QUOTE(abiga @ 2012 02 01, 17:08)
Sveikos, net -25 sianakt buvo, o sestadieni zada salciausia, net -32, tai tadien neketinu niekur list is namu
Sachar, linkiu, kad jusu pasimatymas nepaisant ligu butu geras
Sachar, linkiu, kad jusu pasimatymas nepaisant ligu butu geras
As ir tokia minty turejau, bet tikriausia reiks persigalvoti
Praejo viskas lb fainai, bet net nespejau pajusti, kad jis buvo salia Atrodo tik vat susitikom, atvaziavom, pavalgem, atsigulem pamiegot, pakilom ir issiskirstem Tarsi jo nei nebuta...
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 01, 17:39)
Maniškis tai imunitetą turi puikų, jis niekada neserga. Paskutinįkart aukšta temperatūra jam buvo prieš 10 metų, o dabar nebent šiaip persišaldo.
Noreciau as taip...nes db tik ant visokiu maisto papildu ir gyvenu, kur stiprina imunine sistema
QUOTE(festina lente @ 2012 02 01, 18:42)
As siandien uztai puse dienos skyriau saves lepinimui. Karsta vonia,visokios svarinimosi proceduros,kuno sveitimas. Paskui aliejukas mano lepiai odai. Plauku ir veido kauke. Kaip nauja jauciuosi Ech,tik patingejau nagus nusilakuoti.
...namus tvarko,o man liepia patinginiauti ir jam pavadovauti
...namus tvarko,o man liepia patinginiauti ir jam pavadovauti
Saunuole, save reikia palepinti kuo dazniau Nors as ir pati retai tai darau
Saunuolis
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 02, 12:28)
Spėju, kad sachar puikiai leidžia laiką su mylimuoju, tai ir tema dabar apmirusi vėl
...Maždaug o kam čia reikia... Kaip nervina toks vyrų požiūris į sveikatą, tai negaliu.
...Maždaug o kam čia reikia... Kaip nervina toks vyrų požiūris į sveikatą, tai negaliu.
Na bejeikpanasiai tik db tokd jausmas, kad nieko ir nebuvo
Cia del to, kad jie daktaru bijo
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 02, 15:37)
Brolis naujienas apie orus parašė. Tikiuosi, kad nesušalot
Salu pastoviai tik sianakt nesalau, nes turejau sildytuva visu ugiu Ir apie salti prakalbus, kaip MB is manes juokesi vakar, nes palindom po kaldra (ir ne po viena o celom 3 ir as beje net su chalatu) ir kokias 5 min non-stop dantimis kalenau, nu net telika jis isjunge, kad paklausyti mano kalenimo Issidirbinejo taip sakant