Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

Na, merginos, jūs čia ir duodat kalbos, aš net skaityt nespėju blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 01 29, 15:39)
Pas ji Anglijoj vaikas, cia dar viena priezastis kodel man lengviau kraustytis pas ji nei jam atgal i Lt  ax.gif O siaip jis turi daugiau vaiku nei 1  blush2.gif netgi 3, o 2 gyven su juo :tosecret: bet manes tai negasdina kazkaip  rolleyes.gif

Šaunuolė Tu! 4u.gif Manau, kad tikrai ne visos merginos sugebėtų su tuo susitaikyti ir ramiai sau gyventi. Smagu, kad nepabūgai. Tai jis vienas tais dviem vaikučiais rūpinasi šiuo metu? Miela.

Beje, jei dar neišėjai į kiną, tai gero filmo. O jei jau nespėjau, tikiuosi, kad jis Tau patiko. Lauksim trumpo reziumė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 01 29, 18:21)
As ir vaku netudedama mielai nuciozciau nuo kalno hihihi.gif

Aš irgi, Bet dabar sniego jau tiek nebepamatysiu, tai susitaikiau ir laukiu kitos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2012 01 29, 19:06)
Nuo vakar liūdžiu ir aš sad.gif Verkiau daug. Nežinau pati ko : Juk viskas gerai!
Labai labai laukiu vėlykų ir SB.

Praeina tie liudesiukai, be ju neapsieina... laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 01 29, 16:38)
Savaitgalis mano nekoks,vyras darbe susizeide ranka,as lyg ir sirgti pradedu... Siandien ryte atsikeliau visai be balso,net kate issigando,kai bandziau pasikalbeti su ja  doh.gif 
O kieme vaikai nuo ryto duodasi,pilnas kalnas visai mazuciu vaikuciu,teveliu priziurimi ciuozineja. Ziuriu jaunesni teveliai ir patys paduksta,kol vaikuciai i kalna keturiomis ropsciasi,tai jie speja kelis sykius nuciuozti  biggrin.gif  Ech,smagios vaikystej ziemos buvo ant musu kalno.

Užjaučiu. Žinau, kad ir Tau per atstumą daug sunkiau jį „gydyt“, negu kad būtų jam būnant šalia Tavęs. Kažkada maniškiui su peties sąnariu problemų buvo, tai labai jau jas pagražindavo, kad nesijaudinčiau. O kai nežinai ir nematai, tai tikrai daug ko gali prisigalvoti doh.gif

O kas gerklei? Užkimai ir peršalai? Tai dabar metas namie gulėt su arbatom, o pasveikusi irgi galėsi prie tų vaikučių prisijungt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 29, 19:17)
Šaunuolė Tu! 4u.gif Manau, kad tikrai ne visos merginos sugebėtų su tuo susitaikyti ir ramiai sau gyventi. Smagu, kad nepabūgai. Tai jis vienas tais dviem vaikučiais rūpinasi šiuo metu? Miela.

Beje, jei dar neišėjai į kiną, tai gero filmo. O jei jau nespėjau, tikiuosi, kad jis Tau patiko. Lauksim trumpo reziumė 4u.gif

Na man biski baisu, bet ne ant tiek, kad begciau nuo man brangaus zmogaus blush2.gif

Jau beveik einu pro duris, papasakosiu butinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 01 29, 18:34)
Ačiū, Tau ir kitoms šios temos mergaitėms linkiu to paties  4u.gif Mano savaitgalis ramus - tvarkiausi, skaičiau, aplankiau pusseserę, vakar susirašinėjom su saviškiu, tai jaučias, kad abu jau pasiilgę smile.gif Na, dabar tai labiausiai laukiu tų šalčių pabaigos, nes kitam savaitgaliui šiuo metu -30 prognozuoja - sakyčiau, net nesaugu būtų kuriam nors į kelionę per tokius šalčius išsiruošt  doh.gif Žinoma, labai norisi prisiglaust prie jo, gyvai pabendraut, visoms čia tas jausmas pažįstamas, manau. dar "tik" savaitė nuo mūsų pasimatymo praėjo, o man atrodo, kad daug ilgiau neismatėm.

Nagi nagi, optimistiškai tikėkimės, kad tų šalčių tokių nebus ir galėsit kažkuris pas kažkurį nuvykti thumbup.gif Kadangi Lietuvoj atstumai nedideli, o jūsų abiejų toks bemaž per visą Lietuvą, tai ar nelabai klystu manydama, kad kažkuris iš jūsų gyvena pajūry? blush2.gif O kiek laiko jūs jau pora?

Taip taip, mergyt, prisiglausti tikrai norisi, na bet nieko, ateis ir mums aukso amžius, kai susiglaudę būsim pastoviai 4u.gif
Papildyta:
*Lelyte, aš čia nieko naujo nepasakysiu - galiu tik pritarti kitoms merginoms dėl to, ką jos jau sakė. Tikrai iš šalies atrodo, kad nei Tau, nei jam tie santykiai nėra pakankamai brangūs, kad dėtumėt pastangas siekdami juos išsaugoti. Niekas čia nesako, kad principai ir ambicijos yra blogai, tačiau santykiai yra ne principų laikymosi, o bendradarbiavimo ir kompromisų menas. Tai, kad prisidirbo jis, dar nereiškia, kad Tu negali inicijuot pokalbio pasakydama „klausyk, pasikalbėkim ir išsiaiškinkim“ viską, ar kažkaip panašiai. Beje, dėl visokių nesklandumų poroje niekada nebūna kalta tik viena pusė...

O kaip, Tavo manymu, reikės spręsti problemas šeimoje? Irgi mėnesio trukmės nekalbadieniais, SMS ir durų trankymais? smile.gif

Lelyte, visos ir visi mes gyvename savo gyvenimą. Klausimas tik tame, ar nori jį su kažkuo dalintis smile.gif Aš noriu ir lauksiu.

Nelabai daugiau yra ką pridurti drinks_cheers.gif

Nuo vakar liūdžiu ir aš sad.gif Verkiau daug. Nežinau pati ko : Juk viskas gerai !
Labai labai laukiu vėlykų ir SB.

Sveika, Tokata 4u.gif Arba aš neturiu atminties ir Tavęs neprisimenu, arba Tu čia naujai prisijungus. Taigi, labai prašom aktyviai reikštis ir palaikyti mūsų nedidelio būrelio laukiančių optimistines nuotaikas, o kartais (tikėkimės, labai retai) ir pasiguosti.

Kokia jūsų situacija? Aš tai irgi labai laukiu Velykų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 29 sausio 2012 - 18:49
Aš naujokė liudėtoja... MB išvyko metams, bet per šventes turėtų pasirodyti. Planuoju ir aš per savas atostogas jį aplankyti. Metai praeis greitai, bet per juos oi kiek gali visko nutikti. MB išvažiuodamas padovanojo žiedelį smile.gif Tai labai guodžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2012 01 29, 19:50)
Aš naujokė liudėtoja... MB išvyko metams, bet per šventes turėtų pasirodyti. Planuoju ir aš per savas atostogas jį aplankyti. Metai praeis greitai, bet per juos oi kiek gali visko nutikti. MB išvažiuodamas padovanojo žiedelį smile.gif Tai labai guodžia smile.gif

O kodėl taip pesimistiškai? Pas mus čia visai nėra liūdna, va pliurpiam apie viską, naujienas aptarinėjam, santykių receptais dalinamės. Sakyčiau, visai šilta bei jauki vietelė čia pas mus rolleyes.gif

O kur Taviškis išvykęs? Jei metams, tai leisk spėti - kokia nors stažuotė arba magistrantūros studijos ax.gif Labai klystu?
Atsakyti
Sachar, gero kino 4u.gif

Elegantiškai sninga, oi kaip norėčiau, kad sinoptikai klystų smile.gif Bet pagal dabartinius orus taip neatrodo. Stengiuos būt realistė, nenorėčiau, kad jam kas nors nutiktų, tokiu oru iš namų lįst nelabai rekomenduojama, o prie -30 ir mašina gali sugest ar neužsivest. Ir jis taip pat mane saugo ir mano sveikatą, tad nemanau, kad įvyks toks stebuklas, teks gyvent su tuo atstumu wink.gif
Kartu mes daugiau nei 2 metai, praėjom draugystę, kai atstumo nebuvo. Spėjimas logiškas, bet nelabai teisingas mirksiukas.gif , jis ne pajūry, o prie pat Latvijos sienos, taip sakant, arčiau Rygos. Jei skaičiuot tiesia linija, gal ir mažiau nei 200 km biggrin.gif Kad jūs pradėjot draugauti jau per atstumą, tą prisimenu, o kiek jūsų pora jau kartu?

Tokata, neliūdėk taip, kaip matai, nemažai mūsų tokių, kurios šitaip gyvena nuo susitikimo iki susitikimo, laukia ir myli. Jei jau padovanojo žiedelį, tai tikrai neleis Tau pabėgti cool.gif ir pats niekur nedings, matyt, taip aplinkybės susiklostė. Nenusiteik pesimistiškai, nes tik pačiai bus sunkiau 4u.gif
Atsakyti
abiga, saugo - reiškia, kad myli biggrin.gif Taip sakant, šviesioji nesusitikimo pusė. Taip, prie tokių šalčių su automobiliais problemos tikrai prasideda. Labai nemalonu, jei kas nors atsitinka kelyje...

Tai jau netrumpai jūs kartu abu esat. Mes tai žiūrint kaip skaičiuosim... 2009 metų pačioj pačioj pabaigoj tarp švenčių susiėjom, tai lyg ir beveik iškart draugaut pradėjom. Tik mūsų statusas ilgai buvo neapibrėžtas, nes jis manęs klausinėjo, ar jau mes pora, ar ne, ar noriu su juo būti, o aš vis sakydavau, kad nesu apsisprendusi, bijau atstumo ir t.t. doh.gif Iš tiesų tai jo aš ir bijojau labai... Na bet jis labai kantrus, nespaudė manęs, palaikė... Tai vasarą aš oficialiai pripažinau draugystės faktą blush2.gif Tai jei labai oficialiai, esam kartu jau metus ir beveik septynis mėnesius kartu, o jei kaip iš tikrųjų - tai visus du metus su mėnesiu 4u.gif Kaip tik ryt lygiai, nes mūsų pirmasis pasimatymas buvo 2009 metų gruodžio 30 dieną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 29 sausio 2012 - 19:37
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 29, 19:35)

O kaip, Tavo manymu, reikės spręsti problemas šeimoje? Irgi mėnesio trukmės nekalbadieniais, SMS ir durų trankymais? smile.gif

tai va butent, kad man visiskai nebudingi nekalbadieniai, jau nekalbant apie duru trankyma smile.gif niekada to nedariau su ex. o dabar ir durim nera kaip trankyti, jis to nepamatys ir neisgirs smile.gif
visada visas problemas sprendziau pokalbiais, o dabar... per skypa aiskintis nesamone, gyvai neiseina, tai ir yra taip, kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 29, 19:19)
Užjaučiu. Žinau, kad ir Tau per atstumą daug sunkiau jį „gydyt“, negu kad būtų jam būnant šalia Tavęs. Kažkada maniškiui su peties sąnariu problemų buvo, tai labai jau jas pagražindavo, kad nesijaudinčiau. O kai nežinai ir nematai, tai tikrai daug ko gali prisigalvoti doh.gif

O kas gerklei? Užkimai ir peršalai? Tai dabar metas namie gulėt su arbatom, o pasveikusi irgi galėsi prie tų vaikučių prisijungt 4u.gif

Taigi,kad pirmiausia apibariau,daviau velniu kaip reikalas. Aisku i ligonine nevaziavo,tipo nieko tokio. O paskui sako nu daktaryte,kaip man gydytis,kokius vaistus gerti. Desine ranka nedarbinga dabar,gerai kad jis kairerankis. Pastoviai as ji gydau per atstuma,sako gal jau kokia uniforma medicinos reiktu isigyti,vakaro zaidimams biggrin.gif
Gerkles skausma as nuo vaikystes gydausi didelem ledu porcijom thumbup.gif As dar dainuosiu,nors balsas prikimo biggrin.gif

QUOTE(Tokata @ 2012 01 29, 19:50)

Sveika atvykus 4u.gif Visos mes cia laukiancios,bet nereikia paskesti tam liudesy,laikas greitai bega. Apsiprasi ir islauksi. Net pavydas baltas ima,zinai,kad po metu baigsis tas atstumas,o kitos laukia is nezino,kiek tai tesis. Labai grazu,kad ir ziedeli padovanojo. Taip romantiska wub.gif

QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 29, 20:41)
tai va butent, kad man visiskai nebudingi nekalbadieniai, jau nekalbant apie duru trankyma smile.gif  niekada to nedariau su ex. o dabar ir durim nera kaip trankyti, jis to nepamatys ir neisgirs smile.gif
visada visas problemas sprendziau pokalbiais, o dabar... per skypa aiskintis nesamone, gyvai neiseina, tai ir yra taip, kaip yra.

Kodel per skype aiskintis nesamone? Man atrodo visi budai tinkami,daug labiau,negu nekalbadieniai ir dar tokie,kur virs menesio tesiasi. Kai santykiai per atstuma,tai tikrai nelauksi,kol susitiksi ir akis i aki kazka issiaiskinsi. Aiskiniesi cia ir dabar,tokiu budu,kuris imanomas.

Papildyta:

[quote=sachar,2012 01 29, 18:21]
Prunkstelejau perskaicius hihihi.gif

Na,matyt neturi namie jokio gyvuno ax.gif Visi su savo augintiniais pasikalba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 29 sausio 2012 - 22:16
QUOTE(festina lente @ 2012 01 29, 23:15)

Kodel per skype aiskintis nesamone? Man atrodo visi budai tinkami,daug labiau,negu nekalbadieniai ir dar tokie,kur virs menesio tesiasi. Kai santykiai per atstuma,tai tikrai nelauksi,kol susitiksi ir akis i aki kazka issiaiskinsi. Aiskiniesi cia ir dabar,tokiu budu,kuris imanomas.

neiseina mums per skype aiskintis, tik dar labiau susipykstame besiaiskindami doh.gif
Atsakyti