Aha, apie ta pacia knyga
UK na as su saviskiais vistiek atstuma turiu nemaza, nes kai isvaziavau mokytis tai ir likau, tai tas atstumas nelabai ir gasdina, bet pati salis manes nesuzavejo
Nemalonumai, nemegstu as tu visu uzsikimsimu
Laba diena Kaip šilta šiandien, - 8 šiuo metu Po tų visų -30 jau jokie šalčiai nebebaisūs
Sachar, tikiuos bus viskas gerai, praeis tas blogas etapas ir išleis tave iš darbo
Priminėt SMS'us gražius, man atrodo esu ištrynus visus tokius nes į kitą telefoną kortelę dėjaus, tai kažkaip nebeišsisaugojau ir ištryniau iš senojo Kartais, o ypač esant toli vienas nuo kito labai padeda tokius paskaitinėt
Apie namą užmiesty ir aš svajoju, noriu tokios ramybės
O knygą Vyrai iš Marso, moterys ir Veneros pradėjau skaityt kaip tik jei kuriai reikės, galiu pdf atsiųst
Sachar, tikiuos bus viskas gerai, praeis tas blogas etapas ir išleis tave iš darbo
Priminėt SMS'us gražius, man atrodo esu ištrynus visus tokius nes į kitą telefoną kortelę dėjaus, tai kažkaip nebeišsisaugojau ir ištryniau iš senojo Kartais, o ypač esant toli vienas nuo kito labai padeda tokius paskaitinėt
O knygą Vyrai iš Marso, moterys ir Veneros pradėjau skaityt kaip tik jei kuriai reikės, galiu pdf atsiųst
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 08, 15:23)
Na as tai laikausi tragiskai....vakar visa diena prazliumbiau skype ir siandien ta pati busena, ilgesys nepakeliamas... dar siaip labai nepasiseke, viskas susidejo, juodos juodos dienos..buvo mintis krautis tases...biski paguode kad jau yra tiksli data ir bilietai i Lt...
Laikykis
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 08, 15:26)
Laba diena Kaip šilta šiandien, - 8 šiuo metu Po tų visų -30 jau jokie šalčiai nebebaisūs
Tai jau tikrai
O man zutektu butuko O siaip svajoju apie kotedziuka
Ir kaip?
Ech, žiūriu, kad mums viskas čia vienu metu užeina. Praeitą savaitę visos sirguliavom, o dabar visos daugiau ar mažiau depresuojam. Reikia į visą tai kažkokio pozityvo nors kiek įnešti
Įsivaizduoju, kaip po tų šalčių dabar nebešalta prie -8. Pas mus tai šiandien vos -2, ir tuoj jau lietūs prasidės. Kaip aš jų nemėgstu, nes ir vėl bus dar šalčiau - negaliu pakęsti vėjo ir lietaus viename
Man tos žinutės nuo MB irgi nuotaiką praskaidrina. Va ką tik paėmiau ir truputį paskaičiau - taip gera pasidarė. Jauku ir šiluma užliejo.
Man tai ir mieste patinka - į visokius renginius nueiti, teatrą, t.t. Bet ir iš užmiesčio galima atvažiuoti. Ir gamta, ir šviežias oras... pasaka MB tėvai dabar namuką stato užmiestį, tai mes ten vasarą padėti važinėjom. Nerealu ta tokia ramybė, kai aplink nieko nėra. Eini sau, slyvą kokią nusiskini ir sugrauži, pomidorą, dar kažką
Papildyta:
Atkimšom jau kriauklę. Valio
Mokeisi UK kurį laiką? Turiu draugę, kuri ten studijuoja, tai jos didžiausia svajonė po studijų grįžti namo. Tik nežino, ką sus savo specialybe veikti...
Papildyta:
Tau, mergyt...
Sunku, na bet reikia ištverti. O kada ta tiksli jūsų data?
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 08, 15:26)
Įsivaizduoju, kaip po tų šalčių dabar nebešalta prie -8. Pas mus tai šiandien vos -2, ir tuoj jau lietūs prasidės. Kaip aš jų nemėgstu, nes ir vėl bus dar šalčiau - negaliu pakęsti vėjo ir lietaus viename
Man tos žinutės nuo MB irgi nuotaiką praskaidrina. Va ką tik paėmiau ir truputį paskaičiau - taip gera pasidarė. Jauku ir šiluma užliejo.
Man tai ir mieste patinka - į visokius renginius nueiti, teatrą, t.t. Bet ir iš užmiesčio galima atvažiuoti. Ir gamta, ir šviežias oras... pasaka MB tėvai dabar namuką stato užmiestį, tai mes ten vasarą padėti važinėjom. Nerealu ta tokia ramybė, kai aplink nieko nėra. Eini sau, slyvą kokią nusiskini ir sugrauži, pomidorą, dar kažką
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 08, 15:21)
Aha, apie ta pacia knyga
UK na as su saviskiais vistiek atstuma turiu nemaza, nes kai isvaziavau mokytis tai ir likau, tai tas atstumas nelabai ir gasdina, bet pati salis manes nesuzavejo
Atkimšom jau kriauklę. Valio
Mokeisi UK kurį laiką? Turiu draugę, kuri ten studijuoja, tai jos didžiausia svajonė po studijų grįžti namo. Tik nežino, ką sus savo specialybe veikti...
Papildyta:
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 08, 15:23)
Tau, mergyt...
Sunku, na bet reikia ištverti. O kada ta tiksli jūsų data?
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 16:33)
Ech, žiūriu, kad mums viskas čia vienu metu užeina. Praeitą savaitę visos sirguliavom, o dabar visos daugiau ar mažiau depresuojam. Reikia į visą tai kažkokio pozityvo nors kiek įnešti
Na mes draugiskos visad, viska kompanija darom
oi ne, as nei anglu nemoku, nei i uzsieni mane traukia
QUOTE(sachar @ 2012 02 08, 16:43)
Na mes draugiskos visad, viska kompanija darom
Tai va, dabar reikia, kad kolektyvas susiimtų ir nustotų liūdėti
Pakalbėkim apie gražius dalykus. Jūsiškiai gamina? Mėgsta gaminti? Aš vis ant SB pykstu, kad gaminti jis tingi, jam nepatinka ir visai netraukia. Tai kai būnam kartu, dažnai gaminam dviese. Bet kai atskirai - tai prisiperka visokio šlamšto. Vakar vėl jį dėl to truputį apiburbėjau
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 16:51)
Pakalbėkim apie gražius dalykus. Jūsiškiai gamina? Mėgsta gaminti? Aš vis ant SB pykstu, kad gaminti jis tingi, jam nepatinka ir visai netraukia. Tai kai būnam kartu, dažnai gaminam dviese. Bet kai atskirai - tai prisiperka visokio šlamšto. Vakar vėl jį dėl to truputį apiburbėjau
Na MB daugiausia pusfabrikacius gamina Vaikam maciau yra sriuba vires rugstyniu (va sita tai noriu paragaut) arba kai sumeta viska ka turi O nieko rimto nemaciau akd gamintu, bet del manes bulves ir morkas visad nuskuta, nes zino, jog nemegstu sito darbo
QUOTE(sachar @ 2012 02 08, 17:07)
Na MB daugiausia pusfabrikacius gamina Vaikam maciau yra sriuba vires rugstyniu (va sita tai noriu paragaut) arba kai sumeta viska ka turi O nieko rimto nemaciau akd gamintu, bet del manes bulves ir morkas visad nuskuta, nes zino, jog nemegstu sito darbo
Chi chi, maniškis irgi skuta, ir pjausto, kai prašau. Bet man taip nepatinka tas konservantų prifarširuoto maisto vartojimas, kad profilaktiškai jam vis dėlto velnių už tai atrašau. Sakau, kad nežinau, iš ko mūsų vaikai turės pavyzdį imti su tokiais tėvelio valgymo įpročiais. Tada susigėsta ir sako, kad kai gyvensim kartu, tai ir maitinsis jis pats kitaip. O aš galvoju, kad gal ir nereikia tiek burbėti dėl maisto
Beje, pas mus saulytė tik šviečia, tik šildo. Aš tai šiandien visą dieną prie kompo, dirbinėju. Tik kad forumas atitraukia. Bet turbūt metas išsikrapštyti ir eiti į parduotuvę. Tokiu oru neiti niekur tai tikra nuodėmė
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 17:21)
...Tada susigėsta ir sako, kad kai gyvensim kartu, tai ir maitinsis jis pats kitaip.
Beje, pas mus saulytė tik šviečia, tik šildo... Tokiu oru neiti niekur tai tikra nuodėmė
Beje, pas mus saulytė tik šviečia, tik šildo... Tokiu oru neiti niekur tai tikra nuodėmė
Nes tu ji maitinsi
O pas mus sniguriuoja vis
QUOTE(sachar @ 2012 02 08, 17:23)
Ne ne, nemaitinsiu jo Šiaip kai kartu būnam, tai reikalas tas, jog jis padaro valgyti. O kai atskirai, tai randa visokių pasiteisinimų. Ypač tokį, kad vienam sau daryti visiškai neapsimoka, todėl geriau kokį pusfabrikatį suvalgyti. Bet po truputį auklėju ir kartais pasidaro jau ir pats. Per mane dabar pradėjo valgyt liesesnį maistą ir daugiau daržovių, nes jam nėra nei dienos be mėsos.
Ai, auklėju auklėju, o dabar pati mielai suvalgyčiau kokį cepeliną Truputį pasiilgstu kai kurių dalykų
Beje, nuotaikėlės taisosi? Kaip ten tas klipas, kur šokai? Noriu klipo, noriu klipo!
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 17:28)
Per mane dabar pradėjo valgyt liesesnį maistą ir daugiau daržovių, nes jam nėra nei dienos be mėsos.
Ai, auklėju auklėju, o dabar pati mielai suvalgyčiau kokį cepeliną Truputį pasiilgstu kai kurių dalykų
Kaip ten tas klipas, kur šokai? Noriu klipo, noriu klipo!
Kaip ten tas klipas, kur šokai? Noriu klipo, noriu klipo!
Papasakok man apie liesesni maista, nes as ir be miesos nei dienos, nors jei mastysim, kad desrelese mesos nerasta...
As tai KEBABO noriu, tokio su mikso padazu, kad net varvetu... i da be svogunu... negaliu, lomkes tuoj bus
O as nenoriu Siaip da atgarsiu nera, bet jug ir apie eurovizija da nelb girdeti, lygtais