Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

Aha, apie ta pacia knyga thumbup.gif

UK doh.gif na as su saviskiais vistiek atstuma turiu nemaza, nes kai isvaziavau mokytis tai ir likau, tai tas atstumas nelabai ir gasdina, bet pati salis manes nesuzavejo ax.gif

Nemalonumai, nemegstu as tu visu uzsikimsimu doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na as tai laikausi tragiskai....vakar visa diena prazliumbiau skype ir siandien ta pati busena, ilgesys nepakeliamas... dar siaip labai nepasiseke, viskas susidejo, juodos juodos dienos..buvo mintis krautis tases...biski paguode kad jau yra tiksli data ir bilietai i Lt...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Kaip šilta šiandien, - 8 šiuo metu bigsmile.gif Po tų visų -30 jau jokie šalčiai nebebaisūs biggrin.gif

Sachar, tikiuos bus viskas gerai, praeis tas blogas etapas ir išleis tave iš darbo 4u.gif

Priminėt SMS'us gražius, man atrodo esu ištrynus visus tokius nes į kitą telefoną kortelę dėjaus, tai kažkaip nebeišsisaugojau ir ištryniau iš senojo verysad.gif Kartais, o ypač esant toli vienas nuo kito labai padeda tokius paskaitinėt smile.gif

Apie namą užmiesty ir aš svajoju, noriu tokios ramybės rolleyes.gif

O knygą „Vyrai iš Marso, moterys ir Veneros“ pradėjau skaityt kaip tik smile.gif jei kuriai reikės, galiu pdf atsiųst smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 08, 15:23)
Na as tai laikausi tragiskai....vakar visa diena prazliumbiau skype ir siandien ta pati busena, ilgesys nepakeliamas... dar siaip labai nepasiseke, viskas susidejo, juodos juodos dienos..buvo mintis krautis tases...biski paguode kad jau yra tiksli data ir bilietai i Lt...

Laikykis console.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 02 08, 15:26)
Laba diena  4u.gif Kaip šilta šiandien, - 8 šiuo metu  bigsmile.gif Po tų visų -30 jau jokie šalčiai nebebaisūs biggrin.gif

Apie namą užmiesty ir aš svajoju, noriu tokios ramybės  rolleyes.gif

O knygą „Vyrai iš Marso, moterys ir Veneros“ pradėjau skaityt kaip tik smile.gif jei kuriai reikės, galiu pdf atsiųst  smile.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif

O man zutektu butuko ax.gif O siaip svajoju apie kotedziuka wub.gif

Ir kaip? biggrin.gif
Atsakyti
Ech, žiūriu, kad mums viskas čia vienu metu užeina. Praeitą savaitę visos sirguliavom, o dabar visos daugiau ar mažiau depresuojam. Reikia į visą tai kažkokio pozityvo nors kiek įnešti mirksiukas.gif blush2.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 02 08, 15:26)

Įsivaizduoju, kaip po tų šalčių dabar nebešalta prie -8. Pas mus tai šiandien vos -2, ir tuoj jau lietūs prasidės. Kaip aš jų nemėgstu, nes ir vėl bus dar šalčiau - negaliu pakęsti vėjo ir lietaus viename doh.gif

Man tos žinutės nuo MB irgi nuotaiką praskaidrina. Va ką tik paėmiau ir truputį paskaičiau - taip gera pasidarė. Jauku ir šiluma užliejo.

Man tai ir mieste patinka - į visokius renginius nueiti, teatrą, t.t. Bet ir iš užmiesčio galima atvažiuoti. Ir gamta, ir šviežias oras... pasaka wub.gif MB tėvai dabar namuką stato užmiestį, tai mes ten vasarą padėti važinėjom. Nerealu ta tokia ramybė, kai aplink nieko nėra. Eini sau, slyvą kokią nusiskini ir sugrauži, pomidorą, dar kažką wub.gif

Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 08, 15:21)
Aha, apie ta pacia knyga thumbup.gif

UK  doh.gif na as su saviskiais vistiek atstuma turiu nemaza, nes kai isvaziavau mokytis tai ir likau, tai tas atstumas nelabai ir gasdina, bet pati salis manes nesuzavejo  ax.gif

Nemalonumai, nemegstu as tu visu uzsikimsimu  doh.gif

Atkimšom jau kriauklę. Valio biggrin.gif

Mokeisi UK kurį laiką? Turiu draugę, kuri ten studijuoja, tai jos didžiausia svajonė po studijų grįžti namo. Tik nežino, ką sus savo specialybe veikti... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 08, 15:23)

console.gif Tau, mergyt...

Sunku, na bet reikia ištverti. O kada ta tiksli jūsų data?
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 16:33)
Ech, žiūriu, kad mums viskas čia vienu metu užeina. Praeitą savaitę visos sirguliavom, o dabar visos daugiau ar mažiau depresuojam. Reikia į visą tai kažkokio pozityvo nors kiek įnešti mirksiukas.gif blush2.gif

Mokeisi UK kurį laiką? Turiu draugę, kuri ten studijuoja, tai jos didžiausia svajonė po studijų grįžti namo. Tik nežino, ką sus savo specialybe veikti... ax.gif

Na mes draugiskos visad, viska kompanija darom lotuliukas.gif

oi ne, as nei anglu nemoku, nei i uzsieni mane traukia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 08, 16:43)
Na mes draugiskos visad, viska kompanija darom lotuliukas.gif

Tai va, dabar reikia, kad kolektyvas susiimtų ir nustotų liūdėti 4u.gif

Pakalbėkim apie gražius dalykus. Jūsiškiai gamina? Mėgsta gaminti? Aš vis ant SB pykstu, kad gaminti jis tingi, jam nepatinka ir visai netraukia. Tai kai būnam kartu, dažnai gaminam dviese. Bet kai atskirai - tai prisiperka visokio šlamšto. Vakar vėl jį dėl to truputį apiburbėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 16:51)
Pakalbėkim apie gražius dalykus. Jūsiškiai gamina? Mėgsta gaminti? Aš vis ant SB pykstu, kad gaminti jis tingi, jam nepatinka ir visai netraukia. Tai kai būnam kartu, dažnai gaminam dviese. Bet kai atskirai - tai prisiperka visokio šlamšto. Vakar vėl jį dėl to truputį apiburbėjau blush2.gif

Na MB daugiausia pusfabrikacius gamina doh.gif Vaikam maciau yra sriuba vires rugstyniu (va sita tai noriu paragaut) arba kai sumeta viska ka turi lotuliukas.gif O nieko rimto nemaciau akd gamintu, bet del manes bulves ir morkas visad nuskuta, nes zino, jog nemegstu sito darbo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 08, 17:07)
Na MB daugiausia pusfabrikacius gamina  doh.gif Vaikam maciau yra sriuba vires rugstyniu (va sita tai noriu paragaut) arba kai sumeta viska ka turi  lotuliukas.gif O nieko rimto nemaciau akd gamintu, bet del manes bulves ir morkas visad nuskuta, nes zino, jog nemegstu sito darbo  blush2.gif

Chi chi, maniškis irgi skuta, ir pjausto, kai prašau. Bet man taip nepatinka tas konservantų prifarširuoto maisto vartojimas, kad profilaktiškai jam vis dėlto velnių už tai atrašau. Sakau, kad nežinau, iš ko mūsų vaikai turės pavyzdį imti su tokiais tėvelio valgymo įpročiais. Tada susigėsta ir sako, kad kai gyvensim kartu, tai ir maitinsis jis pats kitaip. O aš galvoju, kad gal ir nereikia tiek burbėti dėl maisto ax.gif

Beje, pas mus saulytė tik šviečia, tik šildo. Aš tai šiandien visą dieną prie kompo, dirbinėju. Tik kad forumas atitraukia. Bet turbūt metas išsikrapštyti ir eiti į parduotuvę. Tokiu oru neiti niekur tai tikra nuodėmė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 17:21)
...Tada susigėsta ir sako, kad kai gyvensim kartu, tai ir maitinsis jis pats kitaip.

Beje, pas mus saulytė tik šviečia, tik šildo... Tokiu oru neiti niekur tai tikra nuodėmė blush2.gif

Nes tu ji maitinsi hihihi.gif

O pas mus sniguriuoja vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 08, 17:23)
Nes tu ji maitinsi hihihi.gif

O pas mus sniguriuoja vis  doh.gif

Ne ne, nemaitinsiu jo tongue.gif Šiaip kai kartu būnam, tai reikalas tas, jog jis padaro valgyti. O kai atskirai, tai randa visokių pasiteisinimų. Ypač tokį, kad vienam sau daryti visiškai neapsimoka, todėl geriau kokį pusfabrikatį suvalgyti. Bet po truputį auklėju ir kartais pasidaro jau ir pats. Per mane dabar pradėjo valgyt liesesnį maistą ir daugiau daržovių, nes jam nėra nei dienos be mėsos.

Ai, auklėju auklėju, o dabar pati mielai suvalgyčiau kokį cepeliną lotuliukas.gif Truputį pasiilgstu kai kurių dalykų ax.gif

Beje, nuotaikėlės taisosi? Kaip ten tas klipas, kur šokai? Noriu klipo, noriu klipo! surrender.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 17:28)
Per mane dabar pradėjo valgyt liesesnį maistą ir daugiau daržovių, nes jam nėra nei dienos be mėsos.

Ai, auklėju auklėju, o dabar pati mielai suvalgyčiau kokį cepeliną lotuliukas.gif Truputį pasiilgstu kai kurių dalykų ax.gif

Kaip ten tas klipas, kur šokai? Noriu klipo, noriu klipo! surrender.gif lotuliukas.gif

Papasakok man apie liesesni maista, nes as ir be miesos nei dienos, nors jei mastysim, kad desrelese mesos nerasta... lotuliukas.gif

As tai KEBABO noriu, tokio su mikso padazu, kad net varvetu... i da be svogunu... negaliu, lomkes tuoj bus blush2.gif

O as nenoriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Siaip da atgarsiu nera, bet jug ir apie eurovizija da nelb girdeti, lygtais rolleyes.gif
Atsakyti