Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 07, 14:47)
...fizinį nuotolį kurį laiką galiu ištverti, bet emocinio - ne. Man labai svarbus ryšys su antrąja puse. Neįsivaizduoju, jei pokalbiai apsiribotų tik kaip sekas, kas naujo ir viso gero. O žinau tokių pavyzdžių. Arba kai pokalbiai vyksta tada, kai vienai pusei iš kitos ko nors reikia.

Pasidaryk kurį vakarą tik sau. Prisileidi vonią vandens šilto, prisipili kokių druskų ar aliejų ir eini su kokia knyga mėgautis wub.gif Eina sau, kaip mane tai atpalaiduoja, bet neturiu čia vonios. Bet nuotaiką kaip mat patvarko.

Lb teisingai pasakyta wub.gif

Na man savaitgalio sau uzteko - knygos, filmai ir nuobodybe, nenoriu vonios, nenoriu knygu lotuliukas.gif

O ir siaip be nuotaikos as visai, darbe nesekmes, nuotaikos nulis, PMS, na pasaulis griuva, viskas blogai ir nieko nenoriu matyti, nieko nenoriu girdeti ir tuo pat metu noreciau akd kazkas butu salia ir tiesiog apkabintu, o kai nera... unsure.gif nu viskas blogai, tiesiog viskas doh.gif Pasiguodziau blush2.gif
Atsakyti
Na jau, mergyt, raminamės po truputį, raminamės console.gif Kai Tu tokia be nuotaikos, tai aš negaliu gi jūsų fainulkom vadint. Reikia būti optimistėm mums mirksiukas.gif

Iš tiesų tai suprantu, kaip jauties. Man irgi kartais užeina tokie juodi periodai, bet jau seniai buvo. Kažkaip dabar širdyje ir galvoje labai daug optimizmo, net nežinau, iš kur. Nepaisant to fizinio nuotolio, kas vakarą einu miegoti su šypsena ir džiaugiuos, kad turiu SB. Šiandien jis pas medikus buvo, tai reikės pasiaiškinti, kaip sekės, nes pats taigi nieko nepasakys. Vyras, matai blush2.gif

O kas darbe?
Atsakyti
Norejau suzinoti ar kam nors buvo panasi situacija ir kaip ji baigesi.
Mes su vaikinu drauge 5 metai. Manau tai jau ilgas laiko tarpas kad apsisprestum ar tu nori toliau sieti savo gyvenima su juo ar ne... Per ta laika tiek gyvenam kartu, tiek atskirai. Dabar jis jau puse metu kaip isvykes i Norvegija, o as likau cia, nes turiu gera darba. Dabar bendraujam tik per skypa ir as jauciuosi labai vienisa, man neuztenka tokio bendravimo, niekada nepalaikiau bendravimo per atstuma. Myliu ji, noriu buti su juo, taciau kai esi taip toli vienas nuo kito, tiesiog pati nepastebi kaip salteji, susirandi kitu uzsiemimu ir jautiesi lyg neturetum jokio vaikino. Tiesiog gyveni kaip gyvenai studiju laikais. Jis isvaziavo ir paliko mane taip, be jokiu planu, be jokiu issipareigojimu. Ka manote, ar jis ne per daug rizikavo, jis isvykdamas man nepasipirso, nebuvo jokio pokalbio apie bendra ateiti... o juk atstumas vis tiek daro savo... gal kai kuriuos is jusu taip ir sulauke savo antros puses, o ne pabaigos?
Turiu drauge, kuriai labai panasi situacija buvo, ji draugavo su vaikinu 2 metus, o jis noredamas uzsidirbti vestuvems, butui isvyko i uzsieni, sake norejo grizes pasipirsti, taciau grizes jau rado ja su kitu.
Atsakyti
Labas vakaras visoms 4u.gif

Kalbėjot apie bendravimą, tai iš savo pusės galiu pasisakyt, kad tarp mūsų labai įvairių etapų buvo. Pradžioj pliekdavom sms'ais, skype, skambučiai labai daug, nes skyrė atstumas, o taip norėjos pasidalint dienos įspūdžiais ar šiaip paflirtuot biggrin.gif Labai daug bendraudavom, po to šiek tiek apsiraminom, susirašydavom/susikambindavom po dienos darbų, arba susirašinėdavom visą dieną bet su pertraukom. Tiesiog atsirado poreikis turėti laiko ir sau vienai/vienam, pabūt su draugėm be telefono rankoj,paskaityt ramiai knygą, galų gale tas virtualus bendravimas šiek tiek vargindavo abu.. Bet taip, kad keletą kartų per savaitę susirašyt/susiskambint negalėdavom, dabar šiek tiek kitaip, kai kartu gyvenam smile.gif

Džiaugiuos, jog turim apie ką šnekėt, tikiuos taip bus ir toliau.

Elegantiškai sninga, PMS'as man pasireiškia visų pirma fiziškai: spuogai, krūtinės skausmas, išsipūtus jaučiuos, skauda pilvą.. Tampu labai jautri emociškai: galiu dėl bet ko apsiverkt, supykt ir pan. Nu nekas biggrin.gif

Sachar, neliūdėėėėk 4u.gif Paliūdėti šiek tiek reikia, bet po to reiktų veikti ar galvoti apie tai, kas džiugina, pvz.: artėjantis jūsų susitikimas wub.gif Man vakar ir šiandien pusę dienos irgi liūdnumas baisus užėjęs buvo, viskas nervina cool.gif VISKAS. Bet susiėmiau, juk visos ligos nuo nervų ax.gif

Elegant, o prieš jam išvykstant šnekėjot, kuriam laikui, kaip toliau bendrausit ir pan.? Tu bijai, kad neištversi santykių atstumu? Natūralu, jog kartais pasijauti, kad neturėtum jokio vaikino, juk vis tik fizinio artumo irgi reikia.. Jei esi savimi ir juo tikra, viskas bus gerai, tai nebus didelė rizika, bet vis tik, reikėtų apie tai pasikalbėti abiems 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis visoms 4u.gif

Sachar, tikiuosi, kad Tavo nuotaikos truputį taisosi. Bet dabar man kažkoks krytis žemyn, nes pradėjau baisiai ilgėtis SB. Kalėdines nuotraukas pažiūrėjau. Pffff... man negalima žiūrėti nuotraukų blush2.gif Po to visada prisimenu gražiausius momentus ir pradeda imti liūdesys.

QUOTE(Green tea* @ 2012 02 07, 20:52)
Elegantiškai sninga, PMS'as man pasireiškia visų pirma fiziškai: spuogai, krūtinės skausmas, išsipūtus jaučiuos, skauda pilvą.. Tampu labai jautri emociškai: galiu dėl bet ko apsiverkt, supykt ir pan. Nu nekas  biggrin.gif

Puikiai suprantu Tave. Ir man tuo pačiu PMS pasireiškia. Tik ne tokiais stipriais nuotaikų svyravimais pastaruoju metu.

Elegant, o jūs esat pakalbėję apie tai, koks dabar jūsų statusas? Na ta prasme, ar taviškis žiūri į santykius rimtai, ar čia šiaip prasiblaškymas? Nes jei žmonės žiūri rimtai, tai skiria jiems ir laiko... O čia kažkaip kitaip atrodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2012 02 07, 19:53)
Norejau suzinoti ar kam nors buvo panasi situacija ir kaip ji baigesi.
Mes su vaikinu drauge 5 metai. Manau tai jau ilgas laiko tarpas kad apsisprestum ar tu nori toliau sieti savo gyvenima su juo ar ne... Per ta laika tiek gyvenam kartu, tiek atskirai. Dabar jis jau puse metu kaip isvykes i Norvegija, o as likau cia, nes turiu gera darba. Dabar bendraujam tik per skypa ir as jauciuosi labai vienisa, man neuztenka tokio bendravimo, niekada nepalaikiau bendravimo per atstuma. Myliu ji, noriu buti su juo, taciau kai esi taip toli vienas nuo kito, tiesiog pati nepastebi kaip salteji, susirandi kitu uzsiemimu ir jautiesi lyg neturetum jokio vaikino. Tiesiog gyveni kaip gyvenai studiju laikais. Jis isvaziavo ir paliko mane taip, be jokiu planu, be jokiu issipareigojimu. Ka manote, ar jis ne per daug rizikavo, jis isvykdamas man nepasipirso, nebuvo jokio pokalbio apie bendra ateiti... o juk atstumas vis tiek daro savo... gal kai kuriuos is jusu taip ir sulauke savo antros puses, o ne pabaigos?
Turiu drauge, kuriai labai panasi situacija buvo, ji draugavo su vaikinu 2 metus, o jis noredamas uzsidirbti vestuvems, butui isvyko i uzsieni, sake norejo grizes pasipirsti, taciau grizes jau rado ja su kitu.

Nezinau,sunku kazka pasakyti. Jei 5 metus buvot kartu,tai vistiek turejot kazkokiu pokalbiu apie ateiti. Pries isvykima jei jis nekalbejo ta tema,reikejo paciai klausti. Cia jau tik nuo vyro priklauso,ar kazka keistu pats faktas pasipirsimo. Nebent tau tai butu kazkokia santykiu per atstuma garantija. Bet kokiu atveju,jei partneris apie kazka tau rupima nekalba,turi pati pasakyti. Sunku atspeti kito zmogaus mintis,todel reikia ismokti kalbetis. Net ir nepatogiais klausimais.
Man truputi keista,kad tu jautiesi kaip neturedama vaikino. Ar nebendraujat,ar demesio truksta. O per ta pusmeti,kai jis isvyko,nei karto nesimatet? Kada pasimatysit?
Atsakyti
Labas mergytes, parasau ir einu miegot 4u.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 07, 15:34)
Na jau, mergyt, raminamės po truputį, raminamės console.gif

Tiesiog kazkaip viskas susikrove i viena kruva, darbe ne pirma diena kai sen bei ten kabinasi, kazkas ten neitinka, kazko cia truksta, o snd viskas baigesi tuo, kad ant kilimo pas direktore teko atsidurti ir ne su geriausiais palinkejimais unsure.gif is darbo siaip netaip issikrapsciau po 7 doh.gif dar tas nuovargis... nei vakar, nei snd su MB nesusirasem normaliai, ka be kalbeti apie pasnekejima verysad.gif O taip noretusi sunkiom akimirkom kad kas apkabintu ir tiesiog pabutu salia, nieko nesakant, tiesiog palaikytu ir siluma apgaubtu...

QUOTE(Green tea* @ 2012 02 07, 20:52)
Sachar, neliūdėėėėk  4u.gif Paliūdėti šiek tiek reikia, bet po to reiktų veikti ar galvoti apie tai, kas džiugina, pvz.: artėjantis jūsų susitikimas  wub.gif Man vakar ir šiandien pusę dienos irgi liūdnumas baisus užėjęs buvo, viskas nervina  cool.gif VISKAS. Bet susiėmiau, juk visos ligos nuo nervų  ax.gif

Na stenksimes ilgai neliudeti, tik pradedu nerimauti del keliones, nes man reikia is darbo pusei dienos issiprasyti, o cia kai tiek nesamoniu, o vdrug neisleis? unsure.gif na bet tikekimes geriausio unsure.gif

Labanakt mergytes 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Šiąnakt ir vėl sapnavau SB. Mums iki pasimatymo liko 24 dienos. Abu labai laukiam. Vakar kažkodėl sunkiai pabaigėm pokalbį, nes abu norėjom miego, bet norėjom ir vienas kito balso klausytis... blush2.gif Aš turiu mūsų vieną pokalbį įsirašius kompe, tai anksčiau prieš miegą labai mėgdavau pasileisti. Žinau, gal skamba beprotiškai, bet man tai labai padėdavo užmigti greičiau...

QUOTE(sachar @ 2012 02 08, 01:50)
Labas mergytes, parasau ir einu miegot  4u.gif
Tiesiog kazkaip viskas susikrove i viena kruva, darbe ne pirma diena kai sen bei ten kabinasi, kazkas ten neitinka, kazko cia truksta, o snd viskas baigesi tuo, kad ant kilimo pas direktore teko atsidurti ir ne su geriausiais palinkejimais  unsure.gif is darbo siaip netaip issikrapsciau po 7 doh.gif dar tas nuovargis... nei vakar, nei snd su MB nesusirasem normaliai, ka be kalbeti apie pasnekejima verysad.gif O taip noretusi sunkiom akimirkom kad kas apkabintu ir tiesiog pabutu salia, nieko nesakant, tiesiog palaikytu ir siluma apgaubtu...

Na stenksimes ilgai neliudeti, tik pradedu nerimauti del keliones, nes man reikia is darbo pusei dienos issiprasyti, o cia kai tiek nesamoniu, o vdrug neisleis?  unsure.gif na bet tikekimes geriausio  unsure.gif
Labanakt mergytes  4u.gif

Sachar, panelyte, apkabinimai Tau console.gif Suprantama, kaip jautiesi. Man čia irgi kartais būna tokių momentų, kad staugti norisi, kaip trūksta to paprasčiausio buvimo kartu. Kad ir tylint, paprasčiausiai buvimo. Bet guodžia ta mintis, kad nors ir iš tolo, MB palaiko. Manau, kad ir Tu tai gauni iš saviškio. Tik jis negali Tavęs apkabinti šiuo metu. O kada planuojat pasimatymą? Palinkėsiu darbe neturėti dėl to laisvadienio problemų. Čia vėl prisiminiau savo mamos darbą, kur kiekvieną tokį reikia išsimušinėti. MB pas mane pabus 10 dienų, bet pas jį darbe su tokiais dalykais nėra problemų. Greičiausiai jis pas mane atvažiavęs dirbs, nes jis programuoja, tai gali dirbti ir per atstumą kurį laiką. O gal išsimiegojus Tau irgi nuotaikos prašviesėjo? 4u.gif

Kaip gyvena kitos merginos? Neperšalę? 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 13:06)

As tai buna paskaitau sms, kai apima melancholija ir liudesys, kad biski sirdele nuraminti ir paglostyti wub.gif

Na kolkas nelb pajutau to, del to man ir sunkiau gal, po savaitgalinio pokalbio apie tai, kad jis negali visa laika i mane ziureti, nu nzn... man skaudu buvo (nors ir suprantu kad jis teisus), tai pati atsiriboju nuo jo, tai veliau gristu, nesistengiu per daug ji kalbint, o viskas tik kaupias doh.gif Snd jam ryte parasiau kad mane kamuoja tas atstumas, kad jo nera salia, gal vakare issirutulios pokalbis, o gal ne, ziuresim g.gif

Treciau kita penktadieni skristi, jei viskas gerai ax.gif

Nu nelb, nes grizau i ta pacia atmosfera ir toliau bedu sprendimai, ieskojimai ir tt g.gif
Atsakyti
Aš irgi sms kartais paskaitau, ypač kai reikia pratrinti, nes jau vietos telefone nėra. Tada skaitau nuo pat santykių pradžios. Tuos gražiausius, kuriuos turiu išsaugojusi wub.gif Kartais net esant gerai nuotaikai priveda iki ašarų. O šiaip pasidariau dabar skaičiuoklę tokia, tai kasdien ekrane matau, kiek laiko liko iki mūsų ilgiausio periodo kartu - vasaros. Dienų dar daug daug, tai nelabai skaičiuoklė guodžia, bet visgi mažėja po truputį blush2.gif

sachar, mažut, nesijausk nejaukiai. Vėl gausiu už tą visi vyrai tokie (Nebelyja sakė, kad ne visi), bet daugelis tai tikrai yra kaip katinai, kuriems reikia laiko pabūti vieniems. Pavydžiui aš, kai skaipinu su saviškiu, tuo pačiu galiu ir naujienas skaityt, ir muzikos klausyt, kitaip tariant, daug dalykų vienu metu. Vyrams šia prasme sunkiau. Jeigu jis nuoširdžiai klausos Tavęs, daugiau jau nieko nebegali skaityti. MB taip kokį straipsnį neilgą sugeba valandą skaityt biggrin.gif Sako, kad jeigu jis kalba, tai negali daugiau niekuo užsiimt; jeigu dar kažką kito veikia, tai negali tuo pačiu metu manęs klausytis. Pradžioje ir mane tai labai nervindavo, bet žinok, tame nėra nieko blogo.

Kaip smagu, kad jūsų pasimatymas taip greitai, nebedaug visai laukti wub.gif Ir pasimirš tada viskas. Pasimatymas tik savaitgalinis, tiesa? Beje, kaip Tau jo šalis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 08 vasario 2012 - 13:33
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 08, 14:33)
O šiaip pasidariau dabar skaičiuoklę tokia, tai kasdien ekrane matau, kiek laiko liko iki mūsų ilgiausio periodo kartu - vasaros. Dienų dar daug daug, tai nelabai skaičiuoklė guodžia, bet visgi mažėja po truputį blush2.gif

sachar, mažut, nesijausk nejaukiai. Vėl gausiu už tą visi vyrai tokie... Pradžioje ir mane tai labai nervindavo, bet žinok, tame nėra nieko blogo.

Pasimatymas tik savaitgalinis, tiesa? Beje, kaip Tau jo šalis?

As isivaizduoju wub.gif

Sita tai zinau doh.gif lotuliukas.gif Bet zinojimas mazai gelbsti hihihi.gif reik gal vel paskaityt apie vyrus is marso, padeda susiimti lotuliukas.gif

Aha, tik savaitgali, galetu buti daugiau verysad.gif O salis man jo kolkas nelb schmoll.gif siukslynas kazkoks lotuliukas.gif ir zmones keisti, tokie nesavi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 08, 14:42)
As isivaizduoju  wub.gif

Sita tai zinau  doh.gif  lotuliukas.gif Bet zinojimas mazai gelbsti hihihi.gif reik gal vel paskaityt apie vyrus is marso, padeda susiimti  lotuliukas.gif

Aha, tik savaitgali, galetu buti daugiau  verysad.gif O salis man jo kolkas nelb  schmoll.gif siukslynas kazkoks  lotuliukas.gif ir zmones keisti, tokie nesavi  blush2.gif

Aš tai neskaitau apie vyrus iš Marso biggrin.gif Nes maniškis papasakoja ir šiaip pastebiu, kad gryniausia tiesa, nes kartais jis bando skaityti, kai mes kalbam, o kai paklausiu apie ką, tai sako, kad taip ir neperskaitė dar biggrin.gif Čia kalbi apie knygą, kuri teigia, kad vyrai iš Marso, o moterys iš Veneros?

Primink, kur yra taviškis? UK? Aš ten irgi nenorėčiau gyventi. Man nepatinka ta šalis. Apskritai mano svajonė ilguoju laikotarpiu yra išvažiuot į užmiestį ir gyvent savo name su kiemu ir kokiu nedideliu sodeliu (didelį tingėčiau prižiūrėt biggrin.gif). Čia šiaip viskas irgi gerai, bet aš nenoriu jokio didelio atstumo su artimaisiais turėt ax.gif

O pas mus virtuvėj kriauklė užsikišo (tiksliau, vamzdžiai), tai dabar baisiai nepatogu gaminti doh.gif Vakar supylėm truputį chemijos. Tikiuosi, kad padės.
Atsakyti