QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 12:00)
Žinoma, Nebelyja
Kad ir kokie poreikiai būtų, svarbu, jog santykiams nuo to nebūtų blogiau. O pas jus, rodos, viskas šauniai klostosi. Aš irgi prieš tai buvusiuose santykiuose nelabai mačiau naudą bendravime. Turbūt dėl to tai ir yra buvę santykiai... Atstumas išmoko, škias.
Ta nauda tai negraziai skamba kaip bendravimas del naudos
nematau tame naudos jokios, nebent malonumas ir laime, na, galima isreiksti kaip ir nauda siuos dalykus, manau, tai turejai galvoje
bet kai matau aplink daug merginu realiai del NAUDOS bendraujanciu, tai iskart nebe taip skamba
tiesiog negraziai nuskambejo, neiimk galvon
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 12:51)
O man kasdieniai pokalbiai irgi priklausomybė, bet aš manau, kad nesimatant tai normalu. Juk norisi išgirsti mylimo žmogaus balsą ir daug su juo pabendrauti kasdien. Būtų keista, jei nesinorėtų Svarbiausia turbūt susitarti, kiek to bendravimo būtų abiem optimalu, nes nuo jo irgi galima pavargsti ir vienas kitam įkyrėti. O kai bendraujama tiek, kiek tinka ir patinka abiem, tai nėra ir problemos
O tai kaip gyvenant kartu
irgi susitarti kiek optimalu pvz kalbetis
nebent isivaizduoju kad bendravimas per atstuma jus vargint gali per didelis - nepatinka daug rasyti, kalbeti per laidus gal irgi jum ne tas..bet jei visgi ta mintis kad gali ikyreti ir nuvarginti yra, ji gali pasireiksti ir
realybeje..
as paklausiau saviskio del to - atsakymas iskart labai konkretus - jei gali tau mylimas zmogus ikyreti ir gali nuo jo pavargti - kam tada buti kartu jei kyla tokios mintys
as irgi manau, kad tai turi buti sielos dvynys ir net tokiu klausimu negali buti
QUOTE(sachar @ 2012 02 06, 12:59)
Kartais man atrodo, akd musu poreikia su MB skiriasi
Jam uztenka isijungti skaipa ir daryti savo darbus, o mane tas isijungimas ir nesnekejimas pjauna Na bet gal dar rasim aukso viduriuka
gerai, kad jus dazniau susimatot
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 13:38)
Žinok, čia visų vyrų toks poreikis, ne tik TB
Tuo jie nuo mūsų ir skiriasi, kad nereikalauja tiek dėėėėmesio.
Tikrai ne visu
QUOTE(abiga @ 2012 02 06, 19:48)
Kalbėjot čia apie bendravimo kiekybę, tai taip, būnant per atstumą jo norisi kuo daugiau, bet kaip maniškis sako, nereikia sulipt būnant santykiuose. Pamenu, čia prieš porą mėnesių piktinosi pažįstamo draugės elgesiu, kuri nebūnant kartu vasarą kas valandą siuntė žinutes ar skambino ir trukdė jam dirbti kažkokius buities ar lauko darbus. Kita vertus, MB darbas toks, kad tikrai nesugalvočiau rašyt ar skambint dienos metu, išmokau ir nebepykt, jei neiškart atsiliepia dėl savo užimtumo. Nebylajai aš truputį nepiktybiškai ir pavydžiu, kad šitaip nuolat bendrauja - tikri šaunuoliai esat, ir neįsivaizduoju to mudviejų gyvenimuose, nes juk kiekvienas turi savo darbų, būna užsiėmęs, nori savo erdvės, ir baisu per daug vargint, nes tas ir nepasitikėjimą rodo.
Jei trumpiau, pritariu posakiui, kad kas abiem poroj tinka, tas ir yra normalu
Mes pvz negalime nebendrauti, man butu labai blogai susikaipinti karta dienoje, jam irgi...butent poroje ir reikia sulipti manau, nesam gi siaip drauges,
panos ale ir jei norim buti kartu kaip cia stengtis nesulipti
nenorim atskiru gyvenimu, tik vieno bendro, kuriam seima
del mylimo zmogaus nera jokios aukos - nei laiko, nei savos erdves. Bet cia velgi - kiekvienas kitaip supranta. Man vyras - artimiausias zmogus, neisivaizduoju, kaip
nereikia sulipti poroje
QUOTE(abiga @ 2012 02 06, 20:24)
Man su sapnais keistoka, nes dažniausiai jų neprisimenu arba sapnuoju kokius negerus dalykus
Man tas pats, visa gyvenima nuo mazesns, jei ka atsimenu - tai labai bloga sapna...ypatingai blogi like atminty desimti metu, net nuo tu laiku kai dar darzeli lankiau, pamenu kaip siandiena...
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 02 06, 21:56)
Iki musu pasimatymo liko 3 savaites. Kazkaip greit man sausis prabego,tikiuosi ir vasaris praeis taip pat greitai ir lengvai.
Kiek save atsimenu,sapnuodavau apskritai koki karta kita metuose. Daznai kartodavosi tas pats sapnas,nuo vaikystes ji atsimenu. Dabar jau antri metai,kai beveik kasnakt kazka sapnuoju. Uztai iki galo neissimiegu,atsikeliu skaudancia galva. Kai jam papasakoju savo sapnus,tokius idomesnius,tai issigasta,sako galetum siaubo filmus statyti. Saviskio praktiskai nesapnuoju,arba labai retai. Ir tai buna taip,zinau kad tai jis,bet veido nematau. Kai jis namuose,tada nieko nesapnuoju niekada. O jis tai pastoviai mane sapnuoja,erotiniai sapnai ji kankina
Pas mus tas pats, jis mane labai daznai sapnuoja
O as tokius kosmarus nesamoningus, kad man baisu net pasakoti, nes taip dar ir sugalvoti nesveikai reiketu pasistengti
O kai bunam kartu nieko nesapnuoju, gal de to, kad nebijau, ramu