. Ši tema apie draugystes. Aš asmeniškai taip pat esu prieš, kai atstumas yra šeimoje. Kitos merginos, manau, irgi. Bet apie šeimą mes čia ir nediskutuojam...
Antras dalykas, visos taip pat žinom, kad tai laikina ir kiek maždaug tai truks.
Trečias dalykas, čia yra nemažai merginų, kurių antra pusė - užsienietis, o jos turi gerus darbus Lietuvoje, kurių negali ar nenori mesti. Arba dar studijuoja. Taigi jų antros pusės joms ne bankas, pinigų nesiunčia, tačiau jos puikiai tvarkosi ir žino, kad ateis toks metas, kai teks priimti sprendimą kažkur kraustytis
Ketvirta, aš sakiau daugelis apie šios temos dalyves, o ne apie visas per atstumą bendraujančias poras. Nes mums čia kaip ir nėra tikslo turint dvigubus gyvenimus bandyti kažką apsimesti ir čia gražiai rašinėti, ar ne?