QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 21:24)
Na, taviškis juk sportininkas, tai ir iš mitybos matosi. Dėl to jis Tave auklėja, o ne Tu jį
Šiaip man irgi atrodo, kad skrandis ne šiukšlių dėžė, todėl reikia prisižiūrėti, ką ten dedi. Na aišku, kai pradedi be saiko viską skaityt ir kalorijas skaičiuot, tai jau paprastam mirtingajam to gal ir nereikia. Tiesiog viską daryti sveiko proto ribose.
Ištversi, brangioji, tą vasarį. Liko tik trys savaitės, ir jau prasidės pavasaris. Tikrai liko nebedaug, mergyt
Beje, papasakok, kokiose dar srityse taviškis Tave auklėja. Labai įdomu, kadangi sportininkas.
Tu teisi. Nežinau, koks oras pas jus, bet pas mus irgi man patiko. Tikrai neliūdėkim, pamažu ateina tas pavasaris, ir iki vasaros vis mažiau lieka, o tada jau bus mūsų laikas
Tau visuomet toks lengvas PMS būdavo (t.y. visai jo nebūdavo), ar anksčiau buvo sunkesnis? Mano draugė, kai dar abi buvo aštuoniolikos, labai skųsdavos, o aš galvodavau, kaip taip gali būti. O po kelių metų pati pajaučiau, ką reiškia visi tie skausmai, tempimai, nuotaikos svyravimai ir visa kita. Anksčiau galvojau, kad čia paprasčiausia
atmazkė. Bet tikiuosi, kad gal praeis su amžium
Na taip, jam paciam tenka prisiziureti ir kokybiska maista valgyti, nes tai yra rezultatas
Be galo daug is zmogaus ismokau, kas yra stiprybe, valia, istverme, atsakomybe...del auklejimo tai jauciu, kiek daug pasikeiciau kaip zmogus, bet sunku tai nusakyti
jis yra nusistates pries alkoholi aisku
visada del mitybos - turi normaliai maitintis, girdziu kasdien
daznai negalavimus mato savo akimis - tau reikia prasibegt, judet, sportuot
miegoti pietu miego ipratau
nes jam butina tai
taip noreciau dabar kartu pagulet...
ir siaip - atsakomybe, valia, tai yra labai sunkus fizinis darbas(kartais man skauda matyti zmogu po treniruotes). Ismoke savarankisko gyvenimo - jam teko jauno amziaus palikti namus ir isvykti, tai, kaip sakau, mamyte triusikeliu neskalbe
pradzioje man buvo geda pries ji, sakiau tu mano mama
o maniske tuo tarpu bijojo, kad i uzsieni parduos - aukstas, su masina, maza ka
Man panasiai buvo su tais pms'ais - 18m nezinojau, kada gali prasidet, nieko nejausdavau, o dabar pms labai ziaurus - kaupiasi vandenys labai, istinus visa ryskiai, skausmai dideli, visada geriu vaistus, irgi pradejo reikstis po geru poros metu nuo 18os, kai drauges dejuodavo, as dziaugdavausi, dabar sakau - pasenau
Del gyvenimo uz mieto tai faina, bet kaip kasdien anksti privazineti i darba pvz, o jei dar reiketu tai daryti porakart dienoje,nepatogu