Aišku, nusikėlė susitikimas kitam savaitgaliui... kaip visada. Nervas jama
Joa... jei galėtume jausmus pagalvojimais sureguliuot
[/quote]
Va čia ir bjauriausia, kad nieko čia neprireguliuosi. tik po to, kai sau nervus išsitampai, pagalvoji, kad gal kitaip reikėjo elgtis.
Šiaip, gal ir nereikia visko vertinti per vieną prizmę: man nelabai pasisekė, bet ne visi vyrai vienodi, gal kuriai ir pavyks.
dar db taip pagalvojau, kad labai svarbu kada ta draugystė pareina į "draugystę per atstumą". Jei nuo pirmo pasimatymo kiekvienas savo mieste, gal sunkiau, o jei atstumas išskiria jau "pabrendusias" poras, legviau.
Žodžiu, visom laukiančiom ir įsimylėjusiom dideliausios sėkmės
QUOTE(Tofi_girl @ 2011 08 10, 11:52)
Va čia ir bjauriausia, kad nieko čia neprireguliuosi. tik po to, kai sau nervus išsitampai, pagalvoji, kad gal kitaip reikėjo elgtis.
Šiaip, gal ir nereikia visko vertinti per vieną prizmę: man nelabai pasisekė, bet ne visi vyrai vienodi, gal kuriai ir pavyks.
Hm... o kas čia taip vertina ?
Kad dėl atstumo nervas jama, tai labai natūralu, bet kad man nepasisekė dėl paties vyruko, drįstu suabejot
Ai beje, jau ir sutarėm, kad laikas, kai susitiksim, rimtai pakalbėt... paaiškinau, kad mes ne tokie lėti ir ilgai tempt nepratę
Kartais ir anekdotai praverčia
Sveikutes,na mes jau planuojam atostogas Lt,o po ju rugsejo 8 jau busim kartu tikiuosi visam laikui
QUOTE(Filotijia @ 2011 08 10, 13:26)
Sveikutes,na mes jau planuojam atostogas Lt,o po ju rugsejo 8 jau busim kartu tikiuosi visam laikui
Fainiai, sveikiju
Uoj, merginos, nepatikėsit... manęs bando išklaust mano žiedo dydžio
QUOTE(Geltonkaklė @ 2011 08 10, 11:48)
Fainiai, sveikiju
kaip fainiai
QUOTE(Filotijia @ 2011 08 10, 13:26)
Puiku, sveikinu ir džiaugiuosi Aš irgi to labai laukiu...
Papildyta:
QUOTE(Geltonkaklė @ 2011 08 10, 13:48)
Fainiai, sveikiju
Gražu MB irgi klausė, bet jis tai man pats gimtadienio proga iš medžio darė.
QUOTE(Fantastique @ 2011 08 11, 10:20)
Priimkit ir mane į savo būrelį per atstumą draugaujam jau nuo birželio pabaigos, bet rugpjūčio gale vėl susimatysim susitikinėjam reguliariai savaitgaliais atstumas nėra didelis (tik skirtingi miestai), bet visgi atstumas
Sveika prisijungus Mus irgi panašų laiko tarpą skiria atstumas, tik nesimatėm per visą tą laiką, jums šiek tiek geriau ! Bet suprantu tave puikiai, metus su MB draugavom per atstumą, susitikdavom kas 2-3 savaites. Po to metus gyvenom tam pačiam mieste, dabar vasarai išvyko
O aš pasigirsiu, už poros savaičių vykstu pas MB ir nuo tada jau nebesiskirsim tikiuos bent metams
QUOTE(Green tea* @ 2011 08 11, 09:48)
Sveika prisijungus Mus irgi panašų laiko tarpą skiria atstumas, tik nesimatėm per visą tą laiką, jums šiek tiek geriau ! Bet suprantu tave puikiai, metus su MB draugavom per atstumą, susitikdavom kas 2-3 savaites. Po to metus gyvenom tam pačiam mieste, dabar vasarai išvyko
O aš pasigirsiu, už poros savaičių vykstu pas MB ir nuo tada jau nebesiskirsim tikiuos bent metams
kaip džiugu dėl jūsų aš taip pat po poros savaičių dėl mokslų kraustausi į Vilnių ir viskas man bus po ranka o jūs stiprūs mane asmeniškai iš pat pradžių neramino tai, kad mes vos susipažinom ir po dviejų dienų aš turėjau jau išvykti.. iš pat pradžių, nuo pat pirmos dienos draugaujant- jau išvykti na, bet laikomės
QUOTE(Fantastique @ 2011 08 11, 11:42)
kaip džiugu dėl jūsų aš taip pat po poros savaičių dėl mokslų kraustausi į Vilnių ir viskas man bus po ranka o jūs stiprūs mane asmeniškai iš pat pradžių neramino tai, kad mes vos susipažinom ir po dviejų dienų aš turėjau jau išvykti.. iš pat pradžių, nuo pat pirmos dienos draugaujant- jau išvykti na, bet laikomės
Ačiū, pačiai kol kas dar nesitiki,kad važiuosiu Na va, tiek beliko ir jums! Žinok, man kaip tik atvirkščiai, pradžioj galvojau, kad aj tas atstumas nieko tokio, labiau pasiilgsim, pasidarysim darbus per savaitę ramiai ir galėsim savaitgaliais būt Bett, galiausiai, žiauriai pabodo, bet ką darysi.. Ir tada kaip tik atvažiavau į Vilnių, baigės kančios Bet tai kiek nedaug beliko, kai pagalvoji, TIK 2 savaitės
Jungiuosiu prie įsimylėjusiųjų per daug km kompanijos
MB šiuo metu gyvena UK, o aš čia kol kas esu likusi taip jau gavosi, kad draugavome prieš 10 metus, po vienerių metų draugystės išsiskyrėme, kiekvienas sau gyvenome, bet nesigavo pamiršti vienam kito. ir tik jam išvykus į užsienį vėl atsinaujino santykiai taip jau kartais būna, kad žmogus gyvendamas už kelių tūkstančių km tampa artimesnis, nei gyvendamas už kelių km
rytoj vat išskrendu pas jį, o iš ten jau vyksime kartu atostogauti , net nesimiega iš to jaudulio, kad ryt jau pamatysiu MB aiškus, paskui vėl bus keli mėnesiai laukimo sekančiojo susitikimo, bet dabar tai nuotaikėlė tiesiog
MB šiuo metu gyvena UK, o aš čia kol kas esu likusi taip jau gavosi, kad draugavome prieš 10 metus, po vienerių metų draugystės išsiskyrėme, kiekvienas sau gyvenome, bet nesigavo pamiršti vienam kito. ir tik jam išvykus į užsienį vėl atsinaujino santykiai taip jau kartais būna, kad žmogus gyvendamas už kelių tūkstančių km tampa artimesnis, nei gyvendamas už kelių km
rytoj vat išskrendu pas jį, o iš ten jau vyksime kartu atostogauti , net nesimiega iš to jaudulio, kad ryt jau pamatysiu MB aiškus, paskui vėl bus keli mėnesiai laukimo sekančiojo susitikimo, bet dabar tai nuotaikėlė tiesiog