Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

Aišku, nusikėlė susitikimas kitam savaitgaliui... kaip visada. Nervas jama sad.gif
Joa... jei galėtume jausmus pagalvojimais sureguliuot biggrin.gif
[/quote]

Va čia ir bjauriausia, kad nieko čia neprireguliuosi. tik po to, kai sau nervus išsitampai, pagalvoji, kad gal kitaip reikėjo elgtis.
Šiaip, gal ir nereikia visko vertinti per vieną prizmę: man nelabai pasisekė, bet ne visi vyrai vienodi, gal kuriai ir pavyks.

dar db taip pagalvojau, kad labai svarbu kada ta draugystė pareina į "draugystę per atstumą". Jei nuo pirmo pasimatymo kiekvienas savo mieste, gal sunkiau, o jei atstumas išskiria jau "pabrendusias" poras, legviau.

Žodžiu, visom laukiančiom ir įsimylėjusiom dideliausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tofi_girl @ 2011 08 10, 11:52)
Va čia ir bjauriausia, kad nieko čia neprireguliuosi. tik po to, kai sau nervus išsitampai, pagalvoji, kad gal kitaip reikėjo elgtis.
Šiaip, gal ir nereikia visko vertinti per vieną prizmę: man nelabai pasisekė, bet ne visi vyrai vienodi, gal kuriai ir pavyks.

Hm... o kas čia taip vertina smile.gif?
Kad dėl atstumo nervas jama, tai labai natūralu, bet kad man nepasisekė dėl paties vyruko, drįstu suabejot bigsmile.gif

Ai beje, jau ir sutarėm, kad laikas, kai susitiksim, rimtai pakalbėt... paaiškinau, kad mes ne tokie lėti ir ilgai tempt nepratę hihihi.gif
Kartais ir anekdotai praverčia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonkaklė: 10 rugpjūčio 2011 - 11:02
Sveikutes,na mes jau planuojam atostogas Lt,o po ju rugsejo 8 jau busim kartu tikiuosi visam laikui thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2011 08 10, 13:26)
Sveikutes,na mes jau planuojam atostogas Lt,o po ju rugsejo 8 jau busim kartu tikiuosi visam laikui  thumbup.gif  wub.gif

Fainiai, sveikiju 4u.gif

Uoj, merginos, nepatikėsit... manęs bando išklaust mano žiedo dydžio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonkaklė @ 2011 08 10, 11:48)
Fainiai, sveikiju  4u.gif

Uoj, merginos, nepatikėsit... manęs bando išklaust mano žiedo dydžio  lotuliukas.gif

kaip fainiai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2011 08 10, 13:26)
Sveikutes,na mes jau planuojam atostogas Lt,o po ju rugsejo 8 jau busim kartu tikiuosi visam laikui  thumbup.gif  wub.gif

Puiku, sveikinu ir džiaugiuosi 4u.gif wub.gif Aš irgi to labai laukiu...
Papildyta:
QUOTE(Geltonkaklė @ 2011 08 10, 13:48)
Fainiai, sveikiju  4u.gif

Uoj, merginos, nepatikėsit... manęs bando išklaust mano žiedo dydžio  lotuliukas.gif

Gražu wub.gif wub.gif MB irgi klausė, bet jis tai man pats gimtadienio proga iš medžio darė.
Atsakyti
Ak, toks jausmas, kad draugaujančių per atstumą vis mažėja. Džiugu dėl jūsų 4u.gif
Kaip norėčiau bent žinot, kada maniškis grįš, kada pasimatysim, vis dar nežinioj rolleyes.gif
Atsakyti
Priimkit ir mane į savo būrelį ax.gif per atstumą draugaujam jau nuo birželio pabaigos, bet rugpjūčio gale vėl susimatysim blush2.gif susitikinėjam reguliariai savaitgaliais smile.gif atstumas nėra didelis (tik skirtingi miestai), bet visgi atstumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2011 08 11, 10:20)
Priimkit ir mane į savo būrelį  ax.gif  per atstumą draugaujam jau nuo birželio pabaigos, bet rugpjūčio gale vėl susimatysim  blush2.gif  susitikinėjam reguliariai savaitgaliais  smile.gif  atstumas nėra didelis (tik skirtingi miestai), bet visgi atstumas  blush2.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Mus irgi panašų laiko tarpą skiria atstumas, tik nesimatėm per visą tą laiką, jums šiek tiek geriau ! bigsmile.gif Bet suprantu tave puikiai, metus su MB draugavom per atstumą, susitikdavom kas 2-3 savaites. Po to metus gyvenom tam pačiam mieste, dabar vasarai išvyko rolleyes.gif
O aš pasigirsiu, už poros savaičių vykstu pas MB ir nuo tada jau nebesiskirsim tikiuos bent metams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2011 08 11, 09:48)
Sveika prisijungus  4u.gif Mus irgi panašų laiko tarpą skiria atstumas, tik nesimatėm per visą tą laiką, jums šiek tiek geriau !  bigsmile.gif Bet suprantu tave puikiai, metus su MB draugavom per atstumą, susitikdavom kas 2-3 savaites. Po to metus gyvenom tam pačiam mieste, dabar vasarai išvyko  rolleyes.gif
O aš pasigirsiu, už poros savaičių vykstu pas MB ir nuo tada jau nebesiskirsim tikiuos bent metams  blush2.gif

kaip džiugu dėl jūsų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aš taip pat po poros savaičių dėl mokslų kraustausi į Vilnių ir viskas man bus po ranka ax.gif o jūs stiprūs thumbup.gif mane asmeniškai iš pat pradžių neramino tai, kad mes vos susipažinom ir po dviejų dienų aš turėjau jau išvykti.. blink.gif iš pat pradžių, nuo pat pirmos dienos draugaujant- jau išvykti doh.gif na, bet laikomės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2011 08 11, 11:42)
kaip džiugu dėl jūsų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  aš taip pat po poros savaičių dėl mokslų kraustausi į Vilnių ir viskas man bus po ranka  ax.gif o jūs stiprūs  thumbup.gif  mane asmeniškai iš pat pradžių neramino tai, kad mes vos susipažinom ir po dviejų dienų aš turėjau jau išvykti..  blink.gif  iš pat pradžių, nuo pat pirmos dienos draugaujant- jau išvykti  doh.gif  na, bet laikomės  4u.gif

Ačiū, pačiai kol kas dar nesitiki,kad važiuosiu bigsmile.gif Na va, tiek beliko ir jums! Žinok, man kaip tik atvirkščiai, pradžioj galvojau, kad aj tas atstumas nieko tokio, labiau pasiilgsim, pasidarysim darbus per savaitę ramiai ir galėsim savaitgaliais būt wub.gif Bett, galiausiai, žiauriai pabodo, bet ką darysi.. Ir tada kaip tik atvažiavau į Vilnių, baigės kančios biggrin.gif Bet tai kiek nedaug beliko, kai pagalvoji, TIK 2 savaitės thumbup.gif
Atsakyti
Jungiuosiu prie įsimylėjusiųjų per daug km kompanijos 4u.gif
MB šiuo metu gyvena UK, o aš čia kol kas esu likusi ax.gif taip jau gavosi, kad draugavome prieš 10 metus, po vienerių metų draugystės išsiskyrėme, kiekvienas sau gyvenome, bet nesigavo pamiršti vienam kito. ax.gif ir tik jam išvykus į užsienį vėl atsinaujino santykiai wub.gif taip jau kartais būna, kad žmogus gyvendamas už kelių tūkstančių km tampa artimesnis, nei gyvendamas už kelių km 4u.gif
rytoj vat išskrendu pas jį, o iš ten jau vyksime kartu atostogauti wub.gif , net nesimiega iš to jaudulio, kad ryt jau pamatysiu MB biggrin.gif aiškus, paskui vėl bus keli mėnesiai laukimo sekančiojo susitikimo, bet dabar tai nuotaikėlė tiesiog thumbup.gif
Atsakyti