Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 03, 21:10)
Faina! Čia koks nors renginys didesnio masto bus, ar tiesiog savam kolektyve?

Papildyta:
Sveika 4u.gif

Oi, kaip gerai suprantu, apie kokį nerimą išsiskyrus kalbi. Jis kelias dienas jaučiasi. O taviškis dirba šiuo metu ar biuletenį turi? Tikiuosi, nemano, kad skyrius be jo sugrius doh.gif Žiūriu, kad čia ligoniukių būrelis tikras. Visoms su sveikata šį savaitgalį nelabai gerai. Na ką, lovos režimas, arbata ir šiluma gal viską sustatys į savo vietas.

One, jis gyvenime nėra ėmęs biuletenio schmoll.gif , blogiausia, kad iki galo neišsigydo ir dažnai panašūs peršalimai jam kartojas. ir žinoma, nieko jam nepaaiškinsi, nes pats gydytojas, o peršalimas ne liga rolleyes.gif Bet iš bendravimo suprantu, jog geriau jam. Man tai kai temperatūra, aš taip silpnai jaučiuosi, kad nieko daryt negaliu ir be vaistų neapsieinu. Labai tikiuos, kad per savaitgalį pagerės. Juokingiausia, kad jis dabar mane įkalbinėja imt biuletenį, na, aš ne tokia kaip jis ir pasėdėsiu namie, jei reikės biggrin.gif Savaime aišku, kad apie pasimatymą net neplanuojam (vat buvom maždaug numatę šį savaitgalį, tai kaip baigės - planai sugriuvo), pasveikt reikia ir kad -30 šalčiai pasitrauktų. To labai laukiu smile.gif

Festina lente, vat aš irgi pastebėjau, kad tik kelios merginos čia bendrauja pastoviau, kitos užsuka ir dingsta smile.gif

Nebylaja, įsivaizduoju, kai buvot pratę gyventi kartu ir matytis kasdien, nelengva išsiskirt keliems mėnesiams. Vis tiek palyginus jūs nemažai laiko kartu praleidžiat, ti ktas nesiamtymo tarpas nemažas, manau, visos čia supranta ir pačios patyrusios, tad nesi viena wink.gif

Green tea, nenukabink nosies, kaip supratau, niekas dar nenuspręsta - o jei visai neteks jums skirtis? Gal paiims kartu, gal niekur ir nevyks? smile.gif Bet kokiu atveju, užsuk dažniau wink.gif
Atsakyti
Imbierinę ir aš vakar gėriau, vis tik šalčiai daro savo doh.gif Ačiū blush2.gif Čia daugiau duoklė ne žaliai arbatai, o žaliosios arbatos aromato kvepalams, mano mėgstamiausi kol kas blush2.gif
Aha, užėjo biggrin.gif Iš draugių rato tik viena per atstumą draugavo, o čia pilna bendraminčių ax.gif
Aš dabar Lietuvoj, niekur iš jos nebuvau kojos iškėlus, tik skridau „parsivežt“ MB vasaros pabaigoj lotuliukas.gif
Gyvenimas kartu puikus smile.gif Aišku, mes ir pasipykstam, ir padiskutuojam kai nesutampa nuomonės, bet randam bendrą sprendimą. Namų be dūmų nėra, o ir tie dūmai pas mus greitai išsisklaido. Manau, pradėjimas gyventi kartu mūsų atveju tikrai buvo geras sprendimas, nes tuoktis dar būtų buvę kiek ankstoka, repeticijos juk irgi reikia biggrin.gif
Na, niekada gyvenime negali žinoti, kas įvyks, bet tiek aš tiek MB susitarėm stengtis dėl mūsų santykių. Nelabai tikiu, jog nieko nedarant, nekurstant santykių, nekovojant su rutina,viskas klojasi kaip per sviestą. Tik reikia nuoširdžiai tikėti ir norėti būti su žmogumi, tada viskas įmanoma. wub.gif Mes abu (tikiuos) turime to noro neleisti niekam paverst mus vienas kitam nebe Tais blush2.gif

Elegantiškai sninga, tai tuoksitės kai tik grįši visam laikui? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 04, 14:25)
Priminsiu apie save šiek tiek: su MB pradėjom draugaut per atstumą, taip draugavom apie metus, susitikdami kas 2-3 savaites savaitgaliais. Po to atsikrausčiau į tą patį miestą kaip ir jis, po 9 mėn. kartu apsigyvenom  smile.gif Deja, praėjus vos daugiau nei mėnesiui jis išvyko visai vasarai į kitą šalį.. Nuo rudens gyvenam kartu, tiesa, ne dviese kol kas.

Kaip man smagu klausytis (skaityti), kad santykiai pradeti esant atstumui taip graziai baigias wub.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 04, 15:20)
...Taip išėjo, kad miegot parsibeldžiau 04:30. Na bet kaip ten bebūtų keista, šiandien net gerklei geriau lotuliukas.gif

Aš tikiu, kad jis ir pas jus greit atsiras. Juk pratinatės vienas prie kito ir dedat pastangas idant santykiai būtų išsaugoti. Tai kol kas svarbiausias tikslas. Ir šiaip apie jus visada smagu skaityt - esat tokie du fainulkos. Va 4u.gif

Ar jūs žinot, kiek dar laiko taip per atstumą draugausit? Aš manau, kad ateina toks metas, kai reikia susėsti ir pasikalbėti, aptarti tokius klausimus:
- kada visa tai baigsis?
- kur mes kartu gyvensim?

Ale tikra baliauninke hihihi.gif

Net privertei nusisypsoti su tuo "fainuklos" blush2.gif 4u.gif Na kolkas tikrai svarbiausia vienas su kitu prisitrinti thumbup.gif

Mano tokiam metui dar anksti, bet as lb nekantri ir smalsi, tai daznai norisi to SB paklaust doh.gif lotuliukas.gif Toesiog is teorines puses suzinoti kas kur ir kaip norisi, o gal ir ne tik is teorines, bet da tvardaus hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 04, 16:04)
Čia daugiau duoklė ne žaliai arbatai, o žaliosios arbatos aromato kvepalams, mano mėgstamiausi kol kas  blush2.gif

Aišku, mes ir pasipykstam, ir padiskutuojam kai nesutampa nuomonės, bet randam bendrą sprendimą. Namų be dūmų nėra, o ir tie dūmai pas mus greitai išsisklaido.

Manau, pradėjimas gyventi kartu mūsų atveju tikrai buvo geras sprendimas, nes tuoktis dar būtų buvę kiek ankstoka, repeticijos juk irgi reikia  biggrin.gif

Tai ir mano megstamiausias kvapas wub.gif

Kas be ko, jei namie nebutu "dumu" vadinas nera like jausmu, ir saunuoliai kad greit viska issprendziat 4u.gif

Pilnai palaikau sia nuomone, as ir uz "repeticija" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 02 04, 16:03)
One, jis gyvenime nėra ėmęs biuletenio  schmoll.gif , blogiausia, kad iki galo neišsigydo ir dažnai panašūs peršalimai jam kartojas. ir žinoma, nieko jam nepaaiškinsi, nes pats gydytojas, o peršalimas ne liga  rolleyes.gif Bet iš bendravimo suprantu, jog geriau jam. Man tai kai temperatūra, aš taip silpnai jaučiuosi, kad nieko daryt negaliu ir be vaistų neapsieinu. Labai tikiuos, kad per savaitgalį pagerės. Juokingiausia, kad jis dabar mane įkalbinėja imt biuletenį, na, aš ne tokia kaip jis ir pasėdėsiu namie, jei reikės biggrin.gif Savaime aišku, kad apie pasimatymą net neplanuojam (vat buvom maždaug numatę šį savaitgalį, tai kaip baigės - planai sugriuvo), pasveikt reikia ir kad -30 šalčiai pasitrauktų. To labai laukiu smile.gif

Sveika, ligoniuke 4u.gif

Tai taviškis irgi toks, kaip tokiam posaky sakoma, batsiuvys be batų. Gydytojams peršalimas ne liga biggrin.gif Mano mamos irgi toks požiūris - ji vis tiek aria, kad ir su temperatūra. Ir nepaaiškinsi.

Aukšta temperatūra pačiai?
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 04, 16:13)
Kaip man smagu klausytis (skaityti), kad santykiai pradeti esant atstumui taip graziai baigias  wub.gif

Tai ir mano megstamiausias kvapas  wub.gif

Kas be ko, jei namie nebutu "dumu" vadinas nera like jausmu, ir saunuoliai kad greit viska issprendziat  4u.gif

Pilnai palaikau sia nuomone, as ir uz "repeticija"  drinks_cheers.gif

Kai tik pradėjom draugaut, galvojau, aj kas čia tokio tas atstumas, kaip tik gerai, neatsibosim vienas kitam.. Greitai persigalvojau biggrin.gif

Aš tikiu, kad jūsų santykiai išlaikys šį išbandymą atstumu, o tada .. wub.gif

Manau mums visoms svarbu žinoti, kada baigsis atstumas, kur link santykiai veda, galų gale ar sutampa nuomonės dėl gyvenimo kartu/vestuvių/vaikų ir t.t. Aš pamenu laukiau, kol jis pirmas prabils apie tokius dalykus, nors labai jau knietėjo ištardyt cool.gif
Rimtai? bigsmile.gif O dabar turi kokius? Aš L'occitane šiuo metu wub.gif
Aš irgi tokios nuomonės, sunerimčiau, jei nesipyktume unsure.gif unsure.gif Kad ir kaip paradoksaliai tai skambėtų, vis tik ne 50 metų kartu, kad būtumėm apsišlifavę smile.gif

Sachar, pavydžiu baltu pavydu tau šiek tiek, vis tik, draugystės pradžia toks nuostabus metas.. wub.gif Mėgaukis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 04, 16:04)

Chi chi, todėl ir Tavo pseudonimas patiko. Nes ir arbatą žalią mėgstu, ir jos kvepalai man patinka blush2.gif

Gražus požiūris į santykius. O mes tai taip, planuojam tuoktis, bet tikslesni planai ir atsiras, kai grįšiu. Šiaip aš saviškį anksčiau erzinau, kad netekėsiu iki 30, tai jis labai klausinėdavo apie mano požiūrį į vestuves. Bet dabar jau nebepanikuoja, nes žino, kad viskas gerai. Aš irgi jį per dantį patraukiu, sakau tai ar tekėsi už manęs? Kadangi jis už manęs tekėti nenori, tai va sakau jo giminei, kad pats tekėti už manęs atsisako. Juk peršuos ir peršuos beveik kasdien biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 04, 16:13)
Kaip man smagu klausytis (skaityti), kad santykiai pradeti esant atstumui taip graziai baigias  wub.gif
Ale tikra baliauninke hihihi.gif

Net privertei nusisypsoti su tuo "fainuklos" blush2.gif  4u.gif Na kolkas tikrai svarbiausia vienas su kitu prisitrinti  thumbup.gif

Mano tokiam metui dar anksti, bet as lb nekantri ir smalsi, tai daznai norisi to SB paklaust  doh.gif  lotuliukas.gif Toesiog is teorines puses suzinoti kas kur ir kaip norisi, o gal ir ne tik is teorines, bet da tvardaus hihihi.gif

Oi, žinok, aš atvirkštinis baliauninkas. Nelabai tuos balius šiaip mėgstu ir čia tikrai retai retai į juos vaikšau. Na bet kai nueinu, tai vis tiek būna smagu su žmonėm pabendrauti, o dar sakau - yra tokių, su kuriais visada įdomiau bendrauti nei likusiais.

Tai aš dabar visada galėsiu kreiptis fainulkos, kad priversčiau nusišypsoti blush2.gif

O šiaip, žinai, manęs MB pirmas pradėjo klausinėt apie tokius dalykus. Jis rimtas žmogus ir rimtai žiūri į tarpusavio santykius, sakė būtų net nepradėjęs draugystės, jei būtų jautęs, kad ruošiuos pabėgti ar esu visai neapsisprendusi. Tai mane taip nuo pradžių kamantinėjo.
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 04, 16:35)
Rimtai?  bigsmile.gif O dabar turi kokius? Aš L'occitane šiuo metu  wub.gif

Atsakau į ne sau adresuotą klausimą, bet aš irgi tokius turiu. Tik kad Lietuvoj jie. Mėgstamiausias vasaros kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 04, 16:35)
Kai tik pradėjom draugaut, galvojau, aj kas čia tokio tas atstumas, kaip tik gerai, neatsibosim vienas kitam.. Greitai persigalvojau  biggrin.gif

Manau mums visoms svarbu žinoti, kada baigsis atstumas, kur link santykiai veda, galų gale ar sutampa nuomonės dėl gyvenimo kartu/vestuvių/vaikų ir t.t. Aš pamenu laukiau, kol jis pirmas prabils apie tokius dalykus, nors labai jau knietėjo ištardyt  cool.gif

Rimtai?  bigsmile.gif O dabar turi kokius? Aš L'occitane šiuo metu  wub.gif

Sachar, pavydžiu baltu pavydu tau šiek tiek, vis tik, draugystės pradžia toks nuostabus metas..  wub.gif Mėgaukis  cool.gif

As pirmas 2 savaites ir taip galvojau, dabar jau galvoju, jog butu smagiau, kad tas atstumas bent mazesnis butu ax.gif

Va ir as laukiu, kada jis pirmas prabils rolleyes.gif Jauciu teks palaukti lotuliukas.gif

As visadperku Elizabeth Arden kvepaliukus wub.gif

Na jis uz mane 11m vyresnis, tai ta pradzia tokia... na santuresne gal, kartais pabambu, jog noriu, akd jis tik i amne ziuretu, o ne zinias skaitytu, bet siaip pasibambam abu ir toliau viskas gerai hihihi.gif O jau kai susitinkam po issiskirimo, tai niekur manes nepaleidzia wub.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 04, 16:37)
Aš irgi jį per dantį patraukiu, sakau tai ar tekėsi už manęs? Kadangi jis už manęs tekėti nenori, tai va sakau jo giminei, kad pats tekėti už manęs atsisako. Juk peršuos ir peršuos beveik kasdien biggrin.gif

Bet tu saunuole thumbup.gif Reik man i atminti isirasyti sita "baeriuka" gal teks panaudoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 04, 16:41)

Ooo, jau trečia mėgstanti tokius kvepalus, gal dar atsiras bigsmile.gif Galėsim dalintis, kurios firmos skaniausi cool.gif

Na jūs man iš šalies tai vos ne tobula pora, puikiai su atstumu susidorojat smile.gif

Na va, smagu wub.gif Aš paskutiniu metu irgi pradėjau taip erzint saviškį, kad pasipiršiu biggrin.gif Kažkada ruošėmės eit pavakarieniaut, tai visą vakarą erzinau, kad piršiuos ten lotuliukas.gif

Planavau savaitgalį namie pratūnot, vis tik -30 lauke nevilioja laugh.gif Bet teks į lauką eit, nesugalvoju kaip beapsimuturuot unsure.gif

Sachar, reiks ir man Elizabeth Arden pamėgint, bet girdėjau, kad laikos labai trumpai.. Nors manieji irgi ne iš ilgai besilaikančių, arba jau nosis priprato biggrin.gif

Apsibambėt reikia, ką jau darysi, svarbu susitikus nepaleidžia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 04 vasario 2012 - 15:53
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 04, 16:44)
Tai aš dabar visada galėsiu kreiptis fainulkos, kad priversčiau nusišypsoti blush2.gif

O šiaip, žinai, manęs MB pirmas pradėjo klausinėt apie tokius dalykus. Jis rimtas žmogus ir rimtai žiūri į tarpusavio santykius, sakė būtų net nepradėjęs draugystės, jei būtų jautęs, kad ruošiuos pabėgti ar esu visai neapsisprendusi. Tai mane taip nuo pradžių kamantinėjo.

drinks_cheers.gif

MB irgi rimtas vyras, zn kad jis su manim ne tam, kad pazaisti, bet as tikra moteris ir noriu GIRDETI kuo daugiau tokiu irodymu blush2.gif lotuliukas.gif O siaip daznai pamastau akd per daug as noriu doh.gif jis ryte pabudes iskart skambina ar raso, vakare butinai paskambins, net jei gamina, ir net per baliu raso. Na tokio demesio nesitikejau, o man norisi, akd jis vis kalbetu ir kalbetu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 04, 16:49)
Planavau savaitgalį namie pratūnot, vis tik -30 lauke nevilioja  laugh.gif Bet teks į lauką eit, nesugalvoju kaip beapsimuturuot  unsure.gif

Per ta ora ir as is namu niekur neinu si savaitgali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 04, 16:45)
Bet tu saunuole  thumbup.gif Reik man i atminti isirasyti sita "baeriuka" gal teks panaudoti  lotuliukas.gif

Tai va, aš tai neprarandu vilties, kad išaus ta diena, kai aš jį vesiu lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Vakar MB sakė, kad myli mane už tokio pobūdžio trenktumus wub.gif lotuliukas.gif Išeitų įdomus komplimentas.
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 04, 16:45)
As pirmas 2 savaites ir taip galvojau, dabar jau galvoju, jog butu smagiau, kad tas atstumas bent mazesnis butu  ax.gif

Aš tai niekada negalvojau taip blush2.gif Buvo metas, kai galvojau priešingai - kokio velnio tas žmogus atsirado būtent tada, kai skiria atstumas? Nors nesu fatalistė, bet tikiu, kad niekas gyvenime nevyksta be priežasties. Bet tai man ir patinka blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 04, 16:49)
Na jūs man iš šalies tai vos ne tobula pora, puikiai su atstumu susidorojat  smile.gif
Na va, smagu  wub.gif Aš paskutiniu metu irgi pradėjau taip erzint saviškį, kad pasipiršiu  biggrin.gif Kažkada ruošėmės eit pavakarieniaut, tai visą vakarą erzinau, kad piršiuos ten  lotuliukas.gif
Planavau savaitgalį namie pratūnot, vis tik -30 lauke nevilioja  laugh.gif Bet teks į lauką eit, nesugalvoju kaip beapsimuturuot  unsure.gif

Ei, mūsų „tobuloj“ poroj irgi kartais tokių blogų dienų būna, kad geriau nereikia... Tai bet manau, kad visos žinot, apie ką čia mes. Ir kaip visokie PMS prie tokių nuotaikų prisideda ax.gif

O Tu rimtai pasipiršk. Vis tiek nepriims rimtai, bet turėsit linksmą prisiminimą. Gali net žiedo imitaciją iš kokios vielos padaryt lotuliukas.gif Vyriokas bus apšalęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 04, 16:56)
Aš tai niekada negalvojau taip blush2.gif Buvo metas, kai galvojau priešingai - kokio velnio tas žmogus atsirado būtent tada, kai skiria atstumas? Nors nesu fatalistė, bet tikiu, kad niekas gyvenime nevyksta be priežasties. Bet tai man ir patinka blush2.gif

As per ilgai buvau viena, gyvenu kokius 3-4m visiskai viena, darau ka noriu ir kaip noriu. Todel mano gyvenima uzima sokiai, keliones i konkursus ar kokius seminarus, jei cia susitikdavau su kokiu vaikinu, jie visi uzduodavo ta pati klausima - kam tau vaikinas, kai tu jam neturi laisvo laiko visai? - tai ir masciau, jog sitas variantas nera toks ir blogas, bet neilgai ta mastysena tokia buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 04, 17:00)
O Tu rimtai pasipiršk. Vis tiek nepriims rimtai, bet turėsit linksmą prisiminimą. Gali net žiedo imitaciją iš kokios vielos padaryt lotuliukas.gif Vyriokas bus apšalęs biggrin.gif

Jei dagyvensim iki kitu metu, tai turesiu jau Valentinkei minti paskolinti lotuliukas.gif Siemet jis pas mane sodininkas bus topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 04, 16:52)
jis ryte pabudes iskart skambina ar raso, vakare butinai paskambins, net jei gamina, ir net per baliu raso. Na tokio demesio nesitikejau, o man norisi, akd jis vis kalbetu ir kalbetu  doh.gif

Koks šaunuolis taviškis, taip asistuoti ir dėmesį rodyt sugeba. Aš tai savo auklėju, bet gerai, kad lengvai pasiduoda biggrin.gif

QUOTE(sachar @ 2012 02 04, 16:52)
Per ta ora ir as is namu niekur neinu si savaitgali  doh.gif

Pas mus tai saulutė ir -5. Vakar snigo, šiandien dar laikos. Čia antra diena šią žiemą, kai šitoj šaly sniego yra. Tai patikėkit, vakar vaikams koks džiaugsmas buvo. Sutikau jų daugybę su rogėm. O kiti, ypač dviratininkai, tai keikia - minti žvėrį nepatogu. Aš ta proga irgi atstumą didesnį nei įprasta sulaksčiau, smagu man girdėti girgždančio sniego garsą. O dabar eisiu maisto nusipirk.
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 04, 17:03)
As per ilgai buvau viena, gyvenu kokius 3-4m visiskai viena, darau ka noriu ir kaip noriu. Todel mano gyvenima uzima sokiai, keliones i konkursus ar kokius seminarus, jei cia susitikdavau su kokiu vaikinu, jie visi uzduodavo ta pati klausima - kam tau vaikinas, kai tu jam neturi laisvo laiko visai? - tai ir masciau, jog sitas variantas nera toks ir blogas, bet neilgai ta mastysena tokia buvo  doh.gif
Papildyta:

Jei dagyvensim iki kitu metu, tai turesiu jau Valentinkei minti paskolinti  lotuliukas.gif Siemet jis pas mane sodininkas bus topsecret.gif

Man irgi jokio vaikino ilgai nereikėjo. Net draugėms nepavydėdavau, kad jos turi, kai gyvenime ir taip vyko įdomūs dalykai. Aš manau, kad tiesiog ateina laikas ir ateina tam tikras žmogus į gyvenimą. Ir tada viską permąstai iš naujo. Kai išvažiavau čia gyventi, net nebuvau tikra - ar noriu grįžti į Lietuvą. Ir jokie vaikinai man ne galvoj buvo. Bet va tada ir atsirado. Gyvenimas mėgsta šaipytis iš visokių planuotojų biggrin.gif

Skolinkis mintį, prašom drinks_cheers.gif Patiks, chi chi.
Atsakyti