Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 03, 16:10)
Vis tiek jėga, kad moki. Aš nemoku nieko biggrin.gif

O kokia proga kostiumas?

Na as megdavauir vaikysteje siuti, tik kad megti ir moketi du skirtingi daykai, kiek visko prigadinus esu, kai dzinsose liemeni zemindavau ir pan doh.gif lotuliukas.gif

Na kostiumas sokiu, kita savaitgali pasirodyma kaip ir turiu blush2.gif

QUOTE(abiga @ 2012 02 03, 17:01)
Sachar, suprantu, kad per mažai to laiko kartu, bet vis tiek faina, ypač, kad greit pasimatysit vėl  smile.gif Geriau ta naktis ar savaitgalis negu nieko.

Šiuo metu tai mane savotiškas nerimas apėmęs, kada gi mes pagaliau susimatysim.

Klausėt čia, kaip maniškio sveikata, nelabai įsivaizduoju, nenori apie tai pasakotis ir atsakinėja trumpom frazėm, maždaug viskas ok  unsure.gif

Užtat pati vakar žiauriai sušalau ir jau jaučiu, kad nekas man su sveikatėle, karštis kyla, gerklę peršti  rolleyes.gif

Tai jau tikrai, kad geriau tiek, nei nieko, bet apetitas kyla bevalgant hihihi.gif

O tai nenusimate kada susitiksit? unsure.gif

Na jei butu blogai, nenusleptu mirksiukas.gif

Sveik, tikrai nesmagu sirgti 4u.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Permeciau paskutinius jusu puslapius, tai kaip jums nedaug laukti.... unsure.gif toks ispudis susidare smile.gif O mes susitiksime tik geguzes viduryje...depresija ziauri jau prasidejo.. verysad.gif Gal bus cia suprantanciu, ka tai reiskia...stiprybes man, ir visoms, kurios laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 03, 19:21)
Sveikos smile.gif

Permeciau paskutinius jusu puslapius, tai kaip jums nedaug laukti.... unsure.gif toks ispudis susidare smile.gif O mes susitiksime tik geguzes viduryje...depresija ziauri jau prasidejo.. verysad.gif  Gal bus cia suprantanciu, ka tai reiskia...stiprybes man, ir visoms, kurios laukia smile.gif

Labas 4u.gif

Na, tikrai nemažai Tau reikės laukti... Bet gal kai jau susitiksit, tai jau su visam? Kokia jūsų situacija? Beje, iki gegužės nebe tiek daug ir liko - tik trys mėnesiai console.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 03, 17:46)
Na kostiumas sokiu, kita savaitgali pasirodyma kaip ir turiu  blush2.gif
Tai jau tikrai, kad geriau tiek, nei nieko, bet apetitas kyla bevalgant hihihi.gif

Faina! Čia koks nors renginys didesnio masto bus, ar tiesiog savam kolektyve?

Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 02 03, 17:01)
Sveikos  4u.gif

Sachar, suprantu, kad per mažai to laiko kartu, bet vis tiek faina, ypač, kad greit pasimatysit vėl  smile.gif Geriau ta naktis ar savaitgalis negu nieko. Pastebėjau, kad ką tik atsisveikinus labiausiai trūksta mylimo žmogučio šalia. Šiuo metu tai mane savotiškas nerimas apėmęs, kada gi mes pagaliau susimatysim.

Klausėt čia, kaip maniškio sveikata, nelabai įsivaizduoju, nenori apie tai pasakotis ir atsakinėja trumpom frazėm, maždaug viskas ok  unsure.gif Na, tikiuos, nors kiek geriau jam smile.gif Užtat pati vakar žiauriai sušalau ir jau jaučiu, kad nekas man su sveikatėle, karštis kyla, gerklę peršti  rolleyes.gif Gerai, kad savaitgalis jau kaip ir prasidėjo, išsigulėsiu kaip nors wink.gif

Siuvinėjimo, mezgimo ir pan. Aš irgi nuo mokyklos nemėgstu, nors naudingas šis pomėgis  blush2.gif

Sveika 4u.gif

Oi, kaip gerai suprantu, apie kokį nerimą išsiskyrus kalbi. Jis kelias dienas jaučiasi. O taviškis dirba šiuo metu ar biuletenį turi? Tikiuosi, nemano, kad skyrius be jo sugrius doh.gif Žiūriu, kad čia ligoniukių būrelis tikras. Visoms su sveikata šį savaitgalį nelabai gerai. Na ką, lovos režimas, arbata ir šiluma gal viską sustatys į savo vietas.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 03, 18:50)
Labas 4u.gif

Na, tikrai nemažai Tau reikės laukti... Bet gal kai jau susitiksit, tai jau su visam? Kokia jūsų situacija? Beje, iki gegužės nebe tiek daug ir liko - tik trys mėnesiai console.gif

Ne visam dar,ne.. verysad.gif tas ir žudo ... gris geguze tada kartu 3,5 men ir vel isleisti... verysad.gif irgi save guodziu taip pat - 3 men ne taip jau ir daug, vasaris trumpas jau visai....kai lieka menesis, man jau atrodo, kad jau va vos ne rytoj vaziuosiu pasitikti...o va drauges verkia "kaip as be saviskio savaitgali istversiu, tik pirmadieni susitiksim" doh.gif smile.gif bet atstumas daug ismoke, matau poru, kur zmones kasryt atsibusdami kartu yra daug toliau vienas nuo kito nei mes..
O kada jusu laukimas baigsis? Taip isivaizduoju, kad atstumas susidaro del tam ivairiu priezasciu, bet jis yra laikinas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 03, 20:35)
Ne visam dar,ne.. verysad.gif  tas ir žudo ... gris geguze tada kartu 3,5 men ir vel isleisti... verysad.gif  irgi save guodziu taip pat - 3 men ne taip jau ir daug, vasaris trumpas jau visai....kai lieka menesis, man jau atrodo, kad jau va vos ne rytoj vaziuosiu pasitikti...o va drauges verkia "kaip as be saviskio savaitgali istversiu, tik pirmadieni susitiksim" doh.gif  smile.gif bet atstumas daug ismoke, matau poru, kur zmones kasryt atsibusdami kartu yra daug toliau vienas nuo kito nei mes..
O kada jusu laukimas baigsis? Taip isivaizduoju, kad atstumas susidaro del tam ivairiu priezasciu, bet jis yra laikinas? unsure.gif

O kur taviškis yra, jei ne paslaptis? Jis kažką dirba už Lietuvos ribų? Taip, atstumas tikrai daug išmoko, nors kai nori mokytis, tai viskas išmoko mirksiukas.gif

Mūsų laukimas baigsis kitą vasarą. Žinoma, kad jis laikinas. Ir jei tiek jau ištvėrėm, tai likusią dalį tikrai ištversim. Aš dabar labiausiai laukiu vasaros vacation1.gif ir tada visai ilgai pabūsim kartu. O po to jau savo bendrus namučius kursimės wub.gif Laukiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 03 vasario 2012 - 19:49
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 03, 19:48)
O kur taviškis yra, jei ne paslaptis? Jis kažką dirba už Lietuvos ribų? Taip, atstumas tikrai daug išmoko, nors kai nori mokytis, tai viskas išmoko mirksiukas.gif

Mūsų laukimas baigsis kitą vasarą. Žinoma, kad jis laikinas. Ir jei tiek jau ištvėrėm, tai likusią dalį tikrai ištversim. Aš dabar labiausiai laukiu vasaros vacation1.gif ir tada visai ilgai pabūsim kartu. O po to jau savo bendrus namučius kursimės wub.gif Laukiu.

Kaip faina... smile.gif o kiek buvote per atstuma? man daug daugiau liko, o ir pati esu prirista Lt buti...

Maniskis yra valstijose, sportininkas
Atsakyti
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 03, 19:21)
Permeciau paskutinius jusu puslapius, tai kaip jums nedaug laukti.... unsure.gif toks ispudis susidare smile.gif

O mes susitiksime tik geguzes viduryje...depresija ziauri jau prasidejo.. verysad.gif  Gal bus cia suprantanciu, ka tai reiskia...stiprybes man, ir visoms, kurios laukia smile.gif

Na as kolkas cia dazniausiai MB matau, net kartais guostis jau geda blush2.gif

O jei kaip ilgai... Laikykis 4u.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 03, 20:10)
Faina! Čia koks nors renginys didesnio masto bus, ar tiesiog savam kolektyve?

Kazkokiam firmos renginy reiks susokti, dasimusiu biski pinigelio prie algos topsecret.gif

QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 03, 20:35)
Ne visam dar,ne.. verysad.gif  tas ir žudo ... gris geguze tada kartu 3,5 men ir vel isleisti... verysad.gif 

Na bet uztat pabusit ne viena diena kartu mirksiukas.gif 4u.gif

Na mano kada baigsis da klausimas, ir klausimas kaip baigsis g.gif ne taip seniai as pradejau santykius su zmogum, kuris gyvena toli nuo manes, vat ir meginam juos rutulioti, ziuresim kas gausis blush2.gif Taigi galutines datos da tikrai nenumate mirksiukas.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 03, 20:48)

Kaip faina tureti galutini tiksla wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 03, 21:15)
Na as kolkas cia dazniausiai MB matau, net kartais guostis jau geda  blush2.gif

O jei kaip ilgai... Laikykis  4u.gif
Kazkokiam firmos renginy reiks susokti, dasimusiu biski pinigelio prie algos  topsecret.gif
Na bet uztat pabusit ne viena diena kartu  mirksiukas.gif  4u.gif

Na mano kada baigsis da klausimas, ir klausimas kaip baigsis  g.gif ne taip seniai as pradejau santykius su zmogum, kuris gyvena toli nuo manes, vat ir meginam juos rutulioti, ziuresim kas gausis blush2.gif Taigi galutines datos da tikrai nenumate  mirksiukas.gif
Kaip faina tureti galutini tiksla  wub.gif

Ech, as dar pamenu zegnojausi, kad kaip per ta nelemta atstuma...nes gyvenom kartu ir visada kartu nei dienos atskirai..dabar visai kitaip i viska ziuriu smile.gif
Mes bunam, grubiai tariant, 5men per metus kartu ir 7men atkirai verysad.gif tarpai dideli, grieztas grafikas.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 03, 22:55)
Mes bunam, grubiai tariant, 5men per metus kartu ir 7men atkirai verysad.gif  tarpai dideli, grieztas grafikas.. verysad.gif

Tikrai nelengva taip... Bet reikia ismokti su tuo gyventi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 03, 22:15)
Na as kolkas cia dazniausiai MB matau, net kartais guostis jau geda  blush2.gif

Kaip faina tureti galutini tiksla  wub.gif

Oi kaip man baisiai nuskambejo,tas galutinis tikslas,kaip is filmo doh.gif Gal tai tik kita pradzia,visai kitokia nei santykiai per atstuma. As kadangi jau daug metu gyvenu kartu su vyru,tai pasimirse visi tie malonus rupesciai,kaip ikurtuves bendruose namuose ir planu kurimas.

QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 03, 22:55)
Ech, as dar pamenu zegnojausi, kad kaip per ta nelemta atstuma...nes gyvenom kartu ir visada kartu nei dienos atskirai..dabar visai kitaip i viska ziuriu smile.gif
Mes bunam, grubiai tariant, 5men per metus kartu ir 7men atkirai verysad.gif  tarpai dideli, grieztas grafikas.. verysad.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Papasakok truputi apie save,kiek esat kartu,kiek jau taip per atstuma santykiai tesiasi? Mes per atstuma jau 4 metai kazkur. As namuose,vyras Norvegijoj. Grafikas palyginus geras, 8 savaites ten ir 2 savaites namuose (dazniausiai taip,bet buna ir sutrugdo kasnors). Pradzioj buvo sunku,su laiku pripranti. Man atrodo lengviau kazkiek tam,kas lieka namuose,savoj aplinkoj. Na ir man atrodo,kad svarbiausia santykiuose pasitikejimas ir atvirumas,ypatingai santykiuose per atstuma. Ateik cia,kai liudesys uzpuls,ar kai dziaugsmu noresi pasidalinti. Kai zinai,kad tokia esi ne viena,daug lengviau laukti friends.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 02 04, 00:29)
Oi kaip man baisiai nuskambejo,tas galutinis tikslas,kaip is filmo  doh.gif  Gal tai tik kita pradzia,visai kitokia nei santykiai per atstuma. As kadangi jau daug metu gyvenu kartu su vyru,tai pasimirse visi tie malonus rupesciai,kaip ikurtuves bendruose namuose ir planu kurimas.

Turejau mintyje laukino pabaiga blush2.gif

Isivaizduoju, kad gyvenant kartu viskas kitaip, yra man teke si "dziaugsma" patirt, tik matyt su netinkamu zmogum, nes prisiminimai ne is maloniausiu, o ir db da apima baime kazkokia vien tik pagalvojus apie tokius rimtus santykius, kurie baigtusi gyvenimu kartu. Kartais pamastau kad sita baime mane ir vercia MB ieskoti kazkokiu trukumu ir prisimastyti visokiu nesamoniu unsure.gif Stengiuos ja vyti lauk bet vis iskyla doh.gif
Atsakyti