Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(abiga @ 2012 02 06, 20:48)

Mūsų irgi panašus požiūris į bendravimą, tik kad susiskaipinam kas vakarą drinks_cheers.gif

Ką dabar gurkšnoji? Aš tai liepžiedžių ir čiobrelių pamaišiau, tai labai šilto gerai iš vidaus.

Klausimas ne į temą visoms - ar sapnuojat saviškius naktimis? wub.gif Aš sapnuoju gana dažnai, šiąnakt sapnavau tokį juokingą sapną, kaip abu su pižamom po parduotuves vaikščiojom ir kažko ieškojom.

O čia visoms gerai nuotaikai sustiprinti siunčiu visoms dar vieną šviesų muzikinį šmotuką iš tokio nebanalaus romantiško filmo Before sunrise
Kathy McCarty – Living life

Atsakyti
Dabar arbatą su imbieru, svarbiausia nesušalt smile.gif

Man su sapnais keistoka, nes dažniausiai jų neprisimenu arba sapnuoju kokius negerus dalykus, o taip norėtųsi kokio malonaus sapno su juo - kad ir vaikščiojimo su pižama biggrin.gif

Graži daina, net pasileidau iš naujo keletą kartų mirksiukas.gif Nesu mačius filmo, reiks parsisiųst kada.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 02 06, 21:24)
Dabar arbatą su imbieru, svarbiausia nesušalt smile.gif

Man su sapnais keistoka, nes dažniausiai jų neprisimenu arba sapnuoju kokius negerus dalykus, o taip norėtųsi kokio malonaus sapno su juo - kad ir vaikščiojimo su pižama biggrin.gif

Graži daina, net pasileidau iš naujo keletą kartų  mirksiukas.gif Nesu mačius filmo, reiks parsisiųst kada.

Imbieras wub.gif Skanaus Tau!

Ir filmas labai gražus, dar ir antrą dalį turi. Man patiko, kad nėra banali eilinė meilės istorija. O čia dar kažkiek ir apie atstumą...

Aš visada bent kartą per savaitę susapnuoju. Taip, dažniausiai kokios nerealios nesąmonės, bet vis tiek malonu ax.gif
Atsakyti
Iki musu pasimatymo liko 3 savaites. Kazkaip greit man sausis prabego,tikiuosi ir vasaris praeis taip pat greitai ir lengvai.
Kiek save atsimenu,sapnuodavau apskritai koki karta kita metuose. Daznai kartodavosi tas pats sapnas,nuo vaikystes ji atsimenu. Dabar jau antri metai,kai beveik kasnakt kazka sapnuoju. Uztai iki galo neissimiegu,atsikeliu skaudancia galva. Kai jam papasakoju savo sapnus,tokius idomesnius,tai issigasta,sako galetum siaubo filmus statyti. Saviskio praktiskai nesapnuoju,arba labai retai. Ir tai buna taip,zinau kad tai jis,bet veido nematau. Kai jis namuose,tada nieko nesapnuoju niekada. O jis tai pastoviai mane sapnuoja,erotiniai sapnai ji kankina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 12:00)
Žinoma, Nebelyja 4u.gif Kad ir kokie poreikiai būtų, svarbu, jog santykiams nuo to nebūtų blogiau. O pas jus, rodos, viskas šauniai klostosi. Aš irgi prieš tai buvusiuose santykiuose nelabai mačiau naudą bendravime. Turbūt dėl to tai ir yra buvę santykiai... Atstumas išmoko, škias.

Ta nauda tai negraziai skamba kaip bendravimas del naudos smile.gif nematau tame naudos jokios, nebent malonumas ir laime, na, galima isreiksti kaip ir nauda siuos dalykus, manau, tai turejai galvoje smile.gif bet kai matau aplink daug merginu realiai del NAUDOS bendraujanciu, tai iskart nebe taip skamba smile.gif tiesiog negraziai nuskambejo, neiimk galvon smile.gif
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 12:51)
O man kasdieniai pokalbiai irgi priklausomybė, bet aš manau, kad nesimatant tai normalu. Juk norisi išgirsti mylimo žmogaus balsą ir daug su juo pabendrauti kasdien. Būtų keista, jei nesinorėtų  Svarbiausia turbūt susitarti, kiek to bendravimo būtų abiem optimalu, nes nuo jo irgi galima pavargsti ir vienas kitam įkyrėti. O kai bendraujama tiek, kiek tinka ir patinka abiem, tai nėra ir problemos  drinks_cheers.gif

O tai kaip gyvenant kartu unsure.gif irgi susitarti kiek optimalu pvz kalbetis unsure.gif nebent isivaizduoju kad bendravimas per atstuma jus vargint gali per didelis - nepatinka daug rasyti, kalbeti per laidus gal irgi jum ne tas..bet jei visgi ta mintis kad gali ikyreti ir nuvarginti yra, ji gali pasireiksti ir realybeje.. unsure.gif as paklausiau saviskio del to - atsakymas iskart labai konkretus - jei gali tau mylimas zmogus ikyreti ir gali nuo jo pavargti - kam tada buti kartu jei kyla tokios mintys g.gif as irgi manau, kad tai turi buti sielos dvynys ir net tokiu klausimu negali buti smile.gif
QUOTE(sachar @ 2012 02 06, 12:59)
Kartais man atrodo, akd musu poreikia su MB skiriasi  unsure.gif Jam uztenka isijungti skaipa ir daryti savo darbus, o mane tas isijungimas ir nesnekejimas pjauna Na bet gal dar rasim aukso viduriuka 

unsure.gif gerai, kad jus dazniau susimatot smile.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 13:38)
Žinok, čia visų vyrų toks poreikis, ne tik TB biggrin.gif Tuo jie nuo mūsų ir skiriasi, kad nereikalauja tiek dėėėėmesio.

Tikrai ne visu smile.gif
QUOTE(abiga @ 2012 02 06, 19:48)
Kalbėjot čia apie bendravimo kiekybę, tai taip, būnant per atstumą jo norisi kuo daugiau, bet  kaip maniškis sako, nereikia sulipt būnant santykiuose. Pamenu, čia prieš porą mėnesių piktinosi pažįstamo draugės elgesiu, kuri nebūnant kartu vasarą kas valandą siuntė žinutes ar skambino ir trukdė jam dirbti kažkokius buities ar lauko darbus. Kita vertus, MB darbas toks, kad tikrai nesugalvočiau rašyt ar skambint dienos metu, išmokau ir nebepykt, jei neiškart atsiliepia dėl savo užimtumo. Nebylajai aš truputį nepiktybiškai ir pavydžiu, kad šitaip nuolat bendrauja - tikri šaunuoliai esat, ir neįsivaizduoju to mudviejų gyvenimuose, nes juk kiekvienas turi savo darbų, būna užsiėmęs, nori savo erdvės, ir baisu per daug vargint, nes tas ir nepasitikėjimą rodo.
Jei trumpiau, pritariu posakiui, kad kas abiem poroj tinka, tas ir yra normalu

Mes pvz negalime nebendrauti, man butu labai blogai susikaipinti karta dienoje, jam irgi...butent poroje ir reikia sulipti manau, nesam gi siaip drauges, panos ale biggrin.gif ir jei norim buti kartu kaip cia stengtis nesulipti smile.gif nenorim atskiru gyvenimu, tik vieno bendro, kuriam seima smile.gif del mylimo zmogaus nera jokios aukos - nei laiko, nei savos erdves. Bet cia velgi - kiekvienas kitaip supranta. Man vyras - artimiausias zmogus, neisivaizduoju, kaip nereikia sulipti poroje unsure.gif
QUOTE(abiga @ 2012 02 06, 20:24)

Man su sapnais keistoka, nes dažniausiai jų neprisimenu arba sapnuoju kokius negerus dalykus

Man tas pats, visa gyvenima nuo mazesns, jei ka atsimenu - tai labai bloga sapna...ypatingai blogi like atminty desimti metu, net nuo tu laiku kai dar darzeli lankiau, pamenu kaip siandiena...
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 02 06, 21:56)
Iki musu pasimatymo liko 3 savaites. Kazkaip greit man sausis prabego,tikiuosi ir vasaris praeis taip pat greitai ir lengvai.
Kiek save atsimenu,sapnuodavau apskritai koki karta kita metuose. Daznai kartodavosi tas pats sapnas,nuo vaikystes ji atsimenu. Dabar jau antri metai,kai beveik kasnakt kazka sapnuoju. Uztai iki galo neissimiegu,atsikeliu skaudancia galva. Kai jam papasakoju savo sapnus,tokius idomesnius,tai issigasta,sako galetum siaubo filmus statyti. Saviskio praktiskai nesapnuoju,arba labai retai. Ir tai buna taip,zinau kad tai jis,bet veido nematau. Kai jis namuose,tada nieko nesapnuoju niekada. O jis tai pastoviai mane sapnuoja,erotiniai sapnai ji kankina  biggrin.gif

Pas mus tas pats, jis mane labai daznai sapnuoja smile.gif O as tokius kosmarus nesamoningus, kad man baisu net pasakoti, nes taip dar ir sugalvoti nesveikai reiketu pasistengti doh.gif O kai bunam kartu nieko nesapnuoju, gal de to, kad nebijau, ramu smile.gif
Atsakyti
Nebelyja, kažką Tu mano tekste labai ne taip supratai 4u.gif Nauda yra tik žodis, jis daug ką gali išreikšti, o ne būtinai kažką baisiai egoistiško. Todėl aš teigiama to žodžio prasme vardoju ir žodį nauda.

Susitarimas dėl bendravimo, tai čia turėjau omenyje nebylų susitarimą, kitaip sakant, susiderinimą tarpusavyje. Jūs su savuoju bendraujate taip ir tiek, kiek jaučiat, kad jums reikalinga. O jums reikalinga daug. Aš tai gerbiu ir suprantu 4u.gif Man MB irgi yra sielos dvynys, bet aš manau, kad santykiuose 1+1 nelygu vienam. Ta prasme, kad kiekvienas dar turi turėti ir kitų interesų be mylimojo. Rašymas ir skambinimasis mūsų abiejų nevargina. Tiesiog man sunkiai suprantamas toks bendravimo modelis, kai pora kartu 24/7 laiko. Aš išeinu ir su draugėm ar draugais susitikti, jis taip pat, darbai, mokslai, galų gale, visiems žmonėms reikia ir kažkiek vienatvės ar laiko tik sau. Aš nemanau, kad tai duoda santykiams kažkokią žalą, greičiau priešingai. Pasitikiu savo žmogumi ir dovanoju jam lasvę. Ir jis man. Man ta laisvė santykiuose yra labai graži dovana.

Aš kaip tik manau, kad santykiuose nereikia būti vienas kitam uodega ar sulipti, o reikia papildyti vienas kitą tuo gražiu bendravimu, bet sugebėti išlaikyti savastį. Ir bendravimas turi būti kokybiškas, dovanojimas vienas kitam gražių minčių ir akimirkų. Aš už tai labai gerbiu SB, kad nekelia kažkokių isterijų, kai noriu susitikti su draugėm, draugais, kai važiuoju į kitą miestą kažko aplankyti. Aš elgiuosi lygiai taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 06 vasario 2012 - 22:57
Na,visi bendrauja tiek,kiek nori ir gali. Mes diena tik susirasom keliom sms arba susiskambinam. As namuose,tai jis bet kada gali man rasyti,o as taikau kada jis pietauja ar ne toks uzsiemes darbais buna. Vakarais visada plepam,kol nuvarau ji miegoti. Savaitgaliais galim iki paryciu prapliurpti.

Sunkiausia man suprasti tokius santykius,kai isvis beveik nebendrauja pora,na koki karta per savaite paklausia kaip sekasi.Nezinau kokie tai santykiai,jei neturi apie ka pakalbeti,ar jau tiesiog neberupi. O tokiu daug yra tarp vyro bendradarbiu. Dar kiti ir garsiai nusistebi,sako jus tiek metu kartu ir dar turit apie ka kalbetis istisai doh.gif Va cia tai nesusipratimas man. Kokia pora,jei jiems nereikia to bendravimo?..

Vienatve man patinka ir yra butina. Kol vyro nera,tai as jos turiu iki kaklo. O kai jis namuose,tai mes visada kartu,sulipe kaip reikalas. Jis kartais net klausia,gal noriu eiti pabuti kartu,kol jis parukys. Kaip ir rasiau seniau,jei kur einam,visada susikibe rankomis. Va jei einam nesusikibe,vadinasi apsipyke ax.gif O kai salta,tai mano ranka jo delne ir jo kisenej abu kartu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 06 vasario 2012 - 23:11
QUOTE(festina lente @ 2012 02 07, 00:05)
Sunkiausia man suprasti tokius santykius,kai isvis beveik nebendrauja pora,na koki karta per savaite paklausia kaip sekasi.Nezinau kokie tai santykiai,jei neturi apie ka pakalbeti,ar jau tiesiog neberupi. O tokiu daug yra tarp vyro bendradarbiu. Dar kiti ir garsiai nusistebi,sako jus tiek metu kartu ir dar turit apie ka kalbetis istisai  doh.gif  Va cia tai nesusipratimas man. Kokia pora,jei jiems nereikia to bendravimo?..

Teko, teko matyti tokius santykius. Bet jei abiem atvejais greit iširo... Paprastai kaip ir aišku, kad jei žmonės nededa pastangų į santykius, tai tik laiko klausimas, kada jie iširs...
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 22:55)
Nebelyja, kažką Tu mano tekste labai ne taip supratai 4u.gif Nauda yra tik žodis, jis daug ką gali išreikšti, o ne būtinai kažką baisiai egoistiško. Todėl aš teigiama to žodžio prasme vardoju ir žodį nauda.

Susitarimas dėl bendravimo, tai čia turėjau omenyje nebylų susitarimą, kitaip sakant, susiderinimą tarpusavyje. Jūs su savuoju bendraujate taip ir tiek, kiek jaučiat, kad jums reikalinga. O jums reikalinga daug. Aš tai gerbiu ir suprantu 4u.gif Man MB irgi yra sielos dvynys, bet aš manau, kad santykiuose 1+1 nelygu vienam. Ta prasme, kad kiekvienas dar turi turėti ir kitų interesų be mylimojo. Rašymas ir skambinimasis mūsų abiejų nevargina. Tiesiog man sunkiai suprantamas toks bendravimo modelis, kai pora kartu 24/7 laiko. Aš išeinu ir su draugėm ar draugais susitikti, jis taip pat, darbai, mokslai, galų gale, visiems žmonėms reikia ir kažkiek vienatvės ar laiko tik sau. Aš nemanau, kad tai duoda santykiams kažkokią žalą, greičiau priešingai. Pasitikiu savo žmogumi ir dovanoju jam lasvę. Ir jis man. Man ta laisvė santykiuose yra labai graži dovana.

Aš kaip tik manau, kad santykiuose nereikia būti vienas kitam uodega ar sulipti, o reikia papildyti vienas kitą tuo gražiu bendravimu, bet sugebėti išlaikyti savastį. Ir bendravimas turi būti kokybiškas, dovanojimas vienas kitam gražių minčių ir akimirkų. Aš už tai labai gerbiu SB, kad nekelia kažkokių isterijų, kai noriu susitikti su draugėm, draugais, kai važiuoju į kitą miestą kažko aplankyti. Aš elgiuosi lygiai taip pat.

Sutinku, graziai ir teisingai parasyta smile.gif interesai butini - nuolat tobuleti. O apie draugus kita kalba, cia turiu savo nuomone, bet ne vieta cia ja pletoti smile.gif
QUOTE(festina lente @ 2012 02 06, 23:05)
Na,visi bendrauja tiek,kiek nori ir gali. Mes diena tik susirasom keliom sms arba susiskambinam. As namuose,tai jis bet kada gali man rasyti,o as taikau kada jis pietauja ar ne toks uzsiemes darbais buna. Vakarais visada plepam,kol nuvarau ji miegoti. Savaitgaliais galim iki paryciu prapliurpti.

Sunkiausia man suprasti tokius santykius,kai isvis beveik nebendrauja pora,na koki karta per savaite paklausia kaip sekasi.Nezinau kokie tai santykiai,jei neturi apie ka pakalbeti,ar jau tiesiog neberupi. O tokiu daug yra tarp vyro bendradarbiu. Dar kiti ir garsiai nusistebi,sako jus tiek metu kartu ir dar turit apie ka kalbetis istisai  doh.gif  Va cia tai nesusipratimas man. Kokia pora,jei jiems nereikia to bendravimo?..

Vienatve man patinka ir yra butina. Kol vyro nera,tai as jos turiu iki kaklo. O kai jis namuose,tai mes visada kartu,sulipe kaip reikalas. Jis kartais net klausia,gal noriu eiti pabuti kartu,kol jis parukys. Kaip ir rasiau seniau,jei kur einam,visada susikibe rankomis. Va jei einam nesusikibe,vadinasi apsipyke  ax.gif  O kai salta,tai mano ranka jo delne ir jo kisenej abu kartu  wub.gif

Beveik apie save skaitau smile.gif
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 23:11)
Teko, teko matyti tokius santykius. Bet jei abiem atvejais greit iširo... Paprastai kaip ir aišku, kad jei žmonės nededa pastangų į santykius, tai tik laiko klausimas, kada jie iširs...

Taip pat teko matyti...mazdaug susirasom kas trys dienos ir ok valio...bet neisiro kolkas smile.gif o kalba tai isvis laabai retai sake unsure.gif penki metai kartu, bet ne visi per atstuma
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif beveik issimiegojau ax.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 20:00)
Kaip jums diena, merginos? Kaip nuotaikos?

Man tai vakar buvo depresija uzpuolus doh.gif Ir snd dar toks likes jaumas keistas, bet jau geriau ax.gif

QUOTE(abiga @ 2012 02 06, 20:48)
Kalbėjot čia apie bendravimo kiekybę, tai taip, būnant per atstumą jo norisi kuo daugiau, bet  kaip maniškis sako, nereikia sulipt būnant santykiuose.

Palaikau, net lb sita minti, tik paskutiniu emtu sunkiai sekas tai igyvendinti doh.gif Is dalies kalti ir salciai manau, ens jie uzdaro tarp 4 sienu, nei kiti nori bendrauti, nei paciai norisi i lauka nosi kisti, o nuo to sedejimo stoga rauna doh.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 21:07)
Klausimas ne į temą visoms - ar sapnuojat saviškius naktimis? wub.gif Aš sapnuoju gana dažnai, šiąnakt sapnavau tokį juokingą sapną, kaip abu su pižamom po parduotuves vaikščiojom ir kažko ieškojom.

As kazkaip retai sapnuoju MB, apskritai artimus zmones retai sapnuoju, o jei sapnuoju tai nieko gero doh.gif lotuliukas.gif Bet tavo pasivaiksciojimas su pizama, tai super fainas thumbup.gif

QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 06, 23:53)
unsure.gif gerai, kad jus dazniau susimatot smile.gif

Na jo, mes palyginus dazniausiai is visu kolkas susitinkam ax.gif
Atsakyti
ponele sachar prasitrinkite pasto dezute bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Na ir šaltas pas mus šiandien rytas buvo - turbūt šalčiausias per mano visą buvimą šioje šalyje. Nakčiai buvau palikusi atidarytą langą, tai oi kaip sunku iš lovos išlipt, kai taip šalta blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 07, 01:28)
Taip pat teko matyti...mazdaug susirasom kas trys dienos ir ok valio...bet neisiro kolkas smile.gif o kalba tai isvis laabai retai sake unsure.gif penki metai kartu, bet ne visi per atstuma

Na žinai, man tai išvis sunku tokį reikalą rimta draugyste pavadinti. Aš su vienu draugu neseniai kalbėjau apie santykius, tai ten jam tokią frazę pasakiau: fizinį nuotolį kurį laiką galiu ištverti, bet emocinio - ne. Man labai svarbus ryšys su antrąja puse. Neįsivaizduoju, jei pokalbiai apsiribotų tik kaip sekas, kas naujo ir viso gero. O žinau tokių pavyzdžių. Arba kai pokalbiai vyksta tada, kai vienai pusei iš kitos ko nors reikia. Na bet ką mes čia apie blogus pavyzdžius kalbam mirksiukas.gif Atstumas ar ne atstumas, bet kaip sakoma - ilgiausi nuotoliai yra ne kilometrai, o tarp žmonių širdžių. Jei nėra kontakto, nėra ir pilnaverčių santykių...

Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 07, 08:49)
As kazkaip retai sapnuoju MB, apskritai artimus zmones retai sapnuoju, o jei sapnuoju tai nieko gero  doh.gif  lotuliukas.gif Bet tavo pasivaiksciojimas su pizama, tai super fainas  thumbup.gif

Aš tai sapnuoju kasnakt kažką. Man irgi MB sako, kad galėčiau pagal sapnus nuotykių filmus statyti, nes ne kartą sapnavusi esu ir kaip mane FTB gaudo, ir kaip su parašiutu šoku, ir lėktuvą vairuoju lotuliukas.gif Ir MB pakankamai dažnai tuose sapnuose atsiranda wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 07, 08:49)
Palaikau, net lb sita minti, tik paskutiniu emtu sunkiai sekas tai igyvendinti  doh.gif Is dalies kalti ir salciai manau, ens jie uzdaro tarp 4 sienu, nei kiti nori bendrauti, nei paciai norisi i lauka nosi kisti, o nuo to sedejimo stoga rauna  doh.gif

Pasidaryk kurį vakarą tik sau. Prisileidi vonią vandens šilto, prisipili kokių druskų ar aliejų ir eini su kokia knyga mėgautis wub.gif Eina sau, kaip mane tai atpalaiduoja, bet neturiu čia vonios. Bet nuotaiką kaip mat patvarko.
Atsakyti