[quote=Elegantiškai sninga,2012 02 08, 22:24]
Oi, koks šaunuolis taviškis. Mažuma vyrų taip prisižiūri

Dabar turėsiu dar vieną pavyzdį saviškiui, šypt
Tu teisi. Nežinau, koks oras pas jus, bet pas mus irgi man patiko. Tikrai neliūdėkim, pamažu ateina tas pavasaris, ir iki vasaros vis mažiau lieka, o tada jau bus mūsų laikas
Tau visuomet toks lengvas PMS būdavo (t.y. visai jo nebūdavo), ar anksčiau buvo sunkesnis? Mano draugė, kai dar abi buvo aštuoniolikos, labai skųsdavos, o aš galvodavau, kaip taip gali būti. O po kelių metų pati pajaučiau, ką reiškia visi tie skausmai, tempimai, nuotaikos svyravimai ir visa kita. Anksčiau galvojau, kad čia paprasčiausia
atmazkė. Bet tikiuosi, kad gal praeis su amžium
Papildyta:
Maniškis irgi kai kuriuos patiekalus geriau už mane gamina, kai netingi

Merginos, kas čia jums visoms su tais kebabais pasidarė? Aš turbūt viena čia jų nenoriu. Kuo jie jus taip masina, a?
Visada man taip buvo,ar tiksliau nebuvo

Bet jau per menesines tai 3 dienas visiskai nedarbinga bunu... Pas mane stipri mazakraujyste,tai buna labai sunku. Taip silpna,kad galiu nukristi. Nusikankinu kaip reikalas.
Na,kadangi as retai gaminu,tai vyras neturi kitos iseities,turi pamaitinti mus abu

Bet jam patinka gaminti,as tik pamokau ir patariu kaip geriau.
Nezinau,kuo tie kebabai daugeli taip uzburia. As labai labai retai koki suvalgau,mama kartais nuperka

Cepelinu isvis nevalgau,nieko is tarkuotu bulviu nevalgau. Ai,bendrai paemus,tai normalus zmones pasakytu,kad as nieko nevalgau

Nes man to negalima,ano negalima... O kiek dar ko as net neragauju,man atrodo neapetitnai ir viskas. Pvz vyras lasisa gali valgyti ir pusryciams,ir pietums,ir vakarienei,o as net i burna negaliu isideti. Ai as cia tokia,ne kaip visi
[quote=sachar,2012 02 08, 22:33]
As tai nzn ar indiska filma ziureti ar eiti miegoti

pusvalandzio begyje manau apsispresiu
[/quote]
Oi,mes vaikystej viso namo vaikai eidavom i kino teatra ziureti indu filmu. Kazkuo jie uzburdavo... Dabar kartais irgi paziuriu,bet poveikis jau ne toks. O gal filmai jau ne tokie,nzn.