QUOTE(sachar @ 2012 02 09, 14:55)
Na tokiu kaip nesklandumu nelb, tik as kart nuo karto pasioziuodavau

O siaip turiu ir as savu baimiu, pvz bijau gyvenimo kartu, o santykiai su juo butent to ir dvelke, o mane tai gasdina

tada as pradedu prisiminti savo pirmaji nesekminga apsigyvenima su kazkuo, ir jame ieskau ir dazniausiai pradedu matyti tai ko labiausiai nenoriu ir bijau, o tai versdavo zengti atgal

Bet as bent stengiaus tai baimei nepasiduoti
Oi, mergyt. Turiu ir aš šią baimę. Tik situacija buvo kitokia. Žmogus buvo geras, ir su santykiais viskas buvo gerai - jis tiesiog buvo ne tas. Bet taip, baimė iki šiol buvo likusi. Bet neverta joms pasiduoti. Reikia galvoti apie teigiamą pusę - kai esi su tinkamu žmogumi, tas gyvenimas kartu tiesiog yra perėjimas į naują santykių etapą be kažkokių neigiamų pasekmių
O jūs abu esat susižeidę, jei taip galima pasakyti, buvusiuose santykiuose. Tai tikrai po to sunku kariauti su savo vidinėm nuostatom ir jas pakeisti. Viskas suprantama. Man tai norisi tikėti, kad kai abu truputį aprimsit, viską kitaip išsiaiškinsit, ir bet kuriuo atveju viskas bus gerai.
sachar toliau bus laiminga mergaitė -
fainulka 
Tau šokių nėra artimiausiu metu? Taip gerai, kai reikia užmušti neigiamas emocijas...
Beje, kaip oras pas jus? Speigų nėra jau, tiesa? Truputį atšilot