Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 04, 17:06)
Pas mus tai saulutė ir -5. Vakar snigo, šiandien dar laikos. Čia antra diena šią žiemą, kai šitoj šaly sniego yra. Tai patikėkit, vakar vaikams koks džiaugsmas buvo. Sutikau jų daugybę su rogėm. O kiti, ypač dviratininkai, tai keikia - minti žvėrį nepatogu. Aš ta proga irgi atstumą didesnį nei įprasta sulaksčiau, smagu man girdėti girgždančio sniego garsą. O dabar eisiu maisto nusipirk.

Man irgi jokio vaikino ilgai nereikėjo. Net draugėms nepavydėdavau, kad jos turi, kai gyvenime ir taip vyko įdomūs dalykai. Aš manau, kad tiesiog ateina laikas ir ateina tam tikras žmogus į gyvenimą. Ir tada viską permąstai iš naujo. Kai išvažiavau čia gyventi, net nebuvau tikra - ar noriu grįžti į Lietuvą. Ir jokie vaikinai man ne galvoj buvo. Bet va tada ir atsirado. Gyvenimas mėgsta šaipytis iš visokių planuotojų biggrin.gif

Na as tai nemegstu salciu, vis apie siltuosius krastus svajoju doh.gif lotuliukas.gif Deja nei darbas isleidzia, nei kas vezasi hihihi.gif

As ir panasiai, o kai sutikau da pamasciau kas cia do nesamone, neustenka to, kad jis toli gyvena, tai da zymiai vyresnis ir su seima, bet taip uzkabino, kad dabar jau viskas nesvarbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 04, 17:33)
Sveika, ligoniuke 4u.gif

Tai taviškis irgi toks, kaip tokiam posaky sakoma, batsiuvys be batų. Gydytojams peršalimas ne liga biggrin.gif Mano mamos irgi toks požiūris - ji vis tiek aria, kad ir su temperatūra. Ir nepaaiškinsi.

Aukšta temperatūra pačiai?

Būtent, čia gydytojų profesinė liga - darboholizmas drinks_cheers.gif Net norėjos man jį šiandien patraukt per dantį, kad skatini imt nedarbingumą, o pats kaip elgiesi susirgęs, tik kažko susilaikiau, nenorėjau pykčių provokuot per atstumą smile.gif Kiek konkrečiai temperatūros turiu, nepasakysiu, pajutusi iškart numušinėjau vaistais, tai gal šiuo metu ir nebėra jos blush2.gif

Sachar, vat būtent, kad meilė nelauktai ateina. Ir jai nei amžius, nei atstumas nesvarbūs 4u.gif Turiu draugę, bendraujančią internetu su gal 14 metų vyresniu užsieniečiu, jos nuomone, dar niekada nebuvo sutikusi tokios giminingos sielos. Ir kad ir kiek kliūčių juos skirtų, vis tiek planuoja būti kartu. Gražu tokie santykiai.

Sudominot, kokie čia kvepaliukai, reiks pauostyt progai pasitaikius wink.gif
Atsakyti
Nu ir plepės čia visos, nespėju skaityt lotuliukas.gif

Abiga, teisingai, nenuspręsta dar niekas. Tik MB užsiminė, kad toks variantas vis tik yra.. Jūsų pora man primena mus, kai tik pradėjom draugaut, abu buvom Lietuvoj, tik per 300 km. vienas nuo kito.. Tai planus dažnokai sugandindavo šalčiai ir pan. Tiesa, matyt praleidau, o tu savam mieste studijuoji ar dirbi? Gal tau lengviau būtų pas MB atvykt su visam, nei jam (jis gydytojas, ane)? 4u.gif

Dėl kvepalų, tai pauostyk, nuostabūs tikrai wub.gif Gal ir kitų firmų yra žaliosios arbatos aromato, reiktų pasidomėt smile.gif

Elegantiškai sninga, gal ir padovanosiu kokį žiedelį biggrin.gif Tiesa, jis man yra pasipiršęs juokais ir užmovęs kažką tokio:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 04 vasario 2012 - 16:38
QUOTE(abiga @ 2012 02 04, 17:35)
Kiek konkrečiai temperatūros turiu, nepasakysiu, pajutusi iškart numušinėjau vaistais, tai gal šiuo metu ir nebėra jos  blush2.gif

Sveik 4u.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 02 04, 17:37)
Nu ir plepės čia visos, nespėju skaityt  lotuliukas.gif

Elegantiškai sninga, gal ir padovanosiu kokį žiedelį  biggrin.gif Tiesa, jis man yra pasipiršęs juokais ir užmovęs kažką tokio:
user posted image

Retenybe, kai cia taip daug plepam rolleyes.gif Matyt saltis ir savaitgalis daro savo ax.gif

Geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet neilgai tesidžiaugiau žiedu, panaudojo pagal paskirtį verysad.gif biggrin.gif

Taaaip, daugiau per tokį šaltį nelabai ką ir nuveiksi, negi mokytis eisi.. cool.gif Juokauju, pasimokyt reikėtų g.gif

Na bet man teks į lauką išeit, tai bent jau jūs visos niekur neikit, daug šiltos kakavos pasidarykit ir su knyga ar filmu jaukiai vakarą praleiskit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 04 vasario 2012 - 16:51
Sachar, ačiū, stengsiuos sveikt kuo greičiau 4u.gif

Green tea, aha, aš irgi kai perskaičiau, kaip bendravot pradžioj, tai čia grynai apie mus smile.gif Tik mes ne nuo pradžių per atstumą bendraujam. Darbuojuos, tik vat situacija su darbais kai Lietuvoj tokia sudėtinga, aš jo mieste darbo nerasčiau, ten skelbimų beveik nebūna, darbo vietos užimtos per pažįstamus. Žinoma, galėčiau pas jį važiuot ir namie šeimininkaut, bet nei man, nei jam ši mintis neatrodo patraukli, maždaug būt išlaikytine schmoll.gif Dar faktas, kad jis su šeima gyvena, ne vienas, tai aš ten ir nelabai smagiai jausčiausi, ir namus iš pradžių jis planuoja apšiltint, suremontuot (aš neįsivaizduoju, kaip jis ištveria tokiam šaltam būste prie dabartinės lauko temperatūros, senos krosnys pilnai neprišildo), o paskui žiūrėsim.
Taviškis jei jau piršosi juokais, tai panašu, kad čia buvo repeticija prieš tikrąsias piršlybas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abiga: 04 vasario 2012 - 16:53
QUOTE(abiga @ 2012 02 04, 17:50)
Green tea, aha, aš irgi kai perskaičiau, kaip bendravot pradžioj, tai čia grynai apie mus smile.gif Tik mes ne nuo pradžių per atstumą bendraujam. Darbuojuos, tik vat situacija su darbais kai Lietuvoj tokia sudėtinga, aš jo mieste darbo nerasčiau, ten skelbimų beveik nebūna, darbo vietos užimtos per pažįstamus. Žinoma, galėčiau pas jį važiuot ir namie šeimininkaut, bet nei man, nei jam ši mintis neatrodo patraukli, maždaug būt išlaikytine  schmoll.gif Dar faktas, kad jis su šeima gyvena, ne vienas, tai aš ten ir nelabai smagiai jausčiausi, ir namus iš pradžių jis planuoja apšiltint, suremontuot (aš neįsivaizduoju, kaip jis ištveria tokiam šaltam būste prie dabartinės lauko temperatūros, senos krosnys pilnai neprišildo), o paskui žiūrėsim.

Kaip gerai tave suprantu, as ir nenreciau buti islaikytine, tai kol yra laiko stengiuos negalvoti, kaip mum reiks elgtis g.gif

O del salcio - as apti taip gyvenu doh.gif paskutinis aukstas, kampinis butas, tai miegu po 3 kaldrom, dazniausiai MB juokias del mano tokio salcio bijojimo, bet db pats po 3 kaldrom gulejo ir nesiskunde lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 02 04, 17:50)
Green tea, aha, aš irgi kai perskaičiau, kaip bendravot pradžioj, tai čia grynai apie mus smile.gif Tik mes ne nuo pradžių per atstumą bendraujam. Darbuojuos, tik vat situacija su darbais kai Lietuvoj tokia sudėtinga, aš jo mieste darbo nerasčiau, ten skelbimų beveik nebūna, darbo vietos užimtos per pažįstamus. Žinoma, galėčiau pas jį važiuot ir namie šeimininkaut, bet nei man, nei jam ši mintis neatrodo patraukli, maždaug būt išlaikytine  schmoll.gif Dar faktas, kad jis su šeima gyvena, ne vienas, tai aš ten ir nelabai smagiai jausčiausi, ir namus iš pradžių jis planuoja apšiltint, suremontuot (aš neįsivaizduoju, kaip jis ištveria tokiam šaltam būste prie dabartinės lauko temperatūros, senos krosnys pilnai neprišildo), o paskui žiūrėsim.
Taviškis jei jau piršosi juokais, tai panašu, kad čia buvo repeticija prieš tikrąsias piršlybas  mirksiukas.gif

Aaa, tada kitas reikalas.. Vadinas laikas parodys smile.gif Galvojau vienas gyvena, tada tikrai nelabai smagu atvažiuot nežinant nei ką veiksi, nei kiek laiko ne dviese gyvensit... Tikiu, kad išspręsit viską savo naudai smile.gif

Aj ne, ten tikrai tik juokais, aišku, malonu blush2.gif Bijau prisikarksėt ar ką, ir jo stengiuos labai neklibint tokiom temom, nebent pats užveda kalbą..
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 04, 17:55)
Bijau prisikarksėt ar ką, ir jo stengiuos labai neklibint tokiom temom, nebent pats užveda kalbą..

O pats kalba uzveda? ax.gif Jei uzveda, vadinas viskas gerai, tik da laikas nepribrendo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 04, 17:58)
O pats kalba uzveda?  ax.gif Jei uzveda, vadinas viskas gerai, tik da laikas nepribrendo  mirksiukas.gif

Pačioj pradžioj draugystės tai užvesdavo dažnai kalbą apie tai smile.gif Mes jauni (dabar irgi dar jauni biggrin.gif ) pradėjom draugaut, tai pradžia tokia tikrai rožinė, skrajojanti ir su kitais būdingais atributais buvo, tai nekeista, kad išsprūsdavo tokios svajonės tai vienam, tai kitam wub.gif

O dabar tai kai iš kalbos išeina, pakalbam, pats nepradeda kalbos kol kas. Tikrai, dar nepribrendom tam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 04 vasario 2012 - 17:13
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 04, 18:13)
Pačioj pradžioj draugystės tai užvesdavo dažnai kalbą apie tai  smile.gif Mes jauni (dabar irgi dar jauni biggrin.gif ) pradėjom draugaut, tai pradžia tokia tikrai rožinė, skrajojanti ir su kitais būdingais atributais buvo, tai nekeista, kad išsprūsdavo tokios svajonės tai vienam, tai kitam  wub.gif

Vat ko as pavydziu, tai tos rozines pradzios...ji pas mane truko tik savaite laiko, kol atostogose abu buvom, o db viskas susiguli, ieina i rutina, na nebe taip viskas, o man da noretusi to ruzamo... ax.gif
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif
Tokiu oru,kai nesinori is namu nosies iskisti,temoj pagyvejimas 4u.gif Ir dar gi kokios temos narstomos,va kaip veikia silumos trukumas ax.gif
Tik nesirkit mergytes,nesinoretu cia perkelti ligu skyrelio... Nors mane jau visai surakino,krypuoju kaip antele,skauda sanarius,negaliu... verysad.gif
Atsakyti