QUOTE(abiga @ 2012 01 29, 18:34)
Ačiū, Tau ir kitoms šios temos mergaitėms linkiu to paties
Mano savaitgalis ramus - tvarkiausi, skaičiau, aplankiau pusseserę, vakar susirašinėjom su saviškiu, tai jaučias, kad abu jau pasiilgę
Na, dabar tai labiausiai laukiu tų šalčių pabaigos, nes kitam savaitgaliui šiuo metu -30 prognozuoja - sakyčiau, net nesaugu būtų kuriam nors į kelionę per tokius šalčius išsiruošt
Žinoma, labai norisi prisiglaust prie jo, gyvai pabendraut, visoms čia tas jausmas pažįstamas, manau. dar "tik" savaitė nuo mūsų pasimatymo praėjo, o man atrodo, kad daug ilgiau neismatėm.
Nagi nagi, optimistiškai tikėkimės, kad tų šalčių tokių nebus ir galėsit kažkuris pas kažkurį nuvykti
Kadangi Lietuvoj atstumai nedideli, o jūsų abiejų toks bemaž per visą Lietuvą, tai ar nelabai klystu manydama, kad kažkuris iš jūsų gyvena pajūry?
O kiek laiko jūs jau pora?
Taip taip, mergyt, prisiglausti tikrai norisi, na bet nieko, ateis ir mums aukso amžius, kai susiglaudę būsim pastoviai
Papildyta:
*Lelyte, aš čia nieko naujo nepasakysiu - galiu tik pritarti kitoms merginoms dėl to, ką jos jau sakė. Tikrai iš šalies atrodo, kad nei Tau, nei jam tie santykiai nėra pakankamai brangūs, kad dėtumėt pastangas siekdami juos išsaugoti. Niekas čia nesako, kad principai ir ambicijos yra blogai, tačiau santykiai yra ne principų laikymosi, o bendradarbiavimo ir kompromisų menas. Tai, kad prisidirbo jis, dar nereiškia, kad Tu negali inicijuot pokalbio pasakydama klausyk, pasikalbėkim ir išsiaiškinkim viską, ar kažkaip panašiai. Beje, dėl visokių nesklandumų poroje
niekada nebūna kalta tik viena pusė...
O kaip, Tavo manymu, reikės spręsti problemas šeimoje? Irgi mėnesio trukmės nekalbadieniais, SMS ir durų trankymais?
QUOTE(Tokata @ 2012 01 29, 19:06)
Lelyte, visos ir visi mes gyvename savo gyvenimą. Klausimas tik tame, ar nori jį su kažkuo dalintis
Aš noriu ir lauksiu.
Nelabai daugiau yra ką pridurti
QUOTE(Tokata @ 2012 01 29, 19:06)
Nuo vakar liūdžiu ir aš
Verkiau daug. Nežinau pati ko : Juk viskas gerai !
Labai labai laukiu vėlykų ir SB.
Sveika,
Tokata Arba aš neturiu atminties ir Tavęs neprisimenu, arba Tu čia naujai prisijungus. Taigi, labai prašom aktyviai reikštis ir palaikyti mūsų nedidelio būrelio laukiančių optimistines nuotaikas, o kartais (tikėkimės, labai retai) ir pasiguosti.
Kokia jūsų situacija? Aš tai irgi labai laukiu Velykų