Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

Labas dienas 4u.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 05, 15:05)
Mes tai beveik nuo pradžių kartu gyvenom, kiek tik kartu buvom biggrin.gif Jau dabar jo namuose pilna mano daiktų. Kai grįžtu į Lietuvą, praktiškai pas jį ir gyvenu, jis net sako, kad taip labai subtiliai įsikrausčiau ir vis okupuoju vis daugiau erdvės biggrin.gif

Kaip sekės ten? Pirkai ką nors?

fainulkos papasakos? biggrin.gif 4u.gif

Pas mus panasiai, kai tik susipazinom (o tai buvo siltuose karastuose, atostogu metu), jau 3 nakti jis pasiliko nakvoti doh.gif Nors sutarimas buvo, kad mane uzmigdo ir iseina lotuliukas.gif Tai likusias atostogas spraudemes i viengule lova hihihi.gif o dabar kai susitinkam, vienas pas kita gyvenam biggrin.gif Nors as da pas ji daiktu nepalieku, jis pas mane ir nebent netycia kokia grandinele ar pakroveja blush2.gif

Nieko gero ten, bergzdziai praleistas laikas doh.gif kruva ispadavimu ir nieko nera doh.gif o po to jau ir nuotaika prekintis praejo ax.gif

wub.gif Mes vakar kazkaip mazai snekejom, nes as tokia be nuotaikos...PMS matyt, nes mmm ne uz kalnu lotuliukas.gif Bet uztat jis man su gitara parojo wub.gif Jis tik mokinasi groti, bet parode kiek moka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 05, 16:46)
Labas dienas  4u.gif
Pas mus panasiai, kai tik susipazinom (o tai buvo siltuose karastuose, atostogu metu), jau 3 nakti jis pasiliko nakvoti doh.gif Nors sutarimas buvo, kad mane uzmigdo ir iseina  lotuliukas.gif Tai likusias atostogas spraudemes i viengule lova hihihi.gif o dabar kai susitinkam, vienas pas kita gyvenam  biggrin.gif Nors as da pas ji daiktu nepalieku, jis pas mane ir nebent netycia kokia grandinele ar pakroveja  blush2.gif

Nieko gero ten, bergzdziai praleistas laikas  doh.gif kruva ispadavimu ir nieko nera doh.gif o po to jau ir nuotaika prekintis praejo  ax.gif

wub.gif Mes vakar kazkaip mazai snekejom, nes as tokia be nuotaikos...PMS matyt, nes mmm ne uz kalnu  lotuliukas.gif Bet uztat jis man su gitara parojo  wub.gif Jis tik mokinasi groti, bet parode kiek moka wub.gif

Oo, pasirodėi 4u.gif

Mes kai susipažinom, tai abu buvom su nuostata, kad iki kokio trečio pasimatymo jokių didelių intymumų neturėtų būti. Na bet... abiem jau ne po 18 buvo toli gražu, ir dar tas žinojimas, kad išvažiuosiu po kelių dienų - nesusivaldžiau per naujus. Nors jis taip nedrąsiai paklausė, ar nakvosiu pas jį wub.gif Nebuvo užtikrintas. O aš tai nieko nesigailiu biggrin.gif O daiktus pas jį jau nuo pirmosios bendros vasaros palikinėju, tik jų daug mažiau buvo. Dabar turiu ir vietą spintoj, ir virtuvė visa mano, kai būnu ten. Che rolleyes.gif Na bet vasarą mes taip kartu gyvenam ištisus kelis mėnesius, tai kitaip ir neišeina.

O ieškojai ko nors konkretaus Akropoly, ar šiaip nutarei pabinzinėt?

Man PMS šį mėnesį kitaip pasireiškė - nesilpnais pilvo skausmas doh.gif Bet jau, tikiuosi, nebebus jų.

Gitara - geras dalykas. Aš tai fortepijonu grojau 8 metus, bet tai buvo labai seniai. Bet meilę muzikai turiu iki šiol. Norėčiau čia turėti jį, kad galėčiau esant norui bet kada prisėst ir kažką paimprovizuot. Ech wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 05, 17:06)
O ieškojai ko nors konkretaus Akropoly, ar šiaip nutarei pabinzinėt?

Man PMS šį mėnesį kitaip pasireiškė - nesilpnais pilvo skausmas doh.gif Bet jau, tikiuosi, nebebus jų.

Gitara - geras dalykas. Aš tai fortepijonu grojau 8 metus, bet tai buvo labai seniai. Bet meilę muzikai turiu iki šiol. Norėčiau čia turėti jį, kad galėčiau esant norui bet kada prisėst ir kažką paimprovizuot. Ech wub.gif

Na nevisai konkretaus, turiu dovanu ceki, galvojau isnaudosiu, bet ne velnio doh.gif

Maniskis tai jau pradeda reikstis lotuliukas.gif doh.gif po 5min pokalbio ozius uzstrojinau, zandus ispuciau ir nebesisneku blush2.gif

Jis ir su pianinu mokinosi groti, net muzikine baiges, o db megina ivaldyti gitara ax.gif O as lb muzika megstu, bet ta meile per sokius pasireiske matyt ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės 4u.gif

Sveikata lyg ir gerėja, laimei, nebekarščiuoju. Visos tos ligos dėl šalčių, jei lauke būtų nors kiek šilčiau, visai laiminga būčiau smile.gif Deja, kiek žiūrėjau orų prognozes, kitą savaitę irgi laikysis -20 - 25 šaltukas. Pasakykit kas nors, kad tiek nebus unsure.gif

Gitara man vienas romantiškiausių instrumentų, o dar kai tau vienai groja, turėtų būti nerealus jausmas wink.gif Mūsų poroj tai jis padainuoja, kai tinkamos tam nuotaikos būna smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 02 05, 17:43)
Deja, kiek žiūrėjau orų prognozes, kitą savaitę irgi laikysis -20 - 25 šaltukas. Pasakykit kas nors, kad tiek nebus unsure.gif

Gitara man vienas romantiškiausių instrumentų, o dar kai tau vienai groja, turėtų būti nerealus jausmas wink.gif Mūsų poroj tai jis padainuoja, kai tinkamos tam nuotaikos būna smile.gif)

O siaube!!! blink.gif Uzsidarysiu namie ir nei krust cool.gif

Man ir patinka gitaros garsai wub.gif O TB ir su gitara groja? biggrin.gif
Atsakyti
Negroja, tik dainuoja smile.gif Bet vis tiek labai malonus jausmas, kai dainuoja man vienai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 02 05, 17:51)
Negroja, tik dainuoja smile.gif Bet vis tiek labai malonus jausmas, kai dainuoja man vienai  ax.gif

Isivaizduoju wub.gif

O as islekiu pas drauge spurgu valgyt, gal pageres nuotaika, nes nuo to sedejimo namie stoga rauna doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Žiūriu visoms panašiai:arba sergam, arba nuotaikos nėr biggrin.gif Nors PMS dar ne laikas ryškiai, bet šiandien aš visa PMS'inė wacko.gif

Kai pradedama draugaut jau per atstumą, tai normalu, kad susitinkant gyvenama pas kažką.. O tada ir kiti reikaliukai greičiau vyksta, nes nesimatysit po to kartais ir neaišku kiek laiko juk blush2.gif blush2.gif

Nebelyja, šaunuoliai jūs, skiria toks atstumas, bet puikiai susidorojat 4u.gif Man irgi įdomu, kiek tęsis jis smile.gif

Elegantiškai sninga, jei turėsi laiko, pasižiūrinėk dėl tų kvepalų 4u.gif Būtų smagu mėginuką gaut iš kur nors wub.gif
Eik eik, aš irgi grojau su pianinu bigsmile.gif Labai labai pasiilgau.. Tik nėra kur čia Vilniuj pagrot, o kol nėra nuosavo būsto, nelabai ir apsimoka pirkt.. Bet labai pasiilgau muzikos .. verysad.gif

Sachar, skanių spurgų! Reikės išsikept kada cool.gif

Abiga, bet tau ir pasisekė, gal dar kokią dainą tau sukurs wub.gif

Manęs MB prašė, kad pagročiau, bet kažkaip nedrįsdavau.. Kai turėsiu savo pianiną (arba fortepijoną lotuliukas.gif ), reikės pagrot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 05 vasario 2012 - 18:44
QUOTE(sachar @ 2012 02 05, 17:14)
Na nevisai konkretaus, turiu dovanu ceki, galvojau isnaudosiu, bet ne velnio  doh.gif

Maniskis tai jau pradeda reikstis  lotuliukas.gif  doh.gif po 5min pokalbio ozius uzstrojinau, zandus ispuciau ir nebesisneku  blush2.gif

Jis ir su pianinu mokinosi groti, net muzikine baiges, o db megina ivaldyti gitara  ax.gif O as lb muzika megstu, bet ta meile per sokius pasireiske matyt  ax.gif

Sunku su tais čekiais, ypač dar jei jis iš parduotuvės, kur įprastai neperki. Tau dabar teks galvelę pasukti mirksiukas.gif

Aš irgi muzikos mokyklą baigiau, todėl tiek daug ir metų. Tuo pačiu metu ir šokius lankiau, tik vienais metais trumpiau. Abu dalykus labai myliu, bet deja, nei vienu neužsiimu dabar blush2.gif Gėda pelėda. Apie šokius čia galvojau, bet iš tiesų noriu šokti su saviškiu, tai mes pavaikštom, kai aš grįžtu. O jis šokius lankė su kokiom keturiom skirtingom partnerėm. Paskutinįkart dar praeitų metų sausį vaikščiojo, po to partnerė išvažiavo į kitą miestą. Tai žinok, išeinant jam į repeticiją taip užpavydėdavau. Ne nesveikai kaip nors, o taip baltai - norėjau aš ten būti vietoj tos partnerės, rrr. Na bet jam šokis irgi tuo metu didelė aistra buvo, tai sakiau, kad manęs juk nėra, teks susirast partnerę.

Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 02 05, 17:43)
Sveikos, mergytės  4u.gif

Abiga, puiku, kad sveiksti 4u.gif Bet kaip smagu, kad Tau taviškis padainuoja. Mano tai neturi balso, neišmaldauju niekaip, kad ką nors padainuotų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 05, 19:42)

Būtinai pažiūrėsiu tų kvepaliukų, gal rasiu blush2.gif Tai ir sau prigriebčiau vienus, nors aš dar turiu. Bet kasdien nenaudoju.

Pas mane tai universitete yra viena tokia auditorija su fortepijonu, tai aš ten kelis kartus esu paimprovizavus. Taip taip, sėdi, susitelki į muziką ir visiškai viskas aplink, atrodo, išnyksta blush2.gif

O kuo tau PMS simptomai pasireiškia? Nuotaikos nekokios? Neliūdėkit, gražuolės, tuoj ateis pavasaris wub.gif Nors šiaip man čia būnant pavasarį dar dažniau liūdnuma užeina - žiūri į viską aplink, kas žaliuoja ir galvoji, kad jei būtum su SB, tai dabar gamtoj taip laiką leistum wub.gif

Papildyta:
Sachar, kaip spurgos? Norėčiau dabar tokių naminių wub.gif Išvis aš esu didelė apžora ir mėgstu pasmaguriauti. Pas mane prie namų pardavinėja kažkokias, bet man jos neprimena tų tikrų naminių spurgų, kur pas močiutę vaikystėj valgydavau. Mmm... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 05 vasario 2012 - 19:30
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 05, 14:05)
Sveikos, merginos 4u.gif

Na, mergyt, šaunuoliai jūs, kad norėdami randat tiek būdų bendrauti 4u.gif Mes tai tiek daug nebendraujam, nes abu mėgstam ir vieni pabūti, abiem tos erdvės reikia daugiau.

Ir Tu tikrai esi stipri mergina! O kiek pagal tuos planus turėtų viskas trukti? Gražaus sekmadienio 4u.gif

Sveikos smile.gif

Mes tai visada kalbam, nelabai megstu susirasineti, nors, kai bunu paskaitose, ar darbuojuos, tenka tada jau rasyti smile.gif Sakau, kaip mokyklos laikais sms'ais biggrin.gif Na ir jis kai negali kalbeti, rasau smile.gif O jis turi labai daug visur lakstyti, bet kartu ir lakstom, sakau jau kur einam dabar, kada grisim biggrin.gif Trumpai - man del bendravimo susirasinejimas nelabai tinka unsure.gif Jis gali ir rasyti daug, o as rasau, bet to niekada gyvenime nemegau smile.gif Gal kad mes buvom visada kartu, man reikia su zmogum kalbeti ir netgi matyti, tada gerai smile.gif

As tai laukiu dar, kad pasireikstu biggrin.gif blush2.gif nes butu čiu čiuuut per anksti man blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nebelyja: 05 vasario 2012 - 20:57
As jau po spurgu,su biskiu namines (cia imano planus neiejo, bet sake visom ligom padeda ) lotuliukas.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 02 05, 19:42)
Labas vakaras  4u.gif Žiūriu visoms panašiai:arba sergam, arba nuotaikos nėr  biggrin.gif Nors PMS dar ne laikas ryškiai, bet šiandien aš visa PMS'inė  wacko.gif

Ma da like laiko iki mmm, bet ziuriu kad nuotaika nuline, vaduinas PMS reik nurasyt lotuliukas.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 05, 20:36)
O kuo tau PMS simptomai pasireiškia? Nuotaikos nekokios?

Neliūdėkit, gražuolės, tuoj ateis pavasaris wub.gif Nors šiaip man čia būnant pavasarį dar dažniau liūdnuma užeina - žiūri į viską aplink, kas žaliuoja ir galvoji, kad jei būtum su SB, tai dabar gamtoj taip laiką leistum wub.gif

Sachar, kaip spurgos? Norėčiau dabar tokių naminių wub.gif Išvis aš esu didelė apžora ir mėgstu pasmaguriauti. Pas mane prie namų pardavinėja kažkokias, bet man jos neprimena tų tikrų naminių spurgų, kur pas močiutę vaikystėj valgydavau. Mmm... wub.gif

Na siaip as pasidarau neracionali, suprantu kad jis pvz teisus, jog negaliu reikalauti kad visas 24val tik i mane ekrane ziuretu, bet man demesio stoka ir tuo viskas pasakyta lotuliukas.gif Va tau ir PMS doh.gif

Na ziesim kaip cia tas pavasaris pasireiks, ,man tai dar naujove blush2.gif

Na ne tik spurgu gavau, bet ir ZELE thumbup.gif Neskaitant stipresnio gerimo nuo visu ligu lotuliukas.gif taigi super vakaras su drauge thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaip snd negerai miegojosi... Pilnatis matyt pasireiskia doh.gif
Atsakyti