QUOTE(solitude @ 2011 08 04, 12:56)
baigėsi mano saulei atostogos, tai dabar vėl labai mažai matomės, abu savaitgalio laukiam
nes dabar išeina į darbą pusę šešių ryto ir grįžta pusę aštuonių vakare, pervargęs
Kas dėl slapukavimo, tai jau kažkada seniau sakiau, kad bijau prisišnekėt
išvis labai mažai kas žinojo apie mano planus
O jo visada toks darbo grafikas? Sunku, kai taip
Šiandien viena draugė skundės, kad vyrukas tik darbu ir gyvena, pervargęs visas grįžta, nebenori nieko, tik miegot. Bet tikiuosi, jums taip nėra
Taip taip, sutinku, slapukavimas nebūtinai blogai, svarbiausia, kad viskas taip gerai išsisprendė ir dabar pradėsit gyventi kitokį gyvenimą
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2011 08 04, 18:40)
Elegantiškai Sninga, jums tikriausiai dabar norėtųs sustabdyti laiką (pažįstamas ir jau kiek primirštas dėl nesimatymo su saviškiu jausmas)
Na kaip čia pasakius, pas mus tai taip įdomiai yra
Dabar, kai gyvenam kartu, būna ir daugiau ginčų, ir pasipykstam. Trintis visgi... Ir tada aš pagalvoju, kad va gyvenu didžiąją dalį laiko viena, pati sau šeimininkė, nereikia derintis - kaip gerai
Bet kai nuslūgsta tie visi jausmai, vėl pasidaro labai gera, kad esam kartu. Tokiais momentais jau tikrai norisi sustabdyti laiką
Va buvom kelionėj šį savaitgalį Varšuvoj, labai patiko. Buvo daug veiksmo, daug vaikščiojimo, įvairių vietų lankymo, nei kiek rutinos. Tobula
Papildyta:
QUOTE(Geltonkaklė @ 2011 08 08, 19:43)
O man va tokia trumpa pertrauka tarp darbų atsirado, visai visai trumpučiukė - ir iškart ėmė niūrios mintys pulti... kai nežinai, ko lauki, taip negera... gal ten išvis ničnieko toj ateity nešviečia
liūdna, nors kauk... greičiau vėl darbų paduotų, nebūtų kada galvot, tik dirbt ir miegot... nė atsipalaiduot nebesugebu
Ką jau čia bekalbėti - taip visada būna. Apskritai padariau išvadą, kad žmogus laimingiausias turėdamas kuo daugiau veiklos
O ypač, kai reikia kažko laukti, tai smegeninė užimta kitais dalykais, nelenda niūrios mintys, neprisigalvojama kvailysčių. Aš žiūriu, kad net kai kartu gyvenam, jei abu turim labai užimtas dienas, tai pabaigoj abu tiesiog švytim, įspūdžiais dalijamės. O kažkada darėm tinginio savaitgalį, labai ilgai miegojom, namie buvom - iš esmės nieko gero nenuveikėm. Ir ką, iškart negatyvios mintys, konfliktėliai ir panašiai. Man dabar atostogos nuo mokslų, bet truputį darbuojuos, tai tikrai geras išsigelbėjimas. Turbūt išprotėčiau, jei reiktų tapti namų šeimininke
Šiandien nudirbau sau jau viską, o vakare einu su drauge susitikt, vyninėj pasėdėsim, senus studijų laikus prisiminsim
Beje, mano pasiūlymas vilnietėms dėl susitikimo vasarą ir ko nors smagaus nuveikimo drauge vis dar galioja!