Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

Oi mergaites,kokia tema palietet idomia ax.gif Ar visos jau vestuves planuojat,kai atstumas nebeskirs? Tik siaip pakalbat,ar turejot jau kazkoki konkretu pasiulyma gave,tas vadinamas pirslybas?
As vis sakau 'mano vyras',bet is tiesu mes nesusituoke esam.
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 01 30, 21:08)
Oi mergaites,kokia tema palietet idomia  ax.gif  Ar visos jau vestuves planuojat,kai atstumas nebeskirs? Tik siaip pakalbat,ar turejot jau kazkoki konkretu pasiulyma gave,tas vadinamas pirslybas?

Būtent. Kai atstumas nebeskirs. Na, bent jau mūsų atveju. Kol kas tik diskusijos mirksiukas.gif Aš tai šiaip saviškiui protą išūžiau, kad iki 30 metų netekėsiu, tik dabar jau mąstau kiek kitaip ir mano norai keičiasi biggrin.gif Tai kai taip ūžiau galvą, iš kur pasiūlymai? biggrin.gif Šiaip nesu pametus galvos nei dėl vestuvių, nei dėl piršlybų. Bus viskas, kai laikas ateis. Priklausys nuo situacijos. Tik viena žinau, kad šiaip jau gyvenime šeimos noriu wub.gif
Atsakyti
Taip strigau virtuveje, akd jus romanus prirasyt spejot doh.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 30, 19:50)

Kokia grazi istorija, o jau tie jusu kvailiojimai su pultais man patiko labiausiai hihihi.gif O siaip labai dziugina, kad santykiai pradeti statyti esant atstumui taip graziai rutuliojasi, ipucia pasitikejimo liepsnele wub.gif

Parasei, jog specialiai ieskojai priekabiu, kad skirtis... net susimasciau ar as to nedarau doh.gif Nes pradzioj buvo pas mane tokiu stadiju, kai viskas negerai ir nezinia is kur g.gif db biski aprime, tikiuosi suviskam ax.gif

QUOTE(Mitsouko @ 2012 01 30, 20:06)
šiandien pirma diena,bet taip sunku be jo jau dabar,nežinau, kaip tiek laiko reikės išlaukti

Sveikute 4u.gif islauksi zinok, svarbu nenukabinti nosies mirksiukas.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 30, 20:17)
Nepadaugink tik druskos iš meilės lotuliukas.gif

Taip ir padariau, ta prasme padauginau lotuliukas.gif teko skiesti doh.gif

QUOTE(Mitsouko @ 2012 01 30, 20:22)
Jis išvažiavo dirbti į Norvegiją,aš likau čia, nes turiu darbą ir baiginėju mokslus...
atvažiuosiu pas jį pabūti 10dienų ir po to vėl mėnesį nematysiu...
ach kaip sunku...
bet kartu ir labai padeda suprasti koks svarbus man jis

Tai jau tikrai, kad sunku, bet tokie isbandymai sustiprina tikra meile 4u.gif

QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 30, 20:39)
tikrai taip, nes tai, mano nuomone, vis tikturi buti jaunuju svente, o ne gimines, kuriai bet kokiu atveju neitiksi, jeigu ir visus sukviesi, vis tiek misraines nebus skanios, arba karstuju per mazai

drinks_cheers.gif

Ar visos jau vestuves planuojat,kai atstumas nebeskirs? Tik siaip pakalbat,ar turejot jau kazkoki konkretu pasiulyma gave,tas vadinamas pirslybas?

As dar tikrai neplanuoju hihihi.gif ir matyt per daug bjauri, nes niekas niekad nesipirso lotuliukas.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 30, 21:14)
Šiaip nesu pametus galvos nei dėl vestuvių, nei dėl piršlybų. Bus viskas, kai laikas ateis. Priklausys nuo situacijos. Tik viena žinau, kad šiaip jau gyvenime šeimos noriu

Labai teisingai pasakyta drinks_cheers.gif Ir as jau apie seima pamastau ax.gif snd uztikau internete paveiksleli, vaikuti su pandos kostiumu (o mane gi Panda vadina hihihi.gif ) tai pirma mintis kuri toptelejo i galva, kad noriu tokio Panduko blush2.gif Net parodysiu kokio tongue.gif

user posted image
Atsakyti
koks mazius fainuolis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 01 30, 22:08)
Oi mergaites,kokia tema palietet idomia  ax.gif  Ar visos jau vestuves planuojat,kai atstumas nebeskirs? Tik siaip pakalbat,ar turejot jau kazkoki konkretu pasiulyma gave,tas vadinamas pirslybas?

Mes nemanau, aišku, esam apie tai kalbėję, tai kol kas nėra kad ir finansinių galimybių kelti vestuves (net kukliam susirašymui pinigų reikia, juos norisi investuoti į kitus dalykus). Be to, maniškio požiūris į santuoką labai neigiamas, prisižiūrėjęs visokių kaimynų, pažįstamų ir pan., abejoju, ar pirštųsi, nors jam kartais išsprūsta kažkas panašaus į "jei taip bus ir santuokoj...". Man irgi atrodo, ne tai svarbiausia, susituokę ar ne, svarbu, kad gera kartu smile.gif

Man šįvakar truputį neramu, turėjau kažkokią nuojautą negerą, kad per tokius šalčius maniškis gali susirgti, žinoma, pats nieko nepasisakė, tik kai tiesiai šviesiai paklausė, ar neserga, prisipažino, kad gripas užpuolė doh.gif

Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 01 30, 22:58)
Man šįvakar truputį neramu, turėjau kažkokią nuojautą negerą, kad per tokius šalčius maniškis gali susirgti, žinoma, pats nieko nepasisakė, tik kai tiesiai šviesiai paklausė, ar neserga, prisipažino, kad gripas užpuolė  doh.gif

Maniskis ir kosti, sloguoja ir ant lupos turi dovanele jau doh.gif tai jauciu busiu sesele tai vienai nakciai, kai jis atvaziuos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 01 30, 23:40)
Maniskis ir kosti, sloguoja ir ant lupos turi dovanele jau  doh.gif tai jauciu busiu sesele tai vienai nakciai, kai jis atvaziuos hihihi.gif

Tai jau ta dovanele pasidalins su tavim,gi neapseisit be buciniu ax.gif
Turiu panda,ale nemoku ikelti is kompo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 30 sausio 2012 - 22:47
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 01 30, 23:45)
Tai jau ta dovanele pasidalins su tavim,gi neapseisit be buciniu  ax.gif

Turiu panda,ale nemoku ikelti is kompo  blush2.gif

Na as ir pati kaip dovanele, su sloga ir perstincia gerkle lotuliukas.gif doh.gif Tai abipusis dalinimasis bus hihihi.gif

Jei is kompo, tai ikelk i interneta, as pvz naudoju http://www.radikal.ru/ tinklapi, o nuoroda to paveikslelio galesi imesti cia mirksiukas.gif

O as beveik baigiau Valentino dovana ruosti, beliko vazoneli nupirkti ir ipakuoti blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, pupos uogos 4u.gif

Taip taip, vakar mes čia romanus rašėm, daug mūsų čia prisirinkę buvo biggrin.gif Ar labai pas jus šalta?
Papildyta:

Aš tai manau, kad šeimą padaro šeima visai ne antspaudas, o tarpusavio, santykiai, bendravimas, pasitikėjimas vienas kitu. Pasižadėjimas vienas kitam gali būti ir formaliai neįteisintas. Kita vertus, vestuvių vis tiek norėčiau wub.gif O jūs neplanuojat susituokti ateityje?

Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 01 30, 21:59)
Kokia grazi istorija, o jau tie jusu kvailiojimai su pultais man patiko labiausiai hihihi.gif O siaip labai dziugina, kad santykiai pradeti statyti esant atstumui taip graziai rutuliojasi, ipucia pasitikejimo liepsnele  wub.gif

Parasei, jog specialiai ieskojai priekabiu, kad skirtis... net susimasciau ar as to nedarau  doh.gif Nes pradzioj buvo pas mane tokiu stadiju, kai viskas negerai ir nezinia is kur  g.gif db biski aprime, tikiuosi suviskam ax.gif

Aha, aš irgi tą vyro pultą visada dabar prisiminsiu biggrin.gif Dabar užtat galvoju, kad gyvenimas labai mėgsta papokštauti. Aš tuo metu maniau ir sakiau, kad nereikia man jokio kito žmogaus. MB niekada nemanė, kad draugaus su kuo nors per atstumą, nes visą laiką buvo nusiteikęs prieš...

O dėl kabinėjimosi, tai patikėk manim, kokių aš dalykų prisigalvodavau. Buvo metas, kai mane erzino absoliučiai viskas doh.gif Bet po to supratau, kad tikrai iš baimės. Dažnai juk mes bandom taip išvengti skausmo ir užsiblokuoti nuo kokių situacijų, tai čia turbūt ir buvo bandymas tai daryti. Šiaip to meto net prisiminti nesinori, nes buvo sunku visose gyvenimo srityse dėl šitų minčių. Aš linkiu, kad Tau tokių minčių niekada neatsirastų.
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 01 30, 21:59)
Taip ir padariau, ta prasme padauginau  lotuliukas.gif teko skiesti  doh.gif

Che che, šaunuolė tongue.gif lotuliukas.gif Galėjai ir neskiesti. Būtų pajutęs ir skonio receptoriais, kokią įsimylėjusią draugę turi.

Beje, tas pandukas tai jėgą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 01 30, 22:58)
Mes nemanau, aišku, esam apie tai kalbėję, tai kol kas nėra kad ir finansinių galimybių kelti vestuves (net kukliam susirašymui pinigų reikia, juos norisi investuoti į kitus dalykus). Be to, maniškio požiūris į santuoką labai neigiamas, prisižiūrėjęs visokių kaimynų, pažįstamų ir pan., abejoju, ar pirštųsi, nors jam kartais išsprūsta kažkas panašaus į "jei taip bus ir santuokoj...". Man irgi atrodo, ne tai svarbiausia, susituokę ar ne, svarbu, kad gera kartu smile.gif

Man šįvakar truputį neramu, turėjau kažkokią nuojautą negerą, kad per tokius šalčius maniškis gali susirgti, žinoma, pats nieko nepasisakė, tik kai tiesiai šviesiai paklausė, ar neserga, prisipažino, kad gripas užpuolė  doh.gif

Sveikutė, abiga 4u.gif

Na, taviškis kaip ir visi vyrai. Susirgo ir paslapčia gydytis bando, Tau nieko nepranešęs. Šiaip bjauri liga gripas, linkiu, kad labai neįsisirgtų...

O dėl santuokos, tai esi visai teisi. Tam tikrai reikia tam tikrų finansinių galimybių. Aš, pavyzdžiui, esu prieš, kai vestuves savo lėšomis kelia tėvai (net jei ir nieko už tai nereikalauja). Man atrodo, kad jau tokią šventę reikėtų iš savo kišenės apsimokėti, na žinoma, kažkokia minimali pagalba būtų puiku. Bet jūsų kaimynai tai jau kitas reikalas. Gi santykiai nepasidaro nevykę dėl paties santuokos faktai, jie ir be santuokos tokie greičiausiai būtų. Tik santuoką nutraukti sudėtingiau. Na, bet kadangi dar neplanuojat, tai šnekėsit apie tai ne vieną kartą ir manau, kad dar taviškio nuomonė apie tai pasikeis.

Geros darbo dienelės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 01 30, 23:40)
Maniskis ir kosti, sloguoja ir ant lupos turi dovanele jau  doh.gif tai jauciu busiu sesele tai vienai nakciai, kai jis atvaziuos hihihi.gif

Oho, kaip jūsiškiai visi partiesti ligų šiuo metu. Tiesa, maniškis kai paskutinį kartą atvažiavęs buvo, tai peršalęs ir su skaudančia ausim. Sakė, kad patinka jam visai sirgti, nes tada aš daug visokių masažų darau ir pasidarau dar rūpestingesnė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 31 sausio 2012 - 11:28
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 31, 12:35)
Ar labai pas jus šalta?

Aš tai manau, kad šeimą padaro šeima visai ne antspaudas, o tarpusavio, santykiai, bendravimas, pasitikėjimas vienas kitu. Pasižadėjimas vienas kitam gali būti ir formaliai neįteisintas. Kita vertus, vestuvių vis tiek norėčiau wub.gif

O dėl kabinėjimosi... linkiu, kad Tau tokių minčių niekada neatsirastų.

Che che, šaunuolė tongue.gif lotuliukas.gif Galėjai ir neskiesti. Būtų pajutęs ir skonio receptoriais, kokią įsimylėjusią draugę turi.

Oho, kaip jūsiškiai visi partiesti ligų šiuo metu. Tiesa, maniškis kai paskutinį kartą atvažiavęs buvo, tai peršalęs ir su skaudančia ausim. Sakė, kad patinka jam visai sirgti, nes tada aš daug visokių masažų darau ir pasidarau dar rūpestingesnė  ax.gif

Na tikrai ne silciau doh.gif

Sutinku drinks_cheers.gif

Na tikekimes tas laikotarpis jau pilnai praejo blush2.gif

Na jau ne, man apciai gi dar 2 dienas maitintis ta pacia sriuba lotuliukas.gif

Na kadangi as ir pati toks pat "ligonis" tai da klausimas kas kuo rupinsis hihihi.gif o siaip jei matysiu akd serga, teks jam kenteti mano rupesti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 01 31, 12:40)
Na kadangi as ir pati toks pat "ligonis" tai da klausimas kas kuo rupinsis hihihi.gif o siaip jei matysiu akd serga, teks jam kenteti mano rupesti  rolleyes.gif

Svarbiausia, kad abu pasliki lovoj negulėtumėt. Mums abiem taip naujųjų išvakarėse buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 31, 14:49)
Svarbiausia, kad abu pasliki lovoj negulėtumėt. Mums abiem taip naujųjų išvakarėse buvo doh.gif

Tai ryt da sveiki jauciu busim, bet kas ivyks po "bacilu pasikeitimo" nezinia hihihi.gif tada jis Londone, o as Kaune pasliki gulesim doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 31 sausio 2012 - 13:58