QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 07, 14:47)
...fizinį nuotolį kurį laiką galiu ištverti, bet emocinio - ne. Man labai svarbus ryšys su antrąja puse. Neįsivaizduoju, jei pokalbiai apsiribotų tik kaip sekas, kas naujo ir viso gero. O žinau tokių pavyzdžių. Arba kai pokalbiai vyksta tada, kai vienai pusei iš kitos ko nors reikia.
Pasidaryk kurį vakarą tik sau. Prisileidi vonią vandens šilto, prisipili kokių druskų ar aliejų ir eini su kokia knyga mėgautis Eina sau, kaip mane tai atpalaiduoja, bet neturiu čia vonios. Bet nuotaiką kaip mat patvarko.
Pasidaryk kurį vakarą tik sau. Prisileidi vonią vandens šilto, prisipili kokių druskų ar aliejų ir eini su kokia knyga mėgautis Eina sau, kaip mane tai atpalaiduoja, bet neturiu čia vonios. Bet nuotaiką kaip mat patvarko.
Lb teisingai pasakyta
Na man savaitgalio sau uzteko - knygos, filmai ir nuobodybe, nenoriu vonios, nenoriu knygu
O ir siaip be nuotaikos as visai, darbe nesekmes, nuotaikos nulis, PMS, na pasaulis griuva, viskas blogai ir nieko nenoriu matyti, nieko nenoriu girdeti ir tuo pat metu noreciau akd kazkas butu salia ir tiesiog apkabintu, o kai nera... nu viskas blogai, tiesiog viskas Pasiguodziau