Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(sachar @ 2012 02 04, 18:21)
Vat ko as pavydziu, tai tos rozines pradzios...ji pas mane truko tik savaite laiko, kol atostogose abu buvom, o db viskas susiguli, ieina i rutina, na nebe taip viskas, o man da noretusi to ruzamo... ax.gif

Bet jūs ir pradėjot draugaut vyresni, nors turbūt ne nuo amžiaus ir tepriklauso, kiekvienos meilės pradžia vis kitokia 4u.gif Gal jūsų rožinis etapas ateis pvz. kai kartu apsigyvensit, tada mes galėsim pavydėt lotuliukas.gif

Manau, kai vėl susitiksit, bus to rūžavumo bigsmile.gif

Festina lente, labas ! Tiesa, visoms tos šilumos reikia, tiek fizinės, tiek psichologinės.. Sąnarius man skauda, kai keičiasi orai, labai padeda toks rusiškas tepalas Tigrovy Glaz. Ar turi kokių tepaliukų? unsure.gif

Tiesa, visas čia taip drąsiai tujinu.. Gal nesupyks niekas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 02 04, 18:21)
Tik nesirkit mergytes,nesinoretu cia perkelti ligu skyrelio... Nors mane jau visai surakino,krypuoju kaip antele,skauda sanarius,negaliu...  verysad.gif

Sveik greiciau, neleisk ligom tave uskariauti 4u.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 02 04, 18:42)
Bet jūs ir pradėjot draugaut vyresni, nors turbūt ne nuo amžiaus ir tepriklauso, kiekvienos meilės pradžia vis kitokia  4u.gif Gal jūsų rožinis etapas ateis pvz. kai kartu apsigyvensit, tada mes galėsim pavydėt  lotuliukas.gif Manau, kai vėl susitiksit, bus to rūžavumo  bigsmile.gif

Tiesa, visas čia taip drąsiai tujinu.. Gal nesupyks niekas  lotuliukas.gif

Manau amzius tam itakos ir turi, nes stengies i viska paziureti racionaliau, nes patirtis savo duoda, apsaugos rezimas isijungia ax.gif Bet tikiuosi da bus tu roziniu etapu blush2.gif

Geriau jau nereikia, as da nesijauciu tokia sena, akd mane Jus vadintu kas nors cool.gif
Atsakyti
Manau cia visos jaunos ir grazios,nereikia jokiu ten "Jus".
Mes visai jauni buvom,kai pradejom draugauti. Man tik 17 buvo,jam 19. Tada atrode,kad jau tokie suauge,bet is dabarties paziurejus,nu vaikai dar buvom. Mazdaug po poros metu apsigyvenom kartu,kazkaip palaipsniui taip gavosi,netycia beveik biggrin.gif Vat man ir idomu,kaip kitos poros planuoja,va apsigyvensim kartu,kokie jausmai tada apima? Is musu burelio,draugysciu per atstuma,tas zingsnis dar kitoks bus,bus daugiau jaudulio. Juk vistiek skirtumas ryskus,kai kasdien mataisi ir apsigyveni kartu,ir kai tik atostogauji kartu ir paskui bendrus namus kuri.

As sveikatos problemu turiu daug ir ivairiu,tik vaistus naudoju nebent kritiniu atveju,ne kasdien. Aciu,gal kam patarsiu ta tepala,kuri paminejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 04 vasario 2012 - 17:57
QUOTE(festina lente @ 2012 02 04, 18:55)
Vat man ir idomu,kaip kitos poros planuoja,va apsigyvensim kartu,kokie jausmai tada apima? Is musu burelio,draugysciu per atstuma,tas zingsnis dar kitoks bus,bus daugiau jaudulio. Juk vistiek skirtumas ryskus,kai kasdien mataisi ir apsigyveni kartu,ir kai tik atostogauji kartu ir paskui bendrus namus kuri.

Man ir paciai idomu ax.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif

Pabuvau truputį lauke, ir atstumą truputį pailginau, kad galėčiau pavaikščioti. Man tai dabar čia tobula žiema wub.gif Gaila, kad pagal prognozes vėl po savaitės dienomis ims merkti lietūs.

QUOTE(sachar @ 2012 02 04, 17:10)
As ir panasiai, o kai sutikau da pamasciau kas cia do nesamone, neustenka to, kad jis toli gyvena, tai da zymiai vyresnis ir su seima, bet taip uzkabino, kad dabar jau viskas nesvarbu blush2.gif

Taigi... Aš irgi tiek minusų radau. Bet man minusai atsirasdavo per atstumą būnant, nes kai susitikdavom ir būdavom kartu – vėl viskas tobula.

QUOTE(abiga @ 2012 02 04, 17:35)
Būtent, čia gydytojų profesinė liga - darboholizmas  drinks_cheers.gif Net norėjos man jį šiandien patraukt per dantį, kad skatini imt nedarbingumą, o pats kaip elgiesi susirgęs, tik kažko susilaikiau, nenorėjau pykčių provokuot per atstumą smile.gif Kiek konkrečiai temperatūros turiu, nepasakysiu, pajutusi iškart numušinėjau vaistais, tai gal šiuo metu ir nebėra jos  blush2.gif

Sachar, vat būtent, kad meilė nelauktai ateina. Ir jai nei amžius, nei atstumas nesvarbūs  4u.gif Turiu draugę, bendraujančią internetu su gal 14 metų vyresniu užsieniečiu, jos nuomone, dar niekada nebuvo sutikusi tokios giminingos sielos. Ir kad ir kiek kliūčių juos skirtų, vis tiek planuoja būti kartu. Gražu tokie santykiai.

Sudominot, kokie čia kvepaliukai, reiks pauostyt progai pasitaikius wink.gif

Na, nežinau, ar profesinė liga. Mamos darbe poliklinikoj tai šiaip didelė įtampa ir mėgstantis išsidirbinėti vadovas. Mano mama prieš kelis metus buvo didelis ligoniukas – jai konstatavo onkologinę ligą. Ir čia dar kaip tik tada, kai aš jau planavau išvažiuoti, ruošiausi testams, t.t, tai buvau giliam šoke... Teko ištverti visus švitinimus, chemoterapijas. Poliklinikos vadovo reakcija dėl nedarbingumo buvo maždaug tokia – o tai ką, kitą dieną po chemo negali dirbti? Tai net visą šitą teko išsikovoti. Mama vakar važiavo tikrintis, bet dar gerai nežinau, kaip sekės. Rodos, kad gerai. Aš dabar labai džiaugiuosi, kad viskas gerai. Čia dar viena priežastis, kodėl nemėgstu būti toli nuo artimiausiųjų. Ir niekada nenorėčiau gyventi toli verysad.gif Džiaugiuosi, kad visi blogumai jau praeityje ir labai tikiuosi, kad niekas neatsinaujins. Nes tas pusmetis gydymo visai šeimai buvo sunkus. Pati savo gyvenimą prisimenu taip – dieną darbas, naktimis bakalaurinio rašymas, ruošimasis kitiems stojimams ir budėjimai Santariškėse anksti ryte arba vėlai vakare pas mamą. Vakare grįžti po visko, noris tik į vieną tašką žiūrėti, miego išeina po keturias valandas per parą ir paranoja dėl visų artimųjų sveikatos vos tik kažkas negerai. Kol neapsilankai tokiose įstaigose, niekada nežinai, kiek žmonių su tais bjauriais vėžiais kovoja ir kaip visa kita pasidaro nebesvarbu, kai pradeda kabintis tokie dalykai. Beveik susigraudinau berašydama. Tad saugokit savo sveikatą Darbams, priešingai nei sveikatai, niekada nebus per vėlu 4u.gif

Tualetinis vanduo yra va šitas Beje, kažkada buvo su mėta, tai tas man patiko dar labiau, bet jau keletą metų kaip išimtas iš prekybos, bent Lietuvoje. O! Radau. Šitie su mėta man buvo nerealūs…

Green Tea*, ot fantastiškas žiedelio variantas. Vau, čia tai idėja.

Matau, apie santykių pradžias kalbat. Tai galvoju, kad mūsų buvo labai žaibiška. Pirmas pasimatymas – gruodžio 29, antras gruodžio 31 jau su Naujųjų sutikimu, po to sausio 1, 2, o tada mano skrydis. Ir jau viskas per atstumą - grįžimai, aplankymai vienas kito. Bet kokios tos kelios dienos buvo gražios. Jaudulys, noras gerai pasirodyti ir taip toliau. Na, pačios suprantat. Gera prisiminti. Kad ir labai trumpa, bet labai rožinė pradžia wub.gif

Ir pagalvojau, kad per šiuos visus du metus su daugiau nebuvo nei dienos, kada nesusiskambintume ar nesusirašytume. Tiesa, pirmą pusmetį tai nesiskambinėjom, aš turėjau mažiau laiko. Bet bendravom visada daaaaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 04 vasario 2012 - 19:56
Elegantiškai sninga, Tavo mamos situacija kiek kitokia, čia jau vadovo nežmoniškumas, sakyčiau. Galiu tik įsivaizduoti, koks tai buvo sunkus laikotarpis ir iš visos širdies palinkėti, kad tas juodas periodas visiems laikams liktų praeity 4u.gif
Atsakyti
festina lente, to tepaliuko yra ten kur rusiška kosmetika prekiauja:kioskeliai, turgeliai visokie. Dar degtine galima teptis sąnarius, visą vaikystę taip prasitepliojau..

Dėl gyvenimo kartu, jau nuo pat pradžių pasvajodavom, kad gera atsibust šalia ryte, gamintis kartu valgyt, veikt ką tik nori ir nereikia skubėt į kitus namus.. Kai atsikrausčiau į Vilnių beveik visus savaitgalius pas jį būdavau, tik jis ne vienas gyveno tada. Nieko neplanavom kaip ir, pašnekėdavom tik tarp kitko apie tai, jokių konkrečių planų. Tik vieną dieną jis man sako: juk po vasaros kartu gyvensim ! bigsmile.gif Ech, laimės pilnos kelnės.. Tik išsikovojau, kad rudens nelauktumėm, labai jau norėjos rolleyes.gif Likus porai sav. iki atsikraustymo pradėjo kankint abejonės.. Vis tik, rimtas žingsnis. Dvejojau, ar tikrai verta, ar ne per jauni, ar nesugadins tai santykių.. Buvo neramu unsure.gif Bet kai tik atsikraustėm, pajutau tokią ramybę būnant kartu, kokios senai laukiau .. wub.gif

Tarp mūsų su MB irgi 2 metų skirtumas bigsmile.gif Bet kokia jūs puiki pora, šitiek metų kartu..

Elegantiškai sninga, kažin kur būtų galima gaut tų mėtinių kvepalų? Jaučiu skanūs.. bigsmile.gif
O žiedelio tikrą foto kažkur pc turiu, reikės kada paieškot biggrin.gif
Dėl onkologinių ligų, žinau koks tai nepakeliamas metas, nuoširdžiai džiaugiuos, jog jūsų šeima tai įveikė 4u.gif

Atsakyti
As su sanariais irgi nuo vaikystes kankinuosi,kiek atsimenu,kazkur nuo 2 klases. Daug kas isbandyta. Tik as turiu ir kitu problemu. Del odos ligos negaliu niekuo teplioti,tenka kitaip su skausmu kovoti. Ir cia ne visos mano bedos,ligu maisas as visai. Ka mes cia,ne vieta cia apie ligas dejuoti.

Nesirkit mergaites,siandien tai didziausias mano linkejimas visoms 4u.gif
Atsakyti
Vaikystėj taip pat ligų maišelis buvau, iki šiol imuninetas labai silpnas pas mane. Suprantu šiek tiek tave 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 04 vasario 2012 - 22:14
As ir jau su galos skausmu ir nediduke temperatura doh.gif bet nieko, ryt reik in akropoli nulekt, tai teks greit sveikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 04, 14:20)
Sveikos, mergaičiukės 4u.gif
Sakai, esi pririšta prie Lietuvos. Laiko tik darbai / mokslai, ar yra ir gilesni motyvai (pavyzdžiui, nemėgsti keisti žinomos aplinkos)? Nes su pirmuoju atveju nėra sudėtinga susitvarkyti, žinoma, priklausomai nuo situacijos. O tas antras jau sudėtingesnis reikalas...

Na, penki mėnesiai per metus nėra taip jau mažai. Mes būnam keturis. Geriausiu atveju. Tik kadangi aš Europos valstybėj, o jis Lietuvoj, mums bendrauti ir vienam pas kitą atvykti yra paprasta. Galiu tik įsivaizduoti, kaip sunku suderinti ritmą ir pabendrauti, kai toks laiko skirtumas. Ir priskraidyti tikrai negali.

Ar jūs žinot, kiek dar laiko taip per atstumą draugausit? Aš manau, kad ateina toks metas, kai reikia susėsti ir pasikalbėti, aptarti tokius klausimus:
- kada visa tai baigsis?
- kur mes kartu gyvensim?

Aiškus laiko rėmų žinojimas suteikia daugiau pasitikėjimo ir laukimas tampa žymiai lengvesnis. Žinoma, pradžioje santykių to nei reikia, nei tai įmanoma padaryti, bet neįsivaizduoju rimtų ketinimų be tokio pokalbio.

Sveikos smile.gif

Laiko mokslai(diziausia kliutis, po pertraukos pradejau rimtai mokytis, dar pries vyrui gaunant pasiulyma ir dedant parasa,turiu labai gera vieta ir idealias salygas...), darbai ir gilesni motyvai - didziule atsakomybe pries artimus zmones...paskaiciau, kaip tau su mama buvo, tai mano situacija turi rysio su tuo. Dar ir tenai man galima nuvykti tik 3men, viza, o korta bus veliau

Del sunkumo su ritmu - taip tik atrodo smile.gif Mes pripratom idealiai, susiderinom, mintinai zinau, kiek tenai valandu, kas vyksta ir kur yra, mes visada "ant rysio" smile.gif Technologiju salis, uzsikrete ir jis smile.gif negalvojau as, kad taip galima ir kad bus neblogas rysys is musu kaimo net iki ten bigsmile.gif Tai isigijo iPpod, ar kaip jis ten biggrin.gif , tai visur kartu smile.gif Atsikeliam, einam kartu valgyt, kartu baseine maudomes, kartu i treniruotes, per pietus ziuriu kaip jis miega, pakeliu kai reikia jam iseit wub.gif Net nakti miegam kartais su ijungtais kompais ir kamerom, tada matau, kaip jis miega blush2.gif wub.gif man po jo isvaziavimo buna labai sunku uzmigti vienai, kosmaras...

Zinom, kiek tesis....Apie viska kalbam, viskas pas mus jau yra aisku smile.gif bet bijau ir kalbeti, kaip sakoma, zmones planuoja, o Dievas juokiasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Vakar su SB pliekėm iki 3 valandos lietuvišku laiku, dar vieną užduotį kartu atlikinėjom. Mano dvi naktys prieš tai buvo su gana nedaug miego, tai šiąnakt kritau negyva, ir atsikėliau tik prieš 11 blush2.gif Kažkaip reikės į vėžes sugrįžti...

QUOTE(abiga @ 2012 02 04, 21:09)
Elegantiškai sninga, Tavo mamos situacija kiek kitokia, čia jau vadovo nežmoniškumas, sakyčiau. Galiu tik įsivaizduoti, koks tai buvo sunkus laikotarpis ir iš visos širdies palinkėti, kad tas juodas periodas visiems laikams liktų praeity  4u.gif

Ačiū, mergyt. Aš irgi labai tikiuosi, kad visa tai jau praeityje. O ten darbe tai tokie dalykai kasdien darosi doh.gif Kaip Tavo ir taviškio sveikatos?
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 04, 23:01)

Mes tai beveik nuo pradžių kartu gyvenom, kiek tik kartu buvom biggrin.gif Jau dabar jo namuose pilna mano daiktų. Kai grįžtu į Lietuvą, praktiškai pas jį ir gyvenu, jis net sako, kad taip labai subtiliai įsikrausčiau ir vis okupuoju vis daugiau erdvės biggrin.gif O ramybė man didžiausias gyvenimo kartu pliusas.

Dėl mėtinių kvepalų neįsivaizduoju, nes Lietuvoj tai jau jų nėra. Buvau paklausti, tai sakė, kad išimta iš prekybos Lietuvoje. Reiktų kur nors kitose šalyse paieškoti. Gal internetu galima pirkti, o gal kitose šalyse neišimta (pavyzdžiui, Lietuvoj nepasiteisino). Aš galėsiu pas save pažiūrėt prie progos ir pranešiu drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 04, 23:16)
As ir jau su galos skausmu ir nediduke temperatura  doh.gif bet nieko, ryt reik in akropoli nulekt, tai teks greit sveikti  ax.gif

Kaip sekės ten? Pirkai ką nors? Ką fainulkos papasakos? biggrin.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 05, 00:27)

Na, mergyt, šaunuoliai jūs, kad norėdami randat tiek būdų bendrauti 4u.gif Mes tai tiek daug nebendraujam, nes abu mėgstam ir vieni pabūti, abiem tos erdvės reikia daugiau.

Ir Tu tikrai esi stipri mergina! O kiek pagal tuos planus turėtų viskas trukti? Gražaus sekmadienio 4u.gif
Atsakyti