QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 04, 17:06)
Pas mus tai saulutė ir -5. Vakar snigo, šiandien dar laikos. Čia antra diena šią žiemą, kai šitoj šaly sniego yra. Tai patikėkit, vakar vaikams koks džiaugsmas buvo. Sutikau jų daugybę su rogėm. O kiti, ypač dviratininkai, tai keikia - minti žvėrį nepatogu. Aš ta proga irgi atstumą didesnį nei įprasta sulaksčiau, smagu man girdėti girgždančio sniego garsą. O dabar eisiu maisto nusipirk.
Man irgi jokio vaikino ilgai nereikėjo. Net draugėms nepavydėdavau, kad jos turi, kai gyvenime ir taip vyko įdomūs dalykai. Aš manau, kad tiesiog ateina laikas ir ateina tam tikras žmogus į gyvenimą. Ir tada viską permąstai iš naujo. Kai išvažiavau čia gyventi, net nebuvau tikra - ar noriu grįžti į Lietuvą. Ir jokie vaikinai man ne galvoj buvo. Bet va tada ir atsirado. Gyvenimas mėgsta šaipytis iš visokių planuotojų
Man irgi jokio vaikino ilgai nereikėjo. Net draugėms nepavydėdavau, kad jos turi, kai gyvenime ir taip vyko įdomūs dalykai. Aš manau, kad tiesiog ateina laikas ir ateina tam tikras žmogus į gyvenimą. Ir tada viską permąstai iš naujo. Kai išvažiavau čia gyventi, net nebuvau tikra - ar noriu grįžti į Lietuvą. Ir jokie vaikinai man ne galvoj buvo. Bet va tada ir atsirado. Gyvenimas mėgsta šaipytis iš visokių planuotojų
Na as tai nemegstu salciu, vis apie siltuosius krastus svajoju Deja nei darbas isleidzia, nei kas vezasi
As ir panasiai, o kai sutikau da pamasciau kas cia do nesamone, neustenka to, kad jis toli gyvena, tai da zymiai vyresnis ir su seima, bet taip uzkabino, kad dabar jau viskas nesvarbu