Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

Labas dienas blush2.gif

QUOTE(abiga @ 2012 02 01, 17:08)
Sveikos, net -25 sianakt buvo, o sestadieni zada salciausia, net -32, tai tadien neketinu niekur list is namu 

Sachar, linkiu, kad jusu pasimatymas nepaisant ligu butu geras 

As ir tokia minty turejau, bet tikriausia reiks persigalvoti unsure.gif

Praejo viskas lb fainai, bet net nespejau pajusti, kad jis buvo salia verysad.gif Atrodo tik vat susitikom, atvaziavom, pavalgem, atsigulem pamiegot, pakilom ir issiskirstem verysad.gif Tarsi jo nei nebuta...

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 01, 17:39)
Maniškis tai imunitetą turi puikų, jis niekada neserga. Paskutinįkart aukšta temperatūra jam buvo prieš 10 metų, o dabar nebent šiaip persišaldo.

Noreciau as taip...nes db tik ant visokiu maisto papildu ir gyvenu, kur stiprina imunine sistema doh.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 02 01, 18:42)
As siandien uztai puse dienos skyriau saves lepinimui. Karsta vonia,visokios svarinimosi proceduros,kuno sveitimas. Paskui aliejukas mano lepiai odai. Plauku ir veido kauke. Kaip nauja jauciuosi  ax.gif  Ech,tik patingejau nagus nusilakuoti.

...namus tvarko,o man liepia patinginiauti ir jam pavadovauti 

Saunuole, save reikia palepinti kuo dazniau thumbup.gif Nors as ir pati retai tai darau ax.gif

Saunuolis thumbup.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 02, 12:28)
Spėju, kad sachar puikiai leidžia laiką su mylimuoju, tai ir tema dabar apmirusi vėl biggrin.gif

...Maždaug o kam čia reikia... Kaip nervina toks vyrų požiūris į sveikatą, tai negaliu.

Na bejeikpanasiai hihihi.gif tik db tokd jausmas, kad nieko ir nebuvo doh.gif

Cia del to, kad jie daktaru bijo hihihi.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 02, 15:37)
Brolis naujienas apie orus parašė. Tikiuosi, kad nesušalot  4u.gif

Salu pastoviai lotuliukas.gif tik sianakt nesalau, nes turejau sildytuva visu ugiu blush2.gif Ir apie salti prakalbus, kaip MB is manes juokesi vakar, nes palindom po kaldra (ir ne po viena o celom 3 ir as beje net su chalatu) ir kokias 5 min non-stop dantimis kalenau, nu net telika jis isjunge, kad paklausyti mano kalenimo doh.gif lotuliukas.gif Issidirbinejo taip sakant doh.gif
Atsakyti
Na lauke ko gero salta,nebuvau jau kokia savaite is namu nei nosies iskisus. Noreciau iseiti,bet toks oras uzterstas,netoli yra nuosavu namu,nzn kuo kurenasi,neimanoma kvepuoti man. Bet namuose vakare tai irgi oro truksta,taip spigina radiatoriai. Visada vakare pradarau langa. Siaip pas kaimynus tikrai vesoka butuose. Namas blokinis,nerenovuotas. As virsutiniam aukste gyvenu,pas mus dvigubi radiatoriai,tikrai silta. Patikrinau dabar 22 silumos. Tik kai turiu bedu su sanariais,tai velniskai skauda,kai taip oras keiciasi. Kad ir langa praverus,kojos "uguose" siltai gyvena ax.gif
O maniskis lauke dirba. Tai labai jau as pergyvenu,kad tik nesusaltu. Norvegijoj vistik ziema dar atsiauresne,nei pas mumis. Aisku jis mane ramina,kad nebuna lauke pastoviai,kad turi brezinius tikrinti,daugiau laiko patalpoj praleidzia. O kad dar ramiau man butu,tai sake geria vit C biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 02 vasario 2012 - 16:46
QUOTE(festina lente @ 2012 02 02, 17:42)
Tik kai turiu bedu su sanariais,tai velniskai skauda,kai taip oras keiciasi. Kad ir langa praverus,kojos "uguose" siltai gyvena  ax.gif

O maniskis lauke dirba. Tai labai jau as pergyvenu,kad tik nesusaltu. Norvegijoj vistik ziema dar atsiauresne,nei pas mumis. Aisku jis mane ramina,kad nebuna lauke pastoviai,kad turi brezinius tikrinti,daugiau laiko patalpoj praleidzia. O kad dar ramiau man butu,tai sake geria vit C  biggrin.gif

As ir mastau, ko man kelius skauda doh.gif matyt del to pacio g.gif

Rupinasi, kad nepergyventum wub.gif

O MB jau nusileido namie, o mane kuo toliau tuo liudesys labiau ima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 02, 16:29)
Labas dienas  blush2.gif
As ir tokia minty turejau, bet tikriausia reiks persigalvoti  unsure.gif

Praejo viskas lb fainai, bet net nespejau pajusti, kad jis buvo salia  verysad.gif Atrodo tik vat susitikom, atvaziavom, pavalgem, atsigulem pamiegot, pakilom ir issiskirstem  verysad.gif Tarsi jo nei nebuta...

Ramiai, mergyt 4u.gif Šalia nebus, bet kas vakarą pabendrausit. O gal neaišku, kada maždaug kitas pasimatymas? Aš tai jau skaičiuoju dienas iki pasimatymo su saviškiu, tai jau liko mažiau nei 30 jų. Vūhū!
Papildyta:
Noreciau as taip...nes db tik ant visokiu maisto papildu ir gyvenu, kur stiprina imunine sistema  doh.gif

Aš tai, žinok, nelabai gerai apie papildus galvoju. Mama gydytoja, tai medicininiuose žurnaluose pilna dabar straipsnių apie tai, kaip tie sintetiniai papildai nusėda ant kraujagyslių sienelių ir organizmas vis tiek jų neįsisavina. Todėl geriausia visas tas geras medžiagas su maistu gaut. Nors suprantu, kad dabar sudėtinga šaltuoju sezonu, nes nieko šviežio nėra. Na, bet Lietuvoj tai močiutę turiu, tai iš jos prisiveždavau viso ko šaldyto ir konservuoto, tai vis šis tas blush2.gif O dabar taip noriu konservuotų pomidorų, bet nėr jų čia niekur verysad.gif
Papildyta:
Cia del to, kad jie daktaru bijo hihihi.gif

Mano tai tikrai nebijo daktarų. Buvo laikai, kai pats norėjo tapti gydytoju. Aš galvoju, kad čia šiaip vyriškas aplaidumas maniškio atveju tikriausiai doh.gif

Papildyta:
Salu pastoviai  lotuliukas.gif tik sianakt nesalau, nes turejau sildytuva visu ugiu  blush2.gif Ir apie salti prakalbus, kaip MB is manes juokesi vakar, nes palindom po kaldra (ir ne po viena o celom 3 ir as beje net su chalatu) ir kokias 5 min non-stop dantimis kalenau, nu net telika jis isjunge, kad paklausyti mano kalenimo  doh.gif  lotuliukas.gif Issidirbinejo taip sakant  doh.gif

Aš irgi toj šąlančių kompanijoj. Pas mane prasta kraujotaka, todėl greitai šąla galūnės. Rankom ir kojom žiemą ir rudenį visada būna šalta. O šiąnakt miegojau su šiltom kojinėm - MB mama numezgė ir Kalėdų proga padovanojo wub.gif Maniškis irgi prie tokių varveklių biggrin.gif O kad jau prakalbom apie tėvus - pažįsti saviškio tėvelius?
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 02 02, 17:42)

Kaip gerai, kad namie šilta, tai svarbiausia drinks_cheers.gif Aš kai žiemą grįžtu į Lietuvą, beveik negaliu pas tėvus būti. Ten kažkoks fool.gif diedas yra namo pirmininkas, o name jau nemažai pensininkų. Tai jie visi taupo ir prašo kuo mažiau šildyti. Man atrodo, kad žmonės keistai taupymą suvokia, kai taupo sveikatos sąskaita. Po to tie patys kaimynai sėdi poliklinikose ir perka vaistus...
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 02, 18:14)
O MB jau nusileido namie, o mane kuo toliau tuo liudesys labiau ima  unsure.gif

Neliūdėk, mergyt console.gif Tam ir turi mus, kad nebūtų vakarai nuobodūs (ir netrūktų sodžiuje dainų alc.gif). Aš galvoju, kad vasarą būtų galima ir kokį susibėgimą padaryti, kad tos, kurios liūdi, neliūdėtų per daug. Bet kažkaip šią vasarą entuziazmo pritrūko. Nors ir toli ji dar, bet va prisiminiau idėją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 02, 20:25)
O gal neaišku, kada maždaug kitas pasimatymas? Aš tai jau skaičiuoju dienas iki pasimatymo su saviškiu, tai jau liko mažiau nei 30 jų. Vūhū!

Aš irgi toj šąlančių kompanijoj. Pas mane prasta kraujotaka, todėl greitai šąla galūnės. Rankom ir kojom žiemą ir rudenį visada būna šalta.

Neliūdėk, mergyt console.gif Tam ir turi mus, kad nebūtų vakarai nuobodūs (ir netrūktų sodžiuje dainų alc.gif). Aš galvoju, kad vasarą būtų galima ir kokį susibėgimą padaryti, kad tos, kurios liūdi, neliūdėtų per daug. Bet kažkaip šią vasarą entuziazmo pritrūko. Nors ir toli ji dar, bet va prisiminiau idėją biggrin.gif

Aisku viskas blush2.gif Dar greiciau nei jus - vasario 17 skrendu pas ji savaitgaliui ax.gif Bet man norisi pajausti zmogu salia, ir netgi to savaitgalio mazoka blush2.gif Kaip sakoma - apetitas kyla bevalgant hihihi.gif

Pas mane mazakraujyste, tai ir panasi istorija doh.gif

Iki vasaros dar daug laiko, spes noras atsirasti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 02, 21:19)
Aisku viskas  blush2.gif Dar greiciau nei jus - vasario 17 skrendu pas ji savaitgaliui  ax.gif Bet man norisi pajausti zmogu salia, ir netgi to savaitgalio mazoka  blush2.gif Kaip sakoma - apetitas kyla bevalgant hihihi.gif

Kaip jėga, tai jums išvis vos dvi savaitės beliko. Bet puikiai suprantu, kad per trumpi tie savaitgaliai. Tik ateina, susitinki, o jie taip greitai baigiasi. Aš jau labai pasiilgau tos ramybės būnant kartu - na, man rodos, visos suprantat, ką čia turiu omenyje wub.gif

O aš vis dar noriu tų pomidorų. Kažkoks nėštumas užėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 02, 21:31)
O aš vis dar noriu tų pomidorų. Kažkoks nėštumas užėjo lotuliukas.gif

O as nuo pusryciu nieko nevalgius, ir tai tik sriuba doh.gif tai db darbe sedziu ir svajoju apie sonkauliukus...mesyte...bulvytes, trintos bulvytes...mmm... negaliu kaip esti noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 02, 21:35)
O as nuo pusryciu nieko nevalgius, ir tai tik sriuba  doh.gif tai db darbe sedziu ir svajoju apie sonkauliukus...mesyte...bulvytes, trintos bulvytes...mmm... negaliu kaip esti noriu  lotuliukas.gif

Vargšiukė console.gif O ką tu dirbi, kad taip iki vėlumos?
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 02, 21:43)
Vargšiukė console.gif O ką tu dirbi, kad taip iki vėlumos?

Siaip as dirbu rytais, bet pas mus imoneje pamaininis darbas, ir kad ilgiau apsibuti su MB as pasikeiciau pamainom ir snd dirbau vakare ax.gif o ryt kaip iprasta eisiu is ryto biggrin.gif
Atsakyti
Lab-b-b-as ry-y-yt-t-t-as 4u.gif

Na ir orelis doh.gif Net kabinete su savo kailine kepure sediu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 03, 10:37)
Lab-b-b-as ry-y-yt-t-t-as  4u.gif

Na ir orelis  doh.gif Net kabinete su savo kailine kepure sediu  doh.gif  lotuliukas.gif

Labas labas 4u.gif

Ot, sachar, ir vėl tenka Tave užjausti. Bet šiaip labai keista - kaip darbe tokia žema temperatūra gali būti? doh.gif

Aš savo kailinukę palikau Lietuvoj. Nors čia ir nėra labai šalta, bet kaip man gaila. Tiktų tokiu oru. Apskritai labai jau mėgstu kepures, turiu daug ir visokių, o nešioti pradedu, kai temperatūra iki kokių 8 šilumos nukrinta. Šią žiemą nusipirkau kailinukę (na, netikras ten kailis iš tiesų) specialiai šalčiams. Tai kokios jos man gražios (labai ilgai ieškojau) ir kokios šiltos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 03, 13:07)
Ot, sachar, ir vėl tenka Tave užjausti. Bet šiaip labai keista - kaip darbe tokia žema temperatūra gali būti? doh.gif

Aš savo kailinukę palikau Lietuvoj. Nors čia ir nėra labai šalta, bet kaip man gaila. Tiktų tokiu oru. Apskritai labai jau mėgstu kepures, turiu daug ir visokių, o nešioti pradedu, kai temperatūra iki kokių 8 šilumos nukrinta. Šią žiemą nusipirkau kailinukę (na, netikras ten kailis iš tiesų) specialiai šalčiams. Tai kokios jos man gražios (labai ilgai ieškojau) ir kokios šiltos wub.gif

Pas mus sildoma, bet langai kiauri, tai beveik kas niekas doh.gif

As ir tokia turiu faina labai, netikras kailis, bet jau kokis meilumas ir siltumas wub.gif
Atsakyti