Sveikos, mergaičiukės
Vakar išties jaučiausi nekaip, tai mačiau, kad vyniojat pokalbį, bet niekaip neprisiverčiau parašyti. Gulėjau lovoje ir pliurpiau su SB. O pliurpėm tai kaip tik apie šeimyninį gyvenimą, lūkesčius ir t.t. O mūsų name naujokas organizavo vakarėlį. Aš jau su pižama buvau, miegot ruošiaus, bet pakvietė prisijungti, tai persirengiau ir nuėjau. Visai smagiai pasisėdėjom ir buvo smagių istorijų. Šiaip visi psichologai, tai tarpusavyje taip įdomiai bendrauja
O mano viena iš geriausių draugių irgi psichologė, tai kažkaip visai gerai aš tarp jų jaučiuos. Taip išėjo, kad miegot parsibeldžiau 04:30. Na bet kaip ten bebūtų keista, šiandien net gerklei geriau
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 04, 14:25)
Labas žaliai arbatai
Kaip tik dabar geriu tokią su imbiero prieskoniu ir galvoju, kokį gražų pseudonimą pasirinkai. Žinoma, smagu, kad mus skaitai, bet prašom prašom reikštis ir atsibelsti kuo dažniau. Tikrai smagu, kai čia yra gyva.
Aš Tave ir istoriją atsimenu. Tiesą sakant, temoje dažnai rodo, kas šiuo metu ją skaito. O aš ir galvojau, kad jei skaitai, turėtų kažkada užeiti noras parašyti. Tai va ir užėjo. Puiku. Istorija su daug pokyčių. Primink, kurioj šaly dabar gyveni
Kaip gyvenimas kartu? Sako, kad lengviau apsispręsti, ar čia tikrai tas žmogus. Jau žinai, kad tas?
Papildyta:
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 03, 22:04)
Kaip faina...
o kiek buvote
per atstuma? man daug daugiau liko, o ir pati esu prirista Lt buti...
Maniskis yra valstijose, sportininkas
Mes jau draugauti pradėjome per atstumą. Pirmas pasimatymas gruodžio 29 buvo 2009 metais, praktiškai nuo jo ir draugaujam. Na čia šiaip visokių painumų buvo, tai turim ir kitą, vėlesnę draugystės datą, todėl švenčiam du kartus per metus
Tad jau daugiau nei dveji metai mes taip.
Sakai, esi pririšta prie Lietuvos. Laiko tik darbai / mokslai, ar yra ir gilesni motyvai (pavyzdžiui, nemėgsti keisti žinomos aplinkos)? Nes su pirmuoju atveju nėra sudėtinga susitvarkyti, žinoma, priklausomai nuo situacijos. O tas antras jau sudėtingesnis reikalas...
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 03, 22:15)
Kaip faina tureti galutini tiksla
Aš tikiu, kad jis ir pas jus greit atsiras. Juk pratinatės vienas prie kito ir dedat pastangas idant santykiai būtų išsaugoti. Tai kol kas svarbiausias tikslas. Ir šiaip apie jus visada smagu skaityt - esat tokie du
fainulkos. Va
Papildyta:
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 03, 22:55)
Ech, as dar pamenu
zegnojausi, kad kaip per ta nelemta atstuma...nes gyvenom kartu ir visada kartu nei dienos atskirai..dabar visai kitaip i viska ziuriu
Mes bunam, grubiai tariant, 5men per metus kartu ir 7men atkirai
tarpai dideli, grieztas grafikas..
Na, penki mėnesiai per metus nėra taip jau mažai. Mes būnam keturis. Geriausiu atveju. Tik kadangi aš Europos valstybėj, o jis Lietuvoj, mums bendrauti ir vienam pas kitą atvykti yra paprasta. Galiu tik įsivaizduoti, kaip sunku suderinti ritmą ir pabendrauti, kai toks laiko skirtumas. Ir priskraidyti tikrai negali.
Ar jūs žinot, kiek dar laiko taip per atstumą draugausit? Aš manau, kad ateina toks metas, kai reikia susėsti ir pasikalbėti, aptarti tokius klausimus:
- kada visa tai baigsis?
- kur mes kartu gyvensim?
Aiškus laiko rėmų žinojimas suteikia daugiau pasitikėjimo ir laukimas tampa žymiai lengvesnis. Žinoma, pradžioje santykių to nei reikia, nei tai įmanoma padaryti, bet neįsivaizduoju rimtų ketinimų be tokio pokalbio.
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 02 04, 01:10)
Pas mane viskas nuspresta,susitaikyta,susiguleje.
Labai nemegstu staigmenu,vyras ta puikiai zino,bet man kyla nerimas del jo kartais issprustanciu kalbu.Kaip jau rasiau,kai pirsosi as atsisakiau. O dabar jis vis uzmeta man,kad laikas santykiams pereiti i kita etapa. As tokia ragana,kaip jis sako,turiu nuojauta stipria. Nenoriu garsiai istarti,ka itariu. Bet ko gero jau ir nesispardyciau
Tik musu atveju tai niekas nepasikeistu. Mes senai esam seima. Tegul kiti vadina kaip nori,reiksmes tam neteikiu,kad ir sugyventiniai. Man svarbiau,kad pagaliau baigtusi tas gyvenimas per atstuma.
Žinai, aš manau, kad jūs abu jau esate šeima. Kažkuria prasme dar tikresnė už visas tas šeimas, kurie turi antspaudus, bet dėl kokių nors priežasčių nėra laimingi kartu ar net nebando tokie būti, kurie kasdien graužia vienas kitą ir riejasi. Tokių šeimų kažkodėl pilna...
Mes su saviškiu kaip tik vakar pakalbėjom apie vestuves. Nuomonės sutapo - taip, dažniausiai niekas nesikeičia. Kita vertus, mums abiem vestuvės yra gražus gestas, toks lyg viešas įsipareigojimas būti su šituo žmogumi laimėje ir nelaimėje, turte ir skurde. Tikrai yra dalis žmonių, kurie į pagyvenimą kartu žiūri gana atsainiai - netiks žmogus, išeisiu. Taip ir atsitinka. Žinau kelis pavyzdžius, kur žmonės taip su keliais partneriais pagyvenę išeina. Priežastys dažniausiai būna visiškai buitinės ir, atrodytų, išsprendžiamos civilizuotom priemonėm ir savo požiūrio pakeitimu į pačią problemą. Todėl aš galvoju, kad kai kuriais atvejais tas antspaudas žmones į santykius verčia žiūrėti rimčiau. Problemas spręsti, santykius tobulinti, o ne sukti savais keliais dėl kokių kad ir buitinių smulkmenų. Nesusituokusiems žmonėms tai labai paprasta padaryti. Tai, ką rašiau, jūsų gražiai porai netinka, nes esat ir tolerantiški vienas kito atžvilgiu, ir problemas sugebat spręsti, o ne nuo jų pabėgti. Bet manau, kad didelei daliai žmonių tai pasiteisina ir priverčia rimčiau žiūrėti į santykius.