Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

Labas rytas, mergaitės 4u.gif

Šaltokas jis pas mus, nors su jūsiškiu palyginus, tai neturiu kuo skųstis ax.gif

QUOTE(sachar @ 2012 02 06, 11:10)
Labas rytas  4u.gif

Kaip snd negerai miegojosi... Pilnatis matyt pasireiskia  doh.gif

O man šiandien visai puikiai šiąnakt. Greit užmigau, bet buvau visai pavargusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 12:25)
Šaltokas jis pas mus, nors su jūsiškiu palyginus, tai neturiu kuo skųstis ax.gif

O man šiandien visai puikiai šiąnakt. Greit užmigau, bet buvau visai pavargusi blush2.gif

Jooo...net svarstau ar i joga keliauti ar ne hihihi.gif kai iskisi nosi fantazija atsoka lotuliukas.gif

Kaip pavydziu...nes mane db jau snuduriukas pradeda imti, o darbu tai jura doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 05, 22:50)
Na siaip as pasidarau neracionali, suprantu kad jis pvz teisus, jog negaliu reikalauti kad visas 24val tik i mane ekrane ziuretu, bet man demesio stoka ir tuo viskas pasakyta  lotuliukas.gif Va tau ir PMS  doh.gif

Na ziesim kaip cia tas pavasaris pasireiks, ,man tai dar naujove  blush2.gif

Na ne tik spurgu gavau, bet ir ZELE  thumbup.gif Neskaitant stipresnio gerimo nuo visu ligu  lotuliukas.gif taigi super vakaras su drauge  thumbup.gif

Man tokie neracionalumai pradžioj užeidavo doh.gif Bet dabar net ir per PMS dažniausiai suprantu, kad žmogus ir savo gyvenimą turi biggrin.gif O šiaip mums kartais būna ir taip, kad abiem norisi tylos, pabūti ramiai, tai tada pokalbį kuriam laikui atidedam. Šiaip turbūt truputį išprotėčiau, jei taip visai dienai pasikabintume ant ryšio.

Jetau, sachar, kaip Tau gerai, kad ne tik spurgų gavai. Tik aš ne per didžiausia želė mėgėja, tai mane vis tiek labiausiai spurgos vilioja vis dar biggrin.gif O koks buvo stipresnis? Aš truputį gailiuos, kad neatsivežiau čia močiutės siūlytos žolių trauktinės, nes labai gerai nuo peršalimo įsidėt arbatinį šaukštelį į mėgstamą arbatą. O arbatas dabar laku visą dieną, tokiu oru nieko šalto nenoriu blush2.gif
Papildyta:
Nebelyja, na jūs daug bendraujat blink.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 06, 12:29)

O joga gal padės atsipalaiduot ir šiąnakt miegosi geriau?
Atsakyti
Gera diena smile.gif

Na, kai gyvenom kartu kiekviena diena, tai pastoviai bendravimas buvo, o bunant per atstuma to reikia dauug daugiau...mes taip bendrauti pradejom nuo pat pradziu smile.gif su pries tai buvusiom draugystem buvo taip - tai as pavargus, tai turiu darbo, tai neturiu nuotaikos kalbeti, tai noriu pailseti, tai man reikia asmenines erdves..ir net galvodavau: nerasyk man kuo ilgiau ir neskambink blush2.gif doh.gif O dabar visada skubu pakalbeti su savo zmogumi smile.gif Kiekvienam savaip ir kiekvienas skirtingai ta poreiki jaucia ir santykius supranta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 06, 12:56)
Gera diena smile.gif

Na, kai gyvenom kartu kiekviena diena, tai pastoviai bendravimas buvo, o bunant per atstuma to reikia dauug daugiau...mes taip bendrauti pradejom nuo pat pradziu smile.gif su pries tai buvusiom draugystem buvo taip - tai as pavargus, tai turiu darbo, tai neturiu nuotaikos kalbeti, tai noriu pailseti, tai man reikia asmenines erdves..ir net galvodavau: nerasyk man kuo ilgiau ir neskambink blush2.gif  doh.gif  O dabar visada skubu pakalbeti su savo zmogumi smile.gif Kiekvienam savaip ir kiekvienas skirtingai ta poreiki jaucia ir santykius supranta smile.gif

Žinoma, Nebelyja 4u.gif Kad ir kokie poreikiai būtų, svarbu, jog santykiams nuo to nebūtų blogiau. O pas jus, rodos, viskas šauniai klostosi. Aš irgi prieš tai buvusiuose santykiuose nelabai mačiau naudą bendravime. Turbūt dėl to tai ir yra buvę santykiai... Atstumas išmoko, škias.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 12:35)
Man tokie neracionalumai pradžioj užeidavo doh.gif Bet dabar net ir per PMS dažniausiai suprantu, kad žmogus ir savo gyvenimą turi biggrin.gif O šiaip mums kartais būna ir taip, kad abiem norisi tylos, pabūti ramiai, tai tada pokalbį kuriam laikui atidedam.

Jetau, sachar, kaip Tau gerai, kad ne tik spurgų gavai. Tik aš ne per didžiausia želė mėgėja, tai mane vis tiek labiausiai spurgos vilioja vis dar biggrin.gif O koks buvo stipresnis? Aš truputį gailiuos, kad neatsivežiau čia močiutės siūlytos žolių trauktinės, nes labai gerai nuo peršalimo įsidėt arbatinį šaukštelį į mėgstamą arbatą. O arbatas dabar laku visą dieną, tokiu oru nieko šalto nenoriu blush2.gif

O joga gal padės atsipalaiduot ir šiąnakt miegosi geriau?

Gerai, kad pas mane pradzia, tai vat ir leidziu sau lotuliukas.gif O siaip as suprantu, kad jis teisus, bet jei man negerai, tai ka daryti? unsure.gif Na egoiste biski pasidariau, o ir jis mane islepino blush2.gif

Stipresnis, tai samane su zolelem kazkokia, sako akd maziau sirgciau po pora stikliuku paemem blush2.gif

Gal...bet taip niekur nesinori judeti tokiu oru unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 13:00)
Aš irgi prieš tai buvusiuose santykiuose nelabai mačiau naudą bendravime. Turbūt dėl to tai ir yra buvę santykiai... Atstumas išmoko, škias.

Man tas pats doh.gif jei 2 dienas neraso, tai man buvo norma nei ilgedavaus nei ka, jei ant trecios nepasirodydavo, tai tik sunerimdavau, bet ne per daugiausiai, o db kaip kokia priklausomybe pasigavus doh.gif Ir nesuprantu, nenoreciau taip elgtis, bet vat nesigauna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 06, 13:04)

Tai kaip, ar jauti pagerėjimą po to stipresnio? biggrin.gif

O man kasdieniai pokalbiai irgi priklausomybė, bet aš manau, kad nesimatant tai normalu. Juk norisi išgirsti mylimo žmogaus balsą ir daug su juo pabendrauti kasdien. Būtų keista, jei nesinorėtų wub.gif Svarbiausia turbūt susitarti, kiek to bendravimo būtų abiem optimalu, nes nuo jo irgi galima pavargsti ir vienas kitam įkyrėti. O kai bendraujama tiek, kiek tinka ir patinka abiem, tai nėra ir problemos drinks_cheers.gif
Papildyta:
O, sachar, turiu Tau klausimą. Teko bandyti bikram jogą? O gal kitoms teko? Kokie atsiliepimai? Pažadėjau draugei kartu nueiti. Jai tai labai patinka, o aš nežinau, ar pakelsiu tą karštį ir drėgmę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 06 vasario 2012 - 12:57
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 13:51)
Tai kaip, ar jauti pagerėjimą po to stipresnio? biggrin.gif

O man kasdieniai pokalbiai irgi priklausomybė, bet aš manau, kad nesimatant tai normalu. Juk norisi išgirsti mylimo žmogaus balsą ir daug su juo pabendrauti kasdien. Būtų keista, jei nesinorėtų wub.gif Svarbiausia turbūt susitarti, kiek to bendravimo būtų abiem optimalu, nes nuo jo irgi galima pavargsti ir vienas kitam įkyrėti. O kai bendraujama tiek, kiek tinka ir patinka abiem, tai nėra ir problemos drinks_cheers.gif

O, sachar, turiu Tau klausimą. Teko bandyti bikram jogą. O gal kitoms teko? Kokie atsiliepimai? Pažadėjau draugei kartu nueiti. Jai tai labai patinka, o aš nežinau, ar pakelsiu tą karštį ir drėgmę biggrin.gif

Da nepajutau lotuliukas.gif

Kartais man atrodo, akd musu poreikia su MB skiriasi unsure.gif Jam uztenka isijungti skaipa ir daryti savo darbus, o mane tas isijungimas ir nesnekejimas pjauna doh.gif Na bet gal dar rasim aukso viduriuka unsure.gif

O kuo ji skiriasi nuo paprastos jogos? g.gif Tu tik lek,papasakosi kaip sekes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 06, 13:59)
Da nepajutau  lotuliukas.gif

Kartais man atrodo, akd musu poreikia su MB skiriasi  unsure.gif Jam uztenka isijungti skaipa ir daryti savo darbus, o mane tas isijungimas ir nesnekejimas pjauna  doh.gif Na bet gal dar rasim aukso viduriuka  unsure.gif

O kuo ji skiriasi nuo paprastos jogos?  g.gif Tu tik lek,papasakosi kaip sekes  mirksiukas.gif

Žinok, čia visų vyrų toks poreikis, ne tik TB biggrin.gif Tuo jie nuo mūsų ir skiriasi, kad nereikalauja tiek dėėėėmesio.

Bikram joga yra tokia jogos rūšis, kur visos tos asanos (rodos, teisingai parašiau blush2.gif) atliekamos kambaryje, kuriame yra 40 laipsnių šilumos ir drėgmė 40%. Būna labai karšta... O aš karštį nelabai lengvai pakeliu, tai nežinau, kaip ten man seksis. Bet sako, kad labai gerai kvėpavimui ir pan.

Gerai, mergaitės, bėgu į konsultaciją pas dėstytoją 4u.gif Gerų darbelių visoms!
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 14:38)
Bikram joga yra tokia jogos rūšis, kur visos tos asanos (rodos, teisingai parašiau blush2.gif) atliekamos kambaryje, kuriame yra 40 laipsnių šilumos ir drėgmė 40%. Būna labai karšta... O aš karštį nelabai lengvai pakeliu, tai nežinau, kaip ten man seksis. Bet sako, kad labai gerai kvėpavimui ir pan.

Dievinu siluma, noriu i tokia joga!!!! yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 14:38)
Gerai, mergaitės, bėgu į konsultaciją pas dėstytoją 4u.gif Gerų darbelių visoms!

Geros ir tau dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 06, 14:44)
Dievinu siluma, noriu i tokia joga!!!! yahoo.gif

Tokią jogą ir Lietuvoje galima lankyti, bet kai aš apie jogą išvis nieko nežinau, tai negaliu pasakyti – kur ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 06, 14:44)
Geros ir tau dieneles  4u.gif

Ačiū 4u.gif Dienelė buvo išties puiki – oras gražus, su dėstytoju šauniai išsprendėm visus reikalus, parpėdinau namo. Pastaruoju metu nuotaika visai puiki. O dar vis mažiau ir mažiau lieka iki MB apsilankymo – jau tik 25 dienos. Nai nai nai yahoo.gif

Kaip jums diena, merginos? Kaip nuotaikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 06 vasario 2012 - 18:56
Sveikos, net nepastebėjau, kaip diena pralėkė, gal ir gerai smile.gif Tik kad vis dar labai šalta, o ir namai atvėso per tiek laiko žiemiškų orų, tai vis ką nors karšto gurkšnoju.

Faina čia apie tą "karštąją jogą" lotuliukas.gif , net nebuvau girdėjus tokios blush2.gif

Kalbėjot čia apie bendravimo kiekybę, tai taip, būnant per atstumą jo norisi kuo daugiau, bet kaip maniškis sako, nereikia sulipt būnant santykiuose. Pamenu, čia prieš porą mėnesių piktinosi pažįstamo draugės elgesiu, kuri nebūnant kartu vasarą kas valandą siuntė žinutes ar skambino ir trukdė jam dirbti kažkokius buities ar lauko darbus. Kita vertus, MB darbas toks, kad tikrai nesugalvočiau rašyt ar skambint dienos metu, išmokau ir nebepykt, jei neiškart atsiliepia dėl savo užimtumo. Nebylajai aš truputį nepiktybiškai ir pavydžiu, kad šitaip nuolat bendrauja - tikri šaunuoliai esat, ir neįsivaizduoju to mudviejų gyvenimuose, nes juk kiekvienas turi savo darbų, būna užsiėmęs, nori savo erdvės, ir baisu per daug vargint, nes tas ir nepasitikėjimą rodo.
Jei trumpiau, pritariu posakiui, kad kas abiem poroj tinka, tas ir yra normalu thumbup.gif
Atsakyti