Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(festina lente @ 2012 02 08, 23:41)
Oi,mes vaikystej viso namo vaikai eidavom i kino teatra ziureti indu filmu. Kazkuo jie uzburdavo... Dabar kartais irgi paziuriu,bet poveikis jau ne toks. O gal filmai jau ne tokie,nzn.

Manau filmai nebe tie unsure.gif va kokiu 2005m man aptinka filmai, o dabartiniai - nei vienas doh.gif
Papildyta:
O mes su MB aiskinames pagaliau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 08, 23:51)
Manau filmai nebe tie  unsure.gif va kokiu 2005m man aptinka filmai, o dabartiniai - nei vienas  doh.gif

Na mes i kino teatra indu filmu ziureti eidavom turbut iki kokiu 1995 metu biggrin.gif Tai gerokai per ta laika ne tik kinas pasikeite,bet ir tie patys ziurovai biggrin.gif
Maniskis kartais kokios indu muzikos parsisiuncia,bet man tai reikia kazkokios nuotaikos ar nusiteikimo tokiai muzikai. O filma mielai paziureciau indu.

Aiskinkites,tik svelniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 08 vasario 2012 - 23:04
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 21:24)
Na, taviškis juk sportininkas, tai ir iš mitybos matosi. Dėl to jis Tave auklėja, o ne Tu jį biggrin.gif Šiaip man irgi atrodo, kad skrandis ne šiukšlių dėžė, todėl reikia prisižiūrėti, ką ten dedi. Na aišku, kai pradedi be saiko viską skaityt ir kalorijas skaičiuot, tai jau paprastam mirtingajam to gal ir nereikia. Tiesiog viską daryti sveiko proto ribose.

Ištversi, brangioji, tą vasarį. Liko tik trys savaitės, ir jau prasidės pavasaris. Tikrai liko nebedaug, mergyt 4u.gif Beje, papasakok, kokiose dar srityse taviškis Tave auklėja. Labai įdomu, kadangi sportininkas.
Tu teisi. Nežinau, koks oras pas jus, bet pas mus irgi man patiko. Tikrai neliūdėkim, pamažu ateina tas pavasaris, ir iki vasaros vis mažiau lieka, o tada jau bus mūsų laikas wub.gif

Tau visuomet toks lengvas PMS būdavo (t.y. visai jo nebūdavo), ar anksčiau buvo sunkesnis? Mano draugė, kai dar abi buvo aštuoniolikos, labai skųsdavos, o aš galvodavau, kaip taip gali būti. O po kelių metų pati pajaučiau, ką reiškia visi tie skausmai, tempimai, nuotaikos svyravimai ir visa kita. Anksčiau galvojau, kad čia paprasčiausia atmazkė. Bet tikiuosi, kad gal praeis su amžium blush2.gif

Na taip, jam paciam tenka prisiziureti ir kokybiska maista valgyti, nes tai yra rezultatas smile.gif Be galo daug is zmogaus ismokau, kas yra stiprybe, valia, istverme, atsakomybe...del auklejimo tai jauciu, kiek daug pasikeiciau kaip zmogus, bet sunku tai nusakyti smile.gif jis yra nusistates pries alkoholi aisku smile.gif visada del mitybos - turi normaliai maitintis, girdziu kasdien blush2.gif daznai negalavimus mato savo akimis - tau reikia prasibegt, judet, sportuot biggrin.gif blush2.gif miegoti pietu miego ipratau biggrin.gif nes jam butina tai smile.gif taip noreciau dabar kartu pagulet... verysad.gif ir siaip - atsakomybe, valia, tai yra labai sunkus fizinis darbas(kartais man skauda matyti zmogu po treniruotes). Ismoke savarankisko gyvenimo - jam teko jauno amziaus palikti namus ir isvykti, tai, kaip sakau, mamyte triusikeliu neskalbe biggrin.gif pradzioje man buvo geda pries ji, sakiau tu mano mama biggrin.gif o maniske tuo tarpu bijojo, kad i uzsieni parduos - aukstas, su masina, maza ka lotuliukas.gif

Man panasiai buvo su tais pms'ais - 18m nezinojau, kada gali prasidet, nieko nejausdavau, o dabar pms labai ziaurus - kaupiasi vandenys labai, istinus visa ryskiai, skausmai dideli, visada geriu vaistus, irgi pradejo reikstis po geru poros metu nuo 18os, kai drauges dejuodavo, as dziaugdavausi, dabar sakau - pasenau biggrin.gif

Del gyvenimo uz mieto tai faina, bet kaip kasdien anksti privazineti i darba pvz, o jei dar reiketu tai daryti porakart dienoje,nepatogu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nebelyja: 08 vasario 2012 - 23:11
QUOTE(festina lente @ 2012 02 09, 00:03)
Na mes i kino teatra indu filmu ziureti eidavom turbut iki kokiu 1995 metu  biggrin.gif  Tai gerokai per ta laika ne tik kinas pasikeite,bet ir tie patys ziurovai  biggrin.gif 

Aiskinkites,tik svelniai  4u.gif

Galiu parekomenduoti sita filma blush2.gif Verkiau beveik visa filma lotuliukas.gif Nors cia gal nuotaika tiesiog tokia pagavus buvo hihihi.gif

Tai mes svelniai, nesukavojam, sudedam taskelius tiesiog kas ka neramina ir tt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 09, 00:08)
Galiu parekomenduoti sita filma  blush2.gif Verkiau beveik visa filma  lotuliukas.gif Nors cia gal nuotaika tiesiog tokia pagavus buvo hihihi.gif

Tai mes svelniai, nesukavojam, sudedam taskelius tiesiog kas ka neramina ir tt  blush2.gif

A,isidesiu nuoroda filmo,aktoriai matyti,gal kada prie nuotaikos paziuresiu. Aciu 4u.gif
Burkuokit burkuokit,balandeliai wub.gif
Maniskis jau miega. Kate pasersiu ir krisiu i lova. Paziuresiu koki discovery arba animal planet.

Ramios nakties visoms bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 02 09, 00:15)
Burkuokit burkuokit,balandeliai  wub.gif 

Maniskis jau miega. Kate pasersiu ir krisiu i lova.

Ramios nakties visoms  bye1.gif

Paburkosim veliau hihihi.gif db reik nuoskaudas numalsinti blush2.gif

Katyte turi??? blink.gif Kokia? Dievinu kaciukus wub.gif

Saldziuku 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas unsure.gif pradedu ryta blogom naujienom, MB nusprende nutraukti santykiu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Na ir pripliurpėt vakar - dabar skaityt nebespėju..

QUOTE(sachar @ 2012 02 09, 11:38)
Labas rytas  unsure.gif pradedu ryta blogom naujienom, MB nusprende nutraukti santykiu  verysad.gif

sachar, net pačiai širdį suspaudė perskaičius. Kaip taip dabar gali būti...? Tau didžiulis didžiulis apkabinimas console.gif
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 08, 22:26)
Aš tai kamuojuos su vienu tokiu darbeliu, turiu dauuuug perskaityt, o niekaip nesusikaupiu  ax.gif Nežinau, ar įveiksiu  unsure.gif O taip norėtus kokią sau mielą knygą skaityt  doh.gif

Man irgi nuotaika jau geresnė, gaila laiko liūdėjimams  smile.gif

Aš vakar vakare irgi dar šį tą nuveikiau darbuose, todėl čia ir nesivaidenau. O po to su SB pradėjom kalbėtis. Liūdėjimų nebebuvo, tik kaip visada baisiai sunku atsisveikinti verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 09, 12:00)
sachar, net pačiai širdį suspaudė perskaičius. Kaip taip dabar gali būti...? Tau didžiulis didžiulis apkabinimas console.gif

Tiesiog pats save prigrauze del to, kad as turiu akzka pasoneje, jau itikino save, jog cia ne tik jo fantazijos, bet realybe ir tiesiog atsiprase ir pasake, jog viskas doh.gif verysad.gif Man lyg ir noretusi jam smegenis istatyti, bet tuo pat metu ir neturiu tam jegu, pavargau nuo visko tiesiog, db palysciau po kaldra, issizliumbciau pusdieni ir eiciau tiesiog toliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 09, 00:04)

Na ir valingas taviškis. Aš irgi pastebėjau, kad daug išmokstam iš antrų pusių ir ilgainiui požiūriai į kai kuriuos dalykus supanašėja. Aš iš SB išmokau dar daugiau taupumo, MB mano valgymo įpročius perėmęs, ir t.t.

Bjauru tie PMS, nes visas čia kankina doh.gif

Norėjau dar kažką parašyti, bet kai parašė sachar, kad jos vyrukas nori pabaigti santykius, nuotaika irgi sugedo. Nebežinau net ką rašyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 09, 12:11)
Norėjau dar kažką parašyti, bet kai parašė sachar, kad jos vyrukas nori pabaigti santykius, nuotaika irgi sugedo. Nebežinau net ką rašyti verysad.gif

Nerasyk nieko 4u.gif Geriau niekam nuo to nebus console.gif isgyvensim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 09, 12:04)
Tiesiog pats save prigrauze del to, kad as turiu akzka pasoneje, jau itikino save, jog cia ne tik jo fantazijos, bet realybe ir tiesiog atsiprase ir pasake, jog viskas  doh.gif  verysad.gif Man lyg ir noretusi jam smegenis istatyti, bet tuo pat metu ir neturiu tam jegu, pavargau nuo visko tiesiog, db palysciau po kaldra, issizliumbciau pusdieni ir eiciau tiesiog toliau unsure.gif

Nu *****, koks keistas tų pavydžių žmonių mąstymas. Turi kažką pašonėj, bet vis tiek su juo draugauji. Gi jei turėtum, tai tikrai nedraugautum per atstumą. Plius dar kas vakarą šnekat, forume pasakoji, kad viskas iki šiol puiku buvo. Jam gal paranoja - iš kur tas kažkas pašonėj? doh.gif

Mergyt, sunku kažką patarti. Jei vis dar jauti, kad čia tas žmogus, pabandyk aiškintis, bet neignoruok jo pavydumo fakto. Nes taviškis tikrai pavydus per daug (taip, traumos iš anksčiau, bet vis tiek...). Aš tik tiek galiu pasakyti, kad su noru nutraukti visaip gali būti. Kai pas mus su SB buvo toks neaiškus statusas ir buvo tiek daug netikrumo, aš irgi jam planavau pasakyti, kad baigiam. Keliskart vos taip ir nepasakiau. O juk jei būčiau pasakius ir jei jis būtų nieko nedaręs dėl to, kartu tikriausiai nebebūtume. Įvertink tai, ir jei manai, kad dar verta - gražiai pasikalbėkit.

Bet kuriuo atveju Tau console.gif Įsivaizduoju, kaip jautiesi, o dar esi darbe ir tą nuotaiką turi slėpti po dirbtinėm šypsenom...
Atsakyti