QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 03, 21:10)
Faina! Čia koks nors renginys didesnio masto bus, ar tiesiog savam kolektyve?
Papildyta:
Sveika
Oi, kaip gerai suprantu, apie kokį nerimą išsiskyrus kalbi. Jis kelias dienas jaučiasi. O taviškis dirba šiuo metu ar biuletenį turi? Tikiuosi, nemano, kad skyrius be jo sugrius Žiūriu, kad čia ligoniukių būrelis tikras. Visoms su sveikata šį savaitgalį nelabai gerai. Na ką, lovos režimas, arbata ir šiluma gal viską sustatys į savo vietas.
Papildyta:
Sveika
Oi, kaip gerai suprantu, apie kokį nerimą išsiskyrus kalbi. Jis kelias dienas jaučiasi. O taviškis dirba šiuo metu ar biuletenį turi? Tikiuosi, nemano, kad skyrius be jo sugrius Žiūriu, kad čia ligoniukių būrelis tikras. Visoms su sveikata šį savaitgalį nelabai gerai. Na ką, lovos režimas, arbata ir šiluma gal viską sustatys į savo vietas.
One, jis gyvenime nėra ėmęs biuletenio , blogiausia, kad iki galo neišsigydo ir dažnai panašūs peršalimai jam kartojas. ir žinoma, nieko jam nepaaiškinsi, nes pats gydytojas, o peršalimas ne liga Bet iš bendravimo suprantu, jog geriau jam. Man tai kai temperatūra, aš taip silpnai jaučiuosi, kad nieko daryt negaliu ir be vaistų neapsieinu. Labai tikiuos, kad per savaitgalį pagerės. Juokingiausia, kad jis dabar mane įkalbinėja imt biuletenį, na, aš ne tokia kaip jis ir pasėdėsiu namie, jei reikės Savaime aišku, kad apie pasimatymą net neplanuojam (vat buvom maždaug numatę šį savaitgalį, tai kaip baigės - planai sugriuvo), pasveikt reikia ir kad -30 šalčiai pasitrauktų. To labai laukiu
Festina lente, vat aš irgi pastebėjau, kad tik kelios merginos čia bendrauja pastoviau, kitos užsuka ir dingsta
Nebylaja, įsivaizduoju, kai buvot pratę gyventi kartu ir matytis kasdien, nelengva išsiskirt keliems mėnesiams. Vis tiek palyginus jūs nemažai laiko kartu praleidžiat, ti ktas nesiamtymo tarpas nemažas, manau, visos čia supranta ir pačios patyrusios, tad nesi viena
Green tea, nenukabink nosies, kaip supratau, niekas dar nenuspręsta - o jei visai neteks jums skirtis? Gal paiims kartu, gal niekur ir nevyks? Bet kokiu atveju, užsuk dažniau