Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(Tokata @ 2012 01 29, 19:50)
MB išvažiuodamas padovanojo žiedelį smile.gif Tai labai guodžia smile.gif

Kaip faina wub.gif sveikinu 4u.gif

QUOTE(abiga @ 2012 01 29, 20:10)
Sachar, gero kino 4u.gif

Nu jo, kinas buvo sis tas doh.gif neatydziai skaiciau aprasyma, tai nuejus per pirmas 10 min patyriau soka blink.gif tai per ta soka visa filma itemptai ziurejau, taip isijauciau, kad pabaigoj net uzsimerkiau, nes bijojau kad bus kraupiu vaizdu blush2.gif o siaip viena karta paziureti ir apsisviesti galima, ispudingas, toks tikroviskas filmas cool.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 29, 20:36)
Tai jei labai oficialiai, esam kartu jau metus ir beveik septynis mėnesius kartu, o jei kaip iš tikrųjų - tai visus du metus su mėnesiu 4u.gif Kaip tik ryt lygiai, nes mūsų pirmasis pasimatymas buvo 2009 metų gruodžio 30 dieną...

Noriu visos istorijos bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Kiba susalot visos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 01 30, 13:44)
Laba diena  4u.gif Kiba susalot visos?  g.gif

laba, susalau, is namu neinu, gerkle skauda, masina 6dieni neuzsikure, tai siandien ramu biggrin.gif laukiu - nesulaukiu naujos masinos ir pavasario wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 01 30, 00:19)
Kaip faina  wub.gif sveikinu  4u.gif
Nu jo, kinas buvo sis tas doh.gif neatydziai skaiciau aprasyma, tai nuejus per pirmas 10 min patyriau soka  blink.gif tai per ta soka visa filma itemptai ziurejau, taip isijauciau, kad pabaigoj net uzsimerkiau, nes bijojau kad bus kraupiu vaizdu  blush2.gif o siaip viena karta paziureti ir apsisviesti galima, ispudingas, toks tikroviskas filmas  cool.gif
Noriu visos istorijos  bigsmile.gif

Elegantiskai sninga pazinties istorija skaiciau temoj "Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?, Romantiškos (ir ne tik) istorijos. 2tema" . Jei idomu,paieskok ten. As savaja irgi ten pasakojau,tik gal ankstesnej temoj.

Nesusalkit,mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 30, 13:51)
laukiu - nesulaukiu naujos masinos ir pavasario wub.gif

Man uztektu ir pavasario blush2.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 01 30, 15:01)
Elegantiskai sninga pazinties istorija skaiciau temoj "Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?, Romantiškos (ir ne tik) istorijos. 2tema" . Jei idomu,paieskok ten. As savaja irgi ten pasakojau,tik gal ankstesnej temoj.

Nesusalkit,mergytes  4u.gif

Vakare paskaitinesiu, kai bus laiko daugiau, aciu 4u.gif

Na stengiames, apsirengiau kaip meskinas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 01 30, 15:10)
Man uztektu ir pavasario  blush2.gif

as kadangi labai, labai megstu vairuoti, tai net nzn ko labiau laukiu, masinos ar pavasario biggrin.gif turbut dedu lygybes zenkla g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na va, ir pas mus atšalo, lauke dabar -2 šalčio biggrin.gif Ir pasnigo truputį (pirmąkart šią žiemą), tai mačiau lauke daug lakstančių vaikų, nors kad iš to sniego dar būtų galima kažką daryti, reikia daugiau. Man irgi daug labiau patinka nei kad pastovus lietus, tai aš dabar labai patenkinta

QUOTE(sachar @ 2012 01 30, 00:19)
Kaip faina  wub.gif sveikinu  4u.gif
Nu jo, kinas buvo sis tas doh.gif neatydziai skaiciau aprasyma, tai nuejus per pirmas 10 min patyriau soka  blink.gif tai per ta soka visa filma itemptai ziurejau, taip isijauciau, kad pabaigoj net uzsimerkiau, nes bijojau kad bus kraupiu vaizdu  blush2.gif o siaip viena karta paziureti ir apsisviesti galima, ispudingas, toks tikroviskas filmas  cool.gif

Aš labai mėgstu kiną, o iš aprašymo tas filmas patiko. Va galvoju parsisiųst ir gal pažiūrėsiu savaitgalį. Šiaip vakar dar vieno filmo pusę peržiūrėjau, nes su SB mažiau kalbėjom – jis tokį vertimą darė, tai aš savais reikalais užsiėmiau. Bet po to pradėjom kalbėt, baigėm visai vėlai, kaip ir visada, o miegojau šiandien labai blogai. Vėl sapnavau visokias baisybes biggrin.gif

QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 30, 15:35)
as kadangi labai, labai megstu vairuoti, tai net nzn ko labiau laukiu, masinos ar pavasario biggrin.gif turbut dedu lygybes zenkla g.gif

Na, žiemą mėgstantiems vairuoti pakankamai pramogų gi tongue.gif Va brolio draugai vienam ralt dalyvavo, tik va, ratą pametė biggrin.gif O dar galima kur nors ant ledo pasivažinėt, jei gerai pašalę. Na, bet čia reikia žinoti, kur.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 30, 17:31)
Sveikos,

Na, žiemą mėgstantiems vairuoti pakankamai pramogų gi tongue.gif Va brolio draugai vienam ralt dalyvavo, tik va, ratą pametė biggrin.gif O dar galima kur nors ant ledo pasivažinėt, jei gerai pašalę. Na, bet čia reikia žinoti, kur.

nu ne, as tokiu "pramogu" nemegstu tongue.gif man patinkas viskas, kas saugiai ir su protu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 30, 17:39)
nu ne, as tokiu "pramogu" nemegstu tongue.gif  man patinkas viskas, kas saugiai ir su protu  rolleyes.gif

Tai ir yra saugiai ir su protu. Ralis juk sportas. Nesiūlau lakstyti snieguotais miesto keliais. Bet va specialiai tam skirtose vietose tikrai labai faina. Nors aš taip irgi nevairuoju, tada patinka, kai mane veža tuo sportu užsiimantys biggrin.gif O šiaip suprantama, kad gali nepatikti, na bet kaip prisiekusiai vairuotojai pasiūliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 30 sausio 2012 - 17:06
as nesu extreemo megeja, man patinka be jo biggrin.gif pvz tiek musu seimoj, tiek mano ex turi 4racius, o as ne ant vieno nebuvau atsisedus ne karto ir nejauciu jokio noro, tas pats ir su vandens motociklu - turime, vazineju karts nuo akrto, bet be ypatingo malonumo schmoll.gif
Papildyta:
o man siandien pirmoji persalimo stadija, kuri tikiuosi neperaugs i tolimesne, savaitgalis buvo audringas, 5dieni irgi pasalau, tai siandien kaip pasekem - skaudanti gerkle, perstejimas, saltis, sala kojos, nors paciai silta unsure.gif
Atsakyti
Visoms salancioms namuose turiu patarima ax.gif Labai tinka,kai salia nera mylimo silumos saltinio ax.gif Vietoj tapkiu nusipirkau tuos vadinamus ugus,pasaka thumbup.gif Ne tik kojos nebesala,bet ir visam kunui daug silciau. Kai vyras namie,tai nuspiriu as juos i kampa,tada man jau karsta buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 30, 18:09)
as nesu extreemo megeja, man patinka be jo biggrin.gif  pvz tiek musu seimoj, tiek mano ex turi 4racius, o as ne ant vieno nebuvau atsisedus ne karto ir nejauciu jokio noro, tas pats ir su vandens motociklu - turime, vazineju karts nuo akrto, bet be ypatingo malonumo schmoll.gif
Papildyta:
o man siandien pirmoji persalimo stadija, kuri tikiuosi neperaugs i tolimesne, savaitgalis buvo audringas, 5dieni irgi pasalau, tai siandien kaip pasekem - skaudanti gerkle, perstejimas, saltis, sala kojos, nors paciai silta unsure.gif

Aiškumėlis smile.gif O man kartais visai patinka, bet kaip sakei, su protu. T.y. savo laiku ir atitinkamoj vietoj. Pažįstamas neseniai taip gatvėj vos incidento išvengė, nes kažkokie lopai (atsiprašau, bet kitaip nepavadinsi) mieste prie mašinos pririšę padangą taip draugą tampė. Tai man kartais sunku suprasti, kaip žmonės nesaugo savo gyvybės ir sveikatos, taip pat nepagalvoja, kad kitiems gali laisvai sukelti avarinę situaciją. Juk galima tokiais dalykais tam skirtose vietose užsiiminėt, o ne keliuose doh.gif

Aš neseniai atradau stebuklą nuo peršalimo ir ypač gerklės skausmo. Imbierinę arbatą. Reikia, žinoma, imbiero. Užpilti jį karštu vandeniu. Tada įdėti šaukštelį medaus ir išspausti citriną (kas nelabai mėgsta rūgščiai - užteks ir pusės). Kiek kartų buvo peršalimas įsimetęs ar gerklės skausmas, labai greit nuėmė. Geriau už visokius čiobrelius, liepžiedžius ir kitas vaistažoles. Neįsisirk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 30 sausio 2012 - 17:38