Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

[quote=Elegantiškai sninga,2012 01 31, 12:35]
Labas rytas, pupos uogos 4u.gif

Taip taip, vakar mes čia romanus rašėm, daug mūsų čia prisirinkę buvo biggrin.gif Ar labai pas jus šalta?
Papildyta:
Aš tai manau, kad šeimą padaro šeima visai ne antspaudas, o tarpusavio, santykiai, bendravimas, pasitikėjimas vienas kitu. Pasižadėjimas vienas kitam gali būti ir formaliai neįteisintas. Kita vertus, vestuvių vis tiek norėčiau wub.gif O jūs neplanuojat susituokti ateityje?

Na,sunkus klausimas,tos vestuves... Turiu ziedeli,pirsosi rimtai per mano 25 gimtadieni. Susitarem,kad eisim pas mano tevus,jam ten buvo arciau po darbo ateiti. Mama buvo paruosus vaisiu stala. Dovanos,geles,staiga jis ant keliu pries mane... Daug kalbejo,nieko neatsimenu... Paemiau uz rankos,nusivedziau i kita kambari,kad dviese pasikalbeti. Verkem abu... Bet as nepasakiau to stebuklingo TAIP. Ne siaip sau,del rimtos priezasties. Ir dabar skauda apie tai kalbeti. Niekas nezino musu paslapties,tik mes abu. Negaliu tureti vaiku. Kazkada jis buvo pasakes,kad du zmones ne seima,o tik pora. Nors tada dar nieko nezinojom,bet tie zodziai nusedo kazkur mano galvoje ir neiseina niekaip. Jei nebus vaiku,tai kam dar tuoktis,jei nebusim seima... Jau praejo laikas,isgyvenau ta gedula savo,susitaikiau. Tik manau,kad jis vis dar viliasi,kad viskas gali buti kitaip. Dabar,kai skiria mus atstumas,jis kartais uzsimena,kad laikas pereiti i kita santykiu lygmeni. O as jau nurimau. Kartais pagalvoju,jei dabar pasiulytu susituokti,turbut nebesispyriociau ir sutikciau. Laikas parodys...
Atsakyti
festina lente, o tikrai buvo isbandyta viskas, kas imanoma? juk tiek atveju, kai gydytojai sako viena, o likimas ir gyvenimas parodo, kad viskas imanoma...
sveikos, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 31, 16:26)
festina lente, o tikrai buvo isbandyta viskas, kas imanoma? juk tiek atveju, kai gydytojai sako viena, o likimas ir gyvenimas parodo, kad viskas imanoma...
sveikos, merginos 4u.gif

Nenoreciau apie tai kalbeti,dar skauda... Kartais tiesiog reikia delioti pliusus ir minusus ir apsispresti,kas svarbiau. Ar bet kokia kaina tureti vaika,ar mano sveikata,o gal net gyvybe... Nepletokim sitos temos,prasau. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 01 31, 16:33)

friends.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, oi, laaabai šalta, brr, kai keliuos, virš -20 stulpelis rodo, tai kai Elegantiškai sninga parašė kažką apie -2 ir lengvą sniegą, net užpavydėjau, pats tas oras žiemą smile.gif Nors kai ne taip seniai Lt buvo labai vėjuota ir šlapia, tai irgi nepatiko, šilta nebuvo tokiu oru.
Dar tos bacilos nelemtos - Sachar, jūs kai abu su saviškiu sirguliuojantys, tai gal ir nieko tokio jomis apsikeist, turbūt baisiu nebus wink.gif MB tai gerai būtų, jei jis nors vienas "paslapčiomis nuo manęs" gydytųsi, tuo abejoju - kol iš lovos dar pasikelia, jam tai ne liga atrodo doh.gif Neįsivaizduoju, kaip tokios būsenos jis gali darbui susikaupt, tikiuos, kad jei bus labai blogai, pasėdės nors kelias dienas namuose, nesugrius be jo skyrius.

Gero visoms vakaro ir nesušalkit, kurios dabar vienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 01 31, 16:33)
Nepletokim sitos temos,prasau.  cray.gif

Iseitis visada yra mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(abiga @ 2012 01 31, 18:27)
Sveikos, oi, laaabai šalta, brr, kai keliuos, virš -20 stulpelis rodo

Sachar, jūs kai abu su saviškiu sirguliuojantys, tai gal ir nieko tokio jomis apsikeist, turbūt baisiu nebus wink.gif

MB tai gerai būtų, jei jis nors vienas "paslapčiomis nuo manęs" gydytųsi, tuo abejoju - kol iš lovos dar pasikelia, jam tai ne liga atrodo  doh.gif

Joo... katik parsivilkau, iki db saltis per kuna eina doh.gif

Na pamaysim ar musu bacilos susidraugaus lotuliukas.gif

Vyrai... doh.gif
Atsakyti
Nu jo... tokiu oru tai tik namie sedeti unsure.gif Ryte ziurejau, tai -20 uz lango doh.gif ir vel puse 6 ryto mane sloga pazadino doh.gif

Sveikos, mergycos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, net -25 sianakt buvo, o sestadieni zada salciausia, net -32, tai tadien neketinu niekur list is namu unsure.gif Pamastau, kad yra geroji puse, jog tie salciai sutapo su maniskio liga - gal iki kito savaitgalio ir jie atslugs, ir jam pageres.

Sachar, linkiu, kad jusu pasimatymas nepaisant ligu butu geras 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos 4u.gif

Tema truputį aprimus, va dabar jau spėju viską skaityti. Šypt mirksiukas.gif Aš tai šalčiais skųstis negaliu, išvis man dabar oras labai patinka. Lauke tik -2, saulutė šviečia. Šiaip jeigu sniego būtų, tai būtų išvis tobula biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 01 31, 16:17)
Na,sunkus klausimas,tos vestuves... Turiu ziedeli,pirsosi rimtai per mano 25 gimtadieni. Susitarem,kad eisim pas mano tevus,jam ten buvo arciau po darbo ateiti. Mama buvo paruosus vaisiu stala. Dovanos,geles,staiga jis ant keliu pries mane... Daug kalbejo,nieko neatsimenu... Paemiau uz rankos,nusivedziau i kita kambari,kad dviese pasikalbeti. Verkem abu... Bet as nepasakiau to stebuklingo TAIP. Ne siaip sau,del rimtos priezasties. Ir dabar skauda apie tai kalbeti. Niekas nezino musu paslapties,tik mes abu. Negaliu tureti vaiku. Kazkada jis buvo pasakes,kad du zmones ne seima,o tik pora. Nors tada dar nieko nezinojom,bet tie zodziai nusedo kazkur mano galvoje ir neiseina niekaip. Jei nebus vaiku,tai kam dar tuoktis,jei nebusim seima... Jau praejo laikas,isgyvenau ta gedula savo,susitaikiau. Tik manau,kad jis vis dar viliasi,kad viskas gali buti kitaip. Dabar,kai skiria mus atstumas,jis kartais uzsimena,kad laikas pereiti i kita santykiu lygmeni. O as jau nurimau. Kartais pagalvoju,jei dabar pasiulytu susituokti,turbut nebesispyriociau ir sutikciau. Laikas parodys...

Užuojauta, mergyt console.gif
Papildyta:
sachar, linkiu nuostabaus pasimatymos jums abiem 4u.gif

abiga, o kaip taviškio sveikata? Gal jau po truputį taisosi?

Maniškis tai imunitetą turi puikų, jis niekada neserga. Paskutinįkart aukšta temperatūra jam buvo prieš 10 metų, o dabar nebent šiaip persišaldo. Užtat jau man pradeda gerklę kutenti, gal reikės tuo savo receptų pasinaudoti...
Atsakyti
Labai uzpykau ant saves,kad vakar taip praskydau,naktis be miego... Bijojau cia ateiti,galvojau bus cia man prirasyta visokiu patarimu. Aciu,kad supratot. Uzuojautos man nereikia.
As siandien uztai puse dienos skyriau saves lepinimui. Karsta vonia,visokios svarinimosi proceduros,kuno sveitimas. Paskui aliejukas mano lepiai odai. Plauku ir veido kauke. Kaip nauja jauciuosi ax.gif Ech,tik patingejau nagus nusilakuoti.

Maniskis retai serga,jei tik jaucia kazka keisto,tuoj vaistus geria,kad liga neuzpultu. Nu toks darboholikas iki kaulu smegenu,jei negali dirbti,tai jam stoga rauna. Uztai ir namuose kai buna,jei ilgesnes atostogos,negu 2 savaites,tai butinai kazka sugalvoja namuose padirbeti. Arba namus tvarko,o man liepia patinginiauti ir jam pavadovauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Spėju, kad sachar puikiai leidžia laiką su mylimuoju, tai ir tema dabar apmirusi vėl biggrin.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 02 01, 18:42)
Labai uzpykau ant saves,kad vakar taip praskydau,naktis be miego... Bijojau cia ateiti,galvojau bus cia man prirasyta visokiu patarimu. Aciu,kad supratot. Uzuojautos man nereikia.
As siandien uztai puse dienos skyriau saves lepinimui. Karsta vonia,visokios svarinimosi proceduros,kuno sveitimas. Paskui aliejukas mano lepiai odai. Plauku ir veido kauke. Kaip nauja jauciuosi  ax.gif  Ech,tik patingejau nagus nusilakuoti.

Maniskis retai serga,jei tik jaucia kazka keisto,tuoj vaistus geria,kad liga neuzpultu. Nu toks darboholikas iki kaulu smegenu,jei negali dirbti,tai jam stoga rauna. Uztai ir namuose kai buna,jei ilgesnes atostogos,negu 2 savaites,tai butinai kazka sugalvoja namuose padirbeti. Arba namus tvarko,o man liepia patinginiauti ir jam pavadovauti  lotuliukas.gif

festina lente, kaip smagu. Tokią šaltą dieną, kai daugiau nelabai ką nuveiksi, pas tas tokiais dalykais užsiimti, jei esi namie. Aš tai vakar vakare išsimaudžiau, pradėjau kalbėt su SB ir... užsimaniau raugintų agurkėlių. Bet taip žiauriai. Ir ką, nulėkiau į parduotuvę prieš pat uždarymą, bet tų raugintų, kurių norėjau su čili pipiriukais, neradau. Tai ir parėjau nieko nepešus. Po to pajuokavom, kad čia kaip kokio nėštumo metu.

Oi, apie sveikatą turbūt nereikia kalbėti nieko... Vakar pagyriau saviškį, o jis kaip tik ėjo į komisiją dėl sveikatos, kadangi vairuotojo pažymėjimui jau dešimt metų, tai reikia pasikeist. Ir užrašė jam kažką, kad su širdele yra nevisai viskas tvarkoj verysad.gif Bet atseit nieko rimto. Tai užtat ir tirtis dabar nenori, nes tai laiko nėra, tai dabar jam viskas gerai. Maždaug o kam čia reikia... Kaip nervina toks vyrų požiūris į sveikatą, tai negaliu. Na bet aš jam vis tiek žadu zyzti, kol nueis. Širdis yra rimtas dalykas, negalima tokiais žaisti.
Atsakyti
Brolis naujienas apie orus parašė. Tikiuosi, kad nesušalot 4u.gif
Atsakyti