Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(sachar @ 2012 02 03, 13:10)
Pas mus sildoma, bet langai kiauri, tai beveik kas niekas  doh.gif

Pas mane namie dabar panašiai. Radiatorių galiu pasipleškint, kiek noriu. Savo kambaryje. O va virtuvėj vakar, kai gaminau, 15 buvo doh.gif Ten irgi prapučia labai, nes dar balkonas yra.

Aš tai šiandien prastai jaučiuos - galvą skauda, gerklę graužia. Tikiuosi, kad praeis ir labai neįsisirgsiu... Spėju, kad tokia pasiilgus vakar su SB ilgokai pliurpei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 03, 13:16)
Aš tai šiandien prastai jaučiuos - galvą skauda, gerklę graužia. Tikiuosi, kad praeis ir labai neįsisirgsiu... Spėju, kad tokia pasiilgus vakar su SB ilgokai pliurpei  mirksiukas.gif

Sveik 4u.gif Ner cia ko sirgti, ipac kai namie salta ir net nera kur pasislepti doh.gif Na su MB tik iki 11tepliurpem (iperastai tai trunka iki 1 blush2.gif ) Bet kaip dazniausiai po issiskirimo buna - as uzsioziavau, radau prie ko prikibti, bet jis tik pramurmejo, kad nesamones sneku ir nepykj del to, nes supranta jog taip is ilgesio elgiuos blush2.gif Gal snd busiu geresne... gal hihihi.gif
Atsakyti
O tai kodėl tu ožiuojies? PMS? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 03, 13:37)
O tai kodėl tu ožiuojies? PMS?  biggrin.gif

Kai noriu ir negaunu, kas belieka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 03, 13:37)
Kai noriu ir negaunu, kas belieka  lotuliukas.gif

Aaaah, mergyt, suprantu Tave, suprantu biggrin.gif O aš čia sėdžiu, rašau ir jaučiu, kad lūpą niežti. Šašas kyla, tai dabar arbatmedžiu tepu. Fui, kaip smirda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 03, 14:21)
Aaaah, mergyt, suprantu Tave, suprantu biggrin.gif O aš čia sėdžiu, rašau ir jaučiu, kad lūpą niežti. Šašas kyla, tai dabar arbatmedžiu tepu. Fui, kaip smirda doh.gif

O mes su MB "dovaneles" issigydem iki susitikimo, bet buciuotis saltyje tikrai nieko gero doh.gif lupa virsutine suskilinejo ir db kai sypsaus vis itruksta doh.gif va tau ir meile lauzyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 03, 14:27)
O mes su MB "dovaneles" issigydem iki susitikimo, bet buciuotis saltyje tikrai nieko gero  doh.gif lupa virsutine suskilinejo ir db kai sypsaus vis itruksta  doh.gif va tau ir meile lauzyt  lotuliukas.gif

Mes tokį nuotykį turėjom praeitais metais. Visa žiema šaltoka buvo, tai grįžom pėsčiomis iš teatro, o seniai matėmės prieš tai, tai žinai - tikrai meilės abiem norisi. Dar sniege pasivoliojom, angelus padarėm, tai toookie atsikėlėm kitą rytą šašuoti su suskirdusiom lūpom lotuliukas.gif
Papildyta:
Ei, klausyk, kokie savaitgalio planeliai? Ar visgi lovos režimas?
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 03, 15:09)
Mes tokį nuotykį turėjom praeitais metais. Visa žiema šaltoka buvo, tai grįžom pėsčiomis iš teatro, o seniai matėmės prieš tai, tai žinai - tikrai meilės abiem norisi. Dar sniege pasivoliojom, angelus padarėm, tai toookie atsikėlėm kitą rytą šašuoti su suskirdusiom lūpom lotuliukas.gif

Ei, klausyk, kokie savaitgalio planeliai? Ar visgi lovos režimas?

As ir norejau sniege ji ismaudyt, bet saves gaila buvo, nes saltis tiklrai bile koks, sakau gal dar pasiseks kada kita karta hihihi.gif

Na noreciau prisesti prie siuvimo amsinos, netingeti taip sakant ax.gif Gal pasiseks, bet is namu tikrai nosies nekisiu schmoll.gif
Atsakyti
Vau... Patinka siūli? Aš nei velnio nemoku. Neturiu kantrybės rankdarbiams absoliučiai.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 03, 15:26)
Vau... Patinka siūli? Aš nei velnio nemoku. Neturiu kantrybės rankdarbiams absoliučiai.

Bangom patikimas ateina lotuliukas.gif O siaip siuti nelb moku, labiau siuvineti. Bet reikia viena kostiuma sokiu uzbaigti, susikarpius viska, bet nesusiuvus doh.gif Vis neprieina rankos doh.gif Sakau gal si savaitgali prisiversiu, nes man reikia to kostiumo kitam savaitgaliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 03, 15:29)
Bangom patikimas ateina  lotuliukas.gif O siaip siuti nelb moku, labiau siuvineti. Bet reikia viena kostiuma sokiu uzbaigti, susikarpius viska, bet nesusiuvus  doh.gif Vis neprieina rankos doh.gif Sakau gal si savaitgali prisiversiu, nes man reikia to kostiumo kitam savaitgaliui  ax.gif

Vis tiek jėga, kad moki. Aš nemoku nieko biggrin.gif Mano nemėgstamiausia pamoka mokykloj buvo darbai, tai gerai, kad tik iki 10 klasės - ir atestato nesugadino. Išvedė iš gailesčio mokytoja keturis lotuliukas.gif Bo aš atsinešdavau kokius virbalus su siūlais ir po pamokos kaip sėdėdavau su vienu vienišu siūliuku, taip sėdėdavau, kai kitos merginos jau pusę kojinės būdavo numezgę. Tai su siuvimu tas pats. Aš moku įsisiūti sagą ir susiūti skylę kojinėje. Ir tai MB juokias iš manęs, nes jis gražiau susiuva nei aš lotuliukas.gif Tai jei kas suplyšta, aš jam duodu susiūti.

O kokia proga kostiumas?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sachar, suprantu, kad per mažai to laiko kartu, bet vis tiek faina, ypač, kad greit pasimatysit vėl smile.gif Geriau ta naktis ar savaitgalis negu nieko. Pastebėjau, kad ką tik atsisveikinus labiausiai trūksta mylimo žmogučio šalia. Šiuo metu tai mane savotiškas nerimas apėmęs, kada gi mes pagaliau susimatysim.

Klausėt čia, kaip maniškio sveikata, nelabai įsivaizduoju, nenori apie tai pasakotis ir atsakinėja trumpom frazėm, maždaug viskas ok unsure.gif Na, tikiuos, nors kiek geriau jam smile.gif Užtat pati vakar žiauriai sušalau ir jau jaučiu, kad nekas man su sveikatėle, karštis kyla, gerklę peršti rolleyes.gif Gerai, kad savaitgalis jau kaip ir prasidėjo, išsigulėsiu kaip nors wink.gif

Siuvinėjimo, mezgimo ir pan. Aš irgi nuo mokyklos nemėgstu, nors naudingas šis pomėgis blush2.gif
Atsakyti