Nebelyja, nebepamačiau tavo žinutės, neliūdėk, visada gali čia pasiguost
Man tai pradžioj irgi buto nuosavo užtektų, bet vis tik, nuosavas namas su šalia šiek tiek erdvės svajonė
O knyga tai patinka, dar nedaug perskaičiau, bet verta
MB kol negyvenom kartu ir šlamštu mito, čia gal visi jie tokie tinginiai tik va kartu kai būdavom vis pasigamindavom ką nors. Dabar jau mažiau šlamšto valgo, o gamina geriau už mane Jam atrodo savaime išeina skaniau, negu man
Ojėj, už kebabą nežinau ką padaryčiau
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 08, 17:40)
Ojėj, už kebabą nežinau ką padaryčiau
As zinau kur skanus
Bet kad tu Kaune Vilniuj tai aš irgi žinau vietelę
Ech... kaip as ju noriu... bet:
1. Salta (laukti kol pagamins, kol davesi ir pasals)
2. Reik algos sulaukti
1. Salta (laukti kol pagamins, kol davesi ir pasals)
2. Reik algos sulaukti
Sveikos,
ir mane džiugina nors kiek 'šiltesni" - jei taip galima sakyti - orai, kad ir sninga, ir gatvėse slidoka Tik labai gaila, savaitgalis lyg tyčia nusimato vėl šaltesnis, na, bus matyt. Kai pagalvoji, tai iki tikrojo pavasario turėtų būt jau netoli, ar ne?
čia matyt kažkokia kolektyvinė pažeminta nuotaika šitam skyrely...Sunku mastyti optimistiškai, kai širdį apėmęs toks ilgesys ir virtualių pokalbių bei bučinukų negana
ir mane džiugina nors kiek 'šiltesni" - jei taip galima sakyti - orai, kad ir sninga, ir gatvėse slidoka Tik labai gaila, savaitgalis lyg tyčia nusimato vėl šaltesnis, na, bus matyt. Kai pagalvoji, tai iki tikrojo pavasario turėtų būt jau netoli, ar ne?
čia matyt kažkokia kolektyvinė pažeminta nuotaika šitam skyrely...Sunku mastyti optimistiškai, kai širdį apėmęs toks ilgesys ir virtualių pokalbių bei bučinukų negana
QUOTE(abiga @ 2012 02 08, 18:34)
Sunku mastyti optimistiškai, kai širdį apėmęs toks ilgesys ir virtualių pokalbių bei bučinukų negana
Jei butu buciniu gana, tai su virtualiais pokalbiais problemu nekiltu O siaip manau salciai ir menulis savo daro
Aha, tikiuos pavasaris nevėluos
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 16:21)
Chi chi, maniškis irgi skuta, ir pjausto, kai prašau. Bet man taip nepatinka tas konservantų prifarširuoto maisto vartojimas, kad profilaktiškai jam vis dėlto velnių už tai atrašau. Sakau, kad nežinau, iš ko mūsų vaikai turės pavyzdį imti su tokiais tėvelio valgymo įpročiais. Tada susigėsta ir sako, kad kai gyvensim kartu, tai ir maitinsis jis pats kitaip. O aš galvoju, kad gal ir nereikia tiek burbėti dėl maisto
Maniskis tai grieztokas su maistu nei karto neikisau i burna nei cipsu, nei magdonaldu I tokius dalykus net neziuri ir jokios kalbos buti negali....o as labai daznai prisinuodemiauju....jam jokio pusfabrikacio neikisi niekada - maistas turi buti pagamintas normaliai ir sviezias. Skaito etiketes, sako nepirksiu, cia E daugiau negu man metu Net grietine ka tik nupirkta is parduotuves atidaro pauosto ar valgys siek tiek itartina jam maista iskart ismeta, nors as sakau kad tas maistas normalus ir suvalgysiu(ir kitu taip sakanciu buvo) tai pasipykstam del to Nes mane auklejo kitaip, mazdaug taip - maistas yra sunkiai uzdirbami pinigai, negalima metyti, viska maksimaliai isnaudoti, suvalgyti, kad nereiketu ismesti ir tt....gaminti megsta, gamina man o maisto jam reikia sviezio, kokybisko ir daug, kai su savo seimos vyrais lyginu, tai jei valgytu kaip jis kulverstukai butu, bet cia aisku ir gyvenimo budas veikia o kai bunam atskirai tai jis yra aprupintas jau pagamintu ivairiausiu maistu, nes dar ir apie maisto gamyba galvoti butu jau per sunku Del vaiku irgi grieztas - vaikas valgys tik sveika maista ir niekada neleis jokiom mociutem vaiko serti ir kisti jam ka nors
Aciu visoms uz palaikyma
Elegantiskai sninga, gris geguzes pirmoje puseje, bet dar baisu pagalvoti, kiek liko, svarbiausia istverti vasari dabar atrodo
Oi mergaites Manes tie PMS'siniai nuotaiku svyravimai nekankina,nezinau apie ka kalbat Man nebent retkarciais galva paskauda arba krutine tempia. Nemaza ja turiu,tai tada jau ir miegoti norisi su liemenele,kad kuo maziau judetu ir nesijaustu to nemalonaus tempimo. Vyrai silpni padarai,uztai jiems tokiu isbandymu neduota patirti
Ko cia visos liudit,a? Man tai labai gera nuotaika. Siandien toks fainas oras,pasivaiksciojau,gryno oro pagaliau ikvepiau
Maniskis skaniai gamina ir megsta ta daryti. Namuose kai buna,tai jis visada gamina,as tik pagelbeti galiu,jei praso. Bet jis toks tvarkingas virtuvej,viska iskart ir issiplauna,neapsikrauna indais. O as kai gaminu,tai pilna kriaukle indu prisikaupia. Komandiruotej jis gyvena su bendradarbiais kartu,dalinasi viena virtuve. Sake visi vyrai maitinasi vien tik pusgaminiais,arba ka zmonos ideda paruosto ir uzsaldyto. Ir tai nutinka visokiu idomybiu,kad net pasisildyti nesugeba... Maniskis visada gaminasi kazka,is saldytu pusgaminiu nebent pica suslemscia kartais. Sako kartais net nesmagu,kai gaminuosi normalu maista,o vyrai kvapu atvilioti ateina i virtuve ir seile varvina. O gaminasi jis daug,nes valgo tai kaip keli vyrai kartu sudejus. Tik kad ant jo nesimato,lieknas toks visas. Kai darbe pamato,kiek jis pietu suvalgo,tai klausia kur tau telpa tiek
Ko cia visos liudit,a? Man tai labai gera nuotaika. Siandien toks fainas oras,pasivaiksciojau,gryno oro pagaliau ikvepiau
Maniskis skaniai gamina ir megsta ta daryti. Namuose kai buna,tai jis visada gamina,as tik pagelbeti galiu,jei praso. Bet jis toks tvarkingas virtuvej,viska iskart ir issiplauna,neapsikrauna indais. O as kai gaminu,tai pilna kriaukle indu prisikaupia. Komandiruotej jis gyvena su bendradarbiais kartu,dalinasi viena virtuve. Sake visi vyrai maitinasi vien tik pusgaminiais,arba ka zmonos ideda paruosto ir uzsaldyto. Ir tai nutinka visokiu idomybiu,kad net pasisildyti nesugeba... Maniskis visada gaminasi kazka,is saldytu pusgaminiu nebent pica suslemscia kartais. Sako kartais net nesmagu,kai gaminuosi normalu maista,o vyrai kvapu atvilioti ateina i virtuve ir seile varvina. O gaminasi jis daug,nes valgo tai kaip keli vyrai kartu sudejus. Tik kad ant jo nesimato,lieknas toks visas. Kai darbe pamato,kiek jis pietu suvalgo,tai klausia kur tau telpa tiek
Sveikos, panelytės
Nuotaikos visgi taisosi. Parašiau kelioms draugėms, tai ketvertą valandų mieste kultūrinomės. Aš šiokį tokį patiekalą suvalgiau, kuris man per saldus buvo ir šiaip ten visokių nesuderinamų dalykų viename, tai dabar jau pusę butelio vandens išgėriau. Bet laiką šauniai praleidom, seniai į centrą vakare buvau išlėkus - o jis pilnas žmonių.
Papildyta:
Šiaip man pačiai patinka liesesnis maistas, aš tų visų kebabų, net ir cepelinų nesu didelė mėgėja. Tiesiog būna, kad kartais pasiilgstu kažko, ko čia nėra. Na tai, pavyzdžiui, šiandien yra cepelinai O šiaip mėsą pati valgau retokai, daugiau pas mane daržovės, kiaušiniai, dar iš bulvių kažką pasidarau. Mėsą senokai jau valgiau iš tiesų.
sachar, oi laukiam laukiam, mes klipuko laukiam
Nuotaikos visgi taisosi. Parašiau kelioms draugėms, tai ketvertą valandų mieste kultūrinomės. Aš šiokį tokį patiekalą suvalgiau, kuris man per saldus buvo ir šiaip ten visokių nesuderinamų dalykų viename, tai dabar jau pusę butelio vandens išgėriau. Bet laiką šauniai praleidom, seniai į centrą vakare buvau išlėkus - o jis pilnas žmonių.
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 08, 17:32)
Papasakok man apie liesesni maista, nes as ir be miesos nei dienos, nors jei mastysim, kad desrelese mesos nerasta...
As tai KEBABO noriu, tokio su mikso padazu, kad net varvetu... i da be svogunu... negaliu, lomkes tuoj bus
O as nenoriu Siaip da atgarsiu nera, bet jug ir apie eurovizija da nelb girdeti, lygtais
As tai KEBABO noriu, tokio su mikso padazu, kad net varvetu... i da be svogunu... negaliu, lomkes tuoj bus
O as nenoriu Siaip da atgarsiu nera, bet jug ir apie eurovizija da nelb girdeti, lygtais
Šiaip man pačiai patinka liesesnis maistas, aš tų visų kebabų, net ir cepelinų nesu didelė mėgėja. Tiesiog būna, kad kartais pasiilgstu kažko, ko čia nėra. Na tai, pavyzdžiui, šiandien yra cepelinai O šiaip mėsą pati valgau retokai, daugiau pas mane daržovės, kiaušiniai, dar iš bulvių kažką pasidarau. Mėsą senokai jau valgiau iš tiesų.
sachar, oi laukiam laukiam, mes klipuko laukiam
Labas vakarelis Na as tai namie nieko doro neveikiu, tik tai, kad privalgiau ir nuobodziauju, juodai. MB be nuotaikos, visai nekalba, tai nieko gero kaip ir negaliu papasakot o ir blogo jau nieko sakyti nebesinori
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 08, 19:16)
Na, taviškis juk sportininkas, tai ir iš mitybos matosi. Dėl to jis Tave auklėja, o ne Tu jį Šiaip man irgi atrodo, kad skrandis ne šiukšlių dėžė, todėl reikia prisižiūrėti, ką ten dedi. Na aišku, kai pradedi be saiko viską skaityt ir kalorijas skaičiuot, tai jau paprastam mirtingajam to gal ir nereikia. Tiesiog viską daryti sveiko proto ribose.
Ištversi, brangioji, tą vasarį. Liko tik trys savaitės, ir jau prasidės pavasaris. Tikrai liko nebedaug, mergyt Beje, papasakok, kokiose dar srityse taviškis Tave auklėja. Labai įdomu, kadangi sportininkas.
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 02 08, 21:12)
Oi, koks šaunuolis taviškis. Mažuma vyrų taip prisižiūri Dabar turėsiu dar vieną pavyzdį saviškiui, šypt
Tu teisi. Nežinau, koks oras pas jus, bet pas mus irgi man patiko. Tikrai neliūdėkim, pamažu ateina tas pavasaris, ir iki vasaros vis mažiau lieka, o tada jau bus mūsų laikas
Tau visuomet toks lengvas PMS būdavo (t.y. visai jo nebūdavo), ar anksčiau buvo sunkesnis? Mano draugė, kai dar abi buvo aštuoniolikos, labai skųsdavos, o aš galvodavau, kaip taip gali būti. O po kelių metų pati pajaučiau, ką reiškia visi tie skausmai, tempimai, nuotaikos svyravimai ir visa kita. Anksčiau galvojau, kad čia paprasčiausia atmazkė. Bet tikiuosi, kad gal praeis su amžium
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 08, 17:40)
Maniškis irgi kai kuriuos patiekalus geriau už mane gamina, kai netingi Merginos, kas čia jums visoms su tais kebabais pasidarė? Aš turbūt viena čia jų nenoriu. Kuo jie jus taip masina, a?
Beje, vis gerdama arbatą apie Tave pagalvoju
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 02 08, 18:34)
Sveikutė
O jau praradai viltį, kad per šį savaitgalį pasimatysit? Na, nenusimink taip labai, gal visgi nebus taip šalta, kad nuvykt neišeitų.
Aš tai bučinukų gaunu virtualiai, bet esi teisi - negana. Bet pagalvokim apie geriausią, kad pasimatymai jau ne taip ir negreit. Taviškis turbūt net greičiau nei maniškis...
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 08, 18:38)
Jei butu buciniu gana, tai su virtualiais pokalbiais problemu nekiltu O siaip manau salciai ir menulis savo daro
Oi tiksliai, pilnatis gi dabar
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 08, 22:13)
Labas vakarelis Na as tai namie nieko doro neveikiu, tik tai, kad privalgiau ir nuobodziauju, juodai. MB be nuotaikos, visai nekalba, tai nieko gero kaip ir negaliu papasakot o ir blogo jau nieko sakyti nebesinori
Nenori TB su Tavim kalbėt? Ar Tu čia dar ožiuojies? Aš Tavo vietoj čiupčiau visas namų SPA atsargas ir šiauščiau į vonią. Išeisi kitas žmogus, mieloji. Aš Tau sakau