Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(Saule_S @ 2011 08 13, 01:03)
Jungiuosiu prie įsimylėjusiųjų per daug km kompanijos  4u.gif
MB šiuo metu gyvena UK, o aš čia kol kas esu likusi  ax.gif  taip jau gavosi, kad draugavome prieš 10 metus, po vienerių metų draugystės išsiskyrėme, kiekvienas sau gyvenome, bet nesigavo pamiršti vienam kito. ax.gif  ir tik jam išvykus į užsienį vėl atsinaujino santykiai  wub.gif  taip jau kartais būna, kad žmogus gyvendamas už kelių tūkstančių km tampa artimesnis, nei gyvendamas už kelių km  4u.gif
rytoj vat išskrendu pas jį, o iš ten jau vyksime kartu atostogauti  wub.gif , net nesimiega iš to jaudulio, kad ryt jau pamatysiu MB  biggrin.gif aiškus, paskui vėl bus keli mėnesiai laukimo sekančiojo susitikimo, bet dabar tai nuotaikėlė tiesiog  thumbup.gif

Sveika atvykus 4u.gif Na ir dramų pas jus biggrin.gif

Kaip gyvena kitos per atstumą draugaujančios?

Aš vasarą retai čia užsuku, nemažai darbelių turiu, dar tokią crazy idėją sugalvojau - užsimaniau dar ir A kategorijos ant savo vairuotojo pažymėjimo, tai mokausi vairuoti motociklą thumbup.gif biggrin.gif Ir šiaip neblogai leidžiam laiką su SB, abu truputį darbuojamės. Mano vizitas eina į pabaigą, po trijų savaičių išvykstu... Bet dabar stengiamės apie tai negalvoti ir maloniai leisti laiką, kol jis pats apie save neprimena.
Atsakyti
Tema visai be gyvybės ženklų. Na, kur jūs visos pradingote? 4u.gif Kaip vasarą baigiat?
Atsakyti
Oi merginos,ar dar gyvas šis klubas, a? 4u.gif Taip tylu tylu čia... Gal jau visi, kuriems reikia būti kartu, yra kartu? Būtų nuostabu 4u.gif

O man šiandieną reikia jūsų paramos. Baisiai liūdna... Rytoj mano skrydis į Eindhoveną, taigi jau už 11 valandų būsiu Olandijoje. Ir vėl tas pats. Bet kaip pasiilgsiu savo žmogaus ir pačios nuostabiausios vasaros su juo... wub.gif Dabar tiesiog negaliu normaliai į viską reaguoti, ašaros teka, baisu, neramu. Taip nemėgstu tų atsisveikinimų...

Ar jūs visos kartu dabar su SB? O gal neseniai atsisveikinot? Jei taip, papasakokit, kaip kuo mažiau skausmingą jį padarot, kaip pasilengvinat tą skausmą?

Atsakyti
Labas! Na, aš jau su savuoju 4u.gif Skridau pas jį po visos vasaros nesimatymo, kartu grįžom į Lietuvą. Bent metams nesiskirsim tikiuos smile.gif Turbūt visos su darbais užsikasusios, o gal ir su SB ! bigsmile.gif

O dėl liūdėsio įveikimo.. Reikia šiek tiek paliūdėt, bet geriausia turėt veiklos ir žinot kada kitas susitikimas. Tada manau ir laukti lengviau 4u.gif Kada pasimatysit su SB ? smile.gif
Atsakyti
Mes irgi su savuoju kartu, tik kad tikriausiai neilgam, iki Kalėdų, o toliau vėl laukia atstumas, labai dar viskas neaišku sad.gif Laikykitės visos dar laukiančios, nors sprendžiant iš temos aktyvumo nebedaug tokių liko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2011 09 12, 15:00)
Labas! Na, aš jau su savuoju  4u.gif Skridau pas jį po visos vasaros nesimatymo, kartu grįžom į Lietuvą. Bent metams nesiskirsim tikiuos  smile.gif Turbūt visos  su darbais užsikasusios, o gal ir su SB !  bigsmile.gif

O dėl liūdėsio įveikimo.. Reikia šiek tiek paliūdėt, bet geriausia turėt veiklos ir žinot kada kitas susitikimas. Tada manau ir laukti lengviau  4u.gif Kada pasimatysit su SB ?  smile.gif

Kaip jums baltai pavydžiu ir linkiu visokeriopos sėkmės kartu 4u.gif wub.gif Mes kartu buvom du mėnesius vasarą, bet jie praėjo kaip viena akimirka. Nors vakar lėktuvu skrisdama pamąsčiau, kad daug kur pabuvojom ir tikrai šauniai praleidom laiką. Tai tikriausiai viena iš geriausių mano gyvenimo vasarų.

Dar tik vakar atskridau, o jaučiuosi be galo pasiilgusi... Dar tik krausčiausi visus daiktus atgal, neapsipratau iki galo. Ypač liūdna pasidarė tada, kai reikėjo eiti miegoti. Šiaip turiu problemų dėl nemigos (sunku užmigti), bet kai būnam su SB, tik prisiglaudžiu ir miegu. O šiąnakt nežinau kiek varčiausi.

O dėl susitikimo, tai mes apytiksliai žinom, jog jis kažkur spalio viduryje, MB turėtų atskristi pas mane dešimčiai dienų. Tai va, laukiu nesulaukiu jo dabar wub.gif

Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2011 09 12, 17:07)
Mes irgi su savuoju kartu, tik kad tikriausiai neilgam, iki Kalėdų, o toliau vėl laukia atstumas, labai dar viskas neaišku sad.gif Laikykitės visos dar laukiančios, nors sprendžiant iš temos aktyvumo nebedaug tokių liko  4u.gif

O, iki Kalėdų dar tiek laiko liko, tai irgi pasidžiaugsite vienas kitu. Tik tiek laiko pabuvus drauge išsiskirti sunkiausia. Nes jau kartu priprasta, tiek nuveikta. Man niekada nebūna taip sunku išvykti, kaip po vasaros...
Atsakyti
Beveik, 3 metus per atstuma draugavom.. 3ciais metais jau buvo ant ribos santykiai, gan stipriai vienas nuo kito nutolom, bet aciu dievui viskas susitvarke tongue.gif Dabar jau 8 menesiai gyvenam kartu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srx @ 2011 09 13, 11:53)
Beveik, 3 metus per atstuma draugavom.. 3ciais metais jau buvo ant ribos santykiai, gan stipriai vienas nuo kito nutolom, bet aciu dievui viskas susitvarke tongue.gif Dabar jau 8 menesiai gyvenam kartu  ax.gif

3 metai tikrai ilgas laiko tarpas, sveikinu išlaikius tokį išbandymą ir dar labiau džiaugiuos, kad jis baigėsi sėkmingai 4u.gif
Atsakyti
Va ir aš iš kanapių smile.gif sveikos smile.gif

Elegantiškai sninga - du mėnesiai? Tu laimės kūdikis bigsmile.gif sunkiai įsivaizduoju sau tokią prabangą smile.gif

Mano režimas dabar kažkur toks - mėnuo darbo be išeiginių, tada pusantros paros pasimatymas... nuo darbo jau smegenys perdžiūvo, sunkiai susigaudau aplinkoj... vasaros beveik ir nemačiau sad.gif
Bet poryt važiuoju keturiom dienom - va čia tai maniškė prabanga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonkaklė @ 2011 09 14, 18:21)
Va ir aš iš kanapių smile.gif sveikos smile.gif

Elegantiškai sninga - du mėnesiai? Tu laimės kūdikis  bigsmile.gif  sunkiai įsivaizduoju sau tokią prabangą smile.gif

Mano režimas dabar kažkur toks - mėnuo darbo be išeiginių, tada pusantros paros pasimatymas... nuo darbo jau smegenys perdžiūvo, sunkiai susigaudau aplinkoj... vasaros beveik ir nemačiau sad.gif
Bet poryt važiuoju keturiom dienom - va čia tai maniškė prabanga smile.gif

Sutinku, kad du mėnesiai daug, bet apetitas kyla bevalgant. Kai susitinkam porai savaičių, tai ir išsiskirti būna lengviau, ne taip priprantam vienas prie kito.

Užjaučiu dėl tokio darbo ritmo, žiūrėk, nesusigadink per darbus sveikatos, nes čia toks sunkiai ištaisomas dalykas. Kažkada man buvo širdis sušlubavus taip per studijas ir darbus vienu metu, nes irgi norėjosi kalnus nuversti. Po to išsigandau ir apsiraminau.

Bet kaip džiugu dėl jūsų, nors tas keturias dienas pailsėkit nuo darbų ir atsipalaiduokit 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Smalsu, kaip praėjo susitikimas, Geltonkakleblush2.gif Gal kažką tikslesnio nusprendėte? Maniškis pas mane turėtų atvykti maždaug spalio viduryje. Jau laukiu nesulaukiu. Na o po to jau pradėsiu laukti Kalėdų kaip beprotė biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 24 rugsėjo 2011 - 06:38
Kiek aplinkinių ir mano patirtis, meilė per atstumą nieko gera nežada... sad.gif mėn, du, bet ne ilgiau atskirai smile.gif
Atsakyti