QUOTE(sachar @ 2012 02 05, 17:14)
Na nevisai konkretaus, turiu dovanu ceki, galvojau isnaudosiu, bet ne velnio
Maniskis tai jau pradeda reikstis
po 5min pokalbio ozius uzstrojinau, zandus ispuciau ir nebesisneku
Jis ir su pianinu mokinosi groti, net muzikine baiges, o db megina ivaldyti gitara
O as lb muzika megstu, bet ta meile per sokius pasireiske matyt
Sunku su tais čekiais, ypač dar jei jis iš parduotuvės, kur įprastai neperki. Tau dabar teks galvelę pasukti
Aš irgi muzikos mokyklą baigiau, todėl tiek daug ir metų. Tuo pačiu metu ir šokius lankiau, tik vienais metais trumpiau. Abu dalykus labai myliu, bet deja, nei vienu neužsiimu dabar
Gėda pelėda. Apie šokius čia galvojau, bet iš tiesų noriu šokti su saviškiu, tai mes pavaikštom, kai aš grįžtu. O jis šokius lankė su kokiom keturiom skirtingom partnerėm. Paskutinįkart dar praeitų metų sausį vaikščiojo, po to partnerė išvažiavo į kitą miestą. Tai žinok, išeinant jam į repeticiją taip užpavydėdavau. Ne nesveikai kaip nors, o taip baltai - norėjau aš ten būti vietoj tos partnerės, rrr. Na bet jam šokis irgi tuo metu didelė aistra buvo, tai sakiau, kad manęs juk nėra, teks susirast partnerę.
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 02 05, 17:43)
Sveikos, mergytės
Abiga, puiku, kad sveiksti
Bet kaip smagu, kad Tau taviškis padainuoja. Mano tai neturi balso, neišmaldauju niekaip, kad ką nors padainuotų
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 05, 19:42)
Būtinai pažiūrėsiu tų kvepaliukų, gal rasiu
Tai ir sau prigriebčiau vienus, nors aš dar turiu. Bet kasdien nenaudoju.
Pas mane tai universitete yra viena tokia auditorija su fortepijonu, tai aš ten kelis kartus esu paimprovizavus. Taip taip, sėdi, susitelki į muziką ir visiškai viskas aplink, atrodo, išnyksta
O kuo tau PMS simptomai pasireiškia? Nuotaikos nekokios? Neliūdėkit, gražuolės, tuoj ateis pavasaris
Nors šiaip man čia būnant pavasarį dar dažniau liūdnuma užeina - žiūri į viską aplink, kas žaliuoja ir galvoji, kad jei būtum su SB, tai dabar gamtoj taip laiką leistum
Papildyta:
Sachar, kaip spurgos? Norėčiau dabar tokių naminių
Išvis aš esu didelė
apžora ir mėgstu pasmaguriauti. Pas mane prie namų pardavinėja kažkokias, bet man jos neprimena tų tikrų naminių spurgų, kur pas močiutę vaikystėj valgydavau. Mmm...